DE PLAATJESMAKERS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DE PLAATJESMAKERS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 521.887.318

Publication

20/03/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vc behc aar Belt Staat ius i

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Kçophendel te Leuven, de 1 I fint 2013

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 06», 851s ME?

Benaming

(voluit) : De Plaatjesmakers

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Leuvenselaan 711 te 3300 Tienen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichtingsstatuten

Op de stichtingsvergadering die heeft plaatsgevonden op datum van 14 Februari 2013 werd

overeengekomen om een vennootschap onder fima op te richten met volgende kenmerken :

1. Oprichters

1. Dhr, Van Rietvelde Jimmy : wonende te 3300 Tienen , Leuvenselaan 711 geboren op 19.05.1979 (Rijksregistemummer:79.05.18-411.64) , en

2. Mevr. Olislaegers Myra: wonende te 3300 Tienen, Leuvenselaan 711 geboren op 30.04.1982 (Rijksregistemummer:82.04.30-424.38)

2. Naam en rechsvorm :

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een vennootschap onder firma. De naam van de vennootschap is "De Plaatjesmakers"

3. Zetel van de vennootschap :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3300 Tienen, Leuvenselaan 711 en behoort hiermee tot het rechtskundig gebied Leuven.

4. Duur van de vennootschap :

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur

5. Doel : de vennootschap heeft tot doel :

1. Ondersteunende activiteiten voor uitvoerende kunsten

2. Fotografische activiteiten

3. De activiteiten van geluidsopnamestudio's en uitgeverij van muziekopnamen

4. De activiteiten van agenten ten voordele van film- en of theaterprodukties.

6. De activiteiten van verhuur van materiaal

6. De activiteiten van grafische designers

7. De activiteiten van interieurdecorateurs

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

8. De activiteiten van decorateur-etalagisten

9. Verhuur en leasing van andere consumentenartikelen

10. Verhuur en lease van textie, kleding, sieraden en schoeisel

11. De vennootschap mag verder alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel,met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

12. De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en contrôle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek gelijkaardig of verwant is met het hare , of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Het maatschappelijk doel mag uitgebreid of beperkt worden door middel van wijziging van de statuten overeenkomstig de voorwaarden voorzien door het Wetboek van vennootschappen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld, zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

6. Geplaatst kapitaal ; Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt 200 ¬ en wordt vertegenwoordigd door volgende oprichters :

1. Dhr. Van Rietvelde Jimmy ; 100 ¬

2, Mevr. Olislaegers Myra : 100 ¬

Deze bedragen werden gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschapin oprichting.

7. Bestuur en vertegenwoordiging :

1. Mevr. Olislaegers Myra, voornoemd, is medezaakvoerder

2. Dhr. Van Rietvelde Jimmy, voornoemd, is beherend vennoot / zaakvoerder, onbeperkt en hoofdelijk verantwoordelijk, en zaakvoerder van de vennootschap.

De beherende vennoten kunnen alle rechten uitoefenen zoals de aandeelhouders-stille vennoten. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere beherende vennoten die in de vennootschapsakte als zaakvoerder zijn aangewezen.

Stille vennoten of niet-vennoten kunnen niet aangesteld en benoemd worden tot zaakvoerder. Elke zaakvoerder vervult zijn opdracht voor de duur die vastgesteld wordt bij zijn aanstelling. Hij kan ten allen tijde ontslag nemen.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt alleen optredend de vennootschap in alle handelingen en buiten rechte. De zaakvoerder kan, mits eenparigheid van stemmen en mits akkoord van de beherende vennoten, het dagelijks bestuur toevertrouwen aan een directiecomité of aan een of meer directeuren die geen stille vennoten mogen zijn.

De vennootschap is niet verbonden door handelingen gesteld door de gevolmachtigden met overschrijding van hun bevoegdheden en buiten de hun verleende opdracht,

Als zaakvoerder wordt aangesteld : "Van Rietvelde Jimmy en Mevr. Olislaegers Myra" , die verklaren hun mandaten te aanvaarden en bevestigt niet getroffen te zijn door een maatregel of beslissing die zich daartegen verzet.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behotsden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoeden aan het 13elgisch

Staatsblad

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam handtekening

8. Algemene vergadering

leder jaar wordt de jaarvergadering van de vennoten gehouden de 3e vrijdag van de Juli te 20.00 h.

9. Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

10. Winstverdeling

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle lasten, algemene kosten, afschrijvingen en provisies maakt de netttowinst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt 5% voorafgenomen voor het vormen van een reserve. Deze afname is niet verplicht wanneer de wettelijke reserve 1/10 van het kapitaal bereikt, maar zij moet wederom ingevoerd worden tot gehele herstelling van de reserve, indien op een bepaald ogenblik en om welke reden dan ook van de reserve gebruik werd gemaakt.

Het saldo blijft ter beschikking van de algemene vergadering die over de bestemming ervan kan beslissen naar goeddunken. Er mag geen winstuitkering gebeuren indien op de datum van afsluiting van het boekjaar het nettoactief, zoals blijkt uit de jaarrrekening, gedaald is.

11. Ontbinding

De vennootschap wordt na de ontbinding geacht voort te bestaan voor haar vereffening. Met het oog op de vereffeningsactiviteiten benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars. zij bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, stelt vast op welke wijze zij de vennootschap kunnen verbindgn en vertegenwoordigen en zij geeft aan hoe de vereffenaars de vereffening tot een goed einde moeten brengen.

Worden er geen vereffenaars benoemt dan is de zaakvoerder of zijn de zaakvoerders, ingevolge de ontbinding automatisch uittredend zijn, van rechtswege vereffenaar. Zij handelen dan namens de vennootschap in vereffening op dezelfde wijze ais wanneer zij optreden In hun hoedanigheid van zaakvoerders, en hebben de bevoegdheden om de verrichtingen te stellen opgesomd in artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene vergadering nodig hebben.

12. Slotbepalingen :

1. Aanvang en einde van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het dossier op de rechtbank van Koophandel tot eenendertig december tweeduizend veertien.

2. Eerste algemene vergadering

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien

3. Na beraadslaging neemt de algemene vergadering volgende beslissing met éénparigheid van stemmen

1. Tenzij anders is overeengekomen, zijn zij die in naam van een vennootschap in oprichting en vooraleer deze rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, in enigerlei hoedanigheid een verbintenis hebben aangegaan, persoonlijk en hoofdelijk aansprakelij. De vennootschap neemt alle verbintenissen over sinds 01/01/2013 die werden aangegaan door de zaakvoerder en dit voor alle verrichtingen alvorens door de vennootschap rechtspersoonlijkheid werd verkregen .

2. Bijzondere volmacht mer recht van indeplaatsstelling wordt verleend aan Boekhoudkantoor Ceusters te 3012 Wilsele, Egelantierlaan 8 die gemachtigd is om afzonderlijk te handelen, teneinde het nodige te doen voor de inschrijving, de wijzigingen en de eventuele latere schrappingen van de inschrijving van de vennootschap in het ondememingsregister, in de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondememingsloket, en bij de bevoegde diensten van de Belasting van de Toegevoegde Waarde en de Direce belastingen

(get) Van Rietvelde Jimmy

U ~

Coordonnées
DE PLAATJESMAKERS

Adresse
LEUVENSELAAN 711 3300 TIENEN

Code postal : 3300
Localité : TIENEN
Commune : TIENEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande