COSABO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COSABO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.889.850

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 25.09.2014 14616-0328-009
12/09/2011
ÿþ Mod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

Leuven, de 3 1 AUG. 2011 GIFHER

11111111111111lNIIIVI

*11137698*

V beh aa Be Sta<

Ondernemingsnr : g . 88~ . 8~

Benaming

(voluit) : COSABO

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter

Zetel : 3290 Diest, Vroentestraat 2

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bert VRANCKEN te As op 25 augustus 2011, dat er een; vennootschap werd opgericht als volgt:

OPRICHTER :

De heer MEUWES Walter Willy Hortentia, geboren te Turnhout op 4 januari 1960 (rijksregistemummer; 600104-169.08), wonende te 3583 Beringen, Brelaarstraat 15.

Art. 1 : Rechtsvorm  benaming : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter met als: benaming: COSABO.

Art. 2 : Zetel : 3290 Diest, Vroentestraat 2.

Art. 3 : Doel : De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, inE het binnen -en in het buitenland:

De vennootschap heeft tot doel het uitvoeren en/of coördineren van algemene aannemingen, het bouwen en: verbouwen, het onderhoud, de uitrusting, de inrichting, de versiering, de omvorming, de hernieuwing, de expertises en het reinigen en/of herstellen van alle zogenaamde onroerende goederen, parken en beplantin-' gen. De studie en uitvoering van thermische en akoestische isolatiewerken, omvat ook de aankoop, verkoop, verhuring en de handel in het algemeen van alle producten en materialen hiervoor noodzakelijk. Alle: schattingen en alle arbitrage, van welke aard ook op tegenspraak of niet, evenals aller verrichtingen die ze kunnen voorbereiden of die er kunnen uit voortvloeien en alle werken behorende tot het beroep van landmeter,i van architect, van expert in onroerende goederen.

Ze zal namelijk industriële, onroerende, boekhoudkundige, fiscale of andere schattingen mogen doen, alle; regelingen uitvoeren van onheilen inzake brand, diefstal, verlies van winsten, schade door oorlogsfeiten of andere, zowel voor haar rekening van derden, ze verwezenlijken of ze uitvoeren onder welke vorm ook, handelen als technisch raadgever of inzake .onroerende goederen.

Alsook wordt voorzien de coordinatie van alle onderaannemingen, het aannemen en uitvoeren van alle: metsel -en betonwerken, dakwerken terrassen en patio's, timmerwerken, leveren en plaatsen van hout en: metalen spanten, trappen, deuren, scheidingswanden en vloeren, alle dakbedekkingwerken, vloer -en_ tegelwerken, plafonneringwerken en cementeringwerken, beglazingswerken, sanitaire installaties in. onderhoudswerken. Warmte installaties, koude installaties, installaties voor afstandsverwarming en speciale; installaties en onderhoudswerken voor ontwikkelen, regenereren, recupereren van warmte en/of koude en/of; elektriciteit. Het verkopen en of het plaatsen van zonnepanelen en fotovoltaïsche platen en installaties.

Onderneming voor betoncentrales en cementagglomeraten.

Gevelreinigingswerken, leveren en plaatsen van alle soorten ramen, deuren, rolluiken en zonneweringen,: restauratie van monumenten, geklasseerde gebouwen. Waterbouwkundige werken zoals de eigenlijk zee -en:. stroomwerken waaronder het bouwen en herstellen van sluizen, stuwdammen, dijken, zeedammen, kanalen, en; technische werken aan de waterwegen en de havenwerken, de grote werken van droogleggen en pompen, de

" grote irrigatiewerken en regeling van de waterlopen, de uitbaggering.

Bijzondere grondwerken zoals boringen, peilingen, uitdiepen, het neerslaan van de grondwaterspiegel,; funderingswerken, heiwerk, dampplanken, en versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes.: Onderneming voor alle vormen van bodemsanering. Draineringswerken en het ruimen van onbevaarbare: waterlopen, het graven en onderhouden van vijvers, rivieren en waterlopen. Het draineren en/of bevloeien van: gronden, terreinen, bouwplaatsen, akkers en sportvelden.

Het proefboren en boren en het nemen van bodemmonsters te behoeve van de bouw of voor geografische,' geologische doeleinden. Het uitvoeren van horizontale baringen voor het leggen van kabels en kanalisaties. De: bouw van tunnels, viaduc-ten, bruggen en van overige ondergrondse doorgangen.

Grondverzet, graven, ophogen egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van gleuven en sleuven; en grondverzet met behulp van explosieven. Alle andere grondwerken die niet elders worden vernoemd. Het; ontwerpen en oprichten van houten en/of metalen constructies zoals loodsen, bruggen, tank, afrasteringen en

-

Op de laatste biz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bi:gage-if bit hgt Belgfsech Staatsbtaù

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

sporthallen. Het ontwerpen en uitvoeren van alle smeedwerken, siervoorwerpen voor gebouwen, tuinen, planten en recreatieterreinen. Voor alle inrichtingen, complexen en gebouwen, zowel industriële als residentiële, sport - en amusementsin-richtingen, als hospitalen, en ziekenhuizen zowel in de privé ais in de publieke sector :

a) uit te voeren in aile beroepssectoren, gespecialiseerd of niet, de verkoop, de verhuring en het ontlenen of alle werken in het kader der diensten die betrekking hebben op de techniek, het beheer, de bewaking, de bescherming, de veiligheid, het onderhoud, de hulpverlening.

b) te promoveren door investering, financiering of lening, alle installaties van materiaal en alle grondstoffen, producten, systemen ideeën en brevetten die betrekking hebben op de technieken nodig voor hun werking en hun uitbating.

c) te waarborgen het materiaal, de grondstoffen en de gebruikte producten zowel als de installaties die worden uitgebaat, beheerd of onderhouden, ontwerpen en maken van beurzen in binnen en buitenland

Wegenbouw en bouw van niet metalen kunstwerken zoals het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, fietspaden, van vliegvelden en startbanden van niet metalen kunstwerken zoals bruggen en viaducten, wegen en spoorwegtunnels, watertorens, silo's, zwembaden, kolenopslagplaatsen, as kuilen, draaischijven, weegbruggen, steunmuren enzovoort, eveneens de rioleringswerken.

Het vervaardigen en plaatsten of laten plaatsten en onderhouden van alle soorten verkeerssignalisatie en wegmarkeringen.

Leggen van kabels en diverse leidingen met onder meer de lokalisatie van hoogspanningslijnen en pijpen, de leidingen voor water -en gasvoorzieningen, het plaatsen van allerlei elektrische kabels. Het bouwen, aanleggen van speelpleinen en sportvelden evenals van parken en tuinen, met inbegrip van de aanplantin-gen,eveneens in kunststof. Omvat eveneens het plaatsen van afsluitingen en om-heiningen.

Het ontwerpen en aanleggen van tuinen, parken en recreatieterreinen, zoals siertuinen, minigolf, tennisterreinen, speeltuinen, pretparken en wat dies meer, zowel op natuurlijke wijze als in kunststof. Het leggen van klinkers en kasseien voor wegen, terrassen en opritten. Het transporteren van alle vast, vloeibare en gasvormige stoffen en producten, levensmiddelen, vlees, vis, fruit, bieten, witloof en andere landbouwproducten, bloemen, planten, brandstoffen, bouw -en installatie materialen.

Groot -en kleinhandel van alle soorten bouwmaterialen en roerende goederen. Het aanleggen en het onderhouden van de verkeerssignalisatie en de wegmarkeringen. Het op trekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten) evenals de bekisting en het ijzervlechtwerk. Algemene bouw werkzaamheden, omvat de bedrijvigheden welke betrekking heeft op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerken of de coordinatie van deze laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd, eveneens het optrekken van geprefabriceerde gebouwen. Schoorsteen -en ovenbouw, met het optrekken van fabrieksschouwen, nijverheidsovens, en andere soort gelijke werken evenals het metselwerk van ovens en het plaatsen van alle vuurvaste producten. Slopingswerken en het slopen van kunstwerken en gebouwen, evenals het effenen en het wegruimen. Voegwerken, stukadoorswerken, plafonneer -cementeer en aile andere pleisterwerken, bera-pingswerken, plaatsen van chapes, gips -en stafwerken en omamenten. Het leggen van industriële vloeren en polieren, het leggen van vloerdeklagen en bekleding van industriële vloeren, Het leggen van vloerbeschermingslagen, de vloerbedekkingen met monolistisch karakter op basis van asfalt en synthetische producten of van natuur - of synthetische mortel, industriële kunstharsbedekking met inbegrip van muuroverlappingen. Dakdekken en isolatie tegen vochtigheid en het bedekken van gebouwen met onder meer dakpannen, stro, natuurlijke en kunstleien, stalen platen, en platen in asbestcement en non-ferro metalen. Het waterdicht maken van gebouwen met asfalt en teer, onder meer het bedekken met asfalt -of met koolwa-terstofhoudende producten, gebeurlijk gecombineerd met metalen. Het droogmaken van gebouwen, anders dan met teer en asfalt. Thermische -en geluidsisolatie. Het plaatsen van gyprocwanden. Vloerbekleding en muurbekleding, het leggen van tegelvloeren, mozaïek en alle andere bedekkingen van vloeren. Het saneren, het in stand houden of het in zijn oorspronkelijke toestand terugstellen van onder meer orgels, beeldhouwwerken, monumentale horloges, historische wand en plafondschilderingen, fresco's, schilderijen, glas in lood en brandglasramen, klokken en beiaards, historische textiele wandbekledingen historische gecoupeerd stucwerk, historisch schrijnwerken en meubelen, kunstsmeedwerk, historische parketvloeren, water -en wind molenmechanismen. Arduin -en marmerwerken, restauratiewerken, het plaatsen van grafmonumenten, het restaureren, reinigen en wassen van gevels en monumenten. Het plaatsen van marmer en arduin in gebouwen. Het plaatsen van alle soorten versieringen, schoorsteenmantels en dergelijke in marmer of steen. Alle soorten timmerwerk en metalen schrijnwerk. Het timmer -en schrijnwerk voor gebouwen, het plaatsen van sloten en ijzerwaren voor bouwwerken, het plaatsen van houten en plastiekdeuren en plinten. Het plaatsen van houten en plastiek vensterluiken. Het leggen van parketvloeren en alle andere houten bedekkingen van muren en vloeren. Het plaatsen van valse schutsels en valse zolderingen in hout. Het plaatsen van aanbouwkeuken en badkamers. Het plaatsen van ijzerwerk, metalen vensterluiken en metalen schrijnwerk evenals het plaatsen van rooster, ramen en deuren, intrekbare en rollende deuren en van buitenrolluiken. Het plaatsen van alle soorten dakgoten het bedekken van muren en zolderingen door het aanbrengen van metalen elementen. Het plaatsen van alle soorten glas, het bouwen van wanden en bedekkingen in doorschijnend beton. Alle schilderwerk, evenals industrieel schilderwerk. Het kalken van gebouwen en het bestrijken met kalk, het behangen en stofferen, het plaatsen van vloerbedekkingen en van alle andere synthetische bedekkingen van vloeren, onder meer plastiek. Metaalconstructies, montage -en demontagewerken buis -en andere soortgelijke constructies. Het plaatsen van alle uitrustingen van kunstwerken en van industriële mechanica; het plaatsen van hydromechanische installaties.

Het plaatsen van pompstations en turbines, van elektromechanische installaties van kunstwerken en nijverheidsinrichtingen en elektrische buiteninstallaties, uitrustingen voor afstandsbediening, afstandsmeting en afstandscontrole. Het plaatsen van woonunits. Net plaatsen van ventilatie, verwarming met warme lucht, luchtconditionering en de caloriefugage van leidingen en kanalisaties. Het plaatsen van centrale verwarming met

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

water, stoom of gas en van bijkomende toestellen. Het plaatsen van sanitaire inrichtingen, lood -en zinkwerk, installatie van waterverzachters. Het vervaardigen, verkopen en/of installeren van alle soorten filterinstallaties voor lucht, water, gas, olie en dergelijke.

Het bedekken van daken in non -ferrometalen en het plaatsen van zinken dakvensters, evenals de herstelling -en onderhoudswerken. Het plaatsen, herstellen en onderhouden van allerhande branders - brandertechnicus. Alle elektriciteitswerken zowel in privé -gebouwen als in openbare gebouwen, evenals het plaatsen van bliksemafleiders, elektrische signalisatie allerhande voor wegen, spoorwegen rivie-ren, zee -en luchtwegen. Het plaatsen en inrichten, onderhouden en herstellen van speciale installaties zoals het inrichten van fabrieken, werkplaatsen, pompstations, koelinstallaties en waterzuiveringsinstallaties.

Het verlenen van advies, bijstand en praktische hulp (consulting) aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding (onder meer inzake kredietbeleid, financiële zaken, praktische, logistieke, technische, commerciële, administratieve en fiscale zaken, enzovoort); het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, kredietbeleid, financiële zaken, praktische en fiscale zaken, enzovoort; het verlenen van advies op het gebied van beveiliging aan het bedrijfsleven en aan de overheid, zakelijke dienstverlening; activiteiten in verband met de administratie; het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere; het leveren van professionele diensten en producten in de vorm van detachering, interim management, advies, documenten en administratie, een en ander in de meest ruime zin.

Het online verkopen van goederen en services;

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

Het geven van opleidingen; het geven van presentaties en lezingen en dit in rap-porten en publicaties uitschrijven.

Projectmanagement;

Overige gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten, niet eer- der genoemd.

Organisatie van congressen en beurzen;

Overige zakelijke dienstverlening, niet eerder genoemd. (zoals ondermeer rapporteren over en het in kaart brengen van de bouwmarkt van een bepaald land naar de verschillende bouwsegmenten en de verschillende provincies, met inbegrip van een geactualiseerde forecast van de bouwmarkt; het opvolgen van diverse mediakanalen m.b.t. nieuws over economie en bouwmark, inclusief publicaties van over-heidsinstanties en/of banken m.b.t. bouwgerelateerde economische evoluties.).

Het aanleggen van databanken in de ruime zin van het woord (Data van de klanten worden in een rapport gebracht om zo marktaandelen en trends te berekenen).

Het verschaffen van gegevens uit deze databanken in de gewenste vorm zodat de klant zelf analyses kan maken.

De groothandel in ijzerwaren;

De groot- en kleinhandel in kantoorbenodigdheden;

De aan- en verkoop, import en export van motorvoertuigen en onderdelen van deze motorvoertuigen; Het vervaardigen en de herstelling van motorvoertuigen;

De handel in olie en andere brandstoffen en aanverwante producten;

De groot- en kleinhandel in horecamateriaal;

Horeca-activiteiten in de ruime zin van het woord;

Het huren en verhuren en de leasing van roerende goederen, ondermeer alle vormen van rollend materieel en allerhande machines en uitrustingsgoederen;

Projectontwikkeling en alles wat daarmee gepaard gaat zoals de promotie, realisatie, verkoop en commercialisering van projecten, waaronder onder meer maar niet uitsluitend verstaan het begeleiden van alle bouwprojecten, het verlenen van technische, juridische en administratieve adviezen, allerlei adviezen aan de personen, het optreden tegenover allerlei overheden en instanties voor vergunningen en an-dere administratieve procedures tot de coördinatie van de bouwwerken en de controle daarop tijdens en nadien alsook als algemene onderneming de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwwerken en voltooiingswerken door aannemers.

Bemiddeling bij aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed; schatten en evalueren van onroerend goed; Bemiddeling en het geven van advies bij de verhandeling van handelsfondsen en ondernemingen:

Het geven van adviezen en het verrichten van expertise met betrekking tot vastgoed en de taxatie van roerende en onroerende goederen, het eventueel afleveren van expertiseverslagen en/of getuigschriften met inbegrip van het uitvoeren van opdrachten van gerechtelijke expertises;

Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, uitrusten, opschikken, ordenen, valoriseren, beheren, onderhouden, doen bouwen, doen verbouwen, verhuren, huren, verkavelen, pro-specteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van onroerende handelingen in de meest brede zin, van welke aard ook, met inbegrip van onroerende leasing; de ruiling, het bouwen, het slopen, de verbouwing, het uitbaten en verhuren van alle bebouwde onroerende goederen; de aankoop, de verkoop, de ruiling, het tot waarde brengen, de verkaveling, explotatie, de verhuring en de verpachting van alle onbebouwde onroerende goederen en in het algemeen alle onroerende verrichtingen, zowel in België als in het buitenland, voor haar rekening of voor rekening van derden of in participatie met derden;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het uitoefenen van rentmeesterschap; het beheer van onroerend goed voor derden; het beheer van residentiële en niet-residentiële gebouwen; het optreden als syndicus;

Engineering en consulting in de ruime zin van het woord;

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administra-tieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen, zoals bedoeld in de Wet van 6 april 1995 over het vermogensbe-heer en het beleggingsadvies; het verlenen van adviezen, het terbeschikking stellen van management, van intellectuele en administratieve hulp.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten, uitgezonderd diegene die wettelijk voorbehouden zijn aan depositoban-ken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen.

Deze opsomming is verklarend en geenszins beperkend.

Voor eigen rekening: Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschap-pen. Derhalve zal de vennootschap alle roerende en/of onroerende investeringen kunnen doen, participaties nemen, beleggen op eender welke manier in binnenlandse en buitenlandse effecten en waarden.

Algemeen

De vennootschap zal zowel in binnen als in het buitenland, alle handels en financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die van aard zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle onder-nemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven. Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

De vennootschap mag zich eveneens borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derden aangegaan. Zij mag eveneens al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

De vennootschap kan de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen uitoefenen.

Art. 4 : Duur : opgericht voor een onbepaalde duur.

Art. 5 : Maatschappelijk kapitaal : bedraagt duizend vijfhonderd Euro (1.500,00 EUR). Het is

vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde

Inschrijving  afbetaling : Op het maatschappelijk kapitaal werd in speciën ingeschreven voor 100 aandelen, hetzij de totaliteit van het kapitaal door de heer MEUWES Walter, voornoemde oprichter. Tot volstorting van het kapitaal werd een bedrag van 1.500,00 euro gestort door de oprichter op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank

Art. 9: overdracht van aandelen

A. De afstand van aandelen onder levenden is vrij aan een mede-vennoot:

in alle andere gevallen kan de overdracht enkel gebeuren met unaniem akkoord van aile overblijvende vennoten.

De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen, moet van zijn voornemen aan de andere vennoten kennis geven, bij een aangetekende brief of bij voor ontvangst getekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun toegezonden bij aangetekende brief of bij voor ontvangst getekende brief, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht. Tegen weigering van goedkeuring staat beroep bij de rechter open, bij de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied van de zetel van de vennootschap.

Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden, hetzij de aan-delen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstig toepassing.

Indien de vennoot geen kandidaat-ovememer kan voorstellen en zijn aandelen toch wenst over te dragen zijn de andere vennoten verplicht de aandelen over te nemen rekening houdend met het recht van voorkeur.

De verkoopprijs zal gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen, zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaanmogelíjkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die behoudens akkoord tussen de des-kundigen, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal worden aangewezen door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maand na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen van recht.

De afstand of overdracht van aandelen waarvoor géén goedkeuring vereist dient ook ter kennis te worden gebracht van het bestuursorgaan van de vennootschap bij aangetekend schrijven of een ander wettelijk

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

toegestaan communicatiemiddel, en zal slechts zijn uitwerking verkrijgen de eerste van de zesde maand volgend op de datum van deze kennisgeving, behoudens unaniem akkoord van alle vennoten.

De bepalingen van dit artikel zijn van toepassing op elke overdracht onder levenden, zowel ten bezwarende titel als ten kosteloze titel, zowel vrijwillig ais ge-dwongen (uitsluiting en uittreding) zowel in vruchtgebruik, blote eigendom als volle eigendom, van aandelen of enige andere effecten die recht geven op de verwerving van aandelen.

B. De overdracht wegens overlijden is vrij aan de snede-vennoot:

In alle andere gevallen kan de overdracht enkel gebeuren met unaniem akkoord van alle overblijvende vennoten.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet tot één der opgesomde categorieën behoren, hebben recht op de waarde der overgelaten aandelen.

Deze waarde zal bepaald worden door de betrokken partijen, of ingeval van betwisting, door een deskundige, aan te stellen door de betrokken partijen of zoniet, door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel, waar de maatschappelijke zetel gevestigd is.

De betaling van de ovemameprijs zal contant, of ten laatste binnen de maand na de definitieve vaststelling van de prijs geschieden in handen van de overlater.

Zo de afkoop niet tot stand gekomen is binnen de zes maanden, kunnen de erf-genamen of legatarissen de vervroegde ontbinding van de vennootschap vorderen.

Art. 10: zaakvoerders:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, eventueel hun bevoegdheden. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

Een niet-statutair zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten.

Het ongevraagde ontslag van een niet-statutair zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, waarvan de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

Art 11. vertegenwoordiging

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte; indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

Voor het stellen van de volgende handeling dienen alle zaakvoerders gezamenlijk op te treden:

- het stellen van rechtshandelingen in verband met onroerende zakelijke rechten;

- het aangaan van kredieten en hypotheken;

Indien deze zaakvoerders rechtspersonen zijn, dienen zij, zoals voormeld in artikel 10 van de statuten en in het Wetboek van Vennootschappen, op hun beurt ver-tegenwoordigd te worden door de aangestelde "vaste vertegenwoordiger.

Art. 15 : Toezicht : Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de maatschappelijke verrichtingen.

Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van al de boeken, briefwisseling, de processen-verbaal en over het algemeen van al de geschriften van de vennootschap; eventueel mag hij zich laten bijstaan door een accountant, zoals wettelijk voorzien.

Indien de wet daartoe verplicht of bij gebreke aan wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering ertoe beslist, wordt de controle over de verrichtingen der vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren en wordt hun vergoeding vastgesteld door de algemene vergadering.

Art. 17 : Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de zetel van de vennootschap op de laatste vrijdag van de maand juni om 17 uur. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 28 juni 2013.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen steeds worden belegd door één of meer zaakvoerders; deze laatste zijn verplicht dergelijke vergaderingen te beleggen op aanvraag van de vennoten die minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal bezitten.

De bijeenroepingen geschieden bij een door de wet voorzien communicatiemiddel, tenminste vijftien dagen vooraf en vermelden de dagorde, plaats, dag en uur waarop de vergadering zal plaatshebben; indien de oproeping gebeurt op een andere wijze dan per aangetekende zending, dient de bestemmeling daartoe individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk zijn toestemming gegeven te hebben.

Art. 21: Maatschappelijk boekjaar: begint op 1 januari en eindigt op 31 december van het zelfde kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden en eindigt op 31 december 2012.

Art 23.: winstuitkering - reservering

Jaarlijks wordt op de zuivere winsten een bedrag van tenminste één/twintigste voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het maatschappelijk kapitaal dient binnen een periode van vijf jaar verhoogd dient te worden tot minimum 18.550,00 euro en in dat opzicht dient jaarlijks 25% van de netto-winst gereserveerd te worden voor een toekomstige kapitaalverhoging.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering. BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT:

Art. 27. Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van de aandelen zoals bepaald in artikel 9, punt

A, wordt door de enige vennoot alleen beslist.

Art. 28 : Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt. Indien de enige vennoot erfgenamen of legatarissen nalaat, zijn de beperkingen van de overgang van aandelen in eigendom bepaald of toegestaan in artikel 9 van deze statuten niet van toepassing....

Art. 31 : Controle : Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 15 van deze statuten.

Art. 32 : De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

De formaliteiten van bijeenroeping en bekendmaking dienen door de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voor-schriften van de wet.

ZAAKVOERDER (niet-statutair): De heer MEUWES Walter Willy, voornoemde oprichter, benoemd voor onbepaalde duur.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL afgeleverd voor registratie en uitsluitend dienend voor de neerlegging en de publicatie in het Belgisch Staatsblad..

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de oprichtingsakte;

Notaris Bert Vrancken

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen-bij-het B-elgisch-Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 19.08.2015 15440-0078-009
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 31.08.2016 16564-0564-009

Coordonnées
COSABO

Adresse
VROENTESTRAAT 2 3290 DIEST

Code postal : 3290
Localité : DIEST
Commune : DIEST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande