DE. ROESEMS W.

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE. ROESEMS W.
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 865.546.440

Publication

06/02/2013
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

III

i i





2 5 JAN 2013

R~5~ ~

Griffie

Ondernemingsnr : 0865.546.440

Benaming

(voluit) : Dr. ROESEMS W., in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkgheid

Zetel : 1670 Pepingen, Ninoofsesteenweg 53

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting van vereffening

Uit een akte, verleden voor, meester Muyshondt Hendrik, notaris te Halle, op 27 december 2012, geregistreerd te Halle I op 31 december 2012, boek 723 blad 81 vak 18, vier bladen zonder verzendingen, ontvangen : 25 euro, de Ontvanger (getekend: Y,DEHANTSCHUTTER, inspecteur), blijkt dat:

de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Dr. Roesems W. in vereffening' heeft, na aanvaarding van de besluiten in het verslag van de zaakvoering, aan de heer Raf Roesems, vereffenaar, algehele ontlasting gegeven zonder enig voorbehoud noch beperking over zijn/haar/hun beheer als vereffenaar(s) van de vennootschap.

De algemene vergadering heeft de afsluiting van de vereffening uitgesproken en heeft vastgesteld dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid definitief opgehouden heeft te bestaan.

De maatschappelijke boeken en documenten zullen worden neergelegd en bewaard gedurende ten minste vijf jaar op volgend adres: 1760 Roosdaal (Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek), Gustaaf Ponchaustraat 23.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de oonsignatie van gelden en/of waarden die toekomen aan schuldeisers of vennoten/aandeelhouders en die hen niet konden worden afgegeven.

Volmacht formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan bvba FIDUCIAIRE BEECKMAN-VERNAILLEN die te dien einde allen woonstkeuze doen te 9400 Ninove-Okegem, Leopoldstraat 1, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de schrapping van de vennootschap in de Kruispuntbank van Onderneming via de vervulling van de daartoe vereiste formaliteiten via een ondernemingsloket te bewerkstelligen, evenals om desgevallend de kennisgeving te doen aan de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde van de stopzetting van de activiteiten van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Muyshondt Willem.

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van akte-ontbinding-sluiting van vereffening, met verslag van de vereffenaar, bevestiging van de benoeming van de vereffenaar, homologatievonnis van het plan van verdeling en het plan van verdeling.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/11/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie'15 NOV, 2012

IIN NIIII~VInIIIIINIII I~

*12190989*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0865.546.440

Benaming

(voluit) : Dr. ROESEMS W.

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1670 Pepingen, Ninoofsesteenweg 53

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontbinding - in vereffening stelling

Uit een akte, verleden voor meester Willem Muyshondt, geassocieerd notaris te Halle, op 30 maart 2012 , waarop de volgende ver-melding werd aangebracht «geregistreerd drie bladen, geen renvooien, te Hallie I, op .4 april 2012 boek 720, blad 85, vak 4 Ontvangen: vijfentwintig EUR. De ontvanger (getekend)» blijkt dat de buitengewone algemene vergadering heeft besloten de vennootschap met onmiddellijke ingang te ontbinden en in vereffening te stellen

EERSTE BESLISSING - Verslaggeving

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde commissaris/bedrijfsrevisor/extern accountant overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 31 december 2011.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen

TWEEDE BESLISSING - Ontbinding

De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden,

DERDE BESLISSING - Kennisname ontslag bestuurders/zaakvoerder(s)

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de hiernavolgende zaakvoerder van rechtswege ontslagnemend is: de heer Raf ROESEMS. De heer Willy ROESEMS is overleden op 24/2/2012.

VIERDE BESLISSING - Benoeming vereffenaar- bezoldiging

De vergadering beslist één vereffenaar te benoemen.

Zij benoemt als vereffenaar

de heer Raf ROESEMS, voornoemd.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen slechts In functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd,

De vergadering verleent alle machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar de heer Raf ROESEMS hier aanwezig, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar of van de hierna benoemde plaatsvervangende vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel. VIJFDE BESLISSING - Machten van de vereffenaar

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast: De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende het Wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het, s

" Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen. De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor aile handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweed ejaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

ZESDE BESLISSING - Statutenwijzigingen

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand waarin de vennootschap zich bevindt. De vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen :

-vervanging van artikel één door de volgende tekst:

"De vennootschap, opgericht onder de vorm van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is in vereffening, Haar benaming luidt "Dr. ROESEMS W., in vereffening".

-vervanging van artikel vier door de volgende tekst:

"De vennootschap bestaat met ingang van heden enkel nog voor haar vereffening"

-vervanging van artikel negen door de volgende tekst:

"De vennootschap wordt bestuurd door één vereffenaar."

-vervanging van artikel tien door de volgende tekst:

"De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen,

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap,

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor aile handelingen door de vereffenaar.".

ZEVENDE BESLISSING - Volmacht coördinatie

De vergadering verleent aan de medewerkers van de geassocieerde notarissen Muyshondt te Halle, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake..

BESLISSING - volmacht formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de bvba FIDUCIAIRE BEECKMAN-VERNA!LLEN, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Muyshondt Willem.

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van de akte statutenwijziging, met verslagen, gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

28/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 23.02.2012, NGL 22.03.2012 12069-0052-013
03/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.04.2011, NGL 29.04.2011 11095-0354-012
14/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.05.2010, NGL 03.06.2010 10161-0136-012
26/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 11.04.2009, NGL 15.05.2009 09151-0072-012
14/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 12.04.2008, NGL 05.05.2008 08132-0208-012
25/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 21.04.2007, NGL 21.05.2007 07150-0058-014
02/05/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 08.04.2006, NGL 26.04.2006 06122-0946-013
02/05/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 09.04.2005, NGL 28.04.2005 05134-4305-013

Coordonnées
DE. ROESEMS W.

Adresse
NINOOFSESTEENWEG 53 1670 PEPINGEN

Code postal : 1670
Localité : PEPINGEN
Commune : PEPINGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande