DE BACKSTEEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE BACKSTEEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.026.071

Publication

20/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 28.09.2013, NGL 14.01.2014 14009-0207-015
11/07/2012
ÿþ Mod Wond 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

afin het

Boigiscb Staatsblad

" iaizi~is



GrA 2 JUL 20 12

og'd og)-2 o

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : "DE BACKSTEEN"

(verkort)

Rechtsvorm BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel 1790 Affligem, Oude Baan, 89.

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor Meester Koen DE PUYDT, notaris met standplaats te Asse, in datum van zesentwintig juni tweeduizend en twaalf, blijkt het volgende;

VENNOTEN

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'ETABLISSEMENTEN DE BACKER', met zetel te 1730 Asse, Edingsesteenweg 4.

Opgericht onder de vorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid ingevolge akte verleden voor notaris André De Ryck, te Asse, op 25 januari 1985, bekend gemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 8 februari daarna, onder nummer 850208-205.

Gewijzigd in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris André De Ryck, te Asse, op 17 november 1987, bekend gemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 16 december daarna, onder nummer 095.

Waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd ingevolge akte verleden voor voornoemde notaris André De Ryck op 17 februari 1989, bekend gemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 16 maart daarna, onder nummer 018 en ingevolge akte verleden voor notaris Koen De Puydt, te Asse, op heden, voorafgaandelijk aan deze akte, eerstdaags bekend te maken in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

BENAMING

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij neemt als naam "DE BACKSTEEN".

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de initialen "BVBA".

ZETEL

De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te 1790 Affligem, Oude Baan 89.

Hij kan bij beslissing van de zaakvoerders naar een andere plaats in België, in hetzelfde taalgebied of in het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad worden overgebracht.

Iedere zeteiverandering wordt door de zaakvoerders bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag bij besluit van de zaakvoerders administratieve zetels, bijkantoren, agentschappen, bewaar- en werkplaatsen, in België of in het buitenland oprichten.

DOEL

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

- Het beheer van een onroerend vermogen. Ze mag in dit verband alle verrichtingen van aankoop, bouw, verandering, inrichting, verhuring, onderhuur, in leasing geven, ruil en verkoop van alle onroerende goederen uitvoeren;

- Het aannemen en/of uitvoeren van alle soorten onderhouds- en herstellingswerken aan roerende en onroerende goederen. Alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten kunstwerken en onroerende goederen en algemeen genomen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

- F-let verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle vennoalschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van de onroerende goederen;

- Het waarnemen van het mandaat van bestuurder en vereffenaar van vennootschappen;

Alle wissel-, commissie- en makelaarstransacties doen, alsook alle verrichtingen van aval en borgtocht; Zij mag zich voor alle derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire en/of andere waarborgen verstrekken;

- Het verhuren van aile soorten meubilair, machines, materieel, gereedschappen en voertuigen.

En, algemeen genomen, alle commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de nijverheid van de openbare en particuliere werken.

Door middel van inbreng, fusie, inschrijving, financiële bijdrage of op elke andere manier kan ze met name belangstelling vertonen voor elke vennootschap of onderneming, in België en in het buitenland, die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of verwant doel nastreeft of die in staat is er de uitbreiding of de ontwikkeling van te bevorderen.

Zij kan aan alle vennootschappen voorschotten toestaan, lenen en zich voor hen borg stellen, hypothecaire of andere zekerheden te verstrekken, aval verlenen.

DUUR

De vennootschap wordt opgericht, voor een onbepaalde duur.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering. Zij wordt niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of de staat van onvermogen van een vennoot.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EURO) en wordt vertegenwoordigd door duizend gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, ieder aandeel één/duizendste van het kapitaal vertegenwoordigend.

Het is de vennootschap niet toegestaan winstbewijzen, die het kapitaal niet vertegenwoordigen, uit te geven. INSCHRIJVING

Ingevolge de afsplitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'ETABLISSEMENTEN DE BACKER' in de alhier op te richten vennootschap 'DE BACKSTEEN' worden volgende activa en passiva toegekend aan deze laatste:

ACTIVA BVBA `DE BACKSTEEN' NA DE SPLITSING

- materiële vaste activa voor zeshonderd éénentachtigduizend zeshonderd zevenenzestig euro drieënnegentig cent (681.667,93 euro);

- liquide middelen voor achttienduizend driehonderd tweeëndertig euro zeven cent (18.332,07 euro); Hetzij in totaal voor zevenhonderdduizend euro (700.000,00 euro).

PASSIVA BVBA `DE BACKSTEEN' NA DE SPLITSING

- kapitaal voor veertienduizend vijfhonderd zevenentwintig euro vijftig cent (14.527,50 euro);

- reserves voor duizend vierhonderd tweeënvijftig euro vijfenzeventig cent (1.452,75 euro);

- overgedragen resultaat voor zeshonderd vierentachtigduizend negentien euro vijfenzeventig cent (684.019,75 euro);

Hetzij in totaal voor zevenhonderdduizend euro (700.000,00 euro).

Teneinde te voldoen aan de vereisten van het minimumkapitaal voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid beslissen de oprichters om het overgedragen resultaat te verminderen met vierduizend tweeënzeventig euro vijftig cent (4.072,50 euro) teneinde het afgesplitste kapitaal van veertienduizend vijfhonderd zevenentwintig euro vijftig cent (14.527,50 euro) te brengen op het wettelijk vereiste minimumkapitaal van achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door duizend aandelen zoals vermeld in artikel vijf van de statuten. Het overgedragen resultaat bedraagt dan nog slechts zeshonderd negenenzeventigduizend negenhonderd zevenenveertig euro vijfentwintig cent (679.947,25 euro).

INBRENG IN NATURA:

VERSLAG VAN DE REVISOR

Overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen werd het bedrijfsrevisorenkantoor "MOORE STEPHENS VERSCHELDEN, bedrijfsrevisoren", met zetel te 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 96, vertegenwoordigd door de Heer Jacques Van den Abeele, bedrijfsrevisor, aangesteld door de oprichters om een verslag op te maken over de beschrijving van de inbrengen in natura in de op te richten vennootschap, de aangenomen wijze van schatting en de als tegenprestatie toegekende aandelen.

Voormelde bedrijfsrevisor heeft zijn verslag opgemaakt op 14 mei 2012. Een exemplaar van dit revisoraal verslag zal alhier aangehecht blijven om samen met deze akte te worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

De conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor omtrent de inbreng in natura luidt letterlijk als volgt:

"Ondergetekende, coëperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - burgerlijke vennootschap met handelsvorm - "MOORE STEPHENS VERSCHELDEN, Bedrijfsrevisoren", met zetel te 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 96, vertegenwoordigd door de heer Jacques Van den Abeele, bedrijfsrevisor, verklaart, gelet op de bepalingen van het artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen, dat uit het onderzoek van de voorgenomen inbrengen in natura bij de oprichting van de BVBA "DE BACKSTEEN", is gebleken dat:

- de beschrijving van de inbrengen in natura naar aanleiding van de oprichting van de BVBA "DE BACKSTEEN" aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

- d? toegepaste methode van waardering van de in te brengen bestanddelen aan de per 1 september 2011 weergegeven b'oekwaarde voor een inbrengwaarde van 700.000,00 EUR in het geheel genomen en onder normale omstandigheden verantwoord is. De toegepaste methode van waardering van de in te brengen activa aan de netto-boekwaarde per 1 september 2011 dient vanuit bedrijfseconomische optiek als een minimale waarderingsmethode aanzien te worden, en kan als logisch en aanvaardbaar weerhouden warden in het kader van de voorgenomen splitsingsoperatie. Er werd bij de bepaling van de inbrengwaarde geen rekening gehouden met mogelijke meerwaarden van de in te brengen activa-bestanddelen in "going-concern"-optiek; - aangezien deze inbrengen in natura kaderen in een partiële splitsing door oprichting, werd de waardering gedaan conform de bepalingen van artikel 78, 79 en 80 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen (B.S. 6 februari 2001);

- de als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de hiervoor beschreven inbrengen in natura de uitgifte van 1.000 aandelen zonder vermelding van een nominale waarde omvat, elk aandeel vertegenwoordigend 1/1.000ste van het maatschappelijk kapitaal van de BVBA "DE BACKSTEEN";

- de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden, tenminste overeenkomen met de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij wensen te benadrukken dat de inbrengers verantwoordelijk zijn voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding. Onze opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, ons verslag is geen "fairness opinion".

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbrengen in natura bij de oprichting van de BVBA "DE BACKSTEEN" onder de opschortende voorwaarde van de realisatie van de partiële splitsing van de BVBA "Etablissementen DE BACKER"" en het huidige verslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Aldus opgesteld te Meise op datum van 14 mei 2012 door de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  burgerlijke vennootschap met handelsvorm  "MOORE STEPHENS VERSCHELDEN, bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door Jacques Van den Abeele, Bedrijfsrevisor".

De vergadering verklaart kennis te hebben van dit verslag en het integraal te keuren. Een kopij van dit verslag wordt gehecht aan onderhavige akte om er integraal onderdeel van uit te maken.

BESCHRIJVING VAN DE INBRENG

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris de hierna volgende samenvattende beschrijving van het overgedragen vermogen te willen vaststellen, welk vermogen ingevolge de splitsing overgaat van de gesplitste vennootschap `ETABLISSEMENTEN DE BACKER' naar de op te richten vennootschap `DE BACKSTEEN' en dit op basis van hun waardering zoals vermeld in de staat van activa en passiva opgemaakt door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'ETABLISSEMENTEN DE BACKER' op 31 augustus 2011.

De activabestanddelen van de partieel gesplitste vennootschap die toebedeeld worden aan de nieuw op te richten vennootschap kunnen als volgt worden beschreven:

ACTIVA:

I. MATERIËLE VASTE ACTIVA, voor een totaal bedrag van zeshonderd éénentachtigduizend zeshonderd zevenenzestig euro drieënnegentig cent (681.667,93euro), te weten de hierna beschreven onroerende goederen.

Il. Liquide middelen: ten bedrage van achttienduizend driehonderd tweeëndertig euro zeven cent (18.332,07 euro)

TOTAAL DER ACTIVA: zevenhonderdduizend euro (700.000,00¬ )

BESCHRIJVING VAN DE ONROERENDE GOEDEREN WELKE IN NATURA WORDEN INGEBRACHT IN DE NIEUW OP TE RICHTEN VENNOOTSCHAP:

GEMEENTE AFFLIGEM - VOORHEEN HEKELGEM  AFDELING 1

1/ Een perceel GROND (volgens kadaster omschreven als 'tuin'), ter plaatse genaamd 'Wanveld', gekend ten kadaster wijk C nummer 4/B, met een oppervlakte van veertien are zestig centiare.

(gemeentenummer 23030  artikelnummer 06663  volgnummer 0001)

2/ Een MAGAZIJN met grond en aanhorigheden, Brusselbaan 327A, gekend ten kadaster wijk B, nummer 3331H13, met een oppervlakte volgens recent kadaster en volgens meting in titel van vijfenzestig are negenenzestig centiare.

(gemeentenummer 23030  artikelnummer 07370  volgnummer: 0001)

Voormeld goed is gemeten geweest en staat ais lot één afgebeeld op een metingsplan opgemaakt door landmeter Philippe Beckwee, te Hekelgem, van 23 mei 2001, welk metingsplan werd gehecht aan een akte verleden voor notaris André De Ryck, te Asse, op 5 juli 2001.

3/ Een perceeltje LANDBOUWGROND (volgens kadaster om-schreven als 'weg'), gelegen aan de Brusselbaan, gekend ten kadaster wijk B, voorheen nummer 333/F/3/deel en thans nummer 333/113 groot volgens meting in titel en recente kadastrale legger eenenveertig centiare.

(gemeentenummer 23030  artikelnummer 07370  volgnummer 0002)

Voormeld goed is gemeten geweest en staat als lot drie afgebeeld op een metingsplan opgemaakt door landmeter Philippe Beckwee, te Hekelgem, van 23 mei 2001, welk metingsplan werd gehecht aan een akte verleden voor notaris André De Ryck, te Asse, op 29 oktober 2001.

41 EEN NIEUW OPGERICHT MAGAZIJN, zonder grond, aan de Oude Baan 89, gekend ten kadaster wijk C, nummer 21H14, met een oppervlakte volgens recente kadastrale legger van éénendertig aren zevenenzestig centiaren.

(gemeentenummer 23030 -" artikelnummer 08859 - volgnummer 0001)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

5/ gen ERFDIENSTBAARHEID, verleend enerzijds door de Heer Van Stichel Pascal Chris Johan en zijn echtgenote, mdvrouw De Ryck Anja Hendrika Godelieve en anderzijds door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `VAN STICHEL', met maatschappelijke zetel te 1790 Aftligem, Brusselbaan 417, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0454.631.377 ten voordele van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `ETABLISSEMENTEN DE BACKER' ingevolge akte verleden voor notaris André De Ryck, te Asse, op 16 april 2002, overgeschreven op het zevende hypotheekkantoor van Brussel op 3 mei 2002, nummer 2829, luidend als volgt:

`Eeuwigdurend en ten allen tijde en seizoen een recht van overgang met voertuigen toe over het driehoekig perceeltje grond gelegen te Aftligem (vroeger Hekelgem) gekadastreerd sectie B, deel van nummer 3351W/2, groot volgens hierna beroepen plan van meting, alwaar het is afgebeeld onder lot drie: negen centiaren. Het is de begunstigde toegestaan dit lot drie te verharden'

OORSPRONG VAN EIGENDOM.

(" " )

HYPOTHECAIRE TOESTAND

De goederen vermeld onder één tot en met vier worden ingebracht voor vrij en onbelast voor voorrechten en hypotheken.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE INBRENG

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `DE BACKSTEEN' zal na haar oprichting alle overeenkomsten voortzetten die met aile derden bestaan in verband met de overgedragen bestanddelen.

De op te richten vennootschap besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'DE BACKSTEEN' zal de verplichtingen die voortvloeien uit de haar ten laste gelegde passiva uitvoeren ter volledige ontheffing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid' ETABLISSEMENTEN DE BACKER'.

Teneinde betwisting te vermijden over de toebedeling van bepaalde vermogensbestanddelen van de vennootschap 'ETABLISSEMENTEN DE BACKER', voor het geval de toebedeling weergegeven in voormeld revisoraal verslag geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de gedane toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, hetzij omdat het vermogensbestanddelen betreft die bij onachtzaamheid of bij onwetendheid niet opgenomen zijn in de opgave van de toebedeelde vermogens, wordt er uitdrukkelijk beslist dat, in afwijking van artikel 744 van het Wetboek van Vennootschappen, alle activa en passiva alsook alle rechten en verplichtingen van de te splitsen vennootschap, waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat zij aan de nieuwe vennootschap besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'DE BACKSTEEN' zijn toebedeeld dan wel in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'ETABLISSEMENTEN DE BACKER' zijn achtergebleven, zullen toekomen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'ETABLISSEMENTEN DE BACKER'. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'ETABLISSEMENTEN DE BACKER' ontvangt bijgevolg alle activa in haar vermogen en neemt alle passiva voor haar rekening die niet duidelijk toebedeeld zijn aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `DE BACKSTEEN', ter gehele décharge van deze laatste.

Ook alle betwistingen, rechten, verplichtingen, schulden en vorderingen, hoegenaamd ook, gerechtelijke of niet, zowel als eiser of als verweerder, zullen worden opgevolgd door de vennootschap `ETABLISSEMENTEN DE BACKER' in zoverre niet met zekerheid kan aangetoond worden dal zij betrekking hebben op de aan de nieuwe vennootschap overgedragen bestanddelen.

Vermits voormelde procedure van splitsing met oprichting plaatsgrijpt op basis van een tabel van activa en passiva van 31 augustus 2012, zullen alle activiteiten gedaan sinds 1 september 2012, en welke betrekking hebben op de overgedragen bestanddelen, geacht worden gedaan te zijn voor rekening van de nieuw op te richten vennootschap 'DE BACKSTEEN'.

Alle kosten, rechten en erelonen die voortvloeien uit de handelingen van de splitsing worden integraal gedragen door de nieuw opgerichte vennootschap.

VERGOEDING VOOR DE INBRENG IN NATURA

Als vergoeding voor deze inbreng, worden aan de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'ETABLISSEMENTEN DE BACKER', duizend aandelen in de nieuwe opgerichte besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'DE BACKSTEEN' uitgereikt, die zullen hen toekomen in de verhouding tot de aandelen welke zij hebben in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `ETABLISSEMENTEN DE BACKER'.

De nieuw uit te geven aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 september 2012.

De zaakvoerders van de nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `DE BACKSTEEN' zal deze aandelen als volgt dienen uit te reiken:

- aan de Heer DE BACKER Jan Frans Maria, geboren te Asse op 25 februari 1963, met nationaal nummer 63.02.25 283-13, echtgenoot van Mevrouw Walrave Griet Gilberte Frans, wonende te 1730 Asse, Prieelstraat

66:

honderd zestig (160) aandelen in volle eigendom en één derde in onverdeelde blote eigendom van de tweehonderd zestig twintig hierna vermelde aandelen welke in vruchtgebruik toekomen aan Mevrouw Marie Van Droogenbro-eck.

aan de Heer DE BACKER Geert Jozef Martha, geboren te Asse op 19 september 1965, met nationaal nummer 65.09.19 237-39, echtgenoot van Mevrouw Goeman Katia Celina Karla, wonende te 1730 Asse, Witteramsdal 60:

honderd zestig (160) aandelen in volle eigendom en één derde in onverdeelde blote eigendom van de tweehonderd zestig hierna vermelde aandelen welke in vruchtgebruik toekomen aan Mevrouw Marie Van Droogenbroeck.

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

- aan de Heer DE BACKER Koen Roger Elza, geboren te Asse op 6 januari 1969, met nationaal nummer 69.01.06 231-75, echtgenote van Mevrouw Gillyns Griet Maria René, wonende te 1730 Asse, Weverstraat 13:

honderd zestig (160) aandelen in voile eigendom en één derde in onverdeelde blote eigendom van de tweehonderd zestig hierna vermelde aandelen welke in vruchtgebruik toekomen aan Mevrouw Marie Van Droogenbroeck.

- Aan Mevrouw VAN DROOGENBROECK Marie Louise Ernestine, geboren te Asse op 10 januari 1938, weduwe van de Heer De Becker Carniel, wonende te 1730 Asse, Edingsesteenweg 4:

tweehonderd zestig (260) aandelen in volle eigendom en tweehonderd zestig (260) aandelen in vruohtgebruik;

FISKALE VERKLARINGEN

De verschijners verklaren dat de werkelijke verkoopwaarde van de ingebrachte goederen overeenstemt met de hiervoor bedongen waarde van de inbreng en van de in vergoeding daarvoor toegekende aandelen.

Onderhavige splitsing heeft plaats met toepassing van artikelen 117, en 120 van het Wetboek van Registratierechten, met toekenning van het voordeel van artikel 211 en volgende van het Wetboek der Inkomstenbelastingen, en met toepassing van artikelen 11 en 18, van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

Ondermeer voor de toepassing van artikel 211 van het Wetboek der Inkomstenbelastingen verklaart de vergadering:

- dat zowel de gesplitste vennootschap als de op te richten vennootschap hun zetel hebben in België; - dat de bewerkingen van splitsing werden uitgevoerd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen;

- dat de splitsing beantwoordt aan de rechtmatige financiële en economische behoeften;

- dat de inbreng enkel in aandelen werd vergoed en dat er geenszins enige andere vergoeding plaatsvindt. INTERNE EN EXTERNE WET IGHEIDSCONTROLE

Ondergetekende notaris stelt vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven.

Na onderzoek bevestigt ondergetekende Notaris derhalve het bestaan van zowel de interne ais de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten in de zin van artikelen 743 en 744 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, natuurlijke of rechtspersonen.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

Volgende personen zijn tot statutaire zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap :

1) De Heer DE BACKER Jan Frans Maria, geboren te Asse op 25 februari 1963, met nationaal nummer 63.02.25 283-13, echtgenoot van Mevrouw Walrave Griet Gilberte Frans, wonende te 1730 Asse, Prieelstraat

66.

2) De Heer DE BACKER Geert Jozef Martha, geboren te Asse op 19 september 1965, met nationaal nummer 65.09.19 237-39, echtgenoot van Mevrouw Goeman Katia Celina Karla, wonende te 1730 Asse, Witteramsdal 60.

3) De Heer DE BACKER Koen Roger Elza, geboren te Asse op 6 januari 1969, met nationaal nummer 69.01.06 231-75, echtgenote van Mevrouw Gillyns Griet Maria René, wonende te 1730 Asse, Weverstraat 13.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur en beschikking te stellen, nodig of dienstig voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Zij zijn bevoegd alle daden te stellen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, bestuurt deze alleen. Indien er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Ingeval een zaakvoerder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechterlijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting van de vennootschap, is deze gehouden de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappenen dienaangaande na te leven.

De zaakvoerder heeft recht op een vast salaris waarvan het bedrag en de wijze van betaling zal worden bepaald na overleg met de betrokken zaakvoerder, bij beslissing van de algemene vergadering.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zelfs de akten waarbij een openbaar ambtenaar zijn ambt verleent, worden alleen geldig door twee zaakvoerders gezamenlijk handelend ondertekend, die nochtans, tegenover derden, niet zijn gehouden zich te rechtvaardigen door een bijzondere machtiging van de algemene vergadering.

De rechtsvorderingen, hetzij als eisende, hetzij als verwerende partij, worden in naam van de vennootschap door twee zaakvoerders gezamenlijk handelend benaarstigd of vervolgd.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde lasthebber.

In afwijking van het voorgaande, kunnen aile beslissingen genomen voor sommen die vijfduizend euro niet overschrijden, genomen worden door elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

r De ,zaakvoerders mogen, aan één of meerdere directeurs of zaakgelastigden, een bepaald gedeelte van

hun bevoegdheden van dagelijks bestuur overdragen, dat zij bepalen en voor een duurtijd die zij vaststellen. JAARVERGADERING

De jaarvergadering der vennoten wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand september om tien uur.

Als die dag wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daaropvolgende werkdag. BOEKJAAR

Het boekjaar vangt aan op één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van het daarop volgende jaar. RESERVE - VEREFFENING

Jaarlijks wordt van de nettowinst, vermeld in de jaarrekening, een bedrag van ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het overblijvend saldo wordt ieder jaar ter beschikking gehouden van de algemene vergadering, die oppermachtig en bij gewone meerderheid van stemmen over de bestemming ervan zal beslissen.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering.

In geval van ontbinding van de vennootschap, ongeacht de reden en het tijdstip, geschiedt de vereffening door de zorg van de zaakvoerders, handelend als vereffenaars en, bij hun ontstentenis, door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars hebben de meest uitgebreide bevoegdheid voorzien in het Wetboek van vennootschappen. BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING :

De statuten aldus vastgesteld zijnde en de oprichters bevestigende dat aldus de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'DE BACKSTEEN' opgericht is, besluiten de oprichters bovendien nog met eenparigheid van stemmen nog hetgeen volgt:

1. Afsluiting van het eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 1 september 2011 zoals in de splitsingsoperatie uitdrukkelijk

bedongen en zal worden afgesloten op 30 juni 2013.

2. Datum van de eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar tweeduizend dertien.

3. Eerste zaakvoerders

a) Het aantal zaakvoerders wordt voor de eerste maal bepaald op drie, zijnde de drie voormelde statutaire

zaakvoerders:

Worden tot die functie benoemd:

1) De Heer DE BACKER Jan Frans Maria, geboren te Asse op 25 februari 1963, met nationaal nummer

63.02.25 283-13, echtgenoot van Mevrouw Walrave Griet Gilberte Frans, wonende te 1730 Asse, Prieelstraat

66.

2) De Heer DE BACKER Geert Jozef Martha, geboren te Asse op 19 september 1965, met nationaal nummer 65.09.19 237-39, echtgenoot van Mevrouw Goeman Katia Gene, Karla, wonende te 1730 Asse, Witteramsdal 60.

3) De Heer DE BACKER Koen Roger Elza, geboren te Asse op 6 januari 1969, met nationaal nummer 69.01.06 231-75, echtgenote van Mevrouw Gillyns Griet Maria René, wonende te 1730 Asse, Weverstraat 13. Allen hier aanwezig, die verklaren hun mandaat te aanvaarden.

Op de vraag hen door ons, notaris, gesteld, hebben de aldus benoemde zaakvoerders verklaard te vordoen aan alle wettelijke vereisten om de functie van bestuurder uit te oefenen.

Voormelde zaakvoerders worden benoemd voor onbepaalde duur.

Het mandaat van de bestuurders kan worden bezoldigd op de wijze vast te leggen door een latere algemene vergadering.

Voormelde bestuurders erkennen dat ondergetekende notaris hen ingelicht heeft over het feit dat zij mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het wetboek van vennootschappen bekrachtigt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de rechtshandelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld v66r de ondertekening van de oprichtingsakte.

Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de mogelijkheid om bijzondere clausules op te nemen in de eventueel met derden te sluiten overeenkomsten in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid teneinde zijn aansprakelijkheid te beperken dit in toepassing van 52 van het wetboek van vennootschappen.

4. Bekrachtiging verbintenissen gesteld voor de vennootschap in oprichting.

De verschijners verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen alle verbintenissen overneemt en bekrachtigt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan in de periode van 1 september 2011 tot op heden.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

/2011 Annéxés - béIgë

Bijlagen -bij het-Belgisch Staatsblad 1110

Voor-

behouden

aanfhet

Belgisch

Staatsblad

Par,tijen erkennen door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de wenselijkheid om deze

bekrachtiging, ná verkrijging van de rechtspersoonlijkheid, door de raad van bestuur te laten bevestigen.

De verbintenissen en rechtshandelingen aangegaan en gesteld in de periode vanaf heden tot het bekomen

van rechtspersoonlijkheid dienen eveneens door de raad van bestuur te worden bekrachtigd.

5. Volmacht voor vervulling formaliteiten.

Voormelde oprichters verklaren volmacht te verlenen aan alle voormelde zaakvoerders, ieder afzonderlijk

handelend bevoegd, teneinde in hun naam en voor hun rekening :

- alle formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor

Ondernemingen;

- alle formaliteiten te vervullen aangaande de opstarting van de vennootschap jegens aile openbare en

andere instanties.

Te dien einde zal de volmachtdrager alle stukken en documenten kunnen tekenen, verklaringen kunnen

afleggen en iemand in zijn plaats stellen.

KOSTEN

Om te voldoen aan artikel 453 van het wetboek van vennootschappen verklaren partijen dat het bedrag van

de kosten, vergoedingen, uitgaven en lasten door de vennootschap te dragen, onder welke vorm ook, die voor

rekening van de vennootschap komen, of die wegens haar oprichting ten haren laste worden gebracht bij

benadering bedragen de som van duizend achthonderd en acht Euro vijfendertig Cent.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- verslag van de bedrijfsrevisor;

- een expeditie van de akte "Oprichting - Statuten - Benoemingen".

Op de laatste biz, van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterend; notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
DE BACKSTEEN

Adresse
OUDE BAAN 89 1790 AFFLIGEM

Code postal : 1790
Localité : AFFLIGEM
Commune : AFFLIGEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande