DARIUS 2500

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DARIUS 2500
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.945.138

Publication

09/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

07-04-2015

Griffie

*15306145*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0627945138

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

DARIUS 2500

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor notaris Toon Bieseman te Grimbergen op 7 april 2015, ter registratie blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door :

1. de heer ABOODEH Bizhan, wonende te 1970 Wezembeek-Oppem, Lange Eikstraat 42

2. de heer ABOODEH Bashir, wonende te 1970 Wezembeek-Oppem, Lange Eikstraat 42

Met de volgende statuten :

NAAM

De vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid heeft als naam "DARIUS 2500".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1970 Wezembeek-Oppem, Lange Eikstraat 42.

Hij mag naar een andere plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de

zaakvoerder bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag bovendien bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder bestuurlijke zetels,

agentschappen, bijhuizen en kantoren oprichten, zelfs in het buitenland.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

1. De uitbating van een garage en stalplaats voor motorvoertuigen, een service- en benzinestation houdende ondermeer de verkoop van voedingswaren en dranken, snoepgoed, speelgoed, rook- en papierwaren, kranten en tijdschriften, souvenirs, snuisterijen en luxe-artikelen.

2. De uitbating van een werkplaats voor de fabrikatie, assemblage, herstelling en onderhoud, omvattende het rijtuig, carrosserie en schilderwerk, van motorvoertuigen.

3. De groot- en kleinhandel in, evenals de in en uitvoer, het huren en verhuren al dan niet met chauffeur, de leasing en renting van alle nieuwe en tweedehandse motorvoertuigen, bestel en vrachtwagens, aanhangwagens, machines, traktoren, motorrijwielen, bromfietsen, fietsen, jet-skis en vaartuigen.

4. De groot- en kleinhandel in, evenals de in en uitvoer van alle brandstoffen, smeermiddelen en banden, omvattende de uitbating van een tankstation, het smeren, grafiteren en wassen van motorvoertuigen.

5. Het uitbaten van een taxibedrijf, het vervoeren van passagiers, zowel nationaal als internationaal.

6. Het geven van rij en slipcursussen.

7. De uitbating van een depannage, takel en pechverhelpingsdienst.

8. De handel in, evenals de in en uitvoer van alle toebehoren, wisselstukken en onderdelen betreffende hogergenoemde activiteiten.

9. De aktiviteit van tussenpersoon in de handel, omvattende de makelaars in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordigers en de commissionairs, aankoop en verkoop, evenals het in-en uitvoeren van alle handelsgoederen.

10. de groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, transport, opslag, verpakking en conditionering van alle voedingswaren, dranken en horeca-produkten in het algemeen, zoals ondermeer , vleeswaren, wild

Onderwerp akte :

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Lange Eikstraat 42

1970 Wezembeek-Oppem

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

en gevogelte, vis- en visserijpro­duk­ten, zuivelprodukten, delicatessen, snoepgoed, groenten en fruit, dit alles zowel vers, diepgevroren, gedroogd als geconfijt of in conserven, dranken, wijnen en ijsroom ;

11. De groot- en kleinhandel, evenals de in- en uitvoer, huur en verhuur, van alle textielwaren, confectie, kledingstukken in textiel, leder of kunststof, schoeisel, mercerie-artikelen, uitzet voor heren, jongens, dames en meisjes, baby- en kinderkleding, ondergoed en nachtkleding, beroepskledij, sport- en vrijetijdskledij, huishoud- en tafellinnen evenals alle mode-, toilet-, fantasieen luxe-artikelen.

12. Het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuurs en beheersopdrachten en mandaten.

13. Het uitbaten en inrichten van één of meerdere hotels, motels, logementshuizen, restaurants, spijshuizen, snackbars, verbruikers- en ijssalons, self-service-eetgelegenheden, tearooms, cafetaria's, cafés, bars, bodega's, tavernes, dancings, discotheken, clubs en nightclubs, feestzalen, kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf met inbegrip van de verkoop van tabak en rookwaren, zichtkaarten, souvenirs, fantasie en luxeartikelen

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen als in buitenland.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij begint te werken vanaf de neerlegging van een expeditie van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van Koophandel.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, onderschreven in geldspeciën en volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering voor onbepaalde duur, behoudens andersluidend beding, en door haar steeds herroepbaar.

BEVOEGDHEID

De zaakvoerder of iedere zaakvoerder afzonderlijk beschikt, behoudens andersluidende beslissing bij zijn aanstelling, over de meest uitgebreide bevoegdheid om zonder enige rechtvaardiging alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten enkel de algemene vergadering bevoegd is.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en zowel in rechte als eiser of als verweerder.

Zij mogen onder hun verantwoordelijkheid, bijzondere volmachten geven aan personen van hun keuze.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om zestien (16u00) uur. Indien deze dag een feestdag is wordt de jaarvergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden. De eerste jaarvergadering zal plaatshebben in 2017.

De zaakvoerder is verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen telkens de maatschappelijke belangen van de vennootschap dit vereisen of wanneer de vennoten, welke samen minstens één/vijfde der aandelen bezitten, erom verzoeken.

Iedere algemene vergadering zal gehouden worden in de zetel der vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproepingsbrieven.

Oproepingsbrieven zijn niet vereist als alle vennoten er mee instemmen te vergaderen.

De algemene vergadering beraadslaagt volgens de bepalingen van de artikelen 63, 252, 302 en volgende, 316 en volgende, 321 en volgende en 266 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Behalve de uitzonderingen voorzien door de wet of door onderhavige statuten worden de besluiten van de algemene vergadering genomen bij meerderheid van stemmen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

De aandeelhouders kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van

de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten

worden verleden.

Ieder vennoot mag op de vergadering zelf stemmen of zich laten vertegenwoordigen door een ander

vennoot.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van een uitgifte van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en zal afgesloten worden op 31 december 2016.. WINSTVERDELING

Het resultaat wordt als volgt verdeeld :

a. minstens vijf ten honderd is bestemd voor de wettelijke reserve ; deze storting is niet meer verplichtend wanneer voornoemd reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt ;

b. het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er de bestemming van bepaalt.

VEREFFENING

Na aanzuivering van alle schulden en lasten en van de vereffenings­kosten of consignatie die voor deze regelingen werd gedaan, wordt het nettoaktief, onder alle aandelen gelijkelijk verdeeld, mits deze laatsten allen in dezelfde mate volgestort zijn.

BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

En onmiddellijk daarna verklaren de vennoten, tegenwoordig en vertegenwoordigd als gezegd, zich te verenigen in bijzondere algemene vergadering en nemen met éénparigheid van stemmen volgende besluiten :

1. het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op twee (2) en tot die opdracht worden benoemd:

- de heer ABOODEH Bizhan,

- de heer ABOODEH Bashir,

Beiden voornoemd, die deze opdracht aanvaarden.

2. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

3. Controle. De oprichters verklaren geen commissaris aan te stellen.

BIJZONDERE VOLMACHT

Bij besluit van de zaakvoerder wordt een bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FISKABO, met kantoren te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 70A, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de diensten van het ondernemingsloket, de kruispuntbank, de administratie van het handelsregister of het register der burgerlijke vennootschappen en de kamer van ambachten en neringen teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Toon Bieseman, notaris

Tegelijk neergelegd : uitgifte

Coordonnées
DARIUS 2500

Adresse
LANGE EIKSTRAAT 42 1970 WEZEMBEEK-OPPEM

Code postal : 1970
Localité : WEZEMBEEK-OPPEM
Commune : WEZEMBEEK-OPPEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande