CONSULT.ANTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONSULT.ANTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 599.840.674

Publication

05/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

03-03-2015

Griffie

*15303922*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0599840674

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Consult.ants

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit akte verleden voor notaris Stefan Vangoetsenhoven te Bertem (Leefdaal) op 27 februari 2015(neergelegd voor registratie), houdende de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, blijkt hetgeen volgt:

1. NAAM-RECHTSVORM: De vennootschap is opgericht als handelsven- nootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "Consult.ants .

2. ZETEL: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3061 Bertem (Leefdaal), Mezenstraat 59.

3. DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

4. VENNOTEN: De oprichters/vennoten van de vennootschap zijn:

1. De heer MIERMANS Jos Erik Cornelis Ghislain, zelfstandige, geboren te Hasselt op 5 april 1961, rijksregisternummer 610405-397.83 echtgenoot van mevrouw Guilmet Greta Celine, hiernagenoemd sub 2,wonende te 3061 Bertem (Leefdaal), Mezenstraat 59.

2. Mevrouw GUILMET Greta Celine Louise, bediende, geboren te Sint-Truiden op 13 oktober 1961, rijksregisternummer 611013-402.74, echtgenote van de heer Miermans Jos, voornoemd sub 1, wonende te 3061 Bertem (Leefdaal), Mezenstraat 59.

5. DOEL: De vennootschap heeft als doel, in België en in het buitenland, in eigen naam , in naam van derden of in deelneming met derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle diensten te verlenen die betrekking hebben op het realiseren van expertise, het verlenen van advies en bijstand of het verzorgen van opleiding in de domeinen van de kwaliteit en veiligheid in de voedsel- en voedingsmiddelensector in de brede zin, de gezondheid (met inbegrip van de farmaceutica) en het milieu:

-Het verlenen van bijstand en adviezen aan natuurlijke en rechtspersonen met betrekking tot voedings-, farmaceutische-, logistieke en transport-, milieu-, sociale-, veiligheids-, technische-, e-commerce- en kwaliteitsaangelegenheden;

-Het uitvoeren van analyses en het schriftelijk verslag uitbrengen van de eventuele tekortkomingen en/of de mogelijke inhaalbeweging in de hygiënische bedrijfsvoering van bedrijven in de voedselsector en/of farmaceutische sector met het oog op het invoeren van een autocontrolesysteem en de mogelijke impact hiervan op de personeelsopleiding.

-Het ontwikkelen van managementsystemen en management onder al zijn vormen, met inbegrip van HACCP en traceerbaarheidssystemen;

-Het verzorgen en organiseren van allerhande opleidingen en seminaries, en dit zowel als organisator of als lesgever of gastspreker.

-Het uitoefenen van functies van bestuurder, vereffenaar of andere mandaten van (andere) vennootschappen of verenigingen;

-Het rationeel en oordeelkundig beheer en behoud, in de ruimst zin van het woord, van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen.

Binnen dit kader mag de vennootschap overgaan tot het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, beleggen, bouwen, verbouwen, verhuren of in huur nemen van alle roerende en onroerende goederen.

Onderwerp akte :

Mezenstraat 59 3061 Bertem

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

-Het aanvragen, in licentie geven overdragen of uitbaten van alle octrooien, vergunningen, fabrieksmerken of handelsmerken allerhande.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen, ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan de vennootschap ook borg stellen, haar aval verlenen, of, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie- ondernemingen.

In algemene zin mag de vennootschap alle roerende, onroerende, commerciële, industriële, financiële of nijverheidshandelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, kunnen verband houden met de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, overname of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, reeds bestaande of nog op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag de gereserveerde middelen beheren als een goede huisvader. De vennootschap mag bijhuizen of agentschappen oprichten en vestigen in België of in het buitenland.

6. KAPITAAL: Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) en het kapitaal wordt vertegenwoordigd door HONDERD (100) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde. Het kapitaal is volledig geplaatst en is volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

7. BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijzigingen.

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen. Tengevolge van het ontslag van een statutaire zaakvoerder is een statutenwijziging vereist.

De benoeming evenals de ambtsbeëindiging van een zaakvoerder, die geen statutair zaakvoerder is, hetzij in de akte van oprichting, hetzij in een akte van statutenwijziging benoemd, worden openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het benoemingsbesluit en van een afschrift daarvan bestemd om te worden bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk of gezamenlijk verbinden. Een niet-statutaire zaakvoerder kan ten allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten.

Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene onkosten van de vennootschap.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Hij kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Is er slechts één zaakvoerder en heeft deze bij een verrichting een tegenstrijdig belang met de vennootschap, dan moet hij de vennoten daarvan op de hoogte brengen en mag de verrichting slechts door een lasthebber ad hoc voor rekening van de vennootschap worden gedaan.

Zijn er verscheidene zaakvoerders, dan is de zaakvoerder die bij een verrichting, die de goedkeuring van het college van zaakvoerders behoeft, een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, verplicht het college daarvan op de hoogte te brengen en zijn verklaring te doen opnemen in de notulen van de vergadering. Hij mag aan de behandeling van dat punt niet deelnemen. In de eerstvolgende algemene vergadering wordt van de verrichting bedoeld in voorafgaand lid, verslag gedaan voordat over enig ander punt wordt gestemd.

8. BENOEMING EERSTE ZAAKVOERDER (NIET-STATUTAIR): Wordt als zaakvoerder aangesteld: De heer Miermans Jos, voornoemd sub 1.

De heer Miermans Jos zal eveneens optreden als vaste vertegenwoordiger van de zaakvoerder in de BVBA EFOODCONSULT, met zetel te 3061 Bertem (Leefdaal), Mezenstraat 59.

9. RESERVE/WINSTVERDELING: Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevol¬ge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit ho-ger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

10. BEGIN EN EINDE BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt

op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 30 juni 2016.

11. JAARVERGADERING: De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede maandag van december om 19.00 uur op de maatschappelijke zetel. Indien deze dag een zaterdag of zondag is of een feestdag dan wordt de algemene vergadering gehouden de eerstvolgende werkdag.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 18ter van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering mag, staande de zitting, op drie weken worden uitgesteld door de zaakvoerder of zaakvoerders, indien er meer dan één is benoemd, ook indien het niet gaat om het vaststellen van de balans. Deze schorsing vernietigt elke genomen beslissing. Er kan altijd een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Er kan ook altijd een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats, aangewezen in de oproeping.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een lasthebber, al dan niet vennoot.

Ingeval van splitsing van het eigendomsrecht in vruchtgebruik en blote eigendom, is de vertegenwoordiging door de vruchtgebruiker alleen toegelaten, uitgezonderd evenwel de vertegenwoordiging die betrekking heeft op de vereffening of de ontbinding van de vennootschap, in welk geval alleen de blote eigenaar het recht van vertegenwoordiging bezit. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de tweede maandag van de maand december 2016.

12. OVERNAMEN VAN VERBINTENISSEN: Alle handelingen en daden van de oprichter in deze welke werden verricht vanaf 1 januari 2015 in het kader van het doel van de op heden opgerichte vennootschap, worden hierbij, voor zoveel als nodig, bekrachtigd en zullen worden geacht te zijn gesteld voor rekening en in naam van deze vennootschap, dit in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen.

13. MACHTEN: De buitengewone algemene vergadering verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan de BVBA Acfin met maatschappelijke zetel te 3060 Bertem, Halewijnlaan 18/20 evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle machten te verlenen om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, kruispuntenbank van ondernemingen, rechtspersonenregister, Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en alle andere administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Coordonnées
CONSULT.ANTS

Adresse
MEZENSTRAAT 59 3061 LEEFDAAL

Code postal : 3061
Localité : Leefdaal
Commune : BERTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande