DE REMORL LEUVEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE REMORL LEUVEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 454.394.619

Publication

20/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 17.09.2013 13584-0244-013
28/09/2012
ÿþ*iaisi,sa*

V

Mod Word 11.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.r= }~ ~~v~~`~r

= 0/¬ .11, cíC r 2012

DE 6~ i~FiFIFR,

Ondernemingsnr : 0454394619

Benaming

(voluit) : De Remork Leuven

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Prinses Lydialaan 69 - 3001 Heverlee

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

De algemene vergadering van 1 juni 2012 heeft beslist om vanaf heden mevrouw Tine Stas te ontheffen uit' haar mandaat als zaakvoerder.

Voor echt verklaard,

Wouter Stas

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

24/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 19.07.2012 12316-0319-009
18/04/2012
ÿþ Mod VYurd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergektei ter gris der

Reett#banfs van Koop rtdet

t~ l,~tiven, de APR. APR. 2412

DE GIRIFF {ÉR,

Griffie

IN~MII~IWIINI~INVWN~IM

*12075938*

~

Vr beha

aai

Bel. Staa

Ondernemingsnr : 0454.394.619

Benaming

(voluit) :' VERVE ART GALLERY

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Prinses Lydialaan 69 - 3001 Leuven-Heverlee

(volledig adres)

Onderwerp akte STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Hugo Kuijpers, te Leuven-Heverlee, op 29/03/2012, geregistreerd te Leuven, tweede kantoor der registratie, op 02104/2012, boek 1367 blad 85 vak 19, dat een buitengewone algemene vergadering van de vennoten is bijeengekomen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VERVE ART GALLERY, met zetel te Leuven-Heverlee, Prinses Lydialaan 69, die met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

1. De algemene vergadering besliste de statuten van de vennootschap aan te passen aan haar beslissing de dato 31/03/2004 tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap van Herent Winksele, Schoonzichtiaan 112 naar Leuven-Heverlee, Prinses Lydialaan 69. Dienvolgens werd de eerste zin van artikel 3 der statuten gewijzigd als volgt

"De zetel is gevestigd te Leuven-Heverlee, Prinses Lydialaan 69."

2. De vergadering besliste de benaming van de vennootschap te wijzigen van VERVE ART GALLERY in DE REMORK LEUVEN. Dienvolgens werd de inhoud van artikel 2 der statuten vervangen door volgende tekst: "De vennootschap draagt de naam DE REMORK LEUVEN,

De vennootschapsnaam zal gebezigd worden in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaand van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA",

3. De vergadering besliste het doel van de vennootschap te wijzigen. Dienvolgens werd besloten de inhoud van artikel 4 der statuten integraal te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, volgende activiteiten uit te oefenen, zij het rechtstreeks of onrechtstreeks:

1)het uitbaten van een horeca-inrichting, café, restaurant, take-away, tea-room, snack-bar of gelijkaardige inrichting, met inbegrip van een al dan niet aanpalende ruimte voor biljartspelen of andere vrijetijdspelen en  activiteiten, evenals het stellen van aile ondersteunende , voorbereidende, aanvullende of bijkomstige activiteiten bij deze uitbatingsactiviteit;

2)het organiseren van seminaries, bijeenkomsten, vergaderingen, beurzen, workshops, vrijetijdsactiviteiten in de lokalen gebruikt voor de uitbating van horeca-activiteiten of elk ander lokaal, evenals het verlenen van diensten, het adviseren en het ter beschikking stellen van personen aan derden met betrekking tot deze activiteiten of horeca-activiteiten in het algemeen;

3)het aanbieden van traiteurdiensten;

4)het verkopen, het leveren, het verhuren, het ter beschikking stellen van horeca-goederen, uitrustingsgoederen voor vrijetijdspelen en  activiteiten;

5)het uitbaten van een handel, onder meer de aankoop, verkoop en de levering, van dranken, snacks, en andere benodigdheden voor het uitbaten van een horecagelegenheid;

6)het nemen en verlenen van participaties en deelnemingen in de vorm van een inbreng in, lening aan, het verstrekken van voorschotten aan of inschrijven op aandelen van ondernemingen, al dan niet rechtspersonen, ongeacht de zetel van deze ondernemingen met hetzelfde doel of een gelijkaardig doel als dat van de onderneming (uitgezonderd de verrichtingen die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen);

7)voor eigen rekening, het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, doen bouwen en verbouwen, makelen evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin van onroerende goederen of zakelijke rechten op onroerende goederen;

8)tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, ais zelfstandige handelsvertegenwoordiger en ais commissionair;

9)het verlenen aan derde ondernemingen, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel_ of administratief,_hetzij_ financieel,_ met_ inbegrip_ van de borgstelling,_avalgeving,_o Op de laatste blz. van ruik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het "Belgisch Staatsblad

inpandgeving van onroerende goederen (uitgezonderd de verrichtingen die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen).

Voormelde opsomming is niet beperkend, doch enkel aanwijzend, en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin.

De vennootschap kan zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden binnen de perken van de wet alle administratieve, financiële, burgerlijke, commerciële of industriële daden en verrichtingen stellen met roerend of onroerend karakter, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar maatschappelijk doel, de ontwikkeling ervan kunnen teweegbrengen of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken.

Zij zal zich mogen interesseren, door inbreng, fusie, participatie of anderszins in bestaande en op te richten vennootschappen, ondernemingen of verenigingen, waarvan het doel geheel of gedeeltelijk identiek, analoog of gelijkend is aan of samenhangend met dit van deze vennootschap, evenals het bestuur en de vereffening van, en om het even welk mandaat in, andere vennootschappen, ondernemingen of verenigingen waarnemen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

4. De vergadering bevestigde dat sinds 01/01/2002 het kapitaal van de vennootschap, zijnde BEF 750.000, dient uitgedrukt te worden in de eenheidsmunt van de Europese Unie, of ¬ 18.592,01. Zij besloot eveneens tot afschaffing van de nominale waarde van de aandelen. Dienvolgens werd de eerste zin van artikel 6 der statuten vervangen door:

"Het kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro en één cent (¬ 18.592,01), vertegenwoordigd door zevenhonderdvijftig (750) aandelen zonder nominale waarde."

5. De vergadering besliste de statuten aan te passen aan de huidige vennootschapswetgeving. Dienvolgens werden de artikelen 8, 10, 12, 13, 17, 18 en 19 der statuten gewijzigd, te weten o.m.:

-tussen de eerste en tweede zin van artikel 8 (bestuur, bevoegdheid en vergoeding der zaakvoerders) werd volgende zin ingevoegd:

"Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen als zaakvoerder benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen."

-in de tweede, tevens laatste, zin van artikel 13 (vertegenwoordiging op de algemene vergadering) werd de verwijziging naar "artikel 136bis van de handelsvennootschappenwet" vervangen door "artikel 267 van het Wetboek van Vennootschappen";

-de inhoud van artikel 17 (ontbinding en vereffening) werd integraal vervangen door volgende tekst:

"In geval van ontbinding van de vennootschap, om, gelijk welke reden ook en op gelijk welk ogenblik, geschiedt de vereffening door de zorgen van de vereffenaar(s), benoemd door de algemene vergadering, en bij gebrek aan dusdanige benoeming, geschiedt deze vereffening door de zorgen van de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik.

Te dien einde beschikken zij of beschikt hij over de meest uitgebreide bevoegdheden verleend bij de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder de toestemming van de algemene vergadering te moeten inroepen in de gevallen voorzien door de artikelen 187 en 190 van voormeld wetboek.

De vereffenaar(s) zal(zullen) pas in functie treden nadat zijn(hun) benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd.

Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap zal het overblijvend saldo over al de aandelen verdeeld worden, rekening houdend met de volstorting ervan. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, legt(leggen) de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft."

6. Tenslotte droeg de algemene vergadering aan de zaakvoerders de zorg op voor de uitvoering van al wat voorafgaat, evenals voor de coördinatie der statuten.

Bijzondere volmacht werd verleend aan mevrouw De Peuter Catharina Francine Modest, gehuisvest te Leuven-Heverlee, Prinses Lydialaan 69, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen ingevolge huidige statutenwijziging, tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en alle (belasting-)administraties, waaronder de BTW, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uitte voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Bijgevoegd: 1)uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering met aanwezigheidslijst, en 2)gecoërdineerde statuten.

NOTARIS HUGO KUIJPERS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/03/2012
ÿþ MotlWecd 11.1

LLJ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 11111,11lilliAll1111111

behoude aan het, Belgisal"

Staatsbia

Neergelegd ter griffie dêr

Rechtbank van Koophande

- te Leuven, de 21 FEB. 2012

DE Gfiengte

Ondernerningsnr : 0454.394.619

Benaming

(voluit) : Verve Art Gallery

(verkort):

Rechtsvorm ; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Prinses Lydialaan 69 - B-3001 Heverlee

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bijkomende zaakvoerder

" UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS GEHOUDEN OP 04/01/2012

Na beraad wordt unaniem het volgende beslist

1. Benoeming van een bijkomende zaakvoerder

In toepassing van artikel 8 van de statuten beslist de algemene vergadering tot de benoeming van de heer

STAS Wouter Kris Albert, wonende Prinses Lydialaan 69 te 3001 Heverlee als zaakvoerder.

Tine Stas

. Zaakvoerder

Op de laatste biz, van LjKe vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 27.06.2011 11220-0199-009
06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 30.06.2010 10253-0568-009
27/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 15.07.2009 09442-0097-009
25/07/2008 : LE090429
03/08/2007 : LE090429
25/08/2006 : LE090429
04/10/2005 : LE090429
14/02/2005 : LE090429
22/06/2004 : LE090429
06/08/2003 : LE090429
11/09/2002 : LE090429
01/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 24.09.2015 15602-0160-012
22/11/2000 : LE090429
02/03/1995 : LE90429

Coordonnées
DE REMORL LEUVEN

Adresse
PRINSES LYDIALAAN 69 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande