DE BAKERMAT, CENTRUM VOOR VROEDKUNDE EN KRAAMZORG

Association sans but lucratif


Dénomination : DE BAKERMAT, CENTRUM VOOR VROEDKUNDE EN KRAAMZORG
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 464.139.060

Publication

11/10/2013
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Kophandel

te Leuven, de .  Z 0 KT, 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

111111 067 CII I~IVY

*

i

Ondernemingsnr : 4641.390.60

Benaming

(voluit) : De Bakermat, Centrum voor vroedkunde en kraamzorg

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Redingenstraat 27, 3000 Leuven

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel - wijziging statuten

Wijziging maatschappelijke zetel - Wijziging statuten Artikel 5 Goedgekeurd door de Algemene vergadering van 18/06/2013 Gecoördineerde versie van 18/06/2013

NAAM  ZETEL  DOEL- DUUR

Artikel 1 :De vereniging zonder winstoogmerk draagt als naam: "De Bakermat, centrum voor vroedkunde en kraamzorg",

Artikel 2 :De vzw heeft als maatschappelijke zetel het volgende adres: Diestsesteenweg 47-49, 3010 Leuven, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Leuven.

Artikel 3 :De vereniging heeft een tweedelig doel:

In de eerste plaats zal zij haar expertise rond kraamzorg professionaliseren, verder uitbouwen en uitdragen, opdat de kwaliteit van thuiskraamzorg structureel ingebed en waar nodig verbeterd zou worden.

In de tweede plaats zal de vereniging streven naar multidisciplinaire samenwerking en hulpverlening en hiertoe logistieke steun geven aan zorgverleners betrokken bij de pre- en postnatale periode.

Artikel 4 :De doelstellingen en activiteiten zijn gebaseerd op een niet-discriminatoire maatschappijvisie en richten zich zowel tot aanstaande ouders en pasbevallen vrouwen in hun thuisomgeving als tot professionelen in de intra- en extramurale zorg.

Artikel 5 :De vzw mag alle rechthandelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor het verwezenlijken van het maatschappelijk doel van de vzw en dit onbeperkt en zonder tijds- of frequentielimiet.

Zij mag tevens hiertoe alle roerende goederen of onroerende goederen verwerven, behouden, van de hand doen in welke vorm dan ook (eigendom, naakte eigendom, vruchtgebruik, gebruik te bede, bruikleen, bezit, ...). Ze mag dus onder meer aankopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren onderverhuren, onroerend leasen in beide richtingen, verbouwen, verkavelen, beheren van onroerende goederen en onroerende rechten op goederen en dit alles voor eigen rekening als voor rekening van derden, voor zover die met de vzw verbonden verenigingen zijn.

De vzw kan tevens economische activiteiten uitoefenen voor zover deze bijkomst blijven en de opbrengst van deze activiteiten (na kosten) integraal naar de realisatie van het statutair doet gaat.

Artikel 6 :De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur en stelt zich politiek neutraal op.

LEDEN

Artikel 7 ;De vereniging omvat minstens twaalf werkelijke leden en het maximaal aantal leden is onbeperkt.

Kunnen lid zijn: alle rechts- en fysieke personen die door hun medewerking of omwille van hun deskundigheid, financiële of morele steun, een positieve bijdrage kunnen leveren in de verwezenlijking van het doel van de vereniging. Het lidmaatschap wordt toegekend door de algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur, De leden hebben stemrecht in de algemene vergadering, Het verschuldigde lidgeld bedraagt maximaal ¬ 50 per jaar.

Leden kunnen inbreng doen in natura of in geld die terugvorderbaar zijn onder omstandigheden enlof voorwaarden zoals die zijn overeengekomen met het betrokken lid.

Artikel 8 :De uitsluiting van een lid kan slechts door de algemene vergadering beslist worden indien twee derde van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen het voorstel van de raad van bestuur goedkeuren. De beslissing moet niet gemotiveerd worden.

Artikel 9 :Het lidmaatschap neemt van rechtswege een einde bij overlijden, faling, kennelijk onvermogen of onbekwaamverklaring.

ALGEMENE VERGADERING

Artikel 10 :De algemene vergadering bestaat enkel uit werkelilike leden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge MOD 2.2

Artikel 11 :Enkel de algemene vergadering is bevoegd voor de volgende zaken:

- goedkeuring van wijziging van de statuten

- de benoeming en de afzetting van de bestuurders

- de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend

- de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen

- goedkeuring van de begroting en de rekeningen

- de uitsluiting van een lid

- de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk

- alle gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Artikel 12 :De algemene vergadering komt samen ten minste éénmaal per jaar en op minder dan zes maanden na de afsluiting van het boekjaar en telkens wanneer het belang van de vereniging het vergt.

Artikel 13 :Wanneer één vijfde van de leden er schriftelijk om verzoekt, is de raad van bestuur verplicht om een bijzondere algemene vergadering samen te roepen. Dit verzoek moet de agenda opgeven, waarbij elk punt dat door minstens één twintigste van de leden aangebracht werd, op de agenda wordt geplaatst.

Artikel 14 :De oproepingsbrief met de agenda, plaats, datum en uur wordt aan ieder lid ten laatste acht kalenderdagen voordien toegezonden,

Artikel 15 :Om op een geldige manier te beraadslagen moet minstens één derde van de werkelijke leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, De leden zijn aanwezig in eigen persoon of bij geschreven volmacht geldend voor één vergadering als vertegenwoordiger van een ander lid. Elk lid in persoon aanwezig mag tot vijf personen vertegenwoordigen.

Artikel 16 :De wijziging van de statuten vereist een beraadslaging in een vergadering die voldoet aan een quorum van twee derde van de werkelijke leden dat aanwezig of vertegenwoordigd is, Ingeval op de eerste vergadering minder dan twee derde van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen kan aannemen met de meerderheden hierna bepaald, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering moet ten minste na 15 dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden, De beslissing wordt geacht aanvaard te zijn indien ze wordt goedgekeurd door twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, Enkel wanneer de statutenwijziging betrekking heeft op de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, vereist ze een meerderheid van vier vijfde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden,

RAAD VAN BESTUUR

Artikel 17 :De raad van bestuur is samengesteld uit ten minste drie leden en maximaal negen leden door de algemene vergadering vccr een periode van vier jaar benoemd onder haar werkelijke leden. De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar. Indien een mandaat open valt, stellen de overblijvende bestuurders een plaatsvervanger aan wier mandaat door de eerstvolgende algemene vergadering dient bekrachtigd. De plaatsvervanger doet de termijn uit van wie hij vervangt. De raad van bestuur kan elk huishoudelijk reglement uitvaardigen dat hij nuttig oordeelt.

Artikel 18 :Het mandaat eindigt automatisch bij het niet meer voldoen aan de voorwaarden voor het invullen van het mandaat; bij overlijden, bij afzetting door de algemene vergadering die dit ten allen tijde kan beslissen en bij wettelijke redenen.

Artikel 19 :De raad van bestuur vergadert tenminste drie maal per jaar en komt samen op uitnodiging van de voorzitter of op aanvraag van één derde van zijn leden, De beslissingen worden genomen met eenvoudige meerderheid van de aanwezige stemmen. Wanneer er minder dan drie leden aanwezig zijn, kan de raad van bestuur enkel beraadslagen en moeten de voorstellen tot beslissing bekrachtigd worden op de volgende raad van bestuur. Personeelsleden van de vereniging kunnen geen stemgerechtigd lid zijn van de raad van bestuur.

Artikel 20 ;De raad van bestuur vertegenwoordigt en verbindt geldig de vereniging, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering, in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen, met inbegrip van de beschikkingsdaden, voor alles wat niet tot de uitsluitende bevoegdheid van de algemene vergadering behoort.

Artikel 21 :De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, die van rechtswege ook de algemene vergadering voorzit.

De raad van bestuur kan een afgevaardigd bestuurder aanstellen of een meerkoppig orgaan van dagelijks bestuur kiezen, waarvan de bevoegdheden het dagelijks bestuur inhouden. De voorwaarden waaraan deze moeten voldoen, worden bepaald door de raad zelf. De raad kan ze ten allen tijde ook afzetten ais orgaan, individueel of collectief.

De leden van het orgaan van het dagelijks bestuur

- als er maar één is, kan deze alleen alles uitvoeren in zake het dagelijks bestuur;

- als er meerdere zijn, treden ze op voor het hele dagelijkse bestuur twee aan twee, ongeacht wie ze zijn. Artikel 22 :Twee bestuurders, wie ze ook zijn, kunnen met hun gezamenlijke handtekening de vzw verbinden en vertegenwoordigen in alle materies; het louter bewijs van hun benoeming volstaat hiervoor.

Artikel 23 :Jaarlijks moet ter gelegenheid van de algemene vergadering, de raad van bestuur rekenschap geven over zijn beleid in het afgelopen jaar en de begroting voor het komende jaar ter goedkeuring voorleggen. NOTULEN

Artikel 24 :De beslissingen van de algemene vergadering net als die van de Raad van Bestuur en van de afgevaardigd-bestuurder en/of het orgaan van dagelijks bestuur worden neergeschreven in notulen, die worden ondertekend door de voorzitter of een lid van de raad van bestuur, De notulen worden bewaard in een

Luik B - Vervolg

notulenregister dat ter inzage zal zijn van de werkelijke leden die hun inzagerecht zullen uitoefenen overeenkomstig de in artikel 9 van het K.B. van 26 juni 2003 vastgelegde modaliteiten.

LOOPTIJDEN, PERIODES EN ONTBINDING VAN DE VZW

Artikel 25 :Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december. De boekhouding gebeurt conform de wetgeving.

Artikel 26 :Ingeval van ontbinding en vereffening, beslist de raad van bestuur over de concrete bestemming van het vermogen van de vereniging dat moet worden toegekend aan een andere vereniging zonder winstoogmerk met een verwant doel, werkzaam in Belg

COMMISSARIS

Artikel 27 :De commissaris wordt benoemd, zijn vergoeding wordt bepaald en zijn ambt wordt bégndigd door de algemene Vergadering in de gevallen voorzien in de wet bij gewone meerderheid van aanwezige en vertegenwoordigde stemmen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Kophandel

te Leuven, de .  Z 0 KT, 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

111111 067 CII I~IVY

*

i

Ondernemingsnr : 4641.390.60

Benaming

(voluit) : De Bakermat, Centrum voor vroedkunde en kraamzorg

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Redingenstraat 27, 3000 Leuven

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel - wijziging statuten

Wijziging maatschappelijke zetel - Wijziging statuten Artikel 5 Goedgekeurd door de Algemene vergadering van 18/06/2013 Gecoördineerde versie van 18/06/2013

NAAM  ZETEL  DOEL- DUUR

Artikel 1 :De vereniging zonder winstoogmerk draagt als naam: "De Bakermat, centrum voor vroedkunde en kraamzorg",

Artikel 2 :De vzw heeft als maatschappelijke zetel het volgende adres: Diestsesteenweg 47-49, 3010 Leuven, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Leuven.

Artikel 3 :De vereniging heeft een tweedelig doel:

In de eerste plaats zal zij haar expertise rond kraamzorg professionaliseren, verder uitbouwen en uitdragen, opdat de kwaliteit van thuiskraamzorg structureel ingebed en waar nodig verbeterd zou worden.

In de tweede plaats zal de vereniging streven naar multidisciplinaire samenwerking en hulpverlening en hiertoe logistieke steun geven aan zorgverleners betrokken bij de pre- en postnatale periode.

Artikel 4 :De doelstellingen en activiteiten zijn gebaseerd op een niet-discriminatoire maatschappijvisie en richten zich zowel tot aanstaande ouders en pasbevallen vrouwen in hun thuisomgeving als tot professionelen in de intra- en extramurale zorg.

Artikel 5 :De vzw mag alle rechthandelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor het verwezenlijken van het maatschappelijk doel van de vzw en dit onbeperkt en zonder tijds- of frequentielimiet.

Zij mag tevens hiertoe alle roerende goederen of onroerende goederen verwerven, behouden, van de hand doen in welke vorm dan ook (eigendom, naakte eigendom, vruchtgebruik, gebruik te bede, bruikleen, bezit, ...). Ze mag dus onder meer aankopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren onderverhuren, onroerend leasen in beide richtingen, verbouwen, verkavelen, beheren van onroerende goederen en onroerende rechten op goederen en dit alles voor eigen rekening als voor rekening van derden, voor zover die met de vzw verbonden verenigingen zijn.

De vzw kan tevens economische activiteiten uitoefenen voor zover deze bijkomst blijven en de opbrengst van deze activiteiten (na kosten) integraal naar de realisatie van het statutair doet gaat.

Artikel 6 :De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur en stelt zich politiek neutraal op.

LEDEN

Artikel 7 ;De vereniging omvat minstens twaalf werkelijke leden en het maximaal aantal leden is onbeperkt.

Kunnen lid zijn: alle rechts- en fysieke personen die door hun medewerking of omwille van hun deskundigheid, financiële of morele steun, een positieve bijdrage kunnen leveren in de verwezenlijking van het doel van de vereniging. Het lidmaatschap wordt toegekend door de algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur, De leden hebben stemrecht in de algemene vergadering, Het verschuldigde lidgeld bedraagt maximaal ¬ 50 per jaar.

Leden kunnen inbreng doen in natura of in geld die terugvorderbaar zijn onder omstandigheden enlof voorwaarden zoals die zijn overeengekomen met het betrokken lid.

Artikel 8 :De uitsluiting van een lid kan slechts door de algemene vergadering beslist worden indien twee derde van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen het voorstel van de raad van bestuur goedkeuren. De beslissing moet niet gemotiveerd worden.

Artikel 9 :Het lidmaatschap neemt van rechtswege een einde bij overlijden, faling, kennelijk onvermogen of onbekwaamverklaring.

ALGEMENE VERGADERING

Artikel 10 :De algemene vergadering bestaat enkel uit werkelilike leden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge MOD 2.2

Artikel 11 :Enkel de algemene vergadering is bevoegd voor de volgende zaken:

- goedkeuring van wijziging van de statuten

- de benoeming en de afzetting van de bestuurders

- de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend

- de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen

- goedkeuring van de begroting en de rekeningen

- de uitsluiting van een lid

- de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk

- alle gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Artikel 12 :De algemene vergadering komt samen ten minste éénmaal per jaar en op minder dan zes maanden na de afsluiting van het boekjaar en telkens wanneer het belang van de vereniging het vergt.

Artikel 13 :Wanneer één vijfde van de leden er schriftelijk om verzoekt, is de raad van bestuur verplicht om een bijzondere algemene vergadering samen te roepen. Dit verzoek moet de agenda opgeven, waarbij elk punt dat door minstens één twintigste van de leden aangebracht werd, op de agenda wordt geplaatst.

Artikel 14 :De oproepingsbrief met de agenda, plaats, datum en uur wordt aan ieder lid ten laatste acht kalenderdagen voordien toegezonden,

Artikel 15 :Om op een geldige manier te beraadslagen moet minstens één derde van de werkelijke leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, De leden zijn aanwezig in eigen persoon of bij geschreven volmacht geldend voor één vergadering als vertegenwoordiger van een ander lid. Elk lid in persoon aanwezig mag tot vijf personen vertegenwoordigen.

Artikel 16 :De wijziging van de statuten vereist een beraadslaging in een vergadering die voldoet aan een quorum van twee derde van de werkelijke leden dat aanwezig of vertegenwoordigd is, Ingeval op de eerste vergadering minder dan twee derde van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen kan aannemen met de meerderheden hierna bepaald, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering moet ten minste na 15 dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden, De beslissing wordt geacht aanvaard te zijn indien ze wordt goedgekeurd door twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, Enkel wanneer de statutenwijziging betrekking heeft op de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, vereist ze een meerderheid van vier vijfde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden,

RAAD VAN BESTUUR

Artikel 17 :De raad van bestuur is samengesteld uit ten minste drie leden en maximaal negen leden door de algemene vergadering vccr een periode van vier jaar benoemd onder haar werkelijke leden. De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar. Indien een mandaat open valt, stellen de overblijvende bestuurders een plaatsvervanger aan wier mandaat door de eerstvolgende algemene vergadering dient bekrachtigd. De plaatsvervanger doet de termijn uit van wie hij vervangt. De raad van bestuur kan elk huishoudelijk reglement uitvaardigen dat hij nuttig oordeelt.

Artikel 18 :Het mandaat eindigt automatisch bij het niet meer voldoen aan de voorwaarden voor het invullen van het mandaat; bij overlijden, bij afzetting door de algemene vergadering die dit ten allen tijde kan beslissen en bij wettelijke redenen.

Artikel 19 :De raad van bestuur vergadert tenminste drie maal per jaar en komt samen op uitnodiging van de voorzitter of op aanvraag van één derde van zijn leden, De beslissingen worden genomen met eenvoudige meerderheid van de aanwezige stemmen. Wanneer er minder dan drie leden aanwezig zijn, kan de raad van bestuur enkel beraadslagen en moeten de voorstellen tot beslissing bekrachtigd worden op de volgende raad van bestuur. Personeelsleden van de vereniging kunnen geen stemgerechtigd lid zijn van de raad van bestuur.

Artikel 20 ;De raad van bestuur vertegenwoordigt en verbindt geldig de vereniging, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering, in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen, met inbegrip van de beschikkingsdaden, voor alles wat niet tot de uitsluitende bevoegdheid van de algemene vergadering behoort.

Artikel 21 :De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, die van rechtswege ook de algemene vergadering voorzit.

De raad van bestuur kan een afgevaardigd bestuurder aanstellen of een meerkoppig orgaan van dagelijks bestuur kiezen, waarvan de bevoegdheden het dagelijks bestuur inhouden. De voorwaarden waaraan deze moeten voldoen, worden bepaald door de raad zelf. De raad kan ze ten allen tijde ook afzetten ais orgaan, individueel of collectief.

De leden van het orgaan van het dagelijks bestuur

- als er maar één is, kan deze alleen alles uitvoeren in zake het dagelijks bestuur;

- als er meerdere zijn, treden ze op voor het hele dagelijkse bestuur twee aan twee, ongeacht wie ze zijn. Artikel 22 :Twee bestuurders, wie ze ook zijn, kunnen met hun gezamenlijke handtekening de vzw verbinden en vertegenwoordigen in alle materies; het louter bewijs van hun benoeming volstaat hiervoor.

Artikel 23 :Jaarlijks moet ter gelegenheid van de algemene vergadering, de raad van bestuur rekenschap geven over zijn beleid in het afgelopen jaar en de begroting voor het komende jaar ter goedkeuring voorleggen. NOTULEN

Artikel 24 :De beslissingen van de algemene vergadering net als die van de Raad van Bestuur en van de afgevaardigd-bestuurder en/of het orgaan van dagelijks bestuur worden neergeschreven in notulen, die worden ondertekend door de voorzitter of een lid van de raad van bestuur, De notulen worden bewaard in een

Luik B - Vervolg

notulenregister dat ter inzage zal zijn van de werkelijke leden die hun inzagerecht zullen uitoefenen overeenkomstig de in artikel 9 van het K.B. van 26 juni 2003 vastgelegde modaliteiten.

LOOPTIJDEN, PERIODES EN ONTBINDING VAN DE VZW

Artikel 25 :Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december. De boekhouding gebeurt conform de wetgeving.

Artikel 26 :Ingeval van ontbinding en vereffening, beslist de raad van bestuur over de concrete bestemming van het vermogen van de vereniging dat moet worden toegekend aan een andere vereniging zonder winstoogmerk met een verwant doel, werkzaam in Belg

COMMISSARIS

Artikel 27 :De commissaris wordt benoemd, zijn vergoeding wordt bepaald en zijn ambt wordt bégndigd door de algemene Vergadering in de gevallen voorzien in de wet bij gewone meerderheid van aanwezige en vertegenwoordigde stemmen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/07/2011
ÿþ MOI) 2.2

~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

~~

~ a< :B3



Neergelegd ter griffie dei

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 3.0 JUNI 2011 DEGGRIFFI ERime

II1 IYIVIIIH~I INIIII

" 11106099*

vc behc

aar

Bel! Staa.

Ondernemingsnr : 4641.390.60

Benaming

(voluit) : De Bakermat, centrum voor vroedkunde en kraamzorg (verkort):

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Redingenstraat 27, 3000 Leuven

Onderwerp akte : Samenstelling Raad van Bestuur

Samenstelling Raad van Bestuur, na verkiezing door de algemene vergadering van 21/06/2011

Herverkozen bestuurders: Dedrij Marie Anne, Lisaerde Johan, Raeymaekers Barbara, Riphagen Berendine Marijke, Van Loon Herman en Verbeelen Magda

DEDRIJ MARIE ANNE

Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/07/2015
ÿþ4 MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1E1 -le.11.1 §5111III

NEERGELEGD

20 JULI 2015

Griffie Rechtbank van Koophandel te Le

Ondernemingsnr : 4641.390.60

Benaming

(volui»: De Bakermat, Centrum voor vroedkunde en kraamzorg

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Diestsesteenweg 47-49, 3010 Leuven

Onderwerp akte : Wijziging samenstelling Raad van Bestuur

Samenstelling Raad van Bestuur, na verkiezing door algemene vergadering van 22/06/2015

Herverkozen bestuurders: Dedrij Marie Anne, Lisaerde Johan, Riphagen Berendine Marijke, Van Loon Herman, Verbeelen Magda.

De algemene vergadering aanvaardt het ontslag van de ontslagnemend bestuurder Raeymaekers Barbara, Torenstraat 64, 3384 Attenrode-Wever.

ic1/4)tieta(L ?te.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DE BAKERMAT, CENTRUM VOOR VROEDKUNDE EN KRAA…

Adresse
DIESTSESTEENWEG 47-49 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande