D-MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D-MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 819.666.925

Publication

20/11/2012
ÿþ Mod 2.1

[11,a,«Ii In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

--

X12189169*

Ondernemingsnr : 0819666925

Benaming

(voluit) : D-MANAGEMENT

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hubert Tobbackstraat 37, 1910 Kampenhout

Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening

Uittreksel uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 29 oktober 2012

- De vereffenaar leest het verslag voor welke door hem werd opgemaakt voor de vereffening van de vennootschap.

- Met eenparigheid van stemmen treedt de vergadering de besluiten van dit verslag bij, keurt de rekeningen goed en geeft zonder enig voorbehoud algehele décharge aan de Heer Peter Deroover voor zijn beheer als vereffenaar van de vennootschap. - De vergadering verklaart de afrekening voor gesloten en stelt vast dat de BVBA D-management definitief opgehouden heeft te bestaan.

- De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard bij de Heer Peter Deroover, woonachtig te 1910 Kampenhout, Hubert Tobbackstraat 37, die dit op zich neemt.

Tegelijk neergelegd : proces verbaal van de buitengewone algemene vergadering dd.. 29 oktober 2012,

Peter Deroover

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen,

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

19/11/2012 : ME. - JAARREKENING 20.09.2012, GGK 29.10.2012, NGL 13.11.2012 12637-0158-010
26/07/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



be lII II 1111 111111111 l.l II II Il 111 jek- 201

a '12131639" Griffie

Stz





Ondernemingsnr : 0819.666.925

Benaming

(voluit) : D-MANAGEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hubert Tobbackstraat 37 -1910 Kampenhout

(volledig adres)

Onderwerp akte ; ONTBINDING - AANSTELLING VEREFFENAAR

Uit een proces-verbaal verleden voor notaris Eric Gilissen te Hasselt op dertig maart tweeduizend en twaalf geregistreerd te Hasselt, 1ste kantoor op 4 april 2012, boek 792 blad 02 vak 08, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D-MANAGEMENT' is verschenen, en dat zij volgende beslissingen heeft genomen

V. BESPREKING

De voorzitter geeft toelichting aan de vergadering omtrent de staat van activa en passiva en omtrent de in de agenda aangekondigde verslagen.

De vergadering verklaart voldoende ingelicht te zijn.

Er wordt akte genomen dat de conclusies van het verslag opgemaakt op 27 maart 2012 overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen door de heer Jurgen JACKERS, bedrijfsrevisor bij de burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JACKERS BEDRIJFSREVISOR", met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Kempische Kaai 69 bus 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Hasselt onder het nummer 0818.373.063, die luiden als volgt:

"in het kader van de vereffeningsprocedure voorzien in het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder van "BVBA D-Management" een staat van activa en passiva per 31 december 2011 opgesteld. Deze staat, die rekening houdt met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, toont een balanstotaal van EUR 53.429,35 en een positief netto-actief van EUR 31.543,21.

Op basis van onze controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, verklaren wij dat de staat van activa en passiva per 31 december 2011 de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft, voor zover de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes door de vereffenaar gerealiseerd zullen worden en rekening houdende met een voorbehoud (i) voor de rekening-courant ten aanzien van de heer Deroover Peter, mits wij de solvabiliteit van de zaakvoerder niet konden nagaan, (ii) voor een mogelijke herziening met betrekking tot de vennootschapsbelasting, de belasting over de toegevoegde waarde en de sociale zekerheid voor wat betreft de niet definitief afgesloten controleboekjaren, zijnde de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd.

Hasselt, 27 maart 2012

[HAN DTEKENI NGj

Jackers Bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door de heer

Jurgen Jackers

Bedrijfsrevisor"

VI. BEVESTIGING DOOR DE NOTARIS

Om te voldoen aan artikel 181, § 4 van het Wetboek van vennootschappen, bevestigt ondergetekende

notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe

de vennootschap krachtens artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is.

In aansluiting daarbij worden volgende documenten aan de notaris overhandigd :

[_;het verslag van het bestuursorgaan;

Prie staat van activa en passiva;

l ihet verslag van voornoemde bedrijfsrevisor

EERSTE BESLUIT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

t .

Voor-

1 eJ ouden

an het :9elgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vergad Eng slist na kennisname en bespreking van de voornoemde verslagen, dat de vennootschap' in vervroegding wordt gesteld en enkel nog in vereffening voortbestaat, evenwel onder de opschortende voorwaarde van bevestiging door de bevoegde rechtbank van koophandel van de door de algemene vergadering benoemde vereffenaar, of de door de nagenoemde bijzondere volmachtdrager aan te duiden vervanger indien de door de algemene vergadering benoemde vereffenaar niet zou worden aanvaard door de rechtbank.

TWEEDE besluit

De vergadering aanvaardt het ontslag van voormelde zaakvoerders, de heer DEROOVER Peter Kurt Albert, allen voornoemd, en verleent hen kwijting voor de door hen verrichte daden in het kader van hun mandaat. DERDE BESLUIT

De vergadering besluit één vereffenaar te benoemen, met name de heer DEROOVER Peter Kurt Albert, voornoemd.

Hier tegenwoordig en dewelke verklaart deze functie te aanvaarden.

VIERDE BESLUIT

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht bij het uitoefenen van zijn mandaat. Meer bepaald kan hij de rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikelen 187 en volgende van het Wetboek van vennootschappen voorzien worden.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, aile zakelijke rechten te verzaken, met af zonder betaling opheffing te verlenen van aile inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun cie macht toekennen die naar zijn oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden,

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Indien de heer DEROOVER Peter Kurt Albert door de rechtbank van koophandel zal worden bevestigd als vereffenaar, zal deze zijn mandaat kosteloos uitoefenen

BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan de heer DEROOVER Peter Kurt Albert, voornoemd, bevoegd, teneinde over te gaan tot:

- de wijziging van de inschrijving in het rechtspersonenregister,

- de indiening van het verzoekschrift op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar, alsook het aanwijzen van een vervanger als vereffenaar tegenover de bevoegde rechtbank van koophandel indien cie door de algemene vergadering benoemde vereffenaar niet zou worden aanvaard door de rechtbank,

- de schrapping van de inschrijving in het rechtspersonenregister bij de sluiting van de vereffening.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Eric Gilissen

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Eensluidende uitgife van proces-verbaal

- Afschrift beslissing bevestiging benoeming vereffenaar van de rechtbank van koophandel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.06.2012, NGL 19.06.2012 12187-0553-010
10/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.10.2011, NGL 04.11.2011 11599-0419-009

Coordonnées
D-MANAGEMENT

Adresse
HUBERT TOBBACKSTRAAT 37 1910 KAMPENHOUT

Code postal : 1910
Localité : KAMPENHOUT
Commune : KAMPENHOUT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande