DATACENTER CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DATACENTER CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.762.866

Publication

25/04/2013
ÿþ,NQI'----~ -behouden~ ~ aà~het ~ Belgisch " -L.Sta~tsblad:~ Mpd 20

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Aarschotsestraat 127 -1800 Peutie

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge Ingevolge de bijzondere algemene vergadering d.d. 23 januari 2013 beslist de zaakvoerder dat de maatschappelijke zetel vanaf 1 februari 2013 verplaatst wordt naar:

Hoge Wei 37a

1930 Zaventem

Steven Bens Zaakvoerder

óipdtgeetletteffik.ffll.4tlikiewerkw[sEem:: elett9::I#ffturi~irkefinithetisheneiinetfrtmlrektiertil9alue.theivml9ipies((skteee

ffieseste ce rreítefflen ilel atMle ffl dleen limgessi1WtRAE41 eil

»59:: 6tP tkeu#telelkeji

DhIi

Ondernemingsnr : 0848.762.866

Benaming

(voluit) : DATACENTER CONSULTING

BRUÊsEI

Griffie

° 0112611

11



27/09/2012
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IlI' III1 1'111 1l1 1ll 11111 1lI i ii iul

+12160754*

V belt aa

Be'

Stag

`i 8 SEP. 2012

RU8 EL

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsar ; o iQÍ ~ geé-

Benaming/ (~ `~ (~

(voluit) ; Datacenter Consulting

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1800 Vilvoorde, Aarschotsestraat 127

Onderwerp akte : oprichting

Blijkens akte verleden voor geassocieerd notaris Danny Geerinckx te Aarschot, op 13 september 2012, voor registratie neergelegd, werd de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Datacenter Consulting", met zetel te 1800 Vilvoorde, Aarschotsestraat 127, voor onbepaalde tijd te rekenen van het bekomen van rechtspersoonlijkheid, opgericht door;

De Heer BENS Steven, geboren te Geel op één januari negentienhonderd zesentachtig, ongehuwd, wonende te 1800 Vilvoorde, Aarschotsestraat 127.

Het kapitaal bedraagt tweehonderd duizend euro (200.000,00 E), vertegenwoordigd door tien duizend (10.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, waarop wordt ingetekend op de volgende wijze:

De heer BENS Steven, voornoemd, houder van tien duizend aandelen.

Dat elk aandeel in contanten voor één/vijfde (1/5) volgestort is, hetzij in totaal voor veertig duizend euro (40.000,00 E).

Deze fondsen werden gedeponeerd bij BNP Paribas Fortis te Machelen door storting of overschrijving op de speciale rekening nummer BE50 0016 7984 7818.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor zover voldaan is aan de wettelijke voorwaarden terzake:

1, Immobiliën: de aankoop, de verkoop van alle onroerende goederen zowel onbebouwde als gebouwen van alle aard; de bemiddeling bij dergelijke operaties, de oprichting, aanpassing en herstelling voor eigen rekening of voor derden ten titel van aanneming van alle gebouwen of constructies; het verkavelen, uitrusten, en tot waarde brengen van alle onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden; het verrichten van alle studies, het uitwerken van alle ontwerpen, ook voor rekening van derden, het verlenen van alle adviezen in verband met bovenvermelde activiteiten, het in eigendom behouden en uitbaten van alle onroerende goederen, zowel onbebouwde als gebouwen, het verhuren, huren, onderverhuren of onderhuren, beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden, van alle onroerende goederen,

2. Dienstenverlening: het leveren van diensten en prestaties allerhande, rechtstreeks, als tussenpersoon, makelaar of commissionair, zowel van roerende als onroerende aard, met inbegrip onder andere prestaties van onderhoud van goederen, bewaking, tuinonderhoud en -werken en onderhoudswerken aan alle roerende en onroerende goederen.

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuurdersmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam, doch voor rekening van de vennootschap.

3. Man agementconsulent: bijstand en advies aan particulieren, ondernemingen en organisaties, omtrent commerciële, juridische, financiële, technische, sociale en fiscale aangelegenheden, met uitsluiting van het verlenen van vermogens- en/of beleggingsadvies aan derden.

4. Roerende activiteiten: voor eigen rekening, het verwerven, door inschrijving of aankoop, en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen, holdingmaatschappij en holdingactiviteiten.

5. De verhuur, verkoop, herstelling, onderhoud van lichamelijke als onlichamelijke roerende goederen, met inbegrip van voertuigen, meubilair en kantoorbenodigdheden, zowel groot- als kleinhandel, import-export.

-Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij kan bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op enige andere wijze belangen nemen in alle vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, door en met derden, voor zover voldaan aan de wettelijke voorwaarden terzake:

1. Import, export, groot- en kleinhandel, de vervaardiging, onderhoud, herstelling, verhuur en leasing van metalen werkstukken door toepassing van diverse technieken: boren, draaien, frezen, vonkerosief bewerken, schaven, lappen, trekfrezen, vlakke, zagen, slijpen, lassen enzovoort, computers en apparatuur voor de bewerking van informatie, borden, panelen, consoles, kasten en dergelijke voor elektrische bediening of voor het verdelen van elektrische stroom, overige toestellen en apparaten: deeltjesversnellers, signaalgeneratoren, mijndetectors, elektrische ontstekingsmechanismen, enzovoort, elektrische apparaten voor de geneeskunde, de tandheelkunde, apparaten en toestellen voor elektrodiagnose zoals elektrocardiografen, ultrasone diagnoseinstrumenten, scintillatiescanners, apparatuur voor kernspinresonantie enzovoort, wetenschappelijke en technische instrumenten en van controleapparatuur van van industriële processen, kantooruitrusting en computers, computerprogramma's, inclusief computers zonder bedieningspersoneel: computerapparatuur, duplicators, fotokopieermachines, schrijfmachines, tekstverwerkers, rekenmachines, telefoonapparatuur en dergelijke, standaardprogrammatuur, overige machines en werktuigen, meet- en regelapparatuur en van overige apparatuur voor wetenschappelijke, commerciële en industriële doeleinden, inclusief verkoopautomaten.

2, Onderneming voor de installatie, het onderhoud en de herstelling van elektrische bedrading en toebehoren, voor de installatie van hulpvoedingssystemen (generatoraggregaten), voor de installatie van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen, voor de installatie van antennes en bliksemafleiders.

3. Het verlenen van bijstand, advies, trainingen en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, produktie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

4. Handelsbemiddeling in elektrische en elektronisch materiaal, inclusief installatiemateriaal voor industrieel gebruik, in machines en uitrusting voor de diensverlenende sector en niet-gespecialiseerde handelsbemiddeling. Verhuur en operationele leasing van kantoormachines, inclusief computers, zonder bedieningspersoneel, computerapparatuur, duplicators, fotokopieermachines, schrijfmachines, tekstverwerkers, rekenmachines en telefoonapparatuur.

5. Verhuur en verkoop van onder meer overige machines, werktuigen, informatica en netwerk materiaal (draadloos of in eender welke andere vorm van dataverkeer) en glasvezel kabel.

6. Informatica en aanverwante activiteiten zoals onder meer het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding. Het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie. Algemene auditactiviteiten. Uitwerking en realisatie van projecten op het gebied van de elektriciteit en elektronica, mijnbouw, chemie, machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling en veiligheid. De ontwikkeling, het onderhoud, het ter beschikking stellen, verhuur en verkoop van onder meer websites en databanken. Het geven van opleidingen van alles wat met computer te maken heeft.

7, Het registreren en het beheer van domeinnamen.

8. Het ter beschikking stellen van netwerkverkeer aan klanten.

9. Het verhuren, verkopen, leasen, en dergelijke van glasvezelactiviteiten en materiaal en/of andere zaken die te maken hebben met dataverbindingen, zowel draadloze als bekabelde verbindingen.

10. Het verhuren van datacenterruimtes of diensten die gerelateerd zijn met datacenteromgevingen.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen

naam:

1, Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend patrimonium; aile verrichtingen

met betrekking tot onroerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en

verhuur.

De vermelde activiteiten zijn en niet limitatief en moeten verstaan worden in de meest ruime zin.

2. De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel en in het algemeen alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn de verwezenlijking van maatschappelijk doel, geheel of ten dele te vergemakkelijken, te bevorderen of te begunstigen.

Zij zal zich mogen interesseren, door inbreng, fusie, participatie of anderszins in bestaande en op te richten maatschappijen, ondernemingen of verenigingen, waarvan het doel geheel of gedeeltelijk identiek analoog of gelijkend is aan of samenhangend met dit van de vennootschap, evenals het bestuur en de vereffening ervan en om het even welk mandaat in andere vennootschappen, ondernemingen of verenigingen waarnemen.

Zij mag ai haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en alle andere

verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Zij kan zowel tot waarborg van de eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen ondermeer door haar eigen goederen in hypotheek of pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" Voor-béhoudisn aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

f&! . voor-tzhouci'en aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering,

De vergadering die ze aanstelt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun bezoldiging en hun machten wanneer er verschillenden zijn. Wanneer er slechts één zaakvoerder is, worden alle aan de zaakvoerders verleende machten aan deze laatste toevertrouwd.

De zaakvoerders zijn bevoegd om aile daden te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap met uitzondering van deze die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij bestuurszaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten in naam van de vennootschap; hij kan in zijn naam alle bestuurs- en beschikkingshandelingen verrichten. Al hetgeen niet uitdrukkelijk is voorbehouden door de wet of door de huidige statuten aan de algemene vergadering behoort tot zijn bevoegdheid.

Hij kan onder zijn verantwoordelijkheid bijzondere lasthebbers aanstellen voor bepaalde handelingen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in recht ais eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Wordt in hoedanigheid van niet-statutair zaakvoerder benoemd voor een onbepaalde duur:

De Heer BENS Steven, geboren te Geel op één januari negentienhonderd zesentachtig, ongehuwd, wonende te 1800 Vilvoorde, Aarschotsestraat 127, voornoemd, die aanvaardt, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Zijn mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten; haar beslissingen zijn bindend voor allen, zelfs voor de afwezige of van mening verschillende vennoten.

De algemene vergadering komt samen telkens het belang van de vennoctschap dit vereist, op verzoek van een zaakvoerder.

De jaarlijkse algemene vergadering vergadert verplicht in de maatschappelijke zetel op de laatste woensdag van de maand december om twintig uur volgend op de afsluiting van het maatschappelijk boekjaar.

Indien deze dag een feestdag is, komt de vergadering samen de eerste werkdag die daarop volgt, op hetzelfde uur.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vder de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerders en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden,

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden op de laatste woensdag van de maand december van het jaar 2014 om twintig uur.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

Het eerste boekjaar zal beginnen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid en wordt afgesloten op 30 juni 2014.

Op de netto winst, na belastingen en overdracht naar de onbeschikbare reserves, wordt er ten minste één twintigste voorafgenomen teneinde een wettelijke reserve aan te leggen. Deze voorafneming zal ophouden verplicht te zijn zodra deze reserve een tiende van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt hebben.

Het saldo zal in gelijke mate verdeeld worden onder al de aandelen, onverminderd het recht van de algemene vergadering dit saldo te besteden aan een bijzonder reservefonds, het opnieuw over te dragen of er een volkomen andere bestemming aan te geven.

Voor analytisch uittreksel

Bijlagen: expeditie oprichtingsakte en bankattest

Getekend Martien Grauls, geassocieerd notaris te Aarschot



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/03/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 30.12.2015, NGL 29.02.2016 16055-0271-016
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 28.12.2016, NGL 31.01.2017 17035-0484-013

Coordonnées
DATACENTER CONSULTING

Adresse
HOGE WEI 37A 1930 ZAVENTEM

Code postal : 1930
Localité : ZAVENTEM
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande