DE NIEUWE SLEUTEL

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DE NIEUWE SLEUTEL
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 833.245.638

Publication

14/11/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
17/10/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
09/02/2011
ÿþ Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" iiaaiase"

Vc behc aai Bel! Staa

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : De Nieuwe Sleutel

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Haltestraat 65 3130 Begijnendijk

Onderwerp akte : Oprichting

STATUTEN

Oprichters zijn:

Lhair Danny , geboren te Antwerpen op 23 december 1970 wonende te Voortrekker Street 67 8150

Redelinghuys Bergriv Zuid-Afrika.

Griffin Brian , geboren te Durham op 10 maart 1963, wonende te Voortrekker Street 67 8150 Redelinghuys

Bergriv Zuid-Afrika.

Artikel 1. Een vennootschap onder firma wordt opgericht en is genaamd De Nieuwe Sleutel,

Artikel 2. De maatschappelijke zetel is gevestigd Haltestraat 65 te 3130 Begijnendijk

Artikel 3. De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België alsook in het buitenland, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

-Uitbating van een drankgelegenheid

-Verkoop van eetwaren en dranken aan de toog

-Aan- en verkoop, in- en export van alle drank- en eetwaren

-Organisatie van sportieve en culturele evenementen in de meest ruime zin

-Organisatie van feesten in de meest ruime zin.

-Aan- en verkoop, in- en export en verhuur van alle horecamateriaal.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest uitgebreide zin.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, geheel of ten dele, te vergemakkelijken, te bevorderen of te begunstigen.

Zij zal zich mogen interesseren, door inbreng, fusie, participatie of anderszins in bestaande en op te richten maatschappijen, ondernemingen of verenigingen, waarvan het doel geheel of gedeeltelijk identiek, analoog of gelijkend is aan of samenhangend met dit van deze vennootschap, evenals het bestuur en de vereffening van, en om het even welk mandaat in, andere vennootschappen, ondernemingen of verenigingen waarnemen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen , zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan optreden als zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen

Zij kan aan derden, zaakvoerders en vennoten leningen, voorschotten en kredieten toestaan

Zij kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg

stellen onder meer door haar eigen goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 4. De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

Artikel 5. Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 1000 euro en werd volledig volstort. Het is verdeeld in 100 aandelen. Op de aandelen wordt als volgt door de oprichters ingetekend:

Lhair Danny: 50 van de 100 aandelen, inbreng van 500 euro.

Griffin Brian: 50 van de 100 aandelen, inbreng van 500 euro

Artikel 6. De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. De nalatenschap zal tot de vennootschap toetreden. De langstlevende vennoot heeft het recht de toetreding van nieuwe vennoten te weigeren mits betaling van de theoretische waarde van de aandelen, zoals vermeld in de boekhouding van de onderneming.

Artikel 7. Ieder aandeel heeft recht op één stem.

Artikel 8. Geen vennoot kan zijn aandeel in de vennootschap geheel of ten dele overdragen, noch aan derden noch aan medevennoten, dan met uitdrukkelijk geschreven akkoord van alle vennoten. Iedere overdracht zal moeten geschieden overeenkomstig artikel 1690 van het burgerlijk wetboek. Een persoon kan slechts als vennoot toegelaten worden op voorwaarde dat zijn kandidaatstelling aanvaard wordt met algeheelheid van stemmen. De titel van vennoot komt persoonlijk toe aan elke vennoot. De aandelen zijn ondeelbaar en de vennootschap erkent slechts één persoon, die als eigenaar van een aandeel kan worden aanvaard en zij mag de uitoefening der rechten verbonden aan een aandeel, met uitzondering van de rechten op uitkering van een dividend schorsen, totdat een enkele persoon werd aangeduid als eigenaar van het . aandeel, ten opzichte van de vennootschap.

Artikel 9. Wordt benoemd tot zaakvoerder: de heer Griffin Brian . De zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten en de vennootschap onbeperkt ten aanzien van derden te vertegenwoordigen. Zijn mandaat is bezoldigd tenzij andersluidende verklaring van de aandeelhouders.

Artilel 10. Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december. Het eerste boekjaar vangt aan op datum van publicatie in het Belgisch Staatsblad en verstrijkt op éénendertig december 2011.

Artikel 11. De algemene vergadering wordt gehouden ten maatschappelijke zetel iedere laatste maandag van de maand juni, en dit voor de eerste keer in juni 2012 om 21.00 uur. De algemene vergadering zal worden samengeroepen en zal beslissen omtrent de winstverdeling en de eventuele ontlasting van de zaakvoerder over het beheer.

Artikel 12. Over de aanwending van het . resultaat van het boekjaar beslissen de vennoten bij gewone meerderheid.

Artikel 13 Ingeval van ontbinding van de vennootschap, wordt de vereffening verzorgd door de vennoten.

Artikel 14 Er wordt volmacht verleent aan VCS Accountants Amerstraat 147 te 3200 Aarschot voor het verlenen van alle formaliteiten betreffende de oprichting, zijnde inschrijving KBO, aanvraag BTW  nummer en alle andere nodige aanvragen en formaliteiten.

In 3 exemplaren opgemaakt te Begijnendijk op 25 januari 2011, waarvan één exemplaar bestemd voor de registratie en de overige 2 voor elk der vennoten.

Getekend,

Lhair Danny Griffin Brian

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden' aan het Belgisch Staatsblad

20/06/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
DE NIEUWE SLEUTEL

Adresse
HALTESTRAAT 65 3130 BEGIJNENDIJK

Code postal : 3130
Localité : BEGIJNENDIJK
Commune : BEGIJNENDIJK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande