DE POPULIER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE POPULIER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.662.828

Publication

09/01/2014
ÿþ 3 Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

D,ED. 2013

pi .1

~ ~~" ~

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming 0 s-*(C

(voluit) : "De POPULIER"

(verkort) :









Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1755 Gooik,Populierenstraat,8.

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting. Benoemingen

Blijkens akte,verleden voor notaris Hans Vereeken te Halle op 19(12/2013 ,geregistreerd te Halle,! ,hebben`. 1.De naamloze vennootschap SAFFELBERG INVESTMENTS, met zetel te 1755 Gooik, Oplombeekstraat,6. Ondernemingsnummer : 0892.301.812.

21 De besloten vennootschap met beperkte aanspra-kelijkheid Saffelberg Director & Management Services-

afgekort SDMS met maatschappelijke zetel te 1755 Gooik, Opiombeekstraat,6; ondernemings-nr:

0898.306.310.

Een handelsvennootschap opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid met als naam De POPULIER, De zetel van de vennoot-schap wordt gevestigd te 1755

Gooik,Populieren straat,8.

Het initieel maatschappelijk kapitaal bedraagt EEN MILJOEN TWEEHONDERD VIJFTIG DUIZEND EURO, vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig deelbewijzen zonder nominale waarde,volledig onderschreven door de oprichters en door hen volstort als volgt:

a)De vennootschap SDMS voornoemd onderschrijft één deelbewijs in speciën en volstort dit tot beloop van één/vierde, hetzij tweehonderd vijftig euro;

b)De vennootschap Saffelberg Investments onderschrijft negenhonderd negennegentig deelbewijzen in speciën en volstort elk van deze deelbewijzen voor éénvierde, hetzij tweehonderdnegenenveertig duizend zevenhonderdvijftig euro.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening ten name van de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis,zoals blijkt uit het bankattest van 17/12/2013.

c)De vennootschap Saffelberg Investments onderschrijft bijkomend tweehonderd vijftig deelbewijzen en volstort deze onmiddellijk integraal door inbreng in natura van een onroerend goed.

VERSLAG BEDRIJFSREVISOR. VERSLAG VAN DE OPRICHTERS.

Conform art.219 van het wetboek van vennootschappen, hebben de oprichters een bijzonder verslag opgesteld; het bedrijfsrevisoraal verslag werd opgemaakt door KPMG Bedrijfsrevisoren,vertegenwoordigd door de heer Van Donink, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door de oprichters.

De besluiten luiden als volgt :

"De oprichting door inbreng in natura bij vennootschap De Populier BVBA (in oprichting) door de vennootschap Saffelberg Investments NV bestaat uit een gebouw met afhangen op en met grond, aan de Populierenstraat 8 te 1755 Gooik, kadastraal bekend wijk A nummer 345/C voor een oppervlakte van 13a 69ca voor een bedrag van EUR 250.000.

Op grond van ons nazicht, verklaren wij dat:

a)de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfs-revisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk Is voor de waardering van de ingebrachte goederen evenals voor de toewijzing van het aantal uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)de door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze waarderingsmethode leidt tenminste overeen-komt met het aantal en de fractiewaarde en desgevallend de agio, van de als tegenprestatie uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 250 aandelen van de vennootschap De Populier BVBA

(in oprichting) zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van EUR 1.000.

Deze aandelen :

-hebben dezelfde rechten en plichten als de overige aandelen van De Populier BVBA die zullen uitgegeven worden bij oprichting;

-zullen deelnemen in de resultaten van De Populier BVBA vanaf oprichting;

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden, dat ons verslag geen `fairness

opinion'is.

Dit rapport werd opgesteld in uitvoering van artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in het kader

van de oprichting van de vennootschap De Populier BVBA door inbreng in natura en mag niet gebruikt worden

voor andere doeleinden,

Kontich, 18 december 2013.

KPMG Bedrijfsrevisoren -Bedrijfsrevisor vertegenwoordigd door H. Van Donink, Bedrijfsrevisor.

De vennootschap heeft tot doel :

1. Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- uitbating van café's, bars, kantines, herbergen, koffiehuizen, danszalen, discoteken, privé-clubs en

andere drankslijterijen, in de ruimste zin, (bierhallen inbegrepen);

- uitbating van restaurants van het traditionele type, café-restaurants (tavernen);

- uitbating van eetgelegenheden met beperkte bediening zoals fastfoodzaken, snackbars, frituren en

dergelijke;

- catering;

- uitzendkoks en verzorgen van feesten en recepties het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel

serveren van maaltijden en bereide schotels, het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz... ;

- hotels en motels,

- organisatie van seminaries, cursussen, conferenties, salons, tentoonstellingen en beurzen.enz... ;

- promotie, organisatie, uitvoering en inrichting van allerhande evenementen, optredens en

amusementsprogramma's;

- beheer en exploitatie van multifunctionele centra en evenementenhallen.

2. Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op :

het verlenen van advies en diensten, begeleiding, bijstand en leiding aan vennootschappen, ondernemingen, instellingen en privé-personen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van het algemeen beleid, informaticabeleid, het marketingbeleid, het productie- en ontwikkelingsbeleid, het technisch beleid, het promotie- en verkoopsbeleid, het financieel- administratief- en personeeelsbeleid. Het verrichten van studiewerk terzake en het verlenen van aile diensten;

- het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enz,

- de (re)organisatie van vennootschappen / ondernemingen en het verlenen van alle advies met betrekking tot de verhoudingen (in- en extern) binnen ondernemingen en vennootschappen.

3. Het beheer, de uitbouw en uitbreiding van haar patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen en rechten in de ruimste zin. Dit omvat :

a. Alle verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot onroerende goederen en  rechten in de ruimste zin, zoals het (ver)bouwen, inrichten, het verwerven, vervreem-den, het (ver)huren, het beheren, uitbaten, valoriseren en ordenen van alle onroerende goederen, leasing inbegrepen.

b. Alle verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot roerende goederen en  rechten in de ruimste zin, zoals het verwerven, vervreemden, het uitbaten, (ver)huren en in het bijzonder het beheren en valoriseren van aandelen,obligaties, participatiebewijzen, en andere waardepapieren.

Zij mag belangen nemen in alle vennootschappen of ondernemingen (ongeacht hun activiteiten) onder welke vorm ook (aandelen, al dan niet converteerbare obligaties en andere) en op welke wijze ook (inbreng, inschrijving, opslorping,fusie en andere) en deze beheren.

De vennootschap mag (hypothecaire) waarborgen verlenen voor derden, voorschotten en krediet toestaan en zich voor derden borg stellen of aval verlenen in het algemeen.

Zij mag het bestuur voeren over andere vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag alle handels- financiële en nijverheidshan-delingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Als niet statutair zaakvoerder werd aangesteld voor onbepaalde duur:de bvba SDMS,oprichter voornoemd , vast vertegenwoordigd door de heer Jos SLUYS te Gooik,Dreefstraat,4.

Het mandaat van zaakvoerder is al dan niet bezoldigd;de zaakvoerders hebben elk afzonderlijk de meest uitgebreide bevoegdheid om in naam der vennootschap te handelen binnen de perken van het maatschappelijk doel.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden in de vennootschapszetel óf op de plaats aangeduid in de oproeping, op de laatste woensdag van de maand juni te 16 uur,00k al is die dag een wettelijke feestdag, en voor het eerst in tweeduizend vijftien

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere aandeelhouder,bij geschreven volmacht. Onbekwamen worden vertegenwoordigd door hun wettelijke vertegenwoordigers. Vennootschappen door hun organen.

Vertegenwoordiging door een -niet vennoot- is toegelaten indien de vennootschap slechts drie vennoten telt. De obligatiehouders hebben enkel raadgevende stem.

De volmachten vermelden de agenda,met opgave van de te behandelen onderwerpen en eventuele instructies voor de uitoefening van het stemrecht. De beslissingen worden genomen overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

Onder voorbehoud der wettelijke bepalingen inzake wettelijke reserve,beslist de algemene vergadering jaarlijks,met gewone meerderheid, over de aanwending van de winst.

Het vereffeningssaldo wordt verdeeld onder de vennoten volgens eenieders deelbewijzen,en rekening houdend met de volstorting.

Elk dienstjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december nadien;het eerste begint op datum van oprichting en eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien . De kosten ten laste van de vennootschap ingevolge de oprichting zijn geraamd op drieduizend tweehonderd euro,btw exclusief.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL,

neergelegd: eensluidende uitgifte,

Verslag oprichters verslag bedrijfsrevisor.

Hans Vereeken

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a

Magen bij hëtBëTgisëh gtaatibUd - OgTO 72 14 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 24.06.2015, NGL 15.07.2015 15311-0157-011

Coordonnées
DE POPULIER

Adresse
POPULIERENSTRAAT 8 1755 GOOIK

Code postal : 1755
Localité : GOOIK
Commune : GOOIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande