COSIJNS TECH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COSIJNS TECH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.976.909

Publication

21/11/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): COSIJNS TECH

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1755 Gooik, Gooikeveldstraat 28

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte houdende oprichting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  COSIJNS TECH , met zetel te 1755 Gooik, Gooikeveldstraat 28, verleden voor Meester An-Katrien VAN LAER, notaris met standplaats te Herne op datum van 18 november 2013, blijkt via uittreksel hetgeen volgt:

Oprichter De heer COSIJNS Bert, geboren te Halle op 21 december 1984, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende en gedomicilieerd te 1755 Gooik, Gooikeveldstraat 28.

Naam De vennootschap heeft de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam COSIJNS TECH.

Zetel De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1755 Gooik, Gooikeveldstraat 28.

Doel De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen,

Het uitvoeren van allerhande elektriciteitswerken, groot- en kleinhandel van alle mogelijke elektriciteitsmaterialen in zelfde verband alsook de in- en uitvoer hiervan; de aan- en verkoop, het vervaardigen, leveren en plaatsen alsook het onderhouden en herstellen van allerlei elektrische toestellen en installaties zowel voor verwarming, verlichting, huishoudelijk en industrieel gebruik evenals de studie (berekening en adviezen) van elektrotechnische aard. Alsook algemeen onderhoud van kantoren, gebouwen

Electro, multimedia Consulting

Algemene bouwinstallaties

Leveren en plaatsen van alarminstallaties

Leveren en plaatsen van camerabewaking

Leveren en plaatsen van toegangscontrole

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commisie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als deze voor alle derden. In het algemeen zal de vennootschap alle financiële, commerciële en industriële verrichtingen mogen doen welke in verband staan met haar doel of eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijing ervan te bevorderen, en dit zowel in het binnen- als in het buitenland

Alsook het kopen en verkopen van computers en leveren van informatica diensten en het ontwerpen en programmeren van computerprogrammas. Ook het maken van online toepassingen, fotoproducties, filmproducties, kortom alles wat met multimedia te maken heeft

Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten

Prepress  en premediadiensten

Ook kan de vennootschap huren, verhuren, kopen en verkopen van onroerende goederen.

Het uitbaten van wellness, spa en sauna

Vakantieverblijven en andere accommodatie voor kort verblijf

Overige recreatie  en ontspanningsactiviteiten

Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken

Ondernemingsnr :

Luik B - Vervolg

Luik B

*13306987*

0541976909

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie

Neergelegd

19-11-2013

Mod PDF 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Eetgelegenheden met beperkte bediening

Uitgeven van boeken en tijdschriften op papier en online

Winkel in detailhandel, groothandel alsook het verkoop online

Gevelbekleding

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopen of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar ondernemingen te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken. Duur De vennootschap werd opgericht voor een onbeperkte duur

Maatschappelijk kapitaal Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde; elke aandeel een/honderd zesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigend.

Bestuur De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, al dan niet benoemd in de statuten. Behoudens andersluidende beslissingen van de algemene vergadering, heeft elke zaakvoerder elk afzonderlijk de meest uitgebreide machten om in naam van de vennootschap op te treden en alle handelingen te stellen die bijdragen tot het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens aangelegenheden die de wet of de statuten uitdrukkelijk voorbehouden aan de algemene vergadering.

Indien er slechts één zaakvoerder is, wordt hem de volledige bestuursbevoegdheid toegekend. Vertegenwoordiging De vennootschap wordt vertegenwoordigd en geldig verbonden door elke zaakvoerder tegenover derden, en in rechte.

Toezicht Het toezicht op de verrichtingen van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een commissaris, voor zover de wet verplicht er één te benoemen. Als er geen commissaris benoemd is, heeft iedere aandeelhouder het recht alle toezichts- en onderzoeksverrichtingen te doen op de handelingen van de vennootschap.

Algemene vergadering De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten. Haar besluiten zijn bindend voor iedereen, zelfs voor de afwezige vennoten of voor hen die het niet eens waren met de genomen beslissing.

Ieder aandeel vertegenwoordigt één stem, en de algemene vergadering beraadslaagt geldig wat ook het vertegenwoordigd deel van het kapitaal is; zij beslist bij gewone meerderheid van stemmen, behoudens wettelijke beperkingen.

De algemene vergadering van vennoten wordt elk jaar gehouden de derde van de maand maart om zeventien uur, in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats vermeld in de bijeenroepingsbrieven. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan wordt de jaarlijkse algemene vergadering gehouden op de eerste daarop volgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang der vennootschap dit vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet.

Boekjaar Het maatschappelijke jaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Winstverdeling Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, maakt de nettowinst uit van de vennootschap.

Hierop wordt ten minste vijf percent voorafgenomen voor de samenstelling van de wettelijke reserve totdat deze reserve tien procent van het maatschappelijke kapitaal bereikt.

Over het saldo kan de algemene vergadering der vennoten beschikken, behoudens wettelijke bepalingen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Luik B - Vervolg

Ontbinding-vereffening Bij ontbinding van de vennootschap zal de vereffening gebeuren door één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging bepaalt.

Worden er geen vereffenaars aangeduid, dan geschiedt de vereffening door de zaakvoerder(s) in functie, met de meest uitgebreide machten.

Na de tegeldemaking van het actief, aanzuivering van het passief en uitkering van het volgestorte bedrag der aandelen, wordt het saldo verdeeld onder de vennoten volgens het aantal aandelen dat zij bezitten.

Overgangsbepalingen Artikel één: eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingakte ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel en loopt tot en met dertig september tweeduizend vijftien Artikel twee: eerste algemene vergadering.

De eerste algemene vergadering zal plaats hebben in maart tweeduizend zestien.

Artikel drie: commissaris.

Zich baserend op schattingen te goeder trouw gemaakt, hebben verschijners besloten geen commissaris te benoemen.

Artikel vier: artikel 60 Wetboek van Vennootschappen

De verbintenissen die comparanten aangaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting vanaf heden tot de vennootschap de rechtspersoonlijkheid heeft, zijn onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap de rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Benoeming niet-statutair zaakvoerder Wordt tot zaakvoerder benoemd, voor onbeperkte duur, behoudens herroeping door de algemene vergadering:

De heer Bert Cosijns voornoemd

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL Getekend door Notaris An-Katrien VAN LAER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
COSIJNS TECH

Adresse
GOOIKEVELDSTRAAT 28 1755 GOOIK

Code postal : 1755
Localité : GOOIK
Commune : GOOIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande