CRISSAIR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CRISSAIR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 830.386.613

Publication

21/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 19.06.2013 13189-0183-010
17/04/2013
ÿþMal Word lil

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*1305985 l

u 8 ': '. 2013

fRUsse

Griffie

u

' Ondernemingsnr : 0830.386.613

Benaming

(voluit) : CRISSAIR-S

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid-starter

Zetel : Bos-van-Steenstraat 14 te 1960 Zemst

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL: WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING - UITBREIDING MAATSCHAPPELIJK DOEL  VERHOGING MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL  AANPASSING STATUTEN AAN EEN GEWONE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren met standplaats te Beveren op 28 februari 2013, geregistreerd, blijkt dat:

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid-starter "CRISSAIR-S-S", met maatschappelijke zetel te 1980 Zemst, Bos-van-Steenstraat 14. Ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Brussel met BTW-nummer BE : 0830.386.613.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Joost Vercouteren te Beveren op 18 oktober 2010, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 20 oktober 2010 onder nummer 20101020306608 onder de vorm van een S-BVBA en waarvan de statuten niet werden gewijzigd tot op heden.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

Eerste beslissing

De vergadering neemt vrijwillig en uitdrukkelijke de beslissing dat de onderhavige S-BVBA haar statuut van starter wil beëindigen, zodat zij vanaf heden verder wil ressorteren onder de rechtsvorm van een gewone besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Uit hoofde hiervan wordt de maatschappelijke benaming aangepast als het maatschappelijk kapitaal wordt verhoogd en de duur van de vennootschap wordt onbepaald.

Tweede beslissing

De vergadering beslist, in navolging van het hiervoor genomen besluit, de wijziging van de,

maatschappelijke benaming en de duur van de vennootschap, te weten

*De maatschappelijke benaming zal voortaan luiden als volgt : "CRISSAIR".

*De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Derde beslissing

De vergadering beslist, alsook in navolging van het hiervoor genomen besluit het maatschappelijk kapitaal i te verhogen met achttienduizend honderd euro (¬ 18.100,00) om het te brengen van vijfhonderd euro (¬ 500,00); naar achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Deze kapitaalverhoging gebeurt door inbreng in geld voor een bedrag van achttienduizend en honderd euro,; dit zonder creatie van nieuwe aandelen, waardoor enkel de fractiewaarde van de aandelen verhoogd. De& huidige aandeelhouders schrijven in, in verhouding van hun aandelenbezit.

De individuele afstand van het voorkeurrecht is hier niet van toepassing, uit hoofde dat er geen nieuwe' aandelen worden gecreëerd en de huidige aandeelhouders inschrijven in verhouding van hun aandelenbezit.

Bankattest _

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De inbreng in geld werd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen het bedrag van achttienduizend en honderd euro (¬ 18.100,00) gestort op een bijzondere rekening met nummer BE78 0016 9161 1086 op naam van de vennootschap bij BNP PARIBAS FORTIS BANK, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 27 februari 2013, welke door ondergetekende notaris wordt bewaard in het onderhavig dossier.

De intekenaars verklaren dat ieder van de aandelen aldus volledig onderschreven en volledig volstort is.

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering of vertegenwoordigd zoals gezegd, erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volstort is ten belopen van de geheelheid. De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaliteit volgestort.

Heden beschikt de vennootschap aldus ten gevolge van de kapitaalverhoging over een maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Bestemming van de inbreng

Deze kapitaalinbreng wordt bijgevolg ingeboekt in de boekhouding van de vennootschap

-Op het kapitaal : achttienduizend en honderd euro (¬ 18.100,00).

Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt,

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt, zodat de vennootschap kan

beschikken over het volgende maatschappelijk kapitaal zijnde :

Het huidige maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) is

vertegenwoordigd door vijftig aandelen op naam, zonder aanduiding van de nominale waarde, die elk één/vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Uit hoofde van de kapitaalverhoging beslist de vergadering de tekst van artikel vijf van de statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) is vertegenwoordigd door vijftig (50) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde. Ieder aandeel vertegenwoordigt één/vijftigste van het maatschappelijk kapitaal.

Vierde beslissing

De vergadering beslist de activiteiten van het maatschappelijk doel van de vennootschap uit te breiden met

de hierna volgende activiteiten.

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder opgemaakt op 22 januari 2013 met het

oog op de uitbreiding van het doel en van de staat van actief en passief afgesloten per 31 december 2012.

Vijfde beslissing

De vergadering beslist in navolging van het hiervoor genomen besluit, de toevoeging van de bijkomende

activiteiten aan artikel 3 van de statuten toe te voegen ná het woord °......... landbouwgrondstoffen ", te weten

-verhuur en exploitatie van alle mogelijke eigen, gehuurde of geleasede onroerende goederen zoals terreinen, al of niet gemeubelde appartementen, woningen, handelspanden, industriële gebouwen, opslagplaatsen en loodsen zonder dat deze opsomming limitatief

-de handel in eigen onroerend goed.

-het uitbouwen van een roerend en onroerend patrimonium.

-personen- en goederenvervoer door de lucht. Hieronder dient het volgende verstaan : vervoer van personen en vracht door de lucht volgens of zonder vaste dienstregeling, het uitvoeren van al dan niet regelmatige chartervluchten, exploitatie van luchttaxi's, uitvoeren van rondvluchten en luchtdopen, verhuur van vliegtuigen met of zonder piloot.

-managementactiviteiten van holdings evenals het geven van advies en praktische hulp aan bedrijven en het bedrijfsleven op alle mogelijke vlakken.

Zesde beslissing : Herschrijving van de statuten -- goedkeuring

De vergadering beslist uit hoofde van de voorgaande beslissingen en overeenkomstig de huidige situatie waarin de onderhavige vennootschap zich bevindt de artikelen van de statuten aan te passen waardoor de statuten worden herschreven, als volgt, waarvoor zij de goedkeurig geeft

STATUTEN

TITEL I -KARAKTER VAN DE VENNOOTSCHAP.

ARTIKEL EEN - RECHTSVORM EN NAAM.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar benaming luidt als volgt: CRISSAIR.

ARTIKEL TWEE - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL,

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1980 Zemst, Bos-van-Steenstraat, 14.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

" ARTIKEL DRIE -DOEL.

De vennootschap heeft als doel

Activiteiten in de luchtvaart o.a. en niet beperkend

-verhuur en ter beschikkingstelling van piloten, aan- en verkoop van vliegtuigen en aanverwante

vliegtoestellen;

-personen- en goederenvervoer door de lucht, Hieronder dient het volgende verstaan ., vervoer van personen en vracht door de lucht volgens of zonder vaste dienstregeling, het uitvoeren van al dan niet regelmatige chartervluchten, exploitatie van luchttaxi's, uitvoeren van rondvluchten en luchtdopen, verhuur van vliegtuigen met of zonder piloot.

-het uitbouwen van een roerend en onroerend patrimonium.

-verhuur en exploitatie van alle mogelijke eigen, gehuurde of geleasede onroerende goederen zoals terreinen, al of niet gemeubelde appartementen, woningen, handelspanden, industriële gebouwen, opslagplaatsen en loodsen zonder dat deze opsomming limitatief is.

-de handel in eigen onroerend goed.

-aankoop- en verkoop, verhuur van landbouwvoertuigen, landbouwmaterieel, materiaal, landbouwgrondstoffen;

-managementactiviteiten van holdings evenals het geven van advies en praktische hulp aan bedrijven en het bedrijfsleven op alle mogelijke vlakken.

De vennootschap mag alle nijverheids- handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen en vennootschappen die hetzelfde, een soortelijk, gelijkaardig of samenhangend doel hebben van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen inleveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

Zij zal haar doel kunnen realiseren zowel in België als in het buitenland op alle manieren en modaliteiten die ze goed vindt,

ARTIKEL VIER - DUUR,

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, onder voorbehoud van de vigerende wetten.

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL EN AANDELEN - OBLIGATIES.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) vertegenwoordigt door vijftig (50) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde. leder aandeel vertegenwoordigt ééntvijftigste van het maatschappelijk kapitaal ieder.

De vennootschap kan een lening aangaan door de uitgifte van obligaties op naam, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), met inachtneming van de wettelijke verplichtingen,

ARTIKEL VEERTIEN - ZAAKVOERDER(S).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten,

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen,

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die bevoegdheden waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder ad hoc benoemen in de zin van het Wetboek van Vennootschappen. Die zaakvoerder ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden als de zaakvoerder(s), in geval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL ACHTTIEN - BEZOLDIGINGEN.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

De bezoldiging van de commissarissen wordt overeenkomstig de wettelijke bepalingen vastgesteld.

ARTIKEL NEGENTIEN - SAMENSTELLING EN BEVOEGDHEID.

De algemene vergadering, zo zij regelmatig is samengesteld, vertegenwoordigt de algemeenheid der

vennoten.

Al haar beslissingen zijn bindend voor alle vennoten ongeacht hun eventuele afwezigheid en de wijze

waarop zij gestemd hebben.

Elke vennoot mag zich op elke algemene vergadering, gewoon of buitengewoon, laten vertegenwoordigen

door een volmachtdrager, die vennoot dient te zijn.

Elke aldus aangestelde volmachtdrager mag slechts één vennoot vertegenwoordigen.

ARTIKEL TWINTIG - BIJEENKOMST.

Elk jaar op de vijftiende van de maand juni om achttien uur komt de gewone algemene vergadering van rechtswege bijeen, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid,

Is deze dag een wettelijke feestdag dan heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel vijfentwintig van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden bijeengeroepen door de zaakvoerder of de commissaris. Ze moeten worden bijeengeroepen wanneer dit wordt gevraagd door de vennoten, die samen ten minste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, en zulks binnen drie weken na postdatum van het aangetekend schrijven, dat met opgave van de aan de orde te stellen onderwerpen aan elke zaakvoerder is gericht,

De toelatingsvoorwaarden en de oproepingen tot de algemene vergadering gebeuren conform de wettelijke bepalingen,

ARTIKEL EENENTWINTIG - STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing.

Een stem kan eveneens geldig uitgebracht worden via een volmachtdrager of door gebruik van

telecommunicatiemiddelen,

De vennoot die op zulke wijze zijn stemrecht uitoefent, wordt geacht op de vergadering aanwezig te zijn.

ARTIKEL ZESENTWINTIG - JAARREKENING.

Het boekjaar begint elk jaar op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Ieder jaar op eenendertig december worden de boeken en het boekjaar afgesloten.

De zaakvoerder(s) maakt(maken) een inventaris op, alsmede de jaarrekening om ter goedkeuring aan de

algemene vergadering te worden onderworpen in de wettelijke vormen en termijnen. Hij (zij) bepaalt(bepalen)

het bedrag van de nodige voorzieningen en afschrijvingen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt één geheel.

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG - WINSTVERDELING.

Het saldo van de resultatenrekening vormt na aftrek van de door de zaakvoerder(s) nodig geachte

voorzieningen en afschrijvingen, het resultaat van de vennootschap.

Het resultaat van het boekjaar wordt als volgt verdeeld:

1. tenminste vijf ten honderd wordt bestemd tot het aanleggen van de wettelijke reserve tot op het ogenblik dat deze tien ten honderd van het kapitaal zal bedragen;

2. het overige wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

ARTIKEL VIERENDERTIG - VERDELING VAN SALDO.

Na vereffening van het passief tegenover derden of consignatie van deze bedragen, zal het saldo verdeeld worden onder de vennoten in verhouding tot hun aandelen, onder aftrek van de eventueel nog te storten bedragen.

Zevende beslissing : machtiging van het bestuursorgaan

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen

uit te voeren.

Achtste beslissing

Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking.

5' "

Voor-behoudea aan het Belgisch Staatsblad

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE'

BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, verslag van het bestuursorgaan en de tekst van de gecoordineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 18.06.2012 12179-0464-010
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 21.06.2016 16211-0504-009

Coordonnées
CRISSAIR

Adresse
BOS-VAN-STEENSTRAAT 14 1980 ZEMST

Code postal : 1980
Localité : ZEMST
Commune : ZEMST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande