DE SMET BART

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE SMET BART
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 864.847.743

Publication

16/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 14.10.2013 13629-0467-012
31/01/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

Griffie 17 JAN 2013

II

Voor-behoude aan het Belgiscl Staatsbh

13D17783*

Ondernemingsnr : 0864.847.743

Benaming

(voluit) : DE SMET BART

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1853 Strombeek-Bever, Nieuwelaan 41.

(volledig adres)

Onderwerp akte : kapitaalverhoging

Het blijkt uit een akte verleden op 27 december 2012 dat voor mij, Dirk STOOP, notaris te Antwerpen (Linkeroever), optredende voor de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid Notaris Dirk Stoop, ingeschreven in de Kruispuntbank te Antwerpen onder nummer BE 0899.286.109, BTW-nummer 899.286.109, in mijn kantoor te Antwerpen (Linkeroever), Blancefloeriaan 101, is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DE SMET BART, met maatschappelijke zetel te 1853 Strombeek-Bever, Nieuwelaan 41, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0864.847.743.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Yves Mallentjer te Antwerpen-Hoboken op acht april tweeduizend en vier, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertig april daarna onder nummer 2004-0430/0066863.

Toelichting door de voorzitter :

A. Dat deze vergadering werd bijeengeroepen met de volgende agenda

-kennisname van het verslag van de zaakvoerder van de vennootschap over de hierna beschreven verrichting, evenals van het verslag van de heer Guy ROECKENS, bedrijfsrevisor en verhoging van het kapitaal door inbreng in natura van onroerende goederen met tweeënzeventig duizend vijfhonderd euro (72,500,00 ê) om het te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (18,600,00 euro) naar éénennegentig duizend honderd euro (91,100,00 euro). Voornoemd verslag zal neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van, koophandel.

De kapitaalsverhoging zal plaatsvinden door het bijmaken van zevenhonderd vijfentwintig nieuwe aandelen met zelfde waarde als de bestaande.

-aanpassing van de statuten teneinde ze in overeenstemming te brengen met voorgaande beslissingen

B. Dat de honderd zesentachtig aandelen, hetzij geheel het maatschappelijk kapitaal, op deze vergadering vertegenwoordigd zijn en dat er derhalve geen rechtvaardiging omtrent de bijeenroeping vereist is.

C. dat aan de vennoten en zaakvoerders tijdig conform artikel 268 en volgende Wetboek van, Vennootschappen de te bezorgen stukken werden verzonden of afgeleverd.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend. De vergadering stelt vast dat', zij geldig is samengesteld en bevoegd is om over de agenda te beraadslagen.

Beraadslaging en besluiten

EERSTE BESLISSING

De comparanten verklaren mij notaris dat de vennootschap werd opgericht met een kapitaal van achttien' duizend zeshonderd euro (18.600,00 euro), volgestort ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro. Na kennis te hebben genomen van het voorstel om over te gaan tot kapitaalverhoging door inbreng van de nagemeide onroerende goederen, en van het verslag van de raad van bestuur, beslist de vergadering heden het maatschappelijk kapitaal te verhogen met tweeënzeventig duizend vijfhonderd euro (72.500,00 ¬ ), om het te brengen op éénennegentig duizend honderd euro (91.100,00 euro).

De kapitaalsverhoging zal plaatsvinden door het bijmaken van zevenhonderd vijfentwintig nieuwe aandelen, met zelfde waarde ais de bestaande.

De comparanten verklaren en erkennen dat het kapitaal van éénennegentig duizend honderd euro (91.100,00 euro) na deze inbreng volledig geplaatst zal zijn. Het is verdeeld in negenhonderd en elf aandelen, met fractiewaarde. Het kapitaal is volgestort ten bedrage van 78.700 euro.

De heer DE SMET Bart en zijn echtgenote mevrouw SPANOGHE Anik, beiden voornoemd, hierna

aangeduid als de "inbrenger" brengen inde vennootschap volgende onroerende goederen in: _

Op de laatste blz, van Luik B vermelden Recta Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Beschrijving van de goederen

De blote eigendom van:

I.GEMEENTE ZEMST (tweede afdeling) I Hofstade

Een perceel bouwgrond gelegen te 1981 Zemst (Hofstade), gelegen langsheen het Hofstadeveld, bekend volgens titel sectie B nummer 88/Y/2/deel, en thans volgens kadaster sectie B nummer 88/H/3, groot volgens titel en kadaster duizend negenhonderd en vier vierkante meter (1904 ma).

2. GEMEENTE ZEMST (tweede afdeling) / Hofstade

Een perceel bos gelegen te 1981 Zemst (Hofstade), gelegen aan de Eikstraat en het Hofstadeveld, ten kadaster ter plaatse Borght, bekend volgens titel en thans ten kadaster sectie A, nummer 195/T/2 groot volgens titel en kadaster zesduizend driehonderd zevenenvijftig vierkante meter (6357 m2).

Oorsprong van eigendom

Voormeld perceel bouwgrond en perceel bos horen in blote eigendom toe aan de heer DE SMET Bart en zijn echtgenote mevrouw SPANOGHE Anik, beiden voornoemd, om het aangekocht om het te hebben aangekocht van; 1) Mevrouw BOSSIN Louisa Cornelia, weduwe van de heer Raymond Hendrik Marie GOBBERS, te Mechelen; 2) Mevrouw GOBBERS Monique, Francine Jeannine, echtgenote van de heer BOKHORST Hendrik Jan, te Lommel; 3) De Heer GOBBERS Marc François Céline, echtgenoot van Mevrouw Swinnen Martine Germaine Théophile, te Hever (deelgemeente Boortmeerbeek); en 4) De Heer GOBBERS Luc Julien Clémentine, echtgenoot van Mevrouw Van den Brande Herlinde Maria Achiel, te Hever (deelgemeente Boortmeerbeek), ingevolge akte verleden voor notaris Eline Goovaerts te Mechelen, houder der minuut, met tussenkomst van ondergetekende notaris Dirk Stoop op 18 april 2007, overgeschreven op het zesde hypotheekkantoor van Brussel op 24 april daarna, onder formaliteitennummer 53-T-24/04/2007-03442.

Bij zelfde akte verleden voor notaris Eline Goovaerts te Mechelen, houder der minuut, met tussenkomst van ondergetekende notaris Dirk Stoop op 18 april 2007 heeft de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DE SMET BART, voornoemd, het vruchtgebruik van voormeld eigendom aangekocht.

Verklaring pro Pisco

Op de grond werd als gezegd in voordeel van de voornoemde vennootschap een vruchtgebruik gevestigd. Zij bouwde op die grond en is volle eigenaar van de constructies. Aldus worden enkel gronden ingebracht en niet een woning.

Algemene voorwaarden voor de inbreng van de onroerende goederen

1,De hierboven beschreven goederen worden ingebracht in de staat waarin ze zich bevinden, zonder waarborg van maat of oppervlakte, hoe groot het verschil ook moge wezen, met alle actieve en passieve, durende en niet-voortdurende, zicht- en onzichtbare erfdienstbaarheden. De inbrenger verklaart geen erfdienstbaarheden op voorschreven eigendom te hebben toegestaan.

De Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DE SMET BART', voornoemd, heeft geen aanspraak op vergoeding of vermindering van het aan de inbrenger toegekende aantal aandelen wegens verschil in maat, al overtrof dit één twintigste, noch wegens het bestaan van zicht- of niet-zichtbare erfdienstbaarheden of verborgen gebreken, noch wegens ongeschiktheid van de grond of van de ondergrond, en ze verzaakt elke vordering uit dien hoofde.

2. De Vennootschap zal vanaf heden de eigendom bekomen van de bij deze ingebrachte onroeren-+de goederen. het vruchtgebruik is reeds bij de vennootschap.

3. De Vennootschap is gehouden van heden af de onroerende voorheffing en de andere zakelijke lasten met betrekking tot de ingebrachte goederen te voldoen.

4.De inbrenger verklaart dat hij geen kennis heeft gekregen dat betreffende voormeld goed beschermingsmaatregelen zouden zijn ontworpen of getroffen, overeenkomstig de wetgeving op de monumenten, stads- en dorpsgezichten.

5.0e inbrenger verklaart dat er hem voor het verkochte goed geen onteigeningsbesluit werd betekend, en dat hij geen weet heeft van een geplande onteigening.

Verslag van de bedrijfsrevisor

Dat deze inbreng in natura een werkelijk en volwaardig actief bezit vertegenwoordigt, en dat zijn beschrijving aan de vereisten van rechtzinnigheid en volledigheid beantwoordt, wordt gestaafd door het verslagschrift op vierentwintig december 2012 opgemaakt door Guy Roeckens, bedrijfsrevisor, optredend namens de bvba Roeckens & C°, kantoorhoudend te 2930 Brasschaat, Miksebaan 260A.

Om te voldoen aan de voorschriften van de Vennootschappenwet wordt er hier akte van genomen dat dit verslag in volgende ter-men besluit;

"Ondergetekende Guy Roeckens, bedrijfsrevisor, optredend namens de bvba Roeckens & C°, kantoorhoudend te 2930 Brasschaat, Miksebaan 260A, aangesteld door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE SMET Bart", te Strombeek Bever om een verslag op te stellen zoals voorzien in artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, kan tot besluit van zijn onderzoek verklaren dat:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van inbreng in natura uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.de beschrijving van de inbreng In natura, bestaande uit de naakte eigendom van onroerend goederen, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3.de voor de inbreng door de partijen weerhouden methoden van waardering van de over te dragen naakte eigendom van onroerende goederen bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe

4

..,

Bijlagen bij liël Bélgiscl Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

deze methoden leiden, met name een inbrengwaarde van EUR 72.500, tenminste overeenkomen-Mei -de áls

tegenprestatie verstrekte vergoeding, met name 725 aandelen met een fractiewaarde van EUR 100 per

aandeel."

Het bed rijfsrevisoraal verslag wordt neergelegd op de rechtbank.

Verslag van de zaakvoerder

De zaakvoerder vertoont mij een verslag waarin zij uiteenzetten waarom de inbreng in natura van belang is

voor de vennootschap. Zij vertrouwen mij een exemplaar daarvan toe, hetwelk aan deze akte zal gehecht

blijven.

Pro fisco: Bij de inbreng wordt geen financiering ingebracht. Deze wordt niet ten laste genomen van de

vennootschap.

TWEEDE BESLISSING

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met voorgaande beslissingen, besluit de vergadering:

-de tekst van artikel 5 te vervangen als volgt:

"Artikel 5

Het kapitaal is vastgesteld op éénennegentig duizend honderd euro (91.100,00 euro) en is verdeeld in

negenhonderd en elf (911) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde.

De verbintenis tot volstorting van een aandeel is onvoorwaardelijk en ondeelbaar. Bijstorting of volstorting

wordt door de zaakvoerder(s) opgevraagd op het door hem (hen) te bepalen tijdstip. De vennoot komt in

verzuim door het enkel verstrijken van de in de kennisgeving van bijstorting of voistorting bepaalde termijn en is

rente verschuldigd tegen de op dat tijdstip vastgestelde wettelijke rentevoet, vermeerderd met drie ten honderd.

Zolang de opgevraagde opeisbare stortingen op een aandeel niet zijn gedaan overeenkomstig deze

bepaling, blijft de uitoefening van de daaraan verbonden rechten geschorst."

Al de voormelde beslissingen werden ieder afzonderlijk genomen met eenparigheid van stemmen.

Vermits de agenda afgehandeld is, wordt de vergadering opgeheven om negentien uur dertig

Al de voormelde beslissingen werden ieder afzonderlijk geno-'men met eenparigheid van stemmen.

Vermits de agenda afgehandeld is, wordt de vergadering opgeheven om negentien uur dertig.

Voor ontledend uittreksel, (get) notaris Dirk Stoop

-mede neergelegd afschrift + verslag bedrijfsrevisor

-gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

31/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 21.12.2012 12677-0443-012
02/02/2015
ÿþ neod Wad >>a

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor behouc

aan h

Selgie StaatsI

neergelegdfontvariguo op

21 JAN. 2015

ter griffie vaneeederlandstalige van

koop ,ancre' Brussel

rec:t til,l..º%an ~

u

ia 1111111I~VIIIII~IVA

Ondernemingsnr : 0864.847.743

Benaming

(voluit) : De Smet Bart

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke venootschap o.v.v. besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nieuwelaan 41 -1853 Strombeek-Bever

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de zaakvoerder van 1 december 2014

De zaakvoerder beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Nieuwelaan 41 te 1853 Strombeek-Bever naar Hofstadeveld 22/A tel 981 Hofstade en dit vanaf 1 december 2014.

De heer Bart De Smet

Zaakvoerder

Op de laatste hie. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.09.2011, NGL 27.10.2011 11590-0070-010
30/03/2011
ÿþ ewd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NOMC-hfrd ter raie MI de R@ctekk tezy: WO,-~;'lai I~; ~~~1~

~r: ~y

op .1 NU 2' 11

De °riftien

Griffie

1

III 1IAII~IIIIIIVYIIIIIaIII

" 11048093*

bE

B St

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0864.847.743

Benaming

(voluit) : De Smet Bart

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap o.v.v. een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rysheuvelsstraat 13, 2600 Antwerpen-Berchem

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Op de buitengewone algemene vergadering van 1/3/2011 wordt beslist de maatschappelijke zetel over te brengen naar Nieuwe Laan 41, 1853 Strombeek-Bever en dit met onmiddellijke ingang.

Er wordt hierbij volmacht gegeven aan Geert Vander Eecken en/of Hugo Dooms, teneinde de nodige wijzigingen te doen bij het ondememingsloket.

De Smet Bart

Zaakvoerder

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzit van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.12.2010, NGL 05.01.2011 11003-0224-010
08/01/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.11.2009, NGL 23.12.2009 09908-0242-011
17/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 12.07.2007 07391-0368-010
14/11/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 15.10.2005, NGL 09.11.2005 05856-1854-012

Coordonnées
DE SMET BART

Adresse
NIEUWE LAAN 41 1853 STROMBEEK-BEVER

Code postal : 1853
Localité : Strombeek-Bever
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande