DE MEDICI

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE MEDICI
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 599.878.484

Publication

05/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

03-03-2015

Griffie

*15303947*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0599878484

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

De Medici

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor notaris Michael Boes te 3010 Leuven (Kessel-Lo) op 2 maart 2015 blijkt dat de heer BOLLEN Hendrik Marie Jan Pieter, geboren te Leuven op 19 juli 1987, wonende te 3000 Leuven, Vismarkt 9, bus 00.01, is overgegaan tot de oprichting van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die hij verklaart op te richten onder de naam  De Medici , met maatschappelijke zetel te 3000 Leuven, Koningin Elisabethlaan 16, en waarvan het geplaatst kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) bedraagt, volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) en waarvoor hem honderd zesentachtig (186) aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde worden toegekend.

Aan de notaris werden financieel plan en bankattest overhandigd om in zijn dossier te worden bewaard.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: De uitbating van één of meer praktijken voor de uitoefening ven kinesitherapie en alle aanverwanten, rekening houdend met de regelgeving van de medische plichtenleer;

Daarmee verband houdend, fitness, relaxatie, osteopathie en alle aanverwante en nieuwe technieken die rechtstreeks of zijdelings verwant zijn met de kinesitherapie; Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen, ruimten, materiaal, installaties voor kinesitherapie, saunabaden en dergelijke; Het verlenen van diensten in verband met fitness training, powertraining, conditie training en andere ontspanningsmogelijkheden; duursporten, fietstraining, zwemmen; Het optreden als raadgever op vlak van gezondheid, trainingstechnieken, inrichting van sportaccommodaties, voeding, en alle aanverwante vakgebieden. Alle activiteiten die verband houden met podologie, diëtist, inspannings-fysiologie, met alle aanverwante activiteiten die daarmee verband kunnen houden, zoals aan- en verkoop van sportartikelen, toestellen, enz. Dit alles in eigen naam en voor eigen rekening, alsook in samenwerkingsverbanden die multidisciplinair kunnen zijn. Het lesgeven, geven van workshops, trainingen en dergelijke meer in gemelde activiteiten. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. De vennootschap heeft tevens tot doel een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen te behouden, te beheren en oordeelkundig uit te breiden, alsmede alle handelingen die van aard zijn de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen, zonder dat dit een handel in (on)roerende goederen zou uitmaken en op voorwaarde dat deze handelingen het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang brengen. Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd

Onderwerp akte :

Koningin Elisabethlaan 16 3000 Leuven

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Hij kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede woensdag van de maand mei om veertien uur; indien die dag een feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. Elke gewone of buitengewone algemene vergadering mag, staande de zitting, op drie weken worden uitgesteld door de zaakvoerder of zaakvoerders, indien er meer dan één is benoemd, ook indien het niet gaat om het vaststellen van de balans. Deze schorsing vernietigt elke genomen beslissing. Er kan altijd een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt. Er kan ook altijd een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten. Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats, aangewezen in de oproeping. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een lasthebber, al dan niet vennoot. Ingeval van splitsing van het eigendomsrecht in vruchtgebruik en blote eigendom, is de vertegenwoordiging door de vruchtgebruiker alleen toegelaten, uitgezonderd evenwel de vertegenwoordiging die betrekking heeft op de vereffening of de ontbinding van de vennootschap, in welk geval alleen de blote eigenaar het recht van vertegenwoordiging bezit.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari (1/1) en eindigt op éénendertig december (31/12) van ieder jaar.

Het batig saldo, na aftrek van de algemene onkosten, sociale lasten en nodige afschrijvingen, vertegenwoordigt de nettowinst. Van de nettowinst wordt vijf procent voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders, die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

Het nettosaldo van de vereffening wordt verdeeld onder de maatschappelijke aandelen.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend vijftien (31/12/2015). De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar tweeduizend zestien (2016).

Er wordt geen commissaris benoemd.

Onmiddellijk na de oprichting heeft de vennoot-oprichter volgende beslissingen genomen:

a) Benoeming van de eerste zaakvoerder: Wordt als zaakvoerder aangesteld, voor onbepaalde duur, de heer BOLLEN Hendrik voormeld. Dit mandaat zal bezoldigd worden uitgeoefend tot de algemene vergadering er anders zal over beslissen. Genoemde benoemde, hier aanwezig, verklaart het mandaat te aanvaarden met de gestelde voorwaarden, met ingang van heden en dit voor de ganse duur van de vennootschap. De comparant verklaart inmiddels voormelde zaakvoerder als mandataris aan te stellen, om in afwachting van de neerlegging van voormeld uittreksel en de daaruit volgende verkrijging van de rechtspersoonlijkheid reeds rechtshandelingen te stellen voor de vennootschap in oprichting.

b) Retroactiviteit: De vennoot-oprichter beslist overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen dat alle verrichtingen die vanaf 1 januari 2015 tot heden in naam van de vennootschap in oprichting werden verricht en in het kader van haar maatschappelijk doel, worden geacht te zijn gesteld voor rekening, in naam en voor risico van de hierbij opgerichte vennootschap.

c) Volmachten: Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de comparant aan de zaakvoerder en aan zijn accountant, zijnde BVBA Atfinco te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Koning Albertlaan 111, de nodige machten verleend om alle formaliteiten die de oprichting van onderhavige vennootschap zullen volgen, te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de inschrijving van de vennootschap in het handelsregister of de Kruispuntbank der Ondernemingen, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, de Federale, Gewestelijke en Lokale Diensten van de Directe en Indirecte Belastingen, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen en dit met macht tot indeplaatsstelling.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

De Notaris

SAMEN HIERMEE NEERGELEGD: expeditie

Staatsblad

Coordonnées
DE MEDICI

Adresse
KONINGIN ELISABETHLAAN 16 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande