CYPRES


Dénomination : CYPRES
Forme juridique :
N° entreprise : 433.614.942

Publication

16/05/2014
ÿþMoa word 11.1

' :- i , In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1119311111

be a

Bi

sta

Griffie

%

n 31 ~~~I~,~_a~i " ~~

rieciltl-iûinit t~:ti .tiV-" . t~ i-cuvrr1*

0 6 MEI 2W

VJ L

Ondernemingsnr . 0433.614.942

Benaming

(voluit) : CYPRES

(verkort) '

Rechtsvorm . Naamloze vennootschap

Zetel : Vaartstraat 131, 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : kapitaalverhoging door inbreng in geld in het kader van artikel 537 W.I.B. 1992 - statutenwijziging - Raad van bestuur

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Isabelle Mostaert te Leuven op drieëntwintig april tweeduizendveertien, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van hierboven genoemde vennootschap volgende beslissingen genomen heeft:

1. Verhoging van het kapitaal in het kader van artikel 537 W.I.B. 1992 met' ZESHONDERDVIJFENVIJFTIGDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 655.200,00), om het te brengen van; ZEVENTIGDUIZEND EURO (70.000,00 EURO) op ZEVENHONDERDVIJFENTWINTIGDUIZEND TWEEHONDERD EURO (725.200,00 EURO), door inbreng in speciën, zonder uitgifte van nieuwe aandelen," doch met verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De beide vennoten verklaren in te schrijven op de volledige kapitaaisverhoging.

Genoemd ingebracht geldbedrag te weten ZESHONDERDVIJFENVIJFTIGDUIZEND TWEEHONDERD; EURO (¬ 655.200,00), is gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE68 4264 1424 4134 bij KBC; BANK, geopend op naam van de vennootschap, blijkens bankattest, afgegeven door deze instelling op 22 april 2014, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

2. Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van ZESHONDERDVIJFENVIJFTIGDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 655.200,00), daadwerkelijk verwezenlijkt werd, volledig onderschreven en volstort werd, en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op ZEVENHONDERDVIJFENTWINTIGDUIZEND TWEEHONDERD EURO (725.200,00 EURO), vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een breukwaarde van één/duizendste (1/1.000ste) ieder.

3. Wijziging van artikel vier (4) van de statuten om het in overeenstemming te brengen met het genomen besluit inzake de kapitaalverhoging.

Artikel 4 - Kapitaal

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ZEVENHONDERDVIJFENTWINTIGDUIZEND TWEEHONDERD EURO (725.200,00 EURO). Het is vertegenwoordigd door DUIZEND (1.000) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/duizendste (111.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

4. Aanpassing aan de reeds doorgevoerde zetelwijziging. Dientengevolge aanpassing van artikel twee (2)

van de statuten.

"Artikel 2 - zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3000 Leuven, Vaartstraat 131.

De zetel kan, zonder statutenwijziging, binnen het Nederlands taalgebied of naar het taalgebied Brussel

verplaatst worden bij besluit van de Raad van Bestuur, welk besluit bekendgemaakt moet worden in het

Belgisch Staatsblad."

5. Aanpassing van artikel vierentwintig (24) van de statuten aan de wetgeving inzake de ontbinding en vereffening van vennootschappen. Tevens schrapping van artikel vijfentwintig (25) van de statuten.

Artikel 24  Ontbinding en vereffening

"De vennootschap kan worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering volgens de regels voorzien voor een wijziging van de statuten.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan ten allen tijde en bij gewone meerderheid, van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. Zij bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, evenals de wijze van vereffening. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de bestuurder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s).

Op de laatste blz van ).eik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid »an de instrumenterende notans. hetzij van de perso o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenv:oordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde Rechtbank van Koophandel moet worden goedgekeurd, wordt het nettoactief verdeeld onder de vennoten.

Zijn aile maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate gestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling în speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding."

6. Aanpassing inzake de regeling met betrekking tot de overdracht van aandelen onder de levenden en bij overlijden. Dientengevolge aanpassing van artikel zeven (7) en artikel zeven bis (7 bis) van de statuten.

De algemene vergadering beslist de procedure inzake de overdracht van aandelen onder de levenden en bij overlijden te wijzigen. Dientengevolge aanpassing van het huidige artikel zeven bis (7bis) van de statuten. Dit artikel zal voortaan het nummer zeven (7) dragen.

De vergadering beslist vervolgens de nummering van het huidige artikel zeven (7) van de statuten aan te passen. Dit artikel draagt voortaan het nummer zes bis (6bis), doch de inhoud blijft ongewijzigd.

7. Toekenning van stemrecht aan de vruchtgebruiker van een aandeel. Dientengevolge aanpassing van artikel zestien (16) van de statuten.

De algemene vergadering beslist het stemrecht van een aandeel, dat opgesplitst is in blote eigendom-vruchtgebruik, toe te kennen aan de vruchtgebruiker ongeacht de aard van de te nemen beslissing. Dientengevolge aanpassing van artikel zestien (16) van de statuten.

"Artikel 16. Uitoefening van stemrecht

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitbreiding van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Stemmen mogen niet per brief uitgebracht worden.

Ingeval de aandelen bezwaard zijn met vruchtgebruik, neemt de vruchtgebruiker deel aan de algemene vergadering en oefent hij/zij het stemrecht uit ongeacht de aard van de te nemen beslissing."

8. De vernieuwing van het mandaat van de twee bestuurders, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MAPLE en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SEQUOIA, beiden voornoemd.

De algemene vergadering beslist het mandaat van de hierna genoemde bestuurders te vernieuwen met ingang vanaf heden, voor een periode van zes jaar, om te eindigen op de jaarvergadering te houden in 2020:

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SEQUOIA, met zetel te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Koetsweg 120, ondernemingsnummer 0476.215.857., RPR Leuven, vast vertegenwoordigd door de heer VEREERTBRUGGHEN Pieter Jan Leo Maria, geboren te Opwijk op 5 september 1954, (N.N. 540905 507.55), wonende te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Koetsweg 120;

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MAPLE, met zetel te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Koning-Albertpiein 3 bus 202, ondernemingsnummer 0476.216.748., RPR Leuven, vast vertegenwoordigd door mevrouw PELEMAN Martine Jozefa Marie-Louise, geboren te Bornem op 7 april 1964, (N.N. 640407 274.15), wonende te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Koetsweg 120.

9. Volmacht tot coördinatie van de statuten.

10. Machtiging aan de bestuurder(s) tot uitvoering van de genomen beslissingen.

11. Volmacht voor de administratieve formaliteiten.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Verbanck, Plas & Partners, met zetel te 9051 Gent, Kortrijksesteenweg 1066 evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

RAAD VAN BESTUUR

Vervolgens zijn de bestuurders, te weten:

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SEQUOIA, met zetel te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Koetsweg 120, ondernemingsnummer 0476.215.857., RPR Leuven, vast vertegenwoordigd door de heer VEREERTBRUGGHEN Pieter Jan Leo Maria, geboren te Opwijk op 5 september 1954, (N.N. 540905 507.55), wonende te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Koetsweg 120;

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MAPLE, met zetel te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Koning-Albertplein 3 bus 202, ondernemingsnummer 0476.216.748., RPR Leuven, vast vertegenwoordigd door mevrouw PELEMAN Martine Jozefa Marie-Louise, geboren te Bornem op 7 april 1964, (N.N. 640407 274.15), wonende te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Koetsweg 120.

Bijeengekomen, dewelke met eenparigheid van stemmen volgende gedelegeerde bestuurders hebben benoemd:

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SEQUOIA voornoemd met zelfde vaste vertegenwoordiger en;

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MAPLE voornoemd, met zelfde vaste vertegenwoordiger

~ ti

Enkel uitgereikt met het oog op neerlegging ter griffie voor de publicatie VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

gelijktijdig neergelegd:

- uitgifte van de akte

- historiek en gecoördineerde statuten

- verslag van de algemene vergadering dd 18 april 2014

Isabelle MOSTAERT

geassocieerd notaris te Leuven

Voor-

behoude,n

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste ntx van Leurt B =eermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans h tzi! van de peiso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegeiwoordigen

Verso Naam en handl&enfng

29/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 02.12.2013, NGL 27.01.2014 14014-0559-015
22/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 03.12.2012, NGL 20.02.2013 13042-0455-014
29/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 30.11.2011, NGL 24.02.2012 12044-0279-015
01/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 30.11.2010, NGL 24.02.2011 11042-0577-015
25/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 30.11.2009, NGL 18.02.2010 10048-0480-015
03/08/2009 : BL502796
07/05/2009 : BL502796
10/03/2009 : BL502796
28/02/2008 : BL502796
02/02/2007 : BL502796
03/03/2006 : BL502796
17/02/2005 : BL502796
26/01/2004 : BL502796
14/10/2002 : BL502796
12/04/2002 : BL502796
17/05/2001 : BL502796
04/04/2000 : BL502796
13/10/1999 : BL502796
30/01/1998 : BL502796
01/01/1997 : BL502796
26/01/1994 : BL502796
01/01/1993 : BL502796

Coordonnées
CYPRES

Adresse
VAARTSTRAAT 131 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande