DAT LEUVEN, AFGEKORT : DAT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAT LEUVEN, AFGEKORT : DAT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.934.461

Publication

16/01/2015
ÿþOndernemingsnr : C Sera G 3L-t 46',1-

:; Benaming (voluit) DAT Leuven

(verkort) : DAT

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aangenomen heeft

Zetel : Maria Theresiastraat 125

3000 Leuven

Onderwerp akte :Oprichting ingevolge partiële splitsing

Uit de notulen van een buitengewone algemene vergadering gesloten door notaris Jean-Pierre;; Rooman, te Leuven, op 30 december 2014, van de coöperatieve vennootschap met beperkte,; ,; aansprakelijkheid "HOBO", BTW BE 0435.417.756, RPR Leuven, blijkt dat er werd overgegaan tot;; gedeeltelijke splitsing van deze vennootschap door de oprichting van de besloten vennootschap;; ij met beperkte aansprakelijkheid "DAT Leuven", met zetel te 3000 Leuven, Maria Theresiastraat 125. ;; 1 rechtsvorm en naam: burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aangenomen heeft "DAT Leuven ", in 't kort "DAT".

2, zetel: 3000 Leuven, Maria Theresiastraat 125,

3, duur: de vennootschap is voor onbepaalde tijd aangegaan.

:; 4. opgave van de vennoten, tevens oprichters:

1) de heer GODTS, AdryJean Baptiste, wonende te 3220 Holsbeek, Berkendreef 28,

2) de heer ROBBEETS, Dirk Gustaaf Marcel, wonende te 3010 Leuven (Kessel-Lo), WiUem;i

Coosemensstraat 123.

; 3) mevrouw VANBEVER, Martine Emilia, wonende te 3210 Lubbeek, Roth 26.

4) de heer REPUS, Sam, wonende te 3000 Leuven, Voorzorgstraat 22.

5) mevrouw DEPUS, Lien, wonende te 3210 Lubbeek, Roth 26.

5. kapitaal en storting: het kapitaal bedraagt zevenentwintigduizend tweehonderdvijftig euro£ zesenveertig cent (¬ 27.250,46) en is volledig gestort.

;= 6. samenstelling: het kapitaal is volledig in natura geplaatst

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de niet-geldelijke inbreng, luiden] i; letterlijk sis volgt:

" Ondergetekende VCLJ Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de Heer Patrick Kilian, 4 bedrijfsrevisor met zetel te Antwerpen, Leopoldstraat 37 werd verzocht door het bestuursorgaan van HOBO CVBA en door de oprichters van de nog op te richten vennootschap DAT LEUVEN teneinde in haar hoedanigheid van bedrijfsrevisor, overeenkomstig de bepalingen van artikel 219,: van het Wetboek van Vennootschappen, verslag uit te brengen over de voorgenomen inbreng natura bij de op te richten vennootschap DAT LEUVEN BVBA ingevolge de voorgenomen partiële;, splitsing van de bestaande vennootschap H0B0 CVBA.

Ons besluit, tengevolge van de door ons uitgevoerde controles, uitgevoerd op basis van de; waardering van de inbreng van de af te splitsen vermogensbestanddelen van HOBO CVBA conformj het splitsingsvoorstel en conform de tussentijdse staat van activa en passiva per 30/09/2014, met betrekking tot de waardering en de vergoeding van de voorgenomen inbreng in natura bij de nieuw', op te richten vennootschap DAT LEUVEN BVBA ingevolge de voorgenomen partiële splitsing van!; HOBO CVBA met een netto-actief van EUR 171.018,93 en waaruit een kapitaal bij de oprichting DAT LEUVEN BVBA voortvloeit van EUR 27.250,46 door uitgifte van 418 nieuwe aandelen van DATA; i LEUVEN BVBA, en waaruit een toewijzing aan de overige posten van het eigen vermogen van DAT LEUVEN BVBA voortvloeit van EUR 143.768,47, is dan ook dat:

Op de laatste blz. van Lulk.13, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

.:1_1  1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Q:5 JAN. 2U1b

GritfteRectltbankvan Kaophandel te Letavetr.

Griffie

!j

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsbiad

r mod 11.1

" De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor dc bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

" De beschrijving van de inbreng in natura, zijnde de voorgenomen toewijzing van de vermogensbestanddelen ingevolge de voorgenomen partiële splitsing, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" De toegepaste methode van waardering van de in te brengen vermogensbestanddelen aan de op 30 september 2014 weergegeven netto-boekwaarde voor de inbreng in natura voor een bedrag van EUR 171.018,93 bedrijfseconomisch niet passend is, doch verantwoord is, rekening houdend met de in dit controleverslag weergegeven vennootschapsrechtelijke context van het continurteitsprincipe in het kader van de voorgenomen partiële splitsingsoperatie. Er werd bij de bepaling van de inbrengwaarde geen rekening gehouden met mogelijke latente meer- of minderwaarden van de in te brengen activa-bestanddelen in "going concern"-optiek;

" De door de partijen toegepaste waarderingsmethoden leiden tot inbrengwaarden die tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons huidig controleverslag geen "fairness opinion" is,

Het onderhavig controleverslag werd opgemaakt in toepassing van de bepaling van artikel 219, § 1, , van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de inbreng in natura ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap DAT LEUVEN BVBA onder opschortende voorwaarde van de realisatie van de partiële splitsing van de vennootschap HOBO- CVBA.

Het huidig controleverslag kan geenszins worden aangewend voor andere doeleinden. Het verslag geldt voor 2 maanden na datum van ondertekening van het verslag".

7. boekjaar: begint op een januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van één oktober tweeduizend veertien tot eenendertig december tweeduizend vijftien,

8. aanleggen van reserves, verdeling van de winst en verdeling van het na vereffening overblijvend saldo:

Het te bestemmen winstsaldo of het te verwerken verliessaldo wordt jaarlijks bepaald overeenkomstig het geldend boekhoudrecht.

Op de winst wordt vijf percent vooraf genomen voor het wettelijk reservefonds. Deze afhouding is niet meer verplicht wanneer de reserve een tiende van het kapitaal vertegenwoordigt.

Voor zover het netto actief niet gedaald is of hierdoor niet zou dalen onder het bedrag van het gestorte kapitaal, verhoogd met de niet uitkeerbare reserves, wordt de overblijvende winst evenredig verdeeld onder alle aandelen of mag op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene ' vergadering of door de enige vennoot geheel of gedeeltelijk naar een volgend boekjaar overgedragen, in een bijzonder reservefonds geboekt of elke andere winstverdeling besloten worden.

ln voorkomend geval zal het vereffeningsaldo op evenredige wijze verdeeld worden onder de aandeelhouders, na gelijkstelling van de aandelen, indien ze niet in gelijke mate volgestort werden.

9. bestuur en vertegenwoordiging:

De oprichters benoemden voor onbepaalde tijd tot enige zaakvoerder:

de heer GODTS, Adry Jean Baptiste (NN 45.12.04-249.78), wonende te 3220 Holsbeek,

' Berkendreef 28.

Aan hem is volledige bestuurs- en vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de

vennootschap op te treden, in en buiten rechte en tegenover derden. Hij oefent deze bevoegdheid

individueel uit.

10, commissarissen: er werden geen commissarissen aangewezen.

11, doel: De vennootschap heeft tot doel:

'Het vermogen, gevormd door inbrengen en aankopen en grotendeels bestaande uit onroerende goederen, te behouden, te beheren, in de ruimste zin van het woord en oordeelkundig uit te breiden. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, het aankopen op lijfrente, het opschikken, het uitrusten, het renoveren, het valoriseren, het bouwen, het huren, het verhuren en het verkopen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

"

y

Zij mag daarenboven alle handelingen van roerende en onroerende aard verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of van aard zijn haar activiteiten te ontwikkelen en uit te breiden.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek geven, al haar goederen in pand geven en zich borg stellen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden, op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag ook door inbreng, fusie, financiële tussenkomst of anderszins deelnemen aan vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn haar activiteiten te ontwikkelen en uit te breiden of er bestuurs- en andere mandaten in uit te oefenen."

12. jaarvergadering: de eerste zondag van juni om 15 uur.

voorwaarden voor toelating en voor uitoefening van het stemrecht:

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen, maar kan zich wel laten vertegenwoordigen voor de ondertekening van een notariële akte.

Wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt, mag een vennoot zich op de algemene vergadering enkel laten vertegenwoordigen door een bijzondere lasthebber.

De minderjarigen, de onbekwaamverklaarden, de andere personen onder een wettelijke; vertegenwoordiger gesteld en de rechtspersonen worden vertegenwoordigd door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordiger of de door deze laatste aangeduide lasthebber,

Ingeval van splitsing van het eigendomsrecht in vruchtgebruik en blote eigendom, worden de aandelen door dé vruchtgebruiker alleen vertegenwoordigd. Wanneer de vergadering besluit over de ontbinding en de erop volgende vereffening van de vennootschap, bezit alleen de blote eigenaar het vertegenwoordigingsrecht. Bij pandgeving worden de aandelen vertegenwoordigd door de pandgever, maar bij ontbinding en vereffening door de pandhouder.

13. volmachten: nihil. ;

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(GeL) Jean-Pierre Rooman

notaris

Tegelijkertijd neergelegd met dit uittreksel:

- de uitgifte

het verslag-van de bedrijfsrevisor;

- het verslag van de oprichters.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 05.06.2016, NGL 11.07.2016 16313-0389-007

Coordonnées
DAT LEUVEN, AFGEKORT : DAT

Adresse
MARIA THERESIASTRAAT 125 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande