DE LOFT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE LOFT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 899.871.770

Publication

26/05/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
29/07/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
18/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 12.09.2012 12563-0567-012
25/01/2012
ÿþ mod,1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

*izoa3iso"

Neergelegd ter grue der Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 1 3 JAN. 2012

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0899.871.770 Benaming (voluit) : DE LOFT

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; FrederikLintsstraat 45/B

3000 LEUVEN

Onderwerp akte : BVBA - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: KAPITAALVERHOGING IN GELD  KAPITAALVERHOGING IN NATURA  AANPASSING DER STATUTEN.

Er bkijkt uit notulen opgemaakt door Meester Catherine CROES, geassocieerd notaris te Herent, op 9 december'2011, geregistreerd te Haacht, vier bladen één verzending, op 14 december daarna, boek N73 blad 29 vak 1, tegen het recht van vijfentwintig euro (¬ 25,00), dat de buitengewone

" algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE LOFT" heeft besloten:

-de voorzitter te ontslaan van het voorlezen van de verslagen, opgesteld door de zaakvoerder en door de bedrijfsrevisor betreffende de hierna beschreven inbreng in natura.

Het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "F. Clukkers Bedrijfsrevisor", met maatschappelijke zetel te 3000 Leuven, Brusselsestraat 292 N2, vertegenwoordigd door de heer Clukkers Frédéric, bedrijfsrevisor, besluit in vólgende termen:

"dat de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de controle normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor de inbreng in natura en dit in de vorm van een beperkt nazicht,

" dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng,

dat de beschrijving van deze inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en " duidelijkheid,

" dat de methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn, maar wegens de verliessituatie leiden deze niet tot inbrengwaarden die ten minste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarden van de als tegenprestatie uit te geven aandelen.

dat de kapitaalsverhoging door inbreng in natura 30.000, 00 ¬ bedraagt waarvoor 3.000, 00 aandelen worden uitgegeven. We wensen de aandacht te vestigen op het feit dat de inbrenger aandelen ontvangt met een intrinsieke boekhoudkundige waarde van -13,36 ¬ tegenover een inbreng met een nominale waarde van 10,00 ¬ .

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig art. 313 van het Wetboek van vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Gedaan ter goeder trouw

Leuven, 22 november 2011

Voor de Bvba

F. Clukkers Bedrijfsrevisor"

-het maatschappelijk kapitaal te verhogen door inbreng in natura ten belope van DERTIGDUIZEND EURO (30.000 EUR), om het te brengen van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 EUR) op ACHTENVEERTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (48.600 EUR), door de creatie van DRIEDUIZEND (3.000) nieuwe aandelen zonder nominale waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



V oor-behouden aan het Belgisch etaatsblad Deze DRIEDUIZEND (3.000) nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande honderd zesentachtig (1.860) aandelen en zullen in de winst delen vanaf heden toe te kennen aan de inbrenger als vergoeding voor de inbreng in natura.

Vervolgens verklaarde de heer HILVERTS Barend Jan een inbreng te doen van de hieronder beschreven roerende goederen.

Deze inbreng zal vergoed worden door uitgifte van DRIEDUIZEND (3.000) nieuwe aandelen, toe te kennen aan de inbrenger ais vergoeding voor de inbreng in natura.

BESCHRIJVING VAN DE GOEDEREN:

Dertigduizend euro (30.000 EURO) voorkomende op een rekening courant met een creditsaldo op datum van 7 november 2011 van honderd twintigduizend vierhonderd vierenzestig euro negenendertig cent (120.464,39 EUR), zoals blijkt uit het detail van deze rekening courant dat gevoegd is bij het hoger vermeld revisoraal verslag.

-vast te stellen en de notaris te verzoeken bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is en dat het maatschappelijk kapitaal aldus werd verhoogd tot ACHTENVEERTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (48.600 EUR), verdeeld over VIERDUIZEND ACHTHONDERD ZESTIG (4.860) aandelen, zonder nominale waarde.

-het maatschappelijk kapitaal nogmaals te verhogen, ditmaal door inbreng in geld, met

" TWINTIGDUIZEND EURO (20.000,00 EUR), om het te brengen van ACHTENVEERTIGDUIZEND

ZESHONDERD EURO (48.600,00 EUR) op ACHTENZESTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO

(68.600,00 EUR), door de creatie van tweeduizend (2.000) nieuwe aandelen zonder nominale

. waarde.

Deze tweeduizend (2.000) nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de

bestaande vierduizend achthonderd zestig (4.860) aandelen.

Zij zullen in de winsten delen vanaf heden.

Deze nieuwe aandelen zullen a pari worden geplaatst in geld en zullen volledig worden volgestort.

-Nadat werd vastgesteld dat geen voorkeurrecht speelt, heeft de vennoot-inbrenger verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap, waarna hij verklaard heeft op de totaliteit der tweeduizend (2.000) nieuwe aandelen in te schrijven in geld 'tegen de globale prijs van TWINTIGDUIZEND EURO (20.000,00 EUR).

De inschrijver verklaarde en de vergadering erkende dat ieder nieuw aandeel, waarop aldus werd ingeschreven, volledig volstort is door een storting in geld, die hij gedaan heeft op een bijzonder rekeningnummer BE42 7360 0252 1054 op naam van de vennootschap overeenkomstig artikel 311 van het wetboek vennootschappen bij KBC Bank.

" -dat de gelden, die bij voornoemde bank werden geplaatst, beschikbaar zijn.

-vast te stellen en de notaris te verzoeken bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig geplaatst is, dat ieder nieuw aandeel volledig volgestort is, en dat het kapitaal werd verhoogd tot ACHTENZESTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (68.600,00 EUR), verdeeld over zesduizend achthonderd zestig (6.860) aandelen, zonder nominale waarde.

-de statuten te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met voormelde beslissingen en met. het Wetboek van Vennootschappen, ais volgt:

a) Artikel 1 van de statuten wordt aangevuld als volgt;

' "Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere

stukken, al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap, vermelden:

1° de benaming van de vennootschap;

" 2° de vermelding "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting `BVBA";

13° de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap;

4° het ondernemingsnummer;

5° het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de

zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

6° in voorkomend geval, het feit dat de vennootschap in vereffening is."

b) De eerste paragraaf van artikel 4 van de statuten wordt vervangen als volgt:

" "Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTENZESTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (68.600 EUR). Het is vertegenwoordigd door zesduizend achthonderd zestig (6.860) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/zesduizend achthonderd zestigste (1/6.860) van het kapitaal vertegenwoordigen."

c) In artikel 12 van de statuten wordt de eerste zin van de derde paragraaf vervangen als volgt: "De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief (tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen), toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris tenminste vijftien (15) dagen vôór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen."

-een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder te verlenen om de voorgaande beslissingen uit te

" voeren.















































Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



mod 11.1

" Voorbehouden aan het Belgisch Sjatsblad

-aan de geassocieerde notarissen Lacquet & Croes alle machten te verlenen om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Karel LACQUETICatherine CROES, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING :

- de uitgifte van de notulen,

- verslagen inzake de inbreng in natura,

- de gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik E3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/12/2011
ÿþ aod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Betg{tsch Staatsbiac INWIN IN II 1 I IHI 11 N VEI Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koopttande

*11195111* te Leuven, de 4 5 DEC. DE GRIFFIER,.

Griffe





Ondernemingsnr : 0899.871.770 Benaming

(voluit) : DE LOFT (verkort) :



Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Frederik Lintsstraat 45B, 3000 Leuven

(volledig adres)

Ondertorero akte : BVBA: buitengewone algemene vergadering overeenkomstig artikel 633 Wetboek van Vennootschappen

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 16 november 2011 blijkt:

-dat de vergadering akte heeft genomen van het bijzonder verslag van de zaakvoerder, opgesteld op 1 november 2011 overeenkomstig artikel 633 Wetboek van Vennootschappen, gelet op de geleden verliezen in de vorige boekjaren.

-dat de vergadering - rekening houdend met voormeld verslag van de zaakvoerder en met de daarin geschetste situatie van de vennootschap - beslist heeft om de vennootschap niet te ontbinden, doch om haar activiteiten voort te zetten.

-dat de vergadering - op voorstel van de zaakvoerder - beslist heeft om de volgende maatregelen met hef oog op het herstel van de financiële toestand van de vennootschap te nemen:

a)inbreng in geld (¬ 20.000) door de zaakvoerder;

b)onderzoek laten starten door een bedrijfsrevisor om een gedeelte (¬ 30.000) van de rekening-courant naar het eigen vermogen over te brengen.

-dat de vergadering de zaakvoerder gevraagd heeft om hiervoor zo spoedig mogelijk de nodige stappen te ondernemen.

(Get.) HILVERTS Barend Jan, zaakvoerder.t

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Varan " Noom nn henritofaninn

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011- Annexes du Moniteur belge

13/12/2011
ÿþin de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd tier griffie der Rechtbank van Koophanor

te Leuven, de 0y

. 2011

DE GRIFFIER,

;` riïne

r:.; his r~rrn b stofah VFst.11r ots ,-.hap mei beperk re re.pr,-;k iiikhR n

Ltsitsireet 45Ês

3000 Leuven

°neg rwerp akte : BVBA: ontslag en benoeming zaakvoerders

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergaderingen van 3 juni 2010, 30 juni 2011 en 1 juli 2011 blijkt

-het ontslag van de heer GOORMANS Pascal, wonende te 3020 Herent, Oud-Strijdersstraat 37 met ingang vanaf 3 juni 2010 als zaakvoerder van de vennootschap. waarvoor hem kwijting werd verleend:

-de benoeming van de heer HILVERTS Barend Jan, wonende te 3000 Leuven, Zeelstreat 1 bus 203 met. ingang vanaf 30 juni 2011 als zaakvoerder van de vennootschap, voor onbepaalde duur, hetgeen door hem werd aanvaard.

-het ontslag van de heren VEPI]UYCKT Christiaan, wonende te 3000 Leuven, Zeelstraat 1 en CUYPERS Mark, wonende te 3012 Leuven (Wilsele). Aarschotsesteenweg 717, met ingang vanaf 1 juli 2011 ais zaakvaerrlers van de vennootschap.

(Get.) HILVERTS Barend Jan, zaakvoerder.

ti

miliquerm

6""i !

prtderrtemingsnt: Q89S.87 ].77rJ

4~

Benaming (vcru.t; _ DE LOFT

~

F!Mn fIFm iaM:>? t31t., Var? Luik 8 vernl3idE15 ;ReGlCr Nlirit.^, en Yaednnlghcid van de instrurneri>" ete.RrTB 116éóliS !?'12f1 van de pecs:fo`,t:sea:

ilevt;r..ril reGhtóQer5o0n tert eanzlRn ven temden fe " " ;rSvgenitGOrdlgen

versa : nEzar<: er. handtekening

31/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 20.10.2011 11587-0261-012
07/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 27.09.2010 10569-0267-012

Coordonnées
DE LOFT

Adresse
FREDERIK LINTSSTRAAT 45B 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande