DAKWERKEN DANNY PLETINCKX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAKWERKEN DANNY PLETINCKX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.215.035

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 31.08.2014, NGL 29.09.2014 14617-0435-014
05/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 30.09.2013, NGL 25.10.2013 13645-0489-012
27/11/2012
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- l

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad



*12190967'

rr-

BRUS3~

Griffie

Ondernemingsnr : 0835.215.035

Benaming

(voluit) : DAKWERKEN DANNY PLETINCKX

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Koning Boudewijnstraat 23, B-1755 Gooik

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng

Neerlegging van het verslag van de bedrijfsrevisor en van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan betreffende een quasi-inbreng

Op de laatste biz. van l_ulk B vermelden , Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

25/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 17.08.2012, NGL 17.09.2012 12568-0126-013
27/07/2012
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mob Word 1 1.1

111

*iaisaeos*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de Notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering dd. 02.05.2011.

1, Bezoldiging van de nieuwe zaakvoerder

De vennoten beslissen dat het mandaat van de heer Danny Pletinckx als zaakvoerder van de BVBA Dakwerken Danny Pletinckx bezoldigd zal zijn.

2. Publicatie

ln uitvoering van de bepalingen van artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen, zal huidig proces verbaal gepubliceerd worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Pletinckx Danny Zaakvoerder

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblac

Ondernemingsnr : 0835.215.035

Benaming

(voluit) : DAKWERKEN DANNY PLETINCKX (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Koning Boudewijnstraat, 23, B-1755 Gooik (volledig adres)

Onderwerp akte : Bezoldiging van de zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik 1~ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ 8 JUL 2012

8RUSSig

Griffie

08/04/2011
ÿþ Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11302463*

Neergelegd

06-04-2011



Griffie

0835215035

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Dakwerken Danny Pletinckx

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1755 Gooik, Koning Boudewijnstraat 23

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Frederik HANTSON te Gooik op vijf april tweeduizend elf

dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht:

1. De vennootschap bekleedt de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Haar naam luidt:  Dakwerken Danny Pletinckx .

2. De zetel is gevestigd te 1755 Gooik, Koning Boudewijnstraat 23.

3. De vennootschap werd voor een onbeperkte duur aangegaan vanaf vijf april tweeduizend elf.

4. Oprichters: a) De heer PLETINCKX Danny Georges Marie, geboren te Halle op acht maart duizend negenhonderdvijfenzestig, Belg, in huwelijk met mevrouw DE BISSCHOP Ann, nagenoemd, met woonplaats te 1755 Gooik, Koning Boudewijnstraat 23; b) Mevrouw DE BISSCHOP Ann Irena René, geboren te Halle op negentien april duizend negenhonderddrieënzestig, Belg, in huwelijk met de heer PLETINCKX Danny, voornoemd, met woonplaats te 1755 Gooik, Koning Boudewijnstraat 23.

5. Het kapitaal werd vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd (186) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van een honderd zesentachtigste (1/186ste) van het maatschappelijk kapitaal.

6. Op het kapitaal wordt in geld ingeschreven.

7. Het boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van ieder jaar.

8. Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is. De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

9. Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als

verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

10. Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

11. De vennootschap heeft tot doel :

- het aannemen, zo privaat als openbaar, zo geheel als gedeeltelijk, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, van alle dakwerken, timmerwerk, schrijnwerk voor de bouw, binnenhuisschrijnwerk, houtbewerking, meubelmakerij, kistenmakerij, zagerij en werf voor het verdelen van hout.

- het vervaardigen, de verkoop en distributie van parketvloeren.

- het verbouwen van woningen, plaatsen van sanitair, verwarming, koeling, klimatisatie, mechanica, ijzerbewerking, elektriciteit.

- de aankoop, de in- en uitvoer, de distributie en de verkoop, zo rechtstreeks als tussenpersoon van gezaagd hout, half afgewerkte producten van hout of verbeterd hout, bouwproducten en bouwmaterialen, bijhorigheden en nevenproducten, evenals het presteren van alle mogelijke diensten die kunnen verband houden met wat voorafgaat, alles in de ruimste zin van het woord. - het uitvoeren van werken van loodgieterij en elektriciteit.

- de aan- en verkoop van wisselstukken voor het uitvoeren van werken van elektriciteit en loodgieterij.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen.

- alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Zij mag zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële,

roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijke doel.

De vennootschap mag, op welke wijze ook, betrokken zijn in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een gelijkaardig of verwant doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen in de hand werken, haar grondstoffen kunnen verschaffen of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

12. De jaarvergadering zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de derde vrijdag van de maand augustus, om zeventien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

OVERGANGSBEPALINGEN

- Het eerste boekjaar gaat in op datum van oprichting en wordt afgesloten op 31 maart 2012.

- De eerste algemene vergadering heeft plaats op de derde vrijdag van de maand augustus van het jaar 2012.

- De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één.

Wordt tot zaakvoerder benoemd:

De heer PLETINCKX, Danny, voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Indien de algemene vergadering toch zou beslissen het mandaat te vergoeden, dan kan dit zowel onder de vorm van een geldelijke toelage, ofwel via voordelen in natura.

- Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

- De verrichtingen die werden gesteld door de oprichters vóór de oprichting en de verrichtingen die sinds de oprichting zullen worden gesteld tot de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, en worden aangegaan voor rekening van de vennootschap in oprichting en de verbintenissen die eruit voortvloeien worden geacht van het begin af te zijn aangegaan door de vennootschap die bij deze werd opgericht.

- De vergadering verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan de zaakvoerder met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten. Deze machten

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Notaris Frederik Hantson

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 21.08.2015, NGL 26.10.2015 15657-0281-015

Coordonnées
DAKWERKEN DANNY PLETINCKX

Adresse
KONING BOUDEWIJNSTRAAT 23 1755 GOOIK

Code postal : 1755
Localité : GOOIK
Commune : GOOIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande