D.T.A.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : D.T.A.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 873.291.592

Publication

20/05/2014 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.10.2013, APP 11.05.2014, DPT 13.05.2014 14122-0524-011
03/05/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.10.2012, APP 26.04.2013, DPT 29.04.2013 13104-0353-011
30/07/2012
ÿþwod Word ru

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

~~

2M2

111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsrir ; 0873.291.693

Benaming

(voluit) D.T.A.

`_``

Rechtsvonm; BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel ; 8T/TI 2O-1051 BEERSEL (LOT)

(volledig adres)

Onderwerp akte WIJZIGING DOEL - WIJZIGING STATUTEN.

Uit een akte verleden voor notaris Yves WILLEKENS, te Lot (Beersel) op 20 juni 2012 "Geregistreerd, zeven bladen, geen renvooien, te Halle, op 28 juni 2012, boek 722, fol. 29. vak O. Ontvangen vijfentwintig EUR (25 E), De Ontvanger (Get.), J. WITTERZEEL, adj. Fisc. Deskundige" BLIJKT DAT de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "D.T.A. ", te 1651 Beersel (Lot), Stationsstraat 20, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

A) Verslag.

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder met in bijlage de staat van de actieve en de passieve toestand van de vennootschap afgesloten per 31 maart 2012; de algemene vergadering erkent unaniem een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

De algemene vergadering erkent unaniem dat voormelde staat de juiste toestand van de vennootschap weergeeft.

B) Wijziging maatschappelijk doel.

De algemene vergadering beslist unaniem het huidig maatschappelijk doel van de vennootschapuit

te breiden en er volgende activiteiten aan toe te voegen:

- de aan- en verkoop en het verhandelen van alle types van nieuwe en tweedehands voertuigen;

C) Verplaatsing maatschappelijke zetel.

De algemene vergadering beslist unaniem de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 1540

Heme, Leenstraat 13.

D) Wijziging van de statuten  aannemen van volledig nieuwe statuten in de Nederlandse taal. in overeenstemming met de hierboven genomen besluiten.

Daar de maatschappelijke zetel van de vennootschap thans in het Vlaams Gewest is gelegen, is beslist de huidige statuten te schrappen en integraal te vervangen door nieuwe statuten in de Nederlandse taal, welke statuten in overeenstemming zullen zijn met wat voorafgaat.

Bijgevolg beslist de algemene vergadering unaniem tot het aannemen van volgende statuten (uittreksel) ;

Vorm Benaming.

De vennootschap neemt de rechtsvorm aan van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Zij draagt d$ benaming "D.T.A.,'.

OUaatscMappeke zetel. De maatschappelijk zetel van de vennootschap is gevestigd te 1640 Heroe,Leeomtramt 13.

De zetel mag worden overgebracht naar iedere andere plaat in België, bij eenvoudige beslissing van het bestuur, die zorgt voor de bekendmaking hiervan in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en binnen de bepalingen van de kracht zijnde taalwetgeving.

De vennoot uhup bon, bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, bijkantoren, administratieve kantoren, filialen, agentschappen of opslagplaatsen oprichten, zowel in België als in het buitenland.

Doel. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

Op de laatste blz van Luik overmelden Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

- de aankoop, de verkoop, het verhuren en het afstaan van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen, de activiteit van handelaar in goederen, het private beheer, de organisatie van plaatsbeschrijvingen, de activiteit van syndicus van een mede-eigendom, expertises, de verbouwing, renovatie en verkaveling met betrekking tot vastgoed en in het algemeen alle onroerende transacties en promoties, voor eigen rekening of voor rekening van derden, evenals de activiteiten van adviesverlening, studie, consultancy en expertise.

In het algemeen, alle activiteiten van een vastgoedagent.

- de aan- en verkoop en het verhandelen van alle types van nieuwe en tweedehands voertuigen. De vennootschap zal zich borg kunnen stellen en persoonlijke of zakelijke zekerheden kunnen verstrekken in voordeel van elke perscon of vennootschap, al dan niet verbonden aan de vennootschap.

De vennootschap zal alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan op gelijk welke wijze belangen nemen vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een doel gelijkaardig aan of samenhangend met het hare of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar activiteiten te begunstigen.

De vennootschap mag bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar zijn.

Duur. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Jaarvergadering - Buitengewone algemene vergadering.

De jaarvergadering zal gehouden warden op de eerste maandag van de maand mei van ieder jaar, om vijftien uur. Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Stemrecht - Vertegenwoordiging.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. Schriftelijk stemmen is toegelaten.

Beraadslaging - Aanwezigheidsquorum - Meerderheid.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering van vennoten kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen, met uitzondering van de benoeming van een zaakvoerder welke kan geschieden bij gelijkheid van stemmen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Bestuursorgaan - Bestuursbevoegdheid.

De vennootschap wordt ten allen tijde bestuurd door twee zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Indien één van de zaakvoerders komt te overlijden, zal de algemene vergadering binnen de 30 dagen een nieuwe zaakvoerder dienen aan te stellen ter vervanging van de overleden zaakvoerder. Zolang de vennootschap slechts één zaakvoerder heeft, kan deze enkel daden van beheer stellen. De zaakvoerders dienen steeds gezamenlijk het bestuur te voeren.

De zaakvoerders kunnen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Deze volmacht dient steeds door beide zaakvoerders gezamenlijk te worden verleend.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van hun bevoegdheden.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Vertegenwoordigheidsbevoegdheid.

De vennootschap wordt jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder enkel geldig vertegenwoordigd door de twee zaakvoerders gezamenlijk.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger,

Controle.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2' van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. ln deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap. Boekjaar -Jaarrekening - Jaarverslag -Winstverdeling.

Het boekjaar begint telkens op 1 november en eindigt op 31 oktober van het daaropvolgende jaar. Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ontbinding - Vereffening.

De vennootschap mag ten aile tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Op de laatste blz. van Luik B, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De aanduiding van de vereffenaars dient te worden gehomologeerd door de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen. Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, dient de natuurlijke persoon dewelke deze zal vertegenwoordigen te worden vermeld in het besluit houdende de benoeming van de vereffenaar(s). Behoudens andersluidend benoemingsbesluit, zullen de vereffenaars beschikken over aile machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist, Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

E) Machtiging coördinatie statuten. De algemene vergadering verleent unaniem alle bevoegdheden aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de genomen beslissingen en geeft ondergetekende notaris machtiging tot het neerleggen van de gecoördineerde statuten.

De algemene vergadering verleent tevens unaniem volmacht aan de vennootschap "FIDUCIAIRE PME", te 1082 Brussel, Rue des 7 Etoiles 37 en haar aangestelden om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke formaliteiten uit te voeren bij de diensten van het handelsregister, de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook aile formaliteiten bij de kruispuntbank van ondernemingen en de Rechtbank van Koophandel.

 VOOR EENSLUIDENDE KOPIJ VAN HET ONTLEDEND UITTREKSEL--

Gelijktijdig neergelegd : gelijkvormig afschrift van de akte met verslag van de vergadering; eensluidende kopij van de akte met verslag van de vergadering, eensluidende kopij van het ontledend uittreksel, coordinatie van de statuten.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

03/05/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.10.2011, APP 25.04.2012, DPT 27.04.2012 12101-0020-011
31/05/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.10.2010, APP 23.05.2011, DPT 24.05.2011 11123-0053-009
08/09/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.10.2009, APP 30.07.2010, DPT 31.08.2010 10519-0393-009
02/07/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.10.2008, APP 26.05.2009, DPT 26.06.2009 09305-0003-010
06/06/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.10.2007, APP 23.04.2008, DPT 30.05.2008 08174-0211-011
06/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.10.2006, GGK 23.04.2007, NGL 30.07.2007 07517-0249-011

Coordonnées
D.T.A.

Adresse
LEENSTRAAT 13 1540 HERNE

Code postal : 1540
Localité : HERNE
Commune : HERNE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande