DAS DING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAS DING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 474.626.245

Publication

15/04/2014
ÿþ Likti.!.< Mari Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

---

Ondernemingsnr : 0474.626.245

Benaming

(voluit) DAS DING

(verkort):

Ueergelegd ter griffie eer

Rechtbank van Kocestniek. 2014

te Leuven, de

DE GRIFFIER,

Griffie

IIIIIIuIIJ1ll

1 bet aa Be Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : bvba

Zetel: 3210 Lubbeek, Ambachtenstraat 13

(volledig adres)

Onderwerp akte KAPITAALVERHOGING

Uit een akte verleden voor Meester Frank BUYSSENS, geasso-icieerd notaris te Zwijndrecht, provincie Antwerpen op 28 maart 2014, ter registratie aangeboden, blijkt:

Pat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'DAS DING" volgende beslissingen genomen heeft:

1.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om in het kader van de procedure van artikel 537 WIB92 het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van vierenveertigduizend vijfhonderd vijftig euro door inbreng in speciën om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro op drieënzestigduizend. honderdvijftig euro, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Vervolgens verklaart de Heer CORNELIS Marcel, in speciën in te tekenen op voornoemde kapita-lahverhonging, voor het volledige bedrag van vierenveertigduizend vijfhonderd vijftig euro, hetzij de totalhteit van de kapitaahverho-,ging. Voormelde inbreng geschiedt door middel van netto-dividenden die aan de aandeelhouder uitgekeerd werden ingevolge beslissing van de bijzondere algemene vergadering de dato 18 maart 2014 tot toekenning van een tussentijds dividend, waarop vervolgens tien procent roerende voorheffing betaald werd.

Als vergoeding van voormelde inschrijving worden aan de intekenaar geen nieuwe aandelen toegekend.

2.0e vergadering stelt de verwezenlijking van de voorge-'stelde kapitaalverhoging vast, zodat het kapitaal thans gebracht is op drieënzestigduizend honderdvijftig euro, vertegen-woordigd door honderd gelijke aandelen zonder nominale waarde. Het aldus verhoogde kapitaal moet in principe gedurende 4 jaar behouden blijven (artikel 537, zesde lid WIB92).

3.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om artikel 5 van de statuten aan te passen aan de genomen beslissin'gen, zodat dit voortaan zal luiden als volgt:

"Artikel 5: Kapitaal

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennoot-'schap bedraagt DRIEËNZESTIGDUIZEND: , HONDERDVIJFTIG EURO en is verdeeld in honderd gelijke aandelen, zonder vermelding van waarde."

De vergadering verleent met eenparigheid van stemmen alle volmachten aan de zaakvoerder voor de uitvoering van wat voorafgaat.

De comparant stelt aan als bijzonder gevolmachtigde, de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOEKHOUDKANTOOR VERHELST", met zetel te 9111 Puivelde-Belsele, Marktstraat 35, vertegenwoordigd door Mevrouw Krista VERHELST, wonende te 9111 Puivelde-Belsele, Marktstraat 35, alsook de aange-istelden of lastheb-'bers van voormelde ven-inootschap, aan wie de macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstelling en met macht voor iedere aangestelde om afzorrderlijk te handelen, om aile verrich'tin-igen te doen tenein-ide voor de uitvoering van wat voorafgaat, ook eventuele regularisaties van het verleden, alle nodige formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket, de kruispuntbank ondernemingen, de RSZ, een sociaal verzekeringsfonds, aile administratieve overheden en , alle belastingadministraties, alsook de rechtbank van koophandel.

De lastgever verklaart uitdrukkelijk op de hoogte te zijn van de kostprijs van deze dienstverlening.

VOOR UITTREKSEL

De Notaris FRANK BUYSSENS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte -I- verslag van de BAV van de vennoten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 01.09.2014, NGL 10.10.2014 14643-0131-012
05/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 02.09.2013, NGL 30.10.2013 13645-0287-012
07/03/2013
ÿþMod Word 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

I N1I NII03914 III III~I

*36*

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel

Leuven, de 2 6 2013 L7~ GRIF-,~ti

Griffie

N

Ondernemingsar : 0474.626.245

Benaming

(voluit) : DAS DING

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 3210 Lubbeek, Ambachtenstraat 13

(volledig adres)

Onderwerp akte : TOEVOEGING HANDELSNAAM - DOELSUITBREIDING

Uit een akte verleden voor Meester Frank BUYSSENS, geassocieerd notaris te Zwijndrecht, pro-vincie; Antwerpen op 25 februari 2013, ter registratie aangeboden, blijkt:

Dat de buitengéwone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten ven-nootschap met beperkte aansprakelijkheid "DAS DING" volgende beslissingen geno-men heeft

1.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om als bijkomende handelsbe-naming toe te- voegen: "VILLAGEDOGS".

2.De vergadering neemt kennis van het verslag van het bestuursorgaan overeenkomstig artikel 287 van het' . Wetboek van vennootschappen, stelt vast dat alle formaliteiten ver-vuld zijn, en beslist met eenparigheid van stemmen om het maatschappelijk doel uit te breiden zoals voorgesteld in de agenda en het maatschappelijk doel te herformuleren, zodat het voortaan zal luiden zoals hierna bepaald.

3.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de artikelen 1 en 3 van de statuten aan te; passen teneinde deze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen, zodat deze voortaan; zullen luiden zoals hierna bepaald:

Artikel 1

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aan-sprakelijkheid en, haar naam luidt: "DAS DING". Zij kan tevens als handelsnaam gebruiken: "VILLAGEDOGS".

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel:

Groot- en kleinhandel in motorbrandstoffen, smeermid-delen, koelmiddelen en andere' petroleumproducten en addi-tieven, alsook in onder-'houds-'produkten bestemd voor motor-voertuigen ent motor-rijwielen.

- Groot- en kleinhandel en handelsbemiddeling in reukwerk, cosmetica, toilet-,antikelen en reinigingsmiddelen.

- Groot- en kleinhandel in koffie, thee, cacao, kruide-'rijen en specerijen.

Groot- en kleinhandel in verpakkingen, etiketterings-middelen en stempels. Verpak-kingsbe-drijf.

- Adviesbureau op alle vlakken van financiële, tech-nische, com-merciële of administratie-ve aard; in de; ruimste zin, bij-stand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrecht-streeks, op het vlak van bedrijfsvoering eng beheer, public relations en communicatie, office ma-nage-'ment, administra-die en financiën, ver'koop,j productie en algemeen bestuur.

- Import, export en handel van alle goederen en machi-nes, trad-ing, import en export van diensten. - Groot- en kleinhandel, import en export van voeding en allerlei benodigdheden voor huisdieren;

Fokken van huisdieren;

- Africhten en trainen van huisdieren, wassen en toiletteren van huisdieren;

- Organiseren van wedstrijden voor huisdieren;

- Pension voor huisdieren.

Dit alles met uitdrukkelijke uitzondering voor die activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn. Der vennootschap zal haar optreden, wat betreft de verrichting van deze activiteiten, ondergeschikt maken aan de; vervulling van de wettelijke voorwaarden. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of: op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings belangen nemen In ondernemingen die een gelijkaardig doel: nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. Zij kan; ook de func-ties van bestuurder, commissaris of veref-'fenaar van zulke vennoot-schappen uitoefenen. De' vennootschap mag zakelijke rechten vestigen op onroerende goederen, in het kader van de uitoefening van: haar werk. De vennootschap zal in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of°

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België, ais in het buitenland op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

4.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om volmacht te verlenen aan de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met be-perkte aansprakelijkheid "BOEKHOUDKANTOOR VERHELST, met zetel te 9111 Duivelde-Belsele, Marktstraat 35, vertegenwoordigd door Mevrouw Krista VER-HELST, wonende te 9111 Puivelde-Belsele, Marktstraat 35, alsook de aangestelden of lasthebbers van deze vennootschap, aan wie de macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstehling en met macht voor ieder van hen om afzosderiijk te handelen, om alle verrich-'tin-'gen te doen teneinde:

- de vennootschap te vertegenwoordigen bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank van ondernemingen, aile andere administratieve overheden, en alle belas-tingad-ministraties en aldaar alle formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen (huidige, voorgaande, toekomstige) en schrappingen;

- alle formaliteiten te vervullen bij de rechtbank van koophandel, met name de neerleg-ging en ondertekening van alle documenten en formulieren;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijzi-iging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

De lastgever verklaart dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverle-ning, voorwerp van deze volmacht.

VOOR UITTREKSEL

De Notaris FRANK BUYSSENS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte + verslag zaakvoerder.

v Voce behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2013 - Annexes dip Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 01.09.2012, NGL 30.10.2012 12621-0280-012
28/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 01.09.2011, NGL 27.10.2011 11587-0227-012
25/02/2011
ÿþ Mod 21

wu( b In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

_.

1 5 -02- 2011

GRIFFIE R TL: iNK vanKOOF'HAN ME.Ci-;ELEN

IllitIF1111t1.11111111

t: s

Ondernemingsnr : 0474.626.245

Benaming

(voluit) : DAS DING

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zetel : Keizershof 7 bus 5, 2500 Lier.

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel.

eenvoudige beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel verplaatst van 2500 Lier, Keizershof 7 bus 5 naar 3210 LUBBEEK, AMBACHTENSTRAAT 13 en dit met ingang van 10 januari 2011.

De zaakvoerder,

Marcel Cornelis.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 01.09.2010, NGL 29.10.2010 10591-0295-011
03/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 01.09.2009, NGL 30.10.2009 09829-0363-011
31/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 01.09.2008, NGL 30.10.2008 08797-0283-012
25/03/2008 : LE106499
04/10/2007 : LE106499
13/10/2006 : LE106499
07/10/2005 : LE106499
15/10/2004 : LE106499
05/01/2004 : LE106499
08/10/2002 : LE106499
01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 01.09.2015, NGL 29.09.2015 15605-0147-016
01/05/2001 : LEA020471

Coordonnées
DAS DING

Adresse
AMBACHTENSTRAAT 13 3210 LUBBEEK

Code postal : 3210
Localité : LUBBEEK
Commune : LUBBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande