DE SCHAKEL THUISVERPLEGING

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE SCHAKEL THUISVERPLEGING
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 442.761.151

Publication

22/09/2014
ÿþ !Md Word Iii

rj 4 fts. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II 1ij111111111111,11 11111

nueigelegatontvangen op

l 1 SEP. 2014

ter griffie van de Werlandstalige

44-4 Li" ene,rh-lidci E

rusc

Ondernemingsnr 0442.761.151

Benaming

(voluit) : DE SCHAKEL THUISVERPLEGING

(verkort) :

Rechtsvorm; Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 1740 Ternat, Borredam 4 bus 2

(volledig adres)

Onderwerp akte: BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING-EURO-STATUTENWIJZIGING.

Uit een akte verleden voor notaris Peter De Schepper te Roosdaal op 2 september 2014, ter registratie, blijkt dat

De algemene vergadering de volgende beslissingen heeft genomen bij algemeenheid van stemmen: EERSTE BESLISSING:

De vergadering heeft beslist tot omzetting van de aandelen met een nominale waarde van duizend frank per aandeel naar aandelen zonder nominale waarde,

TWEEDE BESLISSING

De algemene vergadering heeft beslist het maatschappelijk kapitaal om te zetten naar euro. Bijgevolg bedraagt het maatschappelijk kapitaal ACHTENTVVINTIGDU1ZEND TWEEHONDERD NEGENENVIJFTIG EURO ZESENTACHTIG CENT (28.259,86 Eur)«

DERDE BESLISSING; WIJZIGING STATUTEN

De algemene vergadering heeft beslist bij algemeenheid van stemmen de statuten te wijzigen om ze in. overeenstemming te brengen met voorgaande wijzigingen en de huidige wetgeving«

Zij hebben besloten hiervoor volledig nieuwe statuten op te stellen die artikel per artikel goedgekeurd werden bij algemeenheid van stemmen:

TITEL EEN - AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel één - NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt "De Schakel thuisverpleging".

De naam moet in aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BV BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer.

Artikel twee - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1740 Terne, Borredam 4 bus 2.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die aile machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelpfaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland«

Artikel drie - DOEL

De vennootschap heeft tot doel, ten einde rechtstreekse of onrechtstreekse voordelen aan haar leden te bezorgen, aile verrichtingen te doen die betrekking hebben op de uitoefening van de thuisverpleging, en aanverwante disciplines«

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij zal deze verrichtingen in eigen naam en voor eigen rekening mogen doen, maar ook voor rekening van haar leden, en zelfs voor rekening van derden.

Zij mag ook aile financiële, nijverhelds-, handels-, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan nat haar doel, en belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op een andere wijze, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid, en in het algemeen, alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

Deze opsomming is aanwijzend en geenszins beperkend.

Artikel vier DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

TITEL TWEE - KAPITAAL

Artikel vijf - KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt ACHTENTWINTIGDUIZEND TWEEHONDERD NEGENENVIJFTIG EURO ZESENTACHTIG CENT (¬ 28.259,86).

Het is vertegenwoordigd door duizend honderd veertig (1,140) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizend honderd veertigste van het kapitaai vertegenwoordigenL

Artikel zes - AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Zij zijn ingeschreven in een register van vennoten, gehouden in de zetel en die de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elk vennoot zal inhouden, het getal van de hem toebehorende aandelen, alsook de aantekening van de gedane stortingen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Artikel zeven - ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn ondeelbaar. Indien er meerdere eigenaars zijn van een aandeel, wordt het hieraan verbonden stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit aandeel ten aanzien van de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden, bij gebreke van afwijkende overeenkomst, uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel acht - OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN

De afstand onder levenden of overdracht der aandelen ingeval van overlijden, zal beheerst worden deer de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

Evenwel zal geen enkel vennoot geheel of gedeeltelijk afstand kunnen doen onder levenden of overdracht bij overlijden van zijn aandelen (zelfs niet aan een medevennoot) tenzij aan zijn echtgenote of echtgenoot en afstammelingen zonder vooraf de aankoop ervan te hebben aangeboden aan aile mede-vennoten, die behoudens overeenkomst tussen hen zich alle aandelen proportioneel zullen verdelen.

De berekening van de waarde der aandelen gebeurt door de gemiddelde boekwaarde van de 3 laatste neergelegde jaarrekeningen te vermenigvuldigen met faktor 3. Zowel bij leven als bij overlijden heeft/hebben steeds de andere aandeelhouders voorrang bij de overdracht, rekening houdend met de waardebepaling omschreven hierboven. Enkel bij overdracht onder levende aandeelhouders kan in onderling overleg een andere waardebepaling worden overeengekomen.

Elke verdeling gebeurt proportioneel tussen de aandeelhouders die overnemen.

De betaling gebeurt altijd binnen een tijdspanne van 2 jaren te rekenen vanaf de overdracht,

De weigering van afstand da levenden of overdracht wegens overlijden, zal geen aanleiding kunnen geven tot verhaal.

TITEL DRIE - BESTUUR EN CONTROLE

Artikel negen - BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel tien - BEVOEGDHEDEN

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. ledere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zef elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om aile akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of ais verweerder. De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen. Hiervoor wordt een bijzondere algemene vergadering bijeengeroepen welke de duidelijke afgelijnde bevoegdheden en/of activiteiten bepaalt en beslist bij gewone meerderheid. Deze

e Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge beslissing wordt gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad Een stopzetting van deze

bevoegdheden en/of activiteiten wordt op eenzelfde manier georganiseerd.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde

bevoegdheidsoverdrachten doen.

Artikel elf- CONTROLE

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de

vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet,

TITEL VIER - ALGEMENE VERGADERING

Artikel twaalf ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op 30 mei te 15 uur,

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende

werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit

vereist,

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats

aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde,

worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de

vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de

commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen

moeten worden ter beschikking gesteld,

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet

vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris

kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken

zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel dertien AANTAL STEMMEN

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die ai dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden, Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen,

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn

toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Artikel veertien - BERAADSLAGING

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij alle

personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit toelaat en de

beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Artikel vijftien - NOTULEN

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering ondertekend door alle aanwezige

vennoten en indien er slechts één vennoot is, door deze laatste,

De notulen van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de

vennootschap wordt bijgehouden,

De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door

een zaakvoerder,

TITEL VIJF BOEKJAAR - VERDELING

Artikel zestien - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde

wettelijke bepalingen.

Artikel zeventien - VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het

kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

TITEL ZES - ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel achttien - ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij

besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de

zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een

besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals

bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s). Artikel negentien - GEMEEN RECHT

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

gelijktijdig neergelegd uitgifte van de akte

Notaris Peter de Schepper

te Roosdaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

14/10/2014
ÿþVoorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Mcd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

ne

*14186938*

Ondernemingsnr : 0442.761.151

Benaming

(voluit) : DE SCHAKEL THUISVERPLEGING

Rechtsvorm: Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

gwonivangen r)

R3 -10- 2414

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van egreandel Brussel

Zetel; Borredam 4 bus 2 te 1740 Ternat

Onderwerp akte: Benoeming nieuwe zaakvoerders.

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 24/09/2014 blijkt de benoeming van

twee bijkomende zaakvoerders, namelijk de Bvba Cuidado, met ondemerningsnummer 0560.957.037, met als

maatschappelijke zetel te 1703 Schepdaal, Wijngaardstraat 70, met als wettelijke vertegenwoordiger haar zaakvoerder Mevrouw De Potter Pascale, wonend op hetzelfde adres en de Bvba A&A Business Group, met als ondernemingsnummer 0560.956.740, met als maatschappelijke zetel te 1755 Gooik, Ninoofsesteenweg 55, met als wettelijke vertegenwoordiger haar zaakvoerder Mevrouw Gochet Annick,

eveneens wonend op hetzelfde adres.

De Potter Pascale

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/07/2013 : BLT001859
16/07/2012 : BLT001859
13/07/2011 : BLT001859
17/08/2010 : BLT001859
01/09/2009 : BLT001859
27/08/2008 : BLT001859
03/08/2007 : BLT001859
23/08/2006 : BLT001859
03/10/2005 : BLT001859
29/09/2005 : BLT001859
17/09/2004 : BLT001859
18/09/2003 : BLT001859
31/08/2015
ÿþ 7 ~~ Moa Won/ 11.1

ir~~-`' `~'. . ~ J In de billagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffiehvan la Iegd/ontvangen Op

: . 20 AOC-. 205

ter grifilë vttri NelefIânrie#gë

feeMiliwefl~ ff9~1~~4N~1181 >1~~~,

u

VI

Ondernemingsnr : 0442.761.151

Benaming

(voluit) : De Schakel Thuisverpleging

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Borredam 4, 1740 Ternat

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vaststelling ontslag zaakvoerders

Uit de notulen van de vergadering van het college van zaakvoerders van 20 augustus 2015 blijkt dat:

Het college van zaakvoerders met ingang van 1 augustus 2015 het ontslag heeft vastgesteld van volgende zaakvoerders: Annick Gochet en A&A BUSINESS GROUP BVBA, vast vertegenwoordigd door Annick Gochet.

Pascale De Potter

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/09/2002 : BLT001859
07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 29.09.2015 15627-0078-010
12/07/2001 : BL1859
04/07/2001 : BLT001859
01/01/2000 : BLT001859
25/03/1994 : BLT1859

Coordonnées
DE SCHAKEL THUISVERPLEGING

Adresse
BORREDAM 4 BUS 2 1740 TERNAT

Code postal : 1740
Localité : TERNAT
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande