D. GOVAERT & C° VERZEKERINGEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D. GOVAERT & C° VERZEKERINGEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 444.509.230

Publication

12/05/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mocl Word ii,t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter gri ie van de akte

.neergelegd/ontvangen op

1 bel aa Be Sta

2 9 APR. 2014

ter griffie van deerlandstalige

If'"'  % I " " . as.. . " " - w

nl







Ondernemingsnr : 0444.509.230

Benaming

(voluit) : D. Govaert & C° Verzekeringen

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Winkelbaan 34 1730 ASSE Mollem

(volledig adres)

Onderwerp akte : vergoeding zaakvoerder

uittreksel uit de verslaggeving van de bijzondere algemene vergadering van 25 maart 2014

Vergoeding zaakvoerder.

De vergadering heeft unaniuem beslist en goedgekeurd dat met ingang van 1 april 2014 het mandaat als zaakvoerder van dhr. Govaert Daniël totaal kosteloos is en dat er geen enkele vergoeding meer zal toegekend worden aan Dhr. Govaert Daniël vanaf 1 april 2014,

Govaert Daniël Indegracht Yvonne zaakvoerder

zaakvoerder

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

23/01/2014
ÿþ1` ASod Word 11.1

I11"u:tti~ _i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

190 2825+

r-'~~

" .~~.~

~ L" ~,. -

y4 JAp 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0444509230

Benaming

(voluit) : D.GOVAERT & VERZEKERINGEN N.V.

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 1730 Asse , Winkelbaan 34

(volledig adres)

Onderwerp akte : Naamwijziging - omzetting - ontslag van bestuurders - nieuwe statuten - benoeming - kapitaalvermindering

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Frédéric Van Bellinghen, geassocieerd Notaris met standplaats te Wemmel op 31 december 2013 dat de aandeelhouders van de naamloze vennootschap D.GOVAERT & VERZEKERINGEN N.V. in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen zijn en de volgende besluiten genomen hebben met éénparigheid van stemmen :

EERSTE BESLUIT WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE NAAM

De vergadering beslist de maatschappelijke naam die thans "D. GOVAERT & C° VERZEKERINGEN N.V." luidt, te wijzigen in "D. GOVAERT & C° VERZEKERINGEN" zonder verwijzing naar de rechtsvorm in de benaming.

TWEEDE BESLUIT -- VERSLAGEN  OMZETTING

a) Verslagen

De vergadering erkent lezing gekregen te hebben van de bijzondere verslagen van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor bedrijfsrevisor Willem Van Cauter, handelend voor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Cauter  Saeys & Co, bedrijfsrevisoren", opgemaakt naar aanleiding van de omzetting van de naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, en kennis gekregen te hebben van een staat van activa en passiva, opgemaakt op dertig september tweeduizend en dertien.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor Willem Van Cauter, handelend voor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Cauter  Saeys & Co, bedrijfsrevisoren", luiden als volgt:

"In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, werden de activa- en passiva bestanddelen, afgesloten per 30 september 2013 van de NV D. GOVAERT & C° VERZEKERINGEN aan een beperkte controle onderworpen overeenkomstig de normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, en dit met het oog op de omzetting in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Wij hebben kennis genomen van het verslag van de Raad van Bestuur zoals voorgeschreven volgens artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen.

Uit onze werkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag, met de staat van activa en passiva per 30 september 2013, opgesteld door het bestuursorgaan van de vennootschap is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto actief volgens deze staat van 30 september 2013, bedraagt ¬ 223.028,66 en is hoger dan het maatschappelijk volstort kapitaal. Het is ook hoger dan het minimum te volstorten kapitaal vereist voor een BVBA. De geplande kapitaaisverlaging brengt deze ratio niet in gevaar."

De algemene vergadering keurt deze verslagen goed. Zij zullen worden neergelegd op de griffie van de bevoeg de rechtbank van koophandel.

b) Omzetting

De algemene vergadering besluit vervolgens de naamloze vennootschap om te zetten in een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

1) De naam waarvan de wijziging door het tweede besluit van deze vergadering werd goedgekeurd, de duur, en de maatschappelijke zetel zullen zijn ais deze van de huidige vennootschap.

2) Het maatschappelijk doel wordt behouden,

3) De activa- en passivabestanddelen, met inbegrip van het kapitaal en de reserves zullen onveranderd behouden worden, behoudens de hierna geplande kapitaalvermindering, zonder dat de raming van deze

.bestanddelen " enige.wijzig ing.ondergaat.,

Op de laatste biz. van Luik t3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal van honderd eenenzestig duizend tweehonderd euro (¬ 161.200,00) zal vertegenwoordigd zijn door vierduizend driehonderd (4.037) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

4) Elke aandeelhouder zal één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontvangen in ruil voor één aandeel van de omgezette naamloze vennootschap.

Bijgevolg worden de aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt toebedeeld:

-aan de heer Daniël Albert Govaert, NN 53120828194, wonende te 1730 Asse, Winkelbaan 34: tweeduizend zeshonderd zevenendertig aandelen;

-aan mevrouw Yvonne Pauline Indegracht, NN 58061938019, wonende te 1730 Asse, Winkelbaan 34 : duizend vierhonderd aandelen.

DERDE BESLUIT ONTSLAG VAN DE BESTUURDERS VAN DE VENNOOTSCHAP

De heer Daniël Govaert bestuurder, gedelegeerd bestuurder en tevens voorzitter van de raad van bestuur, Mevrouw Yvonne Indegracht, bestuurder, en Mejuffrouw Katy Govaert verklaren ontslag te nemen ais bestuurders van de naamloze vennootschap wegens de omzetting van deze laatste in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vergadering stelt het ontslag van de heer Daniël Govaert, van mevrouw Yvonne Indegracht en van mejuffrouw Katy Govaert, allen voornoemd, als bestuurders vast. Er wordt hun décharge verleend voor de uitoefening van hun mandaat, onder voorbehoud van goedkeuring van de jaarrekening op de eerstvolgende jaarvergadering.

VIERDE BESLUIT  STATUTEN

Na elk artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd, stelt de vergadering de statuten van de uit de omzetting ontstane besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op als volgt:

A. VORM - BENAMING - DOEL - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - DUUR

Artikel 1: VORM - NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De vennootschap heeft de naam "D. GOVAERT & C° VERZEKERINGEN".

Artikel 2: DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

" het beheren en het ter beschikking stellen aan derden, natuurlijke- of rechtspersonen, van al of niet gemeubelde of uitgeruste lokalen, kantoren, woningen, opslagplaatsen en andere, vast goed, hetzij voor privégebruik, hetzij voor professioneel, commercieel of industrieel gebruik;

" het aanwerven van alle materiële of immateriële middelen en goederen, zowel roerend als onroerend, vereist voor de realisatie van haar maatschappelijk doel, en het verrichten van alle zakelijke en financiële transakties die daarmee verband houden.

" het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, onder meer op het vlak van administratie, boekhouding, management, bedrijfsorganisatie en informatica.

" het waarnemen van de functie van bestuurder in ondernemingen en vennootschappen. Het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen. Het verwerven, vervreemden en beheren van beleggingsgoederen allerhande. Het optreden als bemiddelaar en commissionair in de handel en bij het vervoer.

" Alle verrichtingen in verband met agentuur in makelaarsverrichtingen inzake verzekeringen, financiering en, leningen en geldplaatsingen.

" Alle direkte of indirekte verrichtingen ais handelaar in onroerende goederen, ais makelaar en expert.-adviseur in roerende goederen, immateriel waarden en rechten, zoals licentierechten, brevetrechten, direkt of indirekt optreden als verkavelaar, beheerder van onroerende goederen, syndicus van mede-eigendommen, direkt of indirekt optreden als verhuurder of verhuuragent van onroerende, roerende en immateriele goederen, direkt of indirekt optreden als bouwpromotor en bouwheer,

" Het optreden als reisconsulent.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie als tussenpersoon of vertegenwoordiger.

Voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kan de vennootschap bovendien om op het even welke wijze deelnemen aan de uitbating van andere ondernemingen, en deze deelname kan gebeuren-zonder dat deze opsomming beperkend is- o.m. door inbreng, fusie, oprichting, opslorping, onderschrijving, kredietverlening, aankoop van aandelen en deelbewijzen of obligaties, of op om het even welke manier.

Artikel 3: ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1730 Asse, Winkelbaan 34 maar mag naar elke andere plaats in België, binnen het Vlaams Gewest of het hoofdstedelijk Gewest worden overgebracht zonder statutenwijziging en bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, bekend te maken in het Belgisch Staatsblad,

Eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder en zonder statutenwijziging mag de vennootschap in België of in het buitenland bijhuizen, exploitatiezetels, werkhuizen of magazijnen oprichten.

Artikel 4: DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur sinds de verkrijging van haar rechtspersoonlijkheid.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, beraadslagend met naleving van de vereisten, voorzien voor statutenwijziging.

Artikel 5: KAPITAAL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd eenenzestig duizend tweehonderd euro (¬ 161.200,00) vertegenwoordigd door vierduizend zevenendertig (4.037) aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 6

Tot verhoging van het kapitaal wordt besloten door de algemene vergadering, volgens de regels gesteld voor een wijziging van de statuten. Indien een uitgiftepremie op de nieuwe aandelen wordt gevraagd, moet het bedrag van deze premie volledig worden gestort bij de inschrijvingen.

Artikel 7

Bij kapitaalverhoging door inbreng in geld moeten de nieuwe aandelen eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van tenminste vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van inschrijving. De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering. De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief of voor ontvangst getekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten.

Op de aandelen waarop aldus niet werd ingeschreven kan slechts worden ingeschreven door diegenen aan wie bestaande aandelen vrij kunnen overgedragen worden of door de personen die daarvoor de instemming krijgen overeenkomstig artikel 310 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 8

Tot vermindering van het kapitaal kan slechts worden besloten door de algemene vergadering, op de wijze vereist voor een wijziging van de statuten, waarbij de aandeelhouders die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk behandeld worden.

C. AANDELEN - OVERDRACHT OF OVERLATING VAN AANDELEN

Artikel 9

De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden waarin worden aangetekend:

1) de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elk vennoot, alsmede het aantal aandelen dat hem toebehoort;

2) de gedane storting en;

3) de overdrachten en overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer ingeval van overdracht onder levenden, door een zaakvoerder en de

rechtverkrijgenden ingeval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van de effecten wordt bewezen door de inschrijving in voormeld register. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van effecten.

Artikel 10: OVERDRACHT VAN AANDELEN

Geen aandeel mag, op straf van nietigheid, onder de levenden, onder bezwarende titel of om niet, worden overgedragen aan een persoon die geen eigenaar van aandelen is, dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die tenminste drie vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen moet van zijn voornemen aan de zaakvoerder van de vennootschap kennis geven bij aangetekende brief, waarin hij de naam, voornaam, beroep en woonplaats van de voorgestelde ovememer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs.

De zaakvoerder is verplicht het punt of de vraag op de agenda te stelten van een vergadering van de vennoten, die in elk geval binnen de drie maanden na de postdatum van het voormeld aangetekend of voor ontvangst getekend schrijven moet plaatsvinden. De beslissing wordt ter kennis gebracht van de vennoot die aandelen wil overdragen binnen de drie weken na de vergadering.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen voormelde termijn te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open.

Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen de drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing.

ln dit geval zal de verkoopwaarde uitsluitend bepaald worden door een economisch beroepsbeoefenaar, lid van een wettelijk instituut, en waarbij rekening wordt gehouden met alle elementen die op dat moment voorhanden zijn.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen de zes maanden na de dag van het verzoek tot overdracht van aandelen, of tenminste een begin van uitvoering moeten kennen door betaling van een eerste schijf van de overnamesom.

Artikel 11

Bij overlijden van een vennoot, natuurlijke persoon, kan geen enkele van zijn aandelen overgaan op zijn erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden, dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die tenminste drie vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten voorwerp van de overdracht.

Daartoe dienen de erfgenamen of rechtverkrijgenden dezelfde procedure te volgen als hiervoor in artikel 10 van de statuten is voorzien.

Erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden die geen vennoot kunnen worden, hebben recht op de vermogenswaarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals hiervoren

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

is bepaald. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

Het overlijden van de enige vennoot echter heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Onder voorbehoud van hetgeen is bepaald in artikel 237 van het Wetboek van Vennootschappen, worden tot op de dag van de verdeling van de aandelen of het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in bezit gestelde erfgenamen en legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

Artikel 12: ONVERDEELDHEID - VRUCHTGEBRUIK

De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

- aandelen in onverdeeldheid: Indien een aandeel in onverdeeldheid toebehoort aan verschillen de personen, zullen aan het aandeel verbonden rechten worden geschorst tot de onverdeelde eigenaars één van hen als vertegenwoordiger hebben aangeduid die de aandeelhoudersrechten zal uitoefenen, zolang de onverdeeldheid duurt.

- aandelen belast met vruchtgebruik. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan stemt de vruchtgebruiker in alle algemene vergaderingen. Zowel de bloot eigenaar als de vruchtgebruiker hebben het recht de algemene vergadering bij te wonen. Zij hebben elk recht op informatie en krijgen bijgevolg de verslagen toegezonden zoals wettelijk bepaald.

Ingeval van kapitaalverhoging door omzetting van reserves en met uitgifte van nieuwe aandelen, dan komen die aandelen in bloot-eigendom toe aan de bloot-eigenaar en voor het vruchtgebruik aan de vruchtgebruiker, indien er geen nieuwe aandelen worden toegekend blijven de aandelen met vruchtgebruik bezwaard.

Ingeval van kapitaalverhoging door nieuwe inbrengen, wordt het voorkeurrecht door de bloot-eigenaar uitgeoefend. De nieuwe aandelen zijn bezwaard met vruchtgebruik tot beloop van de waarde van het voorkeurrecht; hebben de bloot-eigenaar en de vruchtgebruiker ieder volgens hun rechten de nieuwe inbreng gedaan, dan komen de nieuwe aandelen in bloot-eigendom toe aan de bloot-eigenaar en voor het vruchtgebruik aan de vruchtgebruiker zoals de bestaande aandelen.

D. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

Artikel 13

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerder, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderfzaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 14: BENOEMING EN ONTSLAG - COLLEGE

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De benoeming, evenals de ambtsbeëindiging van een zaakvoerder die geen statutair zaakvoerder gebeurt door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen en wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het benoemingsbesluit met het oog op de publicatie in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk of gezamenlijk verbinden.

Een niet-statutair zaakvoerder kan ten allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, bij eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten.

Het mandaat van de zaakvoerder is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist of achteraf bevestigd. In dit geval kan door de algemene vergadering en onverminderd de vergoeding voor zijn onkosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt bepaald of achteraf bevestigd en die ten laste komt van de algemene onkosten van de vennootschap.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. ledere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

Artikel 15: INTERN BESTUUR

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor ingevolge de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 16: EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt in alle handelingen en in rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder, alleen optredend, behoudens voor die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

" 1 ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 17: DAGELIJKS BESTUUR

De zaakvoerder wordt onder andere belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap; hij beschikt over

de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijks bestuur,

ln die omstandigheden kan hij onder andere alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, zelf zonder provisionering van de rekeningen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.

Zijn handtekening volstaat eveneens om kwijting te geven aan het bestuur der spoorwegen, posterijen, telegraaf, telefoon, postcheques en andere besturen, welke ook het bedrag weze.

Artikel 18: BIJZONDERE VOLMACHT

De zaakvoerder kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Artikel 19: TEGENSTRIJDIG BELANG

De zaakvoerder die bij een verrichting, een reeks verrichtingen of een te nemen beslissing die de goedkeuring van het college der zaakvoerders behoeft, rechtstreeks of zijdelings een persoonlijk belang heeft tegenstrijdig met dat van de vennootschap, dient te handelen volgens de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 20: CONTROLE

Zolang de vennootschap een kleine vennootschap is zoals bepaald in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, wordt geen commissaris benoemd. Iedere vennoot heeft dan individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Indien een commissaris moet benoemd worden, overeenkomstig artikels 141 en volgenden van het Wetboek van Vennootschappen, zal deze benoeming gebeuren door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, overeenkomstig de wet,

Artikel 21

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde maandag van de maand mei om negen uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. Er kan altijd een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort, en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Er kan ook altijd een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen, om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats, aangewezen in de oproeping.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 22 van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de dag bepaald voor het houden van de gewone algemene vergadering.

De oproepingen van de vennoten, de zaakvoerder(s), en desgevallend de commissarissen, de obligatiehouders en de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven geschieden overeenkomstig artikels 268 en 269 van het Wetboek van Vennootschappen.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal de zaakvoerder samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormelde artikels van het Wetboek van Vennootschappen, aan de vennoten en eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld

Artikel 22: SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 van het wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte dienen verleden te worden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar aile aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de vorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet met eenparige goedkeuring hebben gekregen van de aandeelhouders.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Artikel 23: LASTGEVING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering zich schriftelijk laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al dan niet vennoot.

Artikel 24: STEMMING

Eik aandeel geeft recht op één stem, behoudens de door de wet voorziene beperking,

De jaarvergadering en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

In de jaarvergadering en de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen. De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris; zij kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Indien niet voldaan werd aan voormeld aanwezigheidsquorum, dient een nieuwe buitengewone algemene vergadering samengeroepen te worden met dezelfde agenda, die geldig zal kunnen beraadslagen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen, of het bij de wet gesteld meerderheidsquorum.

Voor de wijziging van het maatschappelijk doel en de omzetting van de vennootschap is een quorum en een meerderheid van stemmen vereist zoals bepaald in de artikelen 287 en 781 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 25: BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten, en maakt de zaakvoerder een inventaris op, alsmede de jaarrekening en voor zover de vennootschap overeenkomstig artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen geen kleine vennootschap is, het jaarverslag.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over

de aan de zaakvoerder en eventuele commissaris te geven kwijting.

Artikel 26: BESTEMMING VAN HET RESULTAAT - RESERVE

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst, nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van de maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het te bestemmen winstsaldo of het te verwerken verliessaldo, zoals dit wordt bepaald door het geldend boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering doch steeds met inachtneming van het geldend vennootschapsrecht en het boekhoudrecht. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 27

Wanneer tengevolge van het geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeen komen binnen een termijn van ten hoogste twee maand nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke bepalingen vastgesteld had moeten worden, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld. Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteit voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot het herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Aan ieder aandeelhouder wordt kosteloos een exemplaar van de verslagen, samen met de oproepingsbrief toegezonden.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies is gedaald tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde deel van de op de vergadering uitgebrachte stemmen. Is de algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien.

Wanneer het netto-actief is gedaald tot beneden het minimumbedrag voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 28

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 tot en met 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering anders besluit. De vereffenaars hebben de verplichting jaarlijks rekenschap te geven en de jaarrekening ter goedkeuring voor te leggen.

Artikel 29

Het netto-overschot van de vereffening wordt verdeeld onder de aandelen, met dien verstande dat aan alle aandelen dezelfde rechten zijn verbonden.

4 5

Voorbehouden

avn het Belgisch Staatsblad



Artikel 30

Voor ai wat niet voorzien is in deze statuten, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen,

De vennoten willen zich volkomen schikken naar het wetboek van vennootschappen, en derhalve zullen de bepalingen van die wet waarvan niet op geoorloofde wijze bij deze statuten is afgeweken, worden beschouwd als zijnde erin opgenomen, en de clausules die strijdig zijn met de gebiedende bepalingen van die wet moeten als ongeschreven geacht. Niettemin zullen de statutaire clausules die wetsbepalingen geheel of gedeeltelijk overnemen, al dan niet in identieke bewoordingen, ophouden van kracht te zijn wanneer de wetsbepalingen, waarvan zij de inhoud overnemen, worden opgeheven of versoepeld.

VIJFDE BESLUIT BENOEMING

De vergadering besluit volgende personen aan te stellen aan zaakvoerders:

De heer Daniël Albert Govaert, geboren te 8 december 1953, wonende te Asse, Winkelbaan 34 en Mevrouw Yvonne Pauline Indegracht, geboren te Ukkel op 19 juni 1958, nationaal nummer 580619 380-19, wonende te Asse, Winkelbaan 34, hun mandaat wordt vergoed totdat de algemene vergadering er anders over zou beslissen. Het bedrag van de vergoeding wordt bij afzonderlijke algemene vergadering vastgesteld en genotuleerd.

ZESDE BESLUIT  KAPITAALVERMINDERING

0) Kapitaalvermindering

De vergadering beslist na kennisname van het verslag van de raad van bestuur van 19 december 2013 en van de bijgevoegde staat van actief en passief gedagtekend op 11 december 2013 en na toelichting door de huidige zaakvoerders, het maatschappelijk kapitaal dat honderd éénenzestig duizend tweehonderd euro (¬ 161.200,00) bedraagt te verminderen met honderd dertig duizend tweehonderd euro (¬ 130.200,00) om het te brengen op éénendertig duizend (¬ 31.000,00), door terugbetaling aan de aandeelhouders met behoud van het aantal aandelen.

b) Statutenwijziging.

Als gevolg van deze kapitaalvermindering beslist de vergadering artikel 5 van de zo juist aangenomen statuten te wijzigen als volgt;

"Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt éénendertig duizend euro (¬ 31.000,00) vertegenwoordigd door vierduizend zevenendertig (4.037) aandelen zonder nominale waarde."

ZEVENDE BESLUIT MACHTIGING  VOLMACHT

De vergadering verleent aan het college van zaakvoerders de nodige machten voor de uitvoering van de hierboven genomen beslissingen

Vervolgens stellen de vergadering en de hiervoor benoemde zaakvoerders, de hierna genoemde persoon aan als bijzondere lasthebber, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name: Johan LYbeert van het Accountantskantoor J. Lybeert BVBA

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Opgemaakt te Wemmel op 13 januari 2014

Tegelijk neergelegd : uitgifte akte; verslag raad van bestuur; balans; verslag bedrijfsrevisor



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/01/2015
ÿþMod word 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van Figakte

ergelegdiontvangen op

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

titi

1111111111,11f1111

f 9 DEC. 2014

ter driftiè van do ~~~,Roderlandstalige

j~?ITTie-~.~` FqNd! 8;"=-1"-

Ondernerningsnr : 0444509230

Benaming

(voluit) : D.GOVAERT & C° VERZEKERINGEN

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : 1730 Asse , Winkelbaan 34

(volledig adres)

On " erwerp akte : VERLENGING BOEKJAAR - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Frédéric Van Bellinghen, geassocieerd Notaris met standplaats te Wemmel op zestien december tweeduizend veertien dat de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D.GOVAERT & C° VERZEKERINGEN in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen zijn en de volgende besluiten genomen hebben met éénparigheid van stemmers

EERSTE BESLUIT  WIJZIGING VAN HET BOEKJAAR

De vergadering beslist het boekjaar te wijzigen naar de periode van 1 oktober van ieder jaar 'tot 30 september van het volgend jaar en derhalve het huidige boekjaar te verlengen tot 30 september 2015.

De vergadering beslist de datum van de algemene vergadering te verplaatsen naar de derde maandag van de maand februari om negen uur.

TWEEDE BESLUIT AANPASSING STATUTEN

De vergadering beslist het eerste lid van de artikelen 21 en 25 te vervangen als volgt:

Artikel 21

"De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde maandag van de maand februari om negen uur,"

C...]

Artikel 25: BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG

"Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar," C...]

DERDE BESLUIT MACHTIGING -- VOLMACHT

De vergadering verleent aan het college van zaakvoerders de nodige machten voor de uitvoering van de hierboven genomen beslissingen;

Vervolgens stellen de vergadering en de hiervoor benoemde comparanten in hun hoedanigheid van zaalvoerders, de hierna genoemde persoon aan als bijzondere lasthebber, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name: Johan Lybeert van het Accountantskantoor J. Lybeert BVBA

De vergadering geeft aan ondergetekende notaris de opdracht tot coördinatie van de statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

BVBA - SPRL Léonard & Van Bellinghen

geassocieerde notarissen - notaires associés

Rue F. Robbrechtsstraat 33

1780 WEMMEL

Té! (02)460.46,10 - Fax (02)460.08.38

Tegelijk neergelegd :uitgifte akte; tekst der gecoordineerde statuten

Opgemaakt te Wemmel op 18 december 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

30/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.05.2013, NGL 28.05.2013 13134-0062-014
27/07/2012 : BL549039
11/07/2012 : BL549039
12/01/2012 : BL549039
13/07/2011 : BL549039
06/10/2010 : BL549039
28/09/2010 : BL549039
21/09/2009 : BL549039
30/01/2009 : BL549039
04/11/2008 : BL549039
16/10/2007 : BL549039
28/09/2006 : BL549039
20/09/2005 : BL549039
14/06/2004 : BL549039
03/06/2004 : BL549039
25/06/2003 : BL549039
29/05/2001 : BL549039
26/01/1999 : BL549039
11/10/1994 : BL549039
17/07/1991 : BL549039

Coordonnées
D. GOVAERT & C° VERZEKERINGEN

Adresse
WINKELBAAN 34 1730 MOLLEM

Code postal : 1730
Localité : Mollem
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande