DE LUSTER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE LUSTER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.000.850

Publication

25/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 02.09.2013, NGL 21.10.2013 13634-0546-013
23/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 09.12.2014, NGL 18.12.2014 14697-0086-014
12/10/2012
ÿþop de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

beaan het

houde IIII i i5taatsbl I ~~ I IIflI N f

i~l~~!

*12168608*

DRIM

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u

Maa Word 11.1

Ondernemingsnr : 0845.000.850 Benaming

(voluit) : DE LUSTER

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Alsembergsesteenweg 572B, 1653 Dworp (volledig adres)

Onderwerp akte : Einde mandaat zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 30 augustus 2012

Het mandaat van zaakvoerder van Balcaen Nick, wonende Berg ensesteenweg 275 bus 6, 1600 Sint-Pieters-Leeuw neemt een einde op 31 augustus 2012.

Voor eensluidend uittreksel,

De Smet Dieter, Zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

wi~'~~

0 3 0 KT 2012

Griffie

17/04/2012
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*12094353*

w beha

aai

Bel Staa

BRUSSEL

Grie/ AVR. 2012

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : DE LUSTER

(verkort)

o2)94'S óo f50

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Alsembergsesteenweg 572B te 1653 Dworp

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING VENNOOTSCHAP - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor notaris Frans Van Achter op 2 april 2012 blijkt dat een besloten vennootschap. met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch Recht werd opgericht met een maatschappelijk kapitaal van, 18.600,- eur vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder nominale waarde, integraal volgestort, waarop werd: ingeschreven als volgt:

1. door de heer BALCAEN Nick Lucien Martin Joseph, geboren te Kortrijk op 20 augustus 1979 (nationaal nummer: 79082008560), ongehuwd, wonende te 1600 Sint-Pieters-Leeuw Bergensesteenweg 275/6 op 93: aandelen genummerd van 1 tot en met 93;

2. door de heer DE SMET Dieter, geboren te Ronse op 11 maart 1983 (nationaal nummer 83031129176), ongehuwd, wonende te 1600 Sint-Pieters-Leeuw Bergensesteenweg 275/3 op 93 aandelen genummerd van 94 tot en met 186,

Uittreksel van de statuten van de opgerichte vennootschap:

"STATUTEN

1 Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam "DE LUSTER".

2 Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1653 Dworp Alsembergsesteenweg 572B

3 Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als,

in het buitenland:

1) alle handelingen in het algemeen die rechtsreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de, horecasector zoals onder meer de exploitatie, de inrichting, het onthaal en het beheer van horecazaken, de uitbating van restaurants van welk aard dan ook, alsmede de uitbating van hotels, tea-rooms, snackbars, frituren, eethuizen, traiteurs, verbruikzalen, cafés, bars, andere drankgelegenheden en aile andere publieke en privé ontmoetingsplaatsen zonder enige beperking, en dit alles in de ruimste zin.

2) de handel, de verkoop in groot- of kleinhandel, de vertegenwoordiging, de distributie, de dienst, de, verpakking, de import, de export, de makelarij, de commercialisatie, de vervaardiging van alle voedingswaren of. levensmiddelen en aanverwanten, van alle dranken zoals daar onder meer zijn: alcoholische en niet-alcoholische dranken, limonades, bieren en fruitsappen, alsook producten van suikergoed, koffie en thee en. andere accessoires en dit alles in de ruimste

3) de aankoop, verkoop, import en export, groothandel, kleinhandel, vervaardiging, commercialisatie en vertegenwoordiging van alle soorten kleding, textielwaren, lederwaren, schoenen en aanverwanten en dit alles, in de ruimste zin.

4) het beheer en de uitbouw en uitbreiding van haar patrimonium, bestaande uit roerende en onroerende;

" goederen en rechten in de ruimste zin. Dit omvat ten exemplatieve titel:

- aile verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot onroerende goederen en  rechten in de ruimste

zin, zoals het (ver)bouwen, inrichten, het verwerven, vervreemden, het (ver)huren, het beheren, uitbaten,

" valoriseren en ordenen van alle onroerende goederen, leasing inbegrepen.

- alle verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot roerende goederen en  rechten in de ruimste zin, zoals het verwerven, vervreemden, het uitbaten, (ver)huren, en in het bijzonder het beheren en valoriseren van aandelen, obligaties, participatiebewijzen en andere waardepapieren, De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de reglementering op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Aldus zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring of Op de laatste blz. van Luik B vernielden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

vergunning van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) of andere bevoegde overheidsinstanties.

5) belangen nemen in alle vennootschappen of ondernemingen (ongeacht hun activiteiten) onder welke vorm ook (aandelen, al dan niet converteerbare obligaties en andere) en op welke wijze ook (inbreng, inschrijving, opslorping, fusie en andere) en deze beheren. De vennootschap mag (hypothecaire) waarborgen verlenen voor derden en zich borg stellen in het algemeen.

De vennootschap mag alle handels- financiële- en nijverheidshandelingen verrichtingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

4 Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

5Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.600,00 euro.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een evenredig deel van het kapitaal vertegenwoordigen, genummerd van 1 tot en met 186. 6Aard van de aandelen

Alle aandelen zijn en blijven op naam. Alle aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten overhandigd aan de vennoten.

Elke aandelenoverdracht zal slechts aan de vennootschap en aan derden tegenwerpbaar zijn door de inschrijving in het register van aandelen op naam van een verklaring van overdracht, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer of door hun lasthebbers.

7Samenstelling van het bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die de meest uitgebreide bevoegdheden hebben om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, uitgezonderd de bevoegdheden die bij wet voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde of onbepaalde tijdsduur door haar vast te stellen en kunnen worden ontslaan door de algemene vergadering.

De zaakvoerders kunnen alleen alle handelingen stellen die 5000,00 euro niet te boven gaan. Van zodra de handelingen 5000,00 euro te boven gaan, zullen de zaakvoerders gezamenlijk moeten optreden.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, zullen deze een collegiaal orgaan (college van zaakvoerders) vormen. Het college van zaakvoerders kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van deze benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige zaakvoerders, Het college van zaakvoerders kan onder zijn leden een secretaris benoemen.

Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd wordt, benoemt deze een natuurlijke persoon onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers als vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van dit mandaat in naam en voor rekening van deze rechtspersoon. De rechtspersoon mag deze vaste vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van het mandaat van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij !zij dit mandaat in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Deze regels gelden eveneens in hoofde van de onderhavige vennootschap indien deze zou worden aangewezen tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap.

De zaakvoerders zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de uittredende zaakvoerders, die niet herbenoemd zijn, houdt onmiddellijk op na de algemene vergadering die heeft beraadslaagd over een herverkiezing.

BDelegatie van specifieke bevoegdheden

Het college van zaakvoerders mag één of meer bijzondere vertegenwoordigers aanduiden voor bijzondere en duidelijk omlijnde taken.

9Vertegenwoordiging

Ten overstaan van derden wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door twee (2) zaakvoerders, die gezamenlijk optreden. De enige zaakvoerder mag afzonderlijk optreden.

Binnen de grenzen van hun mandaat, wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers benoemd door het bestuursorgaan,

Hoofdstuk IV. Algemene vergadering

10Soorten - Datum - Plaats

Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de eerste maandag van de maand september om 11.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de gewone algemene vergadering de volgende werkdag plaats op hetzelfde uur. Indien wordt gekozen voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, dan moet het document houdende de voorgestelde besluiten minstens twintig (20) kalenderdagen véôr deze datum worden verstuurd,

Een buitengewone of bijzondere algemene vergadering mag worden bijeengeroepen telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist, Zij moet bijeengeroepen worden wanneer één of meer vennoten die één / vijfde (20 %) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats vermeld in de oproeping.

11 Bijeenroeping

c ~~

y.,

1 De personen die krachtens het Wetboek van vennootschappen tot een algemene vergadering dienen te

worden opgeroepen, worden per aangetekende brief, minstens vijftien (15) kalenderdagen vôôr de vergadering, uitgenodigd. De brief, die de agenda, en de nodige documenten, voor zover toepasselijk, bevat, wordt gestuurd per aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel en uitdrukkelijk schriftelijk akkoord gaan om de brief en de andere noodzakelijke documenten te ontvangen door middel van een andere wijze van mededeling.

De algemene vergadering kan bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan, de commissarissen of in voorkomend geval de vereffenaars.

De personen die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. Zij kunnen tevens, vôôr of na de algemene vergadering die zij niet bijwoonden, er schriftelijk aan verzaken om zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping of enige onregelmatigheid in de oproeping.

De personen die gerechtigd zijn om de noodzakelijke documenten te ontvangen, kunnen, vôôr of na de algemene vergadering, er schriftelijk aan verzaken om zich te beroepen op het ontbreken van enig stuk of afschrift ervan,

12 Toelating

Indien de oproeping dit vereist, moet een vennoot, om te worden toegelaten, minstens drie (3) werkdagen vôôr de datum van de algemene vergadering zijn / haar voornemen om aan deze vergadering deel te nemen per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek ter kennis brengen van het bestuursorgaan of in voorkomend geval de vereffenaars.

13 Vertegenwoordiging op algemene vergaderingen

Elke vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al dan niet vennoot. De volmacht moet de handtekening van de vennoot dragen (met inbegrip van een elektronische handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

Indien de oproeping dit vereist, moet de gedagtekende en ondertekende volmacht minstens drie (3) werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek worden gezonden naar de zetel van de vennootschap of een in de oproeping aangeduide plaats, De toelatingsformaliteiten moeten vervuld zijn geweest indien de oproeping dit vereist.

14 Stemmen per brief

Indien de oproeping dit voorziet, mag een vennoot per brief stemmen door middel van een formulier waarvan de ve5metdtngen in de oproeping zijn bepaatd en dat ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Dit formulier bevat minstens de volgende vermeldingen: (i) de identiteit van de vennoot, (ii) de woonplaats of de zetel van de vennoot, (iii) het aantal aandelen waarmee de vennoot deelneemt aan de stemming, (iv) het bewijs dat de voorafgaande toelatingsformaliteiten werden nageleefd (indien de oproeping dit vereist), (v) de agenda van de algemene vergadering en de voorgestelde besluiten, (v1) de stemwijze of de onthouding betreffende elk voorgesteld besluit en (vii) de bevoegdheden die aan een bepaalde lasthebber worden verleend om te stemmen betreffende de nieuwe of gewijzigde besluiten die aan de algemene vergadering worden voorgelegd en de identiteit van deze lasthebber. De formulieren waarin noch de stemwijze, noch de onthouding is vermeld, zijn nietig,

Het formulier moet de handtekening van de vennoot dragen (met inbegrip van een elektronische handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

Indien de oproeping dit vereist, moet het gedagtekend en ondertekend formulier minstens drie (3) werkdagen vôôr de datum van de vergadering per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek worden gezonden naar de zetel van de vennootschap of op een in de oproeping aangeduide plaats. De toelatingsformaliteiten moeten vervuld zijn geweest indien de oproeping dit vereist.

15 Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de algemene vergadering deel te nemen, moet een vennoot of zijn / haar lasthebber de aanwezigheidslijst ondertekenen met vermelding van (i) de identiteit van de vennoot, (ii) de woonplaats of de zetel van de vennoot, (iii) indien toepasselijk, de identiteit van de lasthebber en (iv) het aantal aandelen waarmee de vennoot deelneemt aan de stemming.

Eenzelfde verplichting geldt voor de personen die krachtens artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen tot een algemene vergadering dienen te worden opgeroepen,

16 Samenstelling van het bureau

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van het bestuursorgaan of, bij gebreke

hieraan of in geval van zijn / haar afwezigheid, door een andere zaakvoerder of een lid van de algemene

vergadering die daartoe door deze vergadering werd aangeduid.

De voorzitter van de algemene vergadering duidt een secretaris aan.

De vergadering kan een of meer stemopnemers aanstellen op voorstel van de voorzitter.

17 Beraadslaging - Besluitvorming

De algemene vergadering kan niet beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij alle vennoten op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er eenparig mee instemmen en de volmachten dit toelaten.

Het bestuursorgaan geeft antwoord op de vragen die hen door de vennoten wordén gesteld met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten, voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap,

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag.

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

.110

Voor-be`iiouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering kan geldig beraadslagen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, kunnen de beslissingen geldig worden genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald meerderheidsquorum vereist.

Elk aandeel geeft recht op één (1) stem.

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte warden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe wordt een document houdende de voorgestelde besluiten, met een afschrift van de stukken die

krachtens het Wetboek van vennootschappen ter beschikking moeten worden gesteld per brief, fax, e-mail of , enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, gezonden naar alle vennoten. Alle ;

vennoten worden verzocht om het gedagtekend en ondertekend document binnen een termijn van tien (10); kalenderdagen na ontvangst terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of iedere andere plaats vermeld ; in het document, De handtekeningen (met inbegrip van een elektronische handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) worden aangebracht hetzij op één (1) document hetzij op meerdere exemplaren van dit document, De schriftelijke besluiten worden geacht genomen te zijn op de datum van de laatst aangebrachte handtekening of op de datum bepaald in het document. Indien de goedkeuring van alle vennoten niet binnen vijftien (15) kalenderdagen na de oorspronkelijke verzending is ontvangen, dan worden de besluiten geacht niet genomen te zijn.

18 Jaarrekening

Het boekjaar begint op 1 april en eindigt op 31 maart van het daarop volgende kalenderjaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris en de jaarrekening op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen,

19 Winstverdeling

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag van minstens één twintigste (5 %) van de nettowinst in voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze inhouding is niet langer verplicht zodra de wettelijke reserve één ( tiende (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo . van de nettowinst.

SLOTBEPALINGEN:

Aangezien de vennootschapsovereenkomst gesloten is en de statuten vastgelegd zijn, hebben de comparanten de volgende beslissingen genomen, die effectief zullen worden éénmaal de vennootschap haar rechtspersoonlijkheid zal hebben verkregen overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen :

1.Uitzonderlijk zal het eerste boekjaar beginnen op de dag waarop een uitgifte en een uittreksel van de

" onderhavige akte worden neergelegd op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en eindigen op

31 maart 2013.

2.0e eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in het jaar 2013.

3.Op grond van het financieel plan wordt besloten om geen commissaris te benoemen.

4.Worden benoemd tot zaakvoerders van de vennootschap:

- Mijnheer BALCAEN Nick;

- Mijnheer DE SMET Dieter.

De zaakvoerders worden benoemd voor een onbepaalde duur.

5, Aan 'AB Partners Oudenaarde', Accountantskantoor, te Brusselsestraat 48 9660 Brakel en haar aangestelden en werknemers worden alle machten toegekend om, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank der Ondernemingen en het ondernemingsloket en aldaar alle inschrijvingen, wijzigingen en schrappingen te verrichten in naam van de vennootschap die nodig of nuttig zijn voor de uitoefening van het huidige mandaat.

6, Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, beslissen de vennoten om alle handelingen gesteld door hen gezamenlijk of afzonderlijk in naam en voor rekening van de vennootschap in ' oprichting sedert 1 januari 2012 te bekrachtigen. Het betreft inzonderheid de volgende handelingen : huurcontract, aankopen materiaal, opfrissen van de locatie, de onderhandelingen met aan te werven personeel,

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

Frans Van Achter (getekend)

tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste blz, van uik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

08/12/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 23.11.2015, NGL 30.11.2015 15679-0033-014

Coordonnées
DE LUSTER

Adresse
ALSEMBERGSESTEENWEG 572B 1653 DWORP

Code postal : 1653
Localité : Dworp
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande