DE LINDE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE LINDE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 555.725.866

Publication

16/07/2014
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Iii 111,111,1,111,1.11311811W 11 II



NEERGELEGD

-1 JULI 2014

Griffie Rechtbaefireoophandel te Leuven.

Ondememingsnr : o. es. .12S, e6C

Benaming

(voluit) : DE LINDE

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 3001 Heverlee, Nachtegalgenstraat 82

Onderwerp akte: OPRICHTING - STATUTEN

Er blet uit een akte verleden voor notaris [vo VRANCKEN te Genk op 3 juli 2014, dewelke binnen de, wettelijk termijn ter registratie zal worden neergelegd, dat er een vennootschap werd opgericht als volgt: OPRICHTERS:

1. De heer THEVVISSEN Koenraad Albert Marcel Philomin, geboren te Tienen, op 30 mei 1977, (NN' 77.05.30 015-58), ongehuwd en niet wettelijk samenwonend, wonende te 2000 Antwerpen, Graaf van Egmontstraat 25 A.

2. Mevrouw THEWISSEN Liesbeth Maria, geboren te Tienen op 13 december 1978, (NN 78.12.13 064-07), ongehuwd en niet wettelijk samenwonend, wonende te 3001 Heverlee, Nachtegalenstraat 82.

3. De heer THEWISSEN Maarten Albert Renaat Karel, geboren te Genk op 31 oktober 1987, (NN 87.10.31

195-93), ongehuwd en niet wettelijk samenwonend, wonende te 3600 Genk, Lindebosstraat 33.

STATUT EN

ARTIKEL 1: RECHTSVORM  NAAM: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als benaming: DE LINDE.

ARTIKEL 2: ZETeL: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3001 Heverlee, Nachtegalenstraat 82.

ARTIKEL 3: DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

Voor eigen rekening of voor rekening van derden, in binnen- en buitenland:

1. Het besturen, begeleiden, adviseren van vennootschappen, ondernemingen en openbare besturen. De

vennootschap kan ook functie van vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

2. Onderneming voor het beheer van beleggingen en vermogens.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in titel IV van de Wet van 4 december 1990 op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van 5 augustus 1991.

3. Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie.

Tussenhandelaar, de makelarij evenals welkdanige onroerende verhandeling in de meest ruime zin, met inbegrip van onroerende leasing.

4. De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

5. De vennootschap mag zich borgstellen en onroerende goederen in pend geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan.

Zij mag eveneens al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

6. Het leiding geven en het verlenen van technische, administratieve, financiële en commerciële bijstand, in de meest ruime zin genomen, aan het bedrieslevenin het algemeen, alsook aan de overheid. Hierin inbegrepen alle diensten op gebied van communicatie, het lanceren, begeleiden en uitbouwen van producten en merken in de ruimste zin van het woord, het opstellen van communicatieplannen en voorts alle activiteiten met betrekking tot organisatie, efficiëntie, toezicht, controle, opleiding, training, coaching, bijscholing, financieel beheer, human resources, risk management en IT managenment.

7. Het verlenen aan ondernemingen waarin zij deelneemt, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, commercieel, administratief of op het vlak van algemeen beheer, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, avalgeving en inpandgeving van onroerende goederen.

B. Het optreden ais tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende Op de laatste blz van Luik B vermelderl . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso- Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbeheer.

9. De agentuur bij het afsluiten van verzekeringen, hypotheken, financiering en projectontwikkeling.

10. Tussenpersoon in de handel, zoals de makelarij in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordiging en commissionair.

11. Organisatie van veilingen en tentoonstellingen, taxatie en expertise, studie, organisatie en consulting, opslag en bewaring en klein en groothandel van oude, antiquarische boeken, handschriften, aile drukken, tekeningen, schilderijen en gravures, antiquiteiten, muntstukken en medailles voor verzamelaars.

Uitgeverij van gedrukte boeken en andere dragers van informatie.

Tussenkomst in de handel van voornoemde goederen.

12.Het huren en onderverhuren van expositieruimte voor handelsbeurzen en tentoonstellingen.

13.Het organiseren, begeleiden en uitbouwen van en deelnemen aan artistieke en culinaire projecten in de ruimste zin van het woord.

Algemene bepalingen:

De vennootschap zal zowel in binnen als in het buitenland, aile commerciële en fi-nanciële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die van aard zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, uit te breiden of te verge-makkelijken, en dit op aile wijzen die zij het best geschikt zal achten.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan aile on-dernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemak-kelijken. Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap mag zich eveneens borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derden aangegaan. Zij mag eveneens al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand ge-ven en aval verlenen in het voordeel van derden.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle han-delingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezen-lijking van haar doel.

ARTIKEL 4: DUUR: De vennootschap wordt opgericht vanaf heden voor een onbepaalde duur. Ze zal in toepassing van artikel 2 van het Wetboek van vennootschappen slechts rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een expeditie van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

ARTIKEL 5: KAPITAAL  AANDELEN: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt eenentwintigduizend zeshonderd euro (21.600,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door driehonderd zestig (360) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. INSCHRIJVING  INBRENG IN SPECIEN

Op het maatschappelijk kapitaal werd in speciën ingeschreven voor driehonderd zestig (360) aandelen à rato van zestig euro (60,00 EUR) per aandeel, hetzij in totaal eenentwintigduizend zeshonderd euro (21.600,00 EUR).

AFBETALING:

Elk van deze aandelen werd volledig onderschreven en volledig volstort, zodat een bedrag van eenentwintigduizend zeshonderd euro (21.600,00 EUR) vanaf heden ter beschikking van de vennootschap is op een bijzondere rekening nummer BE46 3631 3615 8536 op naam van de vennootschap.

De instrumenterende notaris bevestigt dat het voormelde gestort kapitaal voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij de ING BANK te Genk zoals blijkt uit een attest van voormelde instelling, afgeleverd op 3 juli 2014, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

ARTIKEL 10: BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, waarvan de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

ARTIKEL 11: ZAAKVOERDER: Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, vormen de zaakvoerders een college dat geldig beslist wanneer aile leden aanwezig zijn. De beslissingen worden genomen met unanimiteit van stemmen. Het college handelt door aile leden die gezamenlijk optreden.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

De zaakvoerder(s) dient/dienen evenwel het voorafgaandelijk unaniem akkoord van de algemene vergadering te bekomen voor bepaalde rechtshandelingen, zijnde de volgende:

- beslissingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag boven of gelijk aan tienduizend euro (10.000,00 EUR);

- de aan- en verkoop van onroerende goederen;

- de vestiging van een hypotheek en het aangaan van kredieten en financieringen.

- het aanduiden van een persoon of rechtspersoon om voor de vennootschap een bestuursmandaat op te nemen in een andere vennootschap en het bepalen van de duur en de bezoldiging van die opdracht.

ARTIKEL 15: TOEZICHT: Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. ledere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de maatschappelijke verrichtingen.

Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van al de boeken, briefwisseling, de processen-verbaal en over het algemeen van al de geschriften van de vennootschap; eventueel mag hij zich laten bijstaan door een accountant, zoals wettelijk voorzien.

Indien de wet daartoe verplicht of bij gebreke aan wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering ertoe beslist, wordt de controle over de verrichtingen der vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren en wordt hun vergoeding vastgesteld door de algemene vergadering.

ARTIKEL 17: JAARVERGADERING: Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de zetel van de vennootschap of een andere plaats aangeduid in de oproepingsberiohten op de derde woensdag van de maand mei.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden. ARTIKEL 19: STEMUITOEFENING:

a) Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

b) De vennoot die niet persoonlijk op de algemene vergadering zal kunnen aanwezig zijn, mag zijn stem vooraf schriftelijk uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke aandeelhouder op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, en drager van een schriftelijke volmacht, die ook kan worden gegeven bij wettelijk toegestaan elektronisch bericht, telefax of elk ander fototelegrafisch communicatiemiddel.

ARTIKEL 21: BOEKJAAR: Het maatschappelijke boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar.

ARTIKEL 23: RESERVES  WINSTVERDELING: Jaarlijks wcrdt op de zuivere Winsten een bedrag van tenminste één/twintigste voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering. ARTIKEL 24: ONTBINDING: Ingeval van ontbinding van de vennootschap zal het liquidatiesaldo in gelijke delen worden verdeeld onder al de aandelen.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT:

ARTIKEL 31: CONTROLE: Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 15 van deze statuten.

ARTIKEL 32: ALGEMENE VERGADERING: De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

De formaliteiten van bijeenroeping en bekendmaking dienen door de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - ZAAKVOERDERS:

En na de vennootschap aldus te hebben opgericht, hebben de oprichters, hier aanwezig of vertegenwoordigd zoals voormeld, in hun hoedanigheid van algemene vergadering besloten het aantal zaakvoerders voor de eerste maal vast te stellen op drie, en vooralsnog geen commissaris aan te stellen.

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door de thans opgerichte vennootschap, worden tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd, voor onbepaalde duur:

- de heer THEWISSEN Koenraad, voornoemde oprichter sub 1;

mevrouw THEWISSEN Liesbeth, voornoemde oprichter sub 2;

- de heer THEWISSEN Maarten, voornoemde oprichter sub 3.

Het college handelt door alle leden die gezamenlijk optreden.

Zij verklaren dat hen op grond van het Koninklijk Besluit nummer 22 van 24 oktober 1934, voor het laatst gewijzigd door de wet van 10 februari 1999, niet het verbod werd opgelegd om de functie van zaakvoerder waar te nemen.

De mandaten van THEWISSEN Liesbeth en THEWISSEN Maarten worden onbezoldigd uitgeoefend. Het mandaat van THEWISSEN Koenraad wordt bezoldigd uitgeoefend; hij factureert zijn diensten aan de vennootschap.

Telkens totdat de algemene vergadering hierover een andere beslissing zal nemen.

. Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de oprichtingsakte

Notaris ivo Vrancken

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.05.2016, NGL 17.06.2016 16187-0108-010

Coordonnées
DE LINDE

Adresse
NACHTEGALGENSTRAAT 82 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande