DE REDDENDE ENGEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE REDDENDE ENGEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 809.115.107

Publication

27/10/2014
ÿþMcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

76 ART. 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

teeklieen.

111J1JIIII II I II III

Ondernemingsnr : 0809.115.107

Benaming

(voluit) : DE REDDENDE ENGEL

(verkort) :

III

Rechtsvorm: Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel: Kwadestraat 21 te 3450 Geetbets

(volledig adres)

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING: KAPITAALVERHOGING - OMZETTING NAAR EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - NIEUWE STATUTEN - BENOEMING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Baudouin VERELST, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap met rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verelst & Lenaerts'", geassocieerde notarissen, met zetel te 3545 Halen op 30 september 2014 dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders beslist heeft;

EERSTE BESLISSING

De algemene vergadering beslist de nominale waarde van aile aandelen op te heffen zodat aile aandelen voortaan dezelfde fractiewaarde bezitten en de oude en de nieuwe aandelen gelijk te schakelen wat rechten en verplichtingen betreft,

TWEEDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal thans bepaald op honderd vijftig euro (¬ 150,00) te verhogen met achttienduizend vierhonderd vijftig euro (¬ 18.450,00) om het aldus te brengen op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), door omzetting van beschikbare reserves ten belope van achttienduizend vierhonderd vijftig euro (¬ 18.450,00) zonder creatie van nieuwe aandelen doch met verhoging van de fractiewaarde per aandeel van één euro (1,00) tot honderd vierentwintig euro (E 124,00).

Bijgevolg luidt artikel vijf als volgt:

"Artikel vijf KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd vijftig (150) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die elk één/honderd vijftigste (1/150ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

DERDE BESLISSING

De voorzitter doet lezing van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan opgemaakt naar aanleiding van de omzetting van de vennootschap naar een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hierna alsmede hennis gekregen te hebben van een situatie van activa en passiva van de vennootschap die niet meer dan drie maand voordien is opgesteld. Deze situatie zal neergelegd worden ter Griffie van de bevoegde rechtbank. En van het bijzonder verslag dienaangaande van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BECKERS, LOENDERS & Ce'", bedrijfsrevisoren met maatschappelijke zetel te 3510 KERMT (HASSELT), Diestersteenweg 146, vertegenwoordigd door Els LOENDERS, bedrijfsrevisor-zaakvoerder, opgesteld op vijfentwintig september tweeduizend veertien overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Ven-nootschappen en waarvan de comparant verklaart kennis te hebben gekregen.

De besluiten van deze verslagen luiden als volgt:

"Conclusies

Ondergetekende, Els LOENDERS, bedrijfsrevisor-zaakvoerder, handelend in haar hoedanigheid van zaakvoerder van de BV BVBA "BECKERS, LOENDERS & Ce", Bedrijfsrevisoren, met zetel te 3510 KERMT (HASSELT), Diestersteenweg 146, benoemd krachtens verzoekschrift dd. 04 september 2014 van de heer Walter ROOFTHOOFT, zaakvoerder-vennoot van de COMM. V. "DE REDDENDE ENGEL", verklaart op basis van haar beperkt nazicht van de staat van activa en passive per 30 juni 2014 van de COMM. V. "DE REDDENDE ENGEL", en onder opschortende voorwaarde van de voorafgaandelijke kapitaalverhoging van achttienduizend vierhonderd vijftig (18.450,00) Euro door incorporatie van beschikbare reserves, dat:

-Onze werkzaamheden er inzonderheid op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passive opgesteld door het bestuursorgaan van de vennootschap, heeftplaatsgehad; Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

..[ ; Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge -Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, niet is gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad;

-Het netto-actief volgens deze staat van zesendertigduizend vijfhonderd tweeëntwintig Euro twaalf Eurocent (36.522,12) niet kleiner is dan het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd (18.600,00) Kermt, 26 september 2014

Voor de BV BVBA "BECKERS, LOENDERS & C°",

Bedrijfsrevisoren

Els LOENDERS

Zaakvoerder

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor en van het bijzonder verslag van de zaakvoerder zal met de expeditie van deze akte neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel te Leuven. VIERDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist de rechtsvorm Gewone Commanditaire Vennootschap van de vennootschap om te zetten, met behoud van haar rechtspersoonlijkheid, in een Besloten Vennootschap met E3eperkte Aansprakelijkheid waarvan de naam, zetel, duur en doel dezelfde zullen zijn als die van de huidige vennootschap.

De reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passive, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en  vermeerderingen, en zef de boeken en boekhouding, die door de Gewone Commanditaire Vennootschap werd gehouden, voortzetten.

Het maatschappelijk kapitaal zal vertegenwoordigd worden door de huidige honderd vijftig (150) Aandelen zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen blijven aandelen op naam. Elke aandeelhouder zal één aandeel ontvangen tegen één aandeel van de omgezette Gewone Commanditaire Vennootschap. Ingevolge voormelde beslissingen en de omzetting zullen de aandelen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "De Reddende Engel" ten belope van honderd vijftig (150) aandelen toehoren aan de heer ROOFTHOOFT Walter, voormeld.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid behoudt het ondememingsnurnmer 0809.115.107 waaronder de vennootschap is gekend.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passive van de vennootschap afgesloten per dertig juni tweeduizend veertien .

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de Gewone Commanditaire Vennootschap werden verondersteld verricht te zijn voor de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering besluit tot het ontslag van het bureau van de vennootschap ingevolge de omzetting van de vennootschap in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, te weten: de heer ROOFTHOOFT Walter, voornoemd.

De vergadering dankt hem voor de aan de vennootschap bewezen diensten en verleent hem algehele decharge voor de uitoefening van zijn mandaat, hetwelk zal worden bevestigd op de eerstkomende algemene vergadering.

ZESDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist om een volledig nieuwe tekst van de statuten van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid aan te nemen en aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen.

De statuten luiden als volgt:

STATUTEN

Titel één - aard van de vennootschap.

Artikel één  NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "DE REDDENDE ENGEL".

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer.

Artikel twee  ZETEL

De zetel is gevestigd te 3460 Geetbets, Kwadestraat 21, De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel drie  DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door samenwerking met derden:

-Het diverse klussen, renovatie en overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen. -Handel in onroerende goederen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag deelnemen in en samenwerken met andere ondernemingen, vennootschappen en

rechtspersonen.

De vennootschap mag aile commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die

rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel, en die

van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden dit zowel in België als In het

buitenland,

Ze mag tevens de activiteiten van het verwerven, In portefeuille houden en verkopen van participaties in

gelijk welke vennootschap of onderneming uitoefenen, alsook het deelnemen aan het bestuur in gelijk welke

vennootschap, al dan niet middels het uitoefenen van bestuursopdrachten.

Deze opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging volgens artikel 287 van het Wetboek van

Vennootschappen.

Artikel vier DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

Titel twee kapitaal.

Artikel vijf KAPITAAL,

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro

18.600,00). Het is verdeeld in honderd vijftig (160) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde,

die elk één/honderd vijftigste (1/150ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel zes  AARD VAN DE AANDELEN,

De aandelen zijn op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Zij zijn ingeschreven in een register van vennoten, gehouden in de zetel en die de nauwkeurige gegevens

betreffende de persoon van elk vennoot zal inhouden, het getal van de hem toebehorende aandelen, alsook de

aantekening van de gedane stortingen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan

overhandigd.

Artikel zeven  ONDEELBMRHEID VAN DE AANDELEN.

De aandelen zijn ondeelbaar. Indien er meerdere eigenaars zijn van een aandeel, wordt het hieraan

verbonden stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit

aandeel ten aanzien van de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden, bij gebreke van afwijkende overeenkomst, uitgeoefend door de

vruchtgebruiker.

Artikel acht  OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN.

A. Overdracht onder levenden en overgang van aandelen indien de vennootschap slechts uit een vennoot bestaat.

a) De overdracht onder levenden.

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot zal bestaan, zal deze vrij zijn al zijn aandelen of een

gedeelte ervan over te dragen aan wie hij het wenst.

b) De overgang wegens overlijden.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Indien de enige vennoot geen uiterste wilsbeschikking nagelaten heeft betreffende de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen, zullen die rechten uitgeoefend worden door zijn regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap, tot de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

Indien er aandelen zouden zijn die niet evenredig verdeelbaar zijn, zullen voormelde erfgenamen en legatarissen de verplichting hebben om voor voormelde aandelen een gevolmachtigde aan te wijzen; bij gebreke van akkoord zal de gevolmachtigde aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft, zetelend in kortgeding, op verzoek van de meest gerede partij.

Bij gebreke aan aanwijzing van een bijzonder gevolmachtigde zal de uitoefening van de rechten verbonden aan de niet evenredig verdeelbare aandelen worden opgeschort.

In afwijking van het voorgaande, oefent diegene die het vruchtgebruik van de aandelen van een vennoot erft, de lid maatschapsrechten uit.

B. Overdracht onder levenden en overgang van aandelen indien de vennootschap uit meerdere vennoten bestaat

De overdracht onder levenden of de overdracht van aandelen wegens overlijden is, op straffe van nietigheid, onderworpen aan de toestemming:

a) van de andere vennoot, indien de vennootschap slechts twee vennoten telt op het ogenblik van de overdracht of de overgang;

b) indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt, van minstens de helft der vennoten die meer dan drie/vierde (3/4de) van de aandelen bezitten, andere dan deze waarvan de overdracht of de overgang wordt voorgesteld.

Deze toestemming is nochtans niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan een vennoot, aan zijn echtgenoot, aan zijn ascendenten of descendenten in rechte lijn,

Voor het geval van weigering van overdracht onder levenden of overgang wegens overlijden, wordt verwezen naar de wettelijke bepalingen ter zake.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Titel drie - bestuur en controle.

Artikel negen  BESTUUR.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel tien  BEVOEGDHEDEN.

Als er slechts één zaakvoerder Is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerden

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Artikel elf CONTROLE.

Elke vennoot heeft individueel de onderzoek- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

Titel vier - algemene vergadering.

Artikel twaalf ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste werkdag van mei om zeventien uur (17:00). Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan, Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Deelneming op afstand langs elektronische weg

De vennoten kunnen op afstand deelnemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden betreffende aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de vennoten die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de raad van bestuur. Dit reglement bepaalt tevens de wijze waarop wordt vastgesteld dat een vennoot via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Om de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan het Intern reglement voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronische communicatiemiddel.

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering am de eerbiediging van de voorwaarden die zijn bepaald door de wet, deze statuten en het intern reglement te controleren en vast te stellen af een vennoot op geldige wijze via het elektronische communioatierniddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Het door de vennootschap ter beschikking gestelde elektronische communicatiemiddel moet hem ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken.

De oproeping tot de algemene vergadering omvat een heldere en nauwkeurige beschrijving van de in het intern reglement vastgestelde procedures met betrekking tot de deelname op afstand.

Artikel dertien  AANTAL STEMMEN,

Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmacht drager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden, Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen ais zijn aantal aandelen.

Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uitoefening van het stemrecht langs elektronische weg vaar de algemene vergadering

Iedere vennoot heeft de mogelijkheid langs elektronische weg op afstand te stemmen vaar de algemene vergadering, op de volgende wijze: elektronische mail (e-mail) en het internet. De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die op afstand wil stemmen vaar de algemene vergadering, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de zaakvoerder,

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de modaliteiten bedoeld in de vorige leden te controleren en de geldigheid vast te stellen van de op afstand uitgebrachte stemmen.

Uitoefening van het recht schriftelijke vragen te stellen fangs elektronische weg vaar de algemene vergadering

Vanaf de mededeling van de oproeping kunnen de vennoten schriftelijk vragen stellen aan de bestuurders en aan de commissarissen, die tijdens de vergadering zullen worden beantwoord, voor zover die vennoten voldoen aan de formaliteiten die vervuld moeten worden om tot de vergadering te worden toegelaten. Die vragen kunnen langs elektronische weg tot de vennootschap worden gericht via het in de oproeping tot de vergadering vermelde adres. De vennootschap dient die schriftelijke vragen uiterlijk op de vijfde dag vaar de dag van de algemene vergadering te ontvangen.

Artikel veertien  BERAADSLAGING.

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij aile personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit toelaat en de beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten warden verleden.

Artikel vijftien  NOTULEN.

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering ondertekend door aile aanwezige vennoten en indien er slechts één vennoot is, door deze laatste.

De notulen van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de Vennootschap wordt bijgehouden.

De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door een zaakvoerder.

Titel vijf- boekjaar  verdeling,

Artikel zestien  BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

Artikel zeventien  VERDELING.

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste (1/20ste) afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds eénitiende (1/10de) van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Titel zes - ontbinding  vereffening.

Artikel achttien  ONTBINDING.

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten,

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die tcekomen aan de vereffenaar(s). Artikel negentien - GEMEEN RECHT.

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen,

ZEVENDE BESLISSING

Met algemeenheid der stemmen besluit de algemene vergadering aan de zaakvoerder, hierna vermeld, en ondergetekende notaris de nodige machten te verlenen voor de opmaak en neerlegging van de coördinatie van de statuten en besluit de algemene vergadering met algemeenheid der stemmen de nieuwe statuten aan te nemen als gevolg van de voormelde beslissingen,

ACHTSTE BESLISSING

Benoeming zaakvoerder

Onmiddellijk na de vaststelling van de nieuwe statuten van deze vennootschap besluiten de aanwezigen eenparig te benoemen tot onbezoldigd niet-statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap en met de macht de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen tenzij de algemene vergadering hier anders over besluit:

De heer ROOFTHOOFT Walter, voornoemd, die bevestigt dat hij niet getroffen werd door een maatregel die zich hiertegen verzet of enig beroepsverbod.

NEGENDE BESLISSING

te

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De algemene vergadering beslist het aantal aandelen om te zetten van honderd vijftig (150) aandelen naar honderd (100) aandelen waarbij de bestaande verhouding van de vennoot gerespecteerd blijft maar met een stijging van de fractiewaarde per aandeel van honderd vierentwintig euro (¬ 124,00) naar honderd zesentachtig euro (E 186,00) per aandeel. Toewijzing van deze honderd (100) aandelen aan de enige vennoot

- de heer ROOFTHOOPT Walter, voornoemd, en beschikt in totaal over aile honderd (100) aandelen;

Bijgevolg luidt artikel vijf van de statuten als volgt:

"Artikel vijf KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00).. Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

Bijzondere Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling, Accountantsbureau Firmin CLAES, met zetel te 3545 Halen, Markt 10, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting, van de vennootschap, bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde (B.T.VV.), de sociale kas, het sociaal secretariaat en andere overheidsdiensten. Alle verplichtingen te vervullen bij het Ministerie van Financiën, de Administratie van de Directe en Indirecte Belastingen, Registratie en Domeinen, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor.

Getekend: Baudouin VERELST, geassocieerd notaris te Halen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

05/11/2012
ÿþModword 11,1

1111NINI~IVMI~II~BII

*12179905*

ius

L1pj; _~1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

; ~v2' 3 `0~~~, 2012

~~wwr7 r^Cr.-y

DE s,7é~j!-t l~_3 ç

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0809 115 107

Benaming

(voluit) : DE REDDENDE ENGEL

(verkort)

Rechtsvorm : GEWONE COMMAND1TAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : Kwadestraat 21-3450 Geetbets

(volledig adres)

Onderwerp akte ; correctie op de oprichtingsakte van 18/12/2008

ingevolge een buitengewone algemene vergadering van 1 oktober 2012 wordt beslist om volgende correcties te doen op de oprichtingsakte

- Artikel 8 : de mandaten van de vennoten zijn ONbezoldigd

Artikel 10 : de algemene vergadering wordt gehouden op de laatste werkdag van mei om 17 uur op de zetes van de onderneming. Bij feestdag zal de algemene vergadering gehouden worden op de volgende werkdag,

Artikel 4 : bijkomend doel : handel in onroerende goederen.

Opgemaakt te Geetbets, op 1 oktober 2012.

Walter Roofthooft

zaakvoerder

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.05.2015, NGL 06.08.2015 15402-0394-011

Coordonnées
DE REDDENDE ENGEL

Adresse
KWADESTRAAT 21 3450 GEETBETS

Code postal : 3450
Localité : GEETBETS
Commune : GEETBETS
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande