DE KOCK BEHEER

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DE KOCK BEHEER
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 838.974.873

Publication

14/09/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

n



IIU iii iii III I 111 iii

*11138640*







Ondamer.^irasrr . ~ Ji73.4

DE KOCK BEHEER



RacNtsvorrr : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel BRUSSELSESTEENWEG 64 - 1980 ZEMST

,,row-;w ~:.e': OPRICHTING

Uittreksel uit de oprichtingsakte, opgemaakt op 24 augustus 2011, van de vennootschap onder firma "DE KOCK BEHEER":

Art. 1. De vennootschap is opgericht als een handelsvennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma onder de naam "DE KOCK BEHEER".

Art. 2. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen van heden.

Art. 3. De vennootschap is gevestigd te 1980 ZEMST, Brusselsesteenweg 64. De zetel kan met éénparigheid van stemmen van de vennoten verplaatst worden in België.

Art. 4. De vennootschap heeft ten doel: het verlenen van management, zowel algemeen, financieel, administratief, economisch, of anderszins; het adviseren op gebied van management, zowel algemeen, financieel, administratief, economisch, of anderszins; het vervullen van mandaten in en voeren van directie over vennootschappen, ongeacht hun aard of doel; het nemen van participaties in andere ondernemingen, ongeacht hun aard of doel; het beleggen van gelden in andere ondernemingen, ongeacht hun aard of doel; het beleggen van gelden in onroerende en roerende goederen of waarden; het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld; het administratief opvolgen en beheer van bestanden en archieven; het begeleiden van kleine, middelgrote en grote ondernemingen, in de meest ruime zin; dit alles in de meest brede zin van het woord en voor de meest uiteenlopende sectoren in binnen- en buitenland. De vennootschap mag eveneens alle industriële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, met inbegrip van: het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband staat met het hare, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Art. 5. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 268.000 Euro en is vertegenwoordigd door 268 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Art. 7. Tot zaakvoerders worden voor de duur van de vennootschap benoemd mevrouw Pascale DE KOCK, wonende te 1982 Weerde, Vredelaan 123 en mevrouw Sandra DE KOCK, wonende te 1982 Weerde, Damstraat 94. Zij verklaren hun opdracht te aanvaarden, onder bevestiging dat zij niet werden getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Zij kunnen slechts worden ontslagen om gewichtige redenen door een besluit van de algemene vergadering van de vennoten mits éénparigheid.

Art. 9. Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de vergadering van de vennoten bevoegd is. De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder die alleen optreedt.

Art. 11. De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Art. 16. Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op 1 januari en eindigt op 31 december.

Art. 17. Het batig saldo, dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. De vergadering van de vennoten beslist jaarlijks over de verdere bestemming van dit saldo van de winst.

Overgangsbepalingen: Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot éénendertig december tweeduizend en twaalf (31/12/2012)Alle opbrengsten alsook de kosten vanaf datum 1/8/2011 worden gemaakt in naam en voor rekening van de vennootschap. De eerste algemene vergadering zal worden gehouden in het jaar 2013, op de in de statuten voorziene datum

DE KOCK Sandra

Zaakvoerder

Op de laatste blz. ven Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persolo)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegeiu-oordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DE KOCK BEHEER

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 64 1980 ZEMST

Code postal : 1980
Localité : ZEMST
Commune : ZEMST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande