DEBBEL DEBBEL PRODUKTIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEBBEL DEBBEL PRODUKTIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 434.194.170

Publication

27/02/2014
ÿþMod Word 11.1

fienelt In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



8 FEV. 2014

84USeat

Griffie

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

0434.194.170

DEBBEL DEBBEL PRODUKTIES

naamloze vennootschap

1800 Vilvoorde, Mechelsesteenweg 311

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad









*1A051785



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

: Alarmbelprocedure  omzetting kapitaal in euro  kapitaalvermindering  afschaffing nominale waarde aandelen  zetelverplaatsing  wijziging datum jaarlijkse algemene vergadering  ontslag bestuurders  omzetting naamloze vennootschap in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  aanneming nieuwe statuten  benoeming zaakvoerder(s)  volmacht

Op heden TWAALF FEBRUARI TWEE DUIZEND EN VEERTIEN.

Voor mij, Meester BERNARD WAÜTERS, notaris met standplaats te Brugge (Assebroek), ten kantore.

Is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DEBBEL DEBBEL PRODUKTIES", met zetel te 1800 Vilvoorde, Mechelsesteenweg 311. Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Luc De Quinnemar, destijds te Brugge (Assebroek), op 4 mei 1988, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 27 mei 1988, onder nummer 8805271002, Waarvan de statuten tot op heden enkel werden gewijzigd blijkens een proces-verbaal opgemaakt door voornoemde notaris Luc De Quinnemar, op 21 juni 1991, bekendgemaakt als boven op 11 juli 1991, onder nummer 910711/359.

1. SAMENSTELLING VAN HET BUREAU

De vergadering wordt geopend onder het voorzitterschap van de heer Raymond vAN hET GROENEWOUD, hierna genoemd.

Gezien het gering aantal aanwezige aandeelhouders, wordt niet overgegaan tot de samenstelling van een bureau.

II. SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Zijn aanwezig, de hierna genoemde aandeelhouders die verklaren titularis te zijn van het achter hun naam vermeld aantal aandelen:

1. De heer vAN hET GROENEWOUD Raymond, zanger, geboren te Schaarbeek op veertien februari negentienhonderdvijftig [1.K. 591-7454814-78] jR.R. 50.02,14-401.49], echtgenoot van mevrouw SPRUYT Sigrid, geboren te Deurne op vierentwintig maart negentienhonderdvierenzestig, wonende te 8000 Brugge, Sint-Annarei 25/0301.

Gehuwd onder het stelsel van zuivere scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor ondergetekende notaris Bernard Waûters, op 9 maart 2009, zonder wijziging te hebben aangebracht.

Houder van honderd vijfentwintig aandelen

2. De heer KERCKHOF Johan Marcel Rik, manager, geboren te Kortrijk op tweeentwintig augustus negentienhonderdeenenvijftig [t.K. 591-55775B1-86j (R.R. 51.08.22-257.16], echtgescheiden, wonende te 8730 Beemem, Lattenklieversstraat 36. Houder van honderd vijfentwintig aandelen

Samen houders van tweehonderd vijftig aandelen.

Voornoemde heer Raymond vAN hET GROENEWOUD en voornoemde heer Johan KERCKHOF zijn tevens aanwezig in hun hoedanigheid van bestuurders van de vennootschap, zodat geen bewijs van hun oproeping moet worden voorgelegd.

is tussengekomen in haar hoedanigheid van bestuurder van de vennootschap, zodat geen bewijs van haar oproeping moet worden voorgelegd: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A HOUSE IS NOT A HOME, met zetel te 8000 Brugge, Sint-Annarei 25A Bus 3, RPR Brugge 0447.714.287, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, voornoemde heer Raymond vAN hET GROENEWOUD,

Onderwerp akte

125

125

250

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bij schrijven de dato 22 januari 2014 heeft de heer VAN DE KERCKHOVE Philippe Auciuste René, geboren te Brugge op achttien juli negentienhonderddrieënvijftig [R.R. 53.07.18-235.961, wonende te 8210 Zedelgem, Koornemoezen 10, verzaakt aan de oproepingsformaliteiten voor deze algemene vergadering, zodat geen bewijs van zijn oproeping moet worden voorgelegd,

De voorzitter verklaart dat in de vennootschap geen houders zijn van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, noch obligatiehouders, noch houders van warrants op naam, noch commissarissen, en dat er geen andere bestuurders zijn dan de hiervoor genoemde.

111. UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER

De voorzitter zet uiteen en verzoekt mij, notaris, bij akte vast te stellen dat deze vergadering wordt gehouden om te beraadslagen en te besluiten over volgende agendapunten:

AGENDA

1. Kennisname van het versrag van de raad van bestuur de dato 10 januari 2014 over de staat van actief en passief afgesloten op 30 november 2013 (waarin onder meer het verlies van maatschappelijk kapitaal wordt vermeld zoals voorzien door artikel 633 Wetboek van Vennootschappen).

2, Beraadslaging en beslissing over de ontbinding of continuïteit van de vennootschap.

3. Omzetting van het kapitaal in euro.

4. Kapitaalvermindering ten belope van twaalfduizend driehonderd zesentachtig euro negenenzestig (¬ 12.386,69), teneinde het te brengen van dertigduizend negenhonderd zesentachtig euro negenenzestig (¬ 30.986,69) op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), door gedeeltelijke afschrijving van de geleden verliezen, zoals vernield in het hoger vermeld verslag van de raad van bestuur van 10 januari 2014. Deze kapitaalvermindering heeft tot doel de geleden verliezen aan te zuiveren en- zal uitsluitend worden verrekend op het volgestorte kapitaal. De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen,

5. Afschaffing van de nominale waarde van de aandelen.

6. Verplaatsing maatschappelijke zetel,

7, Wijziging van de datum van de jaarlijkse algemene vergadering.

8. Kennisname van het verslag van de raad van bestuur om het voorstel tot omzetting van de vennootschap toe te lichten, met de bijgevoegde staat van de activa en passiva en van het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor, over deze staat van actief en passief van de vennootschap, gevoegd bij het verslag van de raad van bestuur.

9. Ontslag bestuurders voor hun bestuur over de naamloze vennootschap.

10. Voorstel tot omzetting van de vennootschap in een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

11. Goedkeuring van de nieuwe tekst der statuten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

12. Benoeming zaakvoerder(s).

13. Volmacht.

GELDIGHEID VAN DE VERGADERING

De voorzitter zet uiteen dat alle aandeelhouders die het totaal van de aandelen bezitten, aanwezig zijn en éénpang hun instemming betuigen met de vooropgestelde agenda van deze buitengewone algemene vergadering. Bijgevolg is de vergadering geldig samengesteld om over de punten van de agenda te beraadslagen en te besluiten.

INFORMATIEPLICHT NOTARIS

Voorafgaandelijk de beraadslagingen en de beslissingen heeft de instrumenterende notaris alle comparanten gewezen op de precaire financiële toestand van de vennootschap en op de inhoud van artikel 785 van het Wetboek van Vennootschappen dat stelt dat de leden van het bestuursorgaan van de om te zetten vennootschap jegens de betrokkenen hoofdelijk gehouden zijn tot betaling van het eventuele verschil tussen het netto-actief van de vennootschap na omzetting en het minimumbedrag van het maatschappelijk kapitaal zoals wettelijk voorzien.

Alle comparanten bevestigen dit en vragen de instrumenterende notaris desalniettemin volgende besluiten te akteren.

IV. BERAADSLAGINGEN EN BESLUITEN

Deze uiteenzetting van de voorzitter wordt door de algemene vergadering juist bevonden; vervolgens wordt er overgegaan tot de behandeling van de punten op de agenda en, na beraadslaging, worden met eenparigheid van stemmen volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT  VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR OVER DE STAAT VAN ACTIEF EN PASSIEF AFGESLOTEN OP 30 NOVEMBER 2013

De instrumenterende notaris heeft de algemene vergadering ingelicht over de formaliteiten, voorschriften en gevolgen voorzien in de artikels 633 en 634 van het Wetboek van Vennootschappen, hetgeen de algemene vergadering erkent en bevestigt.

De algemene vergadering neemt kennis van het verslag van de raad van bestuur de dato 10 januari 2014 over de staat van actief en passief, afgesloten op 30 november 2013, waarin onder meer het verlies van maatschappelijk kapitaal wordt vermeld alsook de voorstellen van de raad van bestuur en de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap, zoals voorzien door artikel 633 Wetboek van Vennootschappen, en keurt het goed.

TWEEDE BESLUIT  BERAADSLAGING EN BESLISSING OVER DE ONTBINDING OF DE CONTINUÏTEIT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

VAN DE VENNOOTSCHAP

Aan de vergadering wordt lezing gegeven van artikel 633 en 634 van het Wetboek van Vennootschappen, en door de instrumenterende notaris wordt gewezen op de wettelijke termijn van twee maanden vermeld in voormeld artikel 633.

De vergadering besluit de vennootschap niet te ontbinden.

DERDE BESLUIT OMZETTING VAN HET KAPITAAL IN EURO

De vergadering besluit het kapitaal om te zetten in euro zodat het kapitaal thans dertigduizend negenhonderd zesentachtig euro negenenzestig (¬ 30.986,69) bedraagt.

VIERDE BESLUIT KAPITAALVERMINDERING

De vergadering beslist het kapitaal te verminderen ten befope van twaalfduizend driehonderd zesentachtig euro negenenzestig (¬ 12.386,69), teneinde het te brengen van dertigduizend negenhonderd zesentachtig euro negenenzestig (¬ 30.986,69) op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), door gedeeltelijke afschrijving van de geleden verliezen, zoals vermeld in hoger vermeld verslag van de raad van bestuur de dato 10 januari 2014 en in de voormelde staat van actief en passief. Deze kapitaalvermindering heeft tot doel de geleden verliezen aan te zuiveren, en zal uitsluitend worden verrekend op het volgestorte kapitaal. De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

De vergadering verleent alle volmachten aan de raad van bestuur voor de uitvoering van wat voorafgaat.

VIJFDE BESLUIT AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE AANDELEN

De vergadering besluit de nominale waarde van de aandelen af te schaffen zodat het kapitaal voortaan wordt vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen die ieder één/tweehonderd vijftigste (11250ste) van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

ZESDE BESLUIT ZETELVERPLAATSING

De vergadering besluit de maatschappelijke zetel over te brengen naar Grimbergen, Vilvoordsesteenweg 166.

ZEVENDE BESLUIT JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING

De vergadering besluit de jaarlijkse algemene vergadering te houden op de tweede maandag van de maand mei, om negentien uur.

ACHTSTE BESLUIT  KENNISNAME VERSLAGEN

De vergadering neemt kennis van het vereiste verslag van de raad van bestuur de dato 10 januari 2014, om het vcorstel tot omzetting van de vennootschap toe te lichten, met de bijgevoegde staat van de activa en passiva, afgesloten op 30 november 2013, en van het verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VGD Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de heer Maarten Lindemans, bedrijfsrevisor, over deze staat van actief en passief van de vennootschap, gevoegd bij het verslag van de raad van bestuur, en besluit zich akkoord te verklaren met de inhoud ervan.

Elke aandeelhouder erkent bovendien een kopie ontvangen te hebben van deze documenten en ervan kennis te hebben genomen, en verzaakt aan de termijnen om op voorhand kennis te nemen van deze verslagen.

Het verslag van de heer Maarten Linderans, bedrijfsrevisor, opgemaakt op 28 januari 2014 besluit met de volgende woorden:

`BESLUIT

In het kader van de geplande omzetting van de naamloze vennootschap DEBBEL DEBBEL PRODUKTIES met maatschappelijke zetel te 1800 Vilvoorde, Mechelsesteenweg 311, in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft het bestuursorgaan een staat van activa en passiva per 30-11-2013 opgesteld.

Onze controlewerkzaamheden zijn er op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief van de nv DEBBEL DEBBEL PRODUKTIES, zoals dat blijkt uit deze staat van activa en passiva, heeft plaats gehad. Onze controlewerkzaamheden zijn uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap.

De onderneming wordt gekenmerkt door een relatief beperkte omvang, structuur en organisatie. Gezien de beperktheid van de interne controles werden dan ook voornamelijk substantiële controles uitgevoerd. Gelet op de beperkte timing werden geen confirmaties verstuurd aan klanten, leveranciers, financiële instellingen, raadsheren of andere derde partijen. Aldus dient hiervoor een voorbehoud te worden geformuleerd.

Onder voorbehoud van hetgeen in voorgaande paragraaf is uiteengezet, is uit onze controlewerkzaamheden gebleken dat overeenkomstig het in België van toepassing zijnde boekhoudkundig referentiestelsel, het netto-actief naar onze mening overgewaardeerd is tbv 3.980,00 EUR waardoor het netto-actief ad. 8.551,05 EUR, zoals blijkt uit de voorgelegde staat van activa en passiva per 30-11-2013, gecorrigeerd dient te worden naar 5.371,05 EUR. Het verschil met het maatschappelijk kapitaal ad. 30.986,69 EUR, vermeld in de staat van activa en passiva, bedraagt 25.615, 64 EUR.

Het gecorrigeerd netto actief per 30 november 2013 is lager dan het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap evenals lager dan het minimum kapitaal vereist voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Wij wijzen erop dat de leden van het bestuursorgaan van de om te zetten vennootschap hierdoor, conform art. 785 W. Venn., hoofdelijk gehouden worden tot betaling van het eventuele verschil tussen het nettoactief van de vennootschap na omzetting en het bij dit wetboek voorgeschreven minimumbedrag van het maatschappelijk kapitaal, zijnde voor een besloten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 18.550,00 EUR. Verder daalt het gecorrigeerd netto-actief onder de 6.200,00 EUR waardoor, conform art. 333 W. Venn., iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank kan vorderen.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten.

Dit verslag is opgesteld in het kader van de toepassing van artikel 777 W. Venn. voorafgaandelijk aan de omzetting van de nv DEBBEL DEBBEL PRODUKTIES en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Opgesteld te Antwerpen, 28 januari 2014 (volgt de handtekening) Burg. CVBA VGD Bedrijfsrevisoren vertegenwoordigd door Maarten Lindemans Schaliënstraat 5 bus 2, 2000 Antwerpen" Een exemplaar van deze verslagen en van de staat za! worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal,

NEGENDE BESLUIT ONTSLAG BESTUURDERS

De vergadering beslist de bestuurders van de naamloze vennootschap DEBBEL DEBBEL PRODUKTIES, te weten: de heren Raymond vAN hET GROENEWOUD, Johan KERCKHOF en Philippe VAN DE KERCKHOVE, allen voornoemd, en voormelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A HOUSE IS NOT A HOME, vertegenwoordigd door voornoemde heer Raymond vAN hET GROENEWOUD met ingang vanaf heden te ontslaan; tevens wordt hen décharge verleend voor het door hen gevoerde beleid.

TIENDE BESLUIT OMZETTING VENNOOTSCHAP

De vergadering beslist de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder in voorkomend geval de rechtspersoonlijkheid te veranderen.

ELFDE BESLUIT AANNEMING NIEUWE STA TUTEN

De vergadering beslist de hierna volgende nieuwe tekst der statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen en goed te keuren;

"SMELTEN

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aangenomen, onder de naam: "DEBBEL DEBBEL PRODUKTIES".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Grimbergen, Vilvoordsesteenweg 166.

De vennootschap heeft tot doel: het organiseren van concerten, management van artiesten, impresariaat; boekingskantoor; theaterbureau; uitgeverij van boeken, muziekstukken en grammofoonplaten; productie van grammofoonplaten; filmproductie, videoproductie, toneelproductie; regie; het uitvoeren van artistieke directie; productie van reclamespots en jingles, arrangementen; journalistiek; opnamestudio; horeca-activiteiten; merchandising; aan- en verkoop van textielwaren en gadgets; dit alles in de ruimste zin des woords.

De vennootschap mag eveneens aile commerciële, financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen die direct of indirect bij het maatschappelijk doel aansluiten of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde termijn.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/tweehonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen de vennoten, die worden aangesteld voor de duur van de vennootschap. Indien er meer dan één zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk of gezamenlijk mogen handelen. Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen, Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair zaakvoerder wordt aangesteld.

De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor alle rechtshandelingen die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn, niet door de wet of door de statuten verboden zijn, en niet door de wet of de statuten uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de tweede maandag van de maand mei om negentien uur, op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één december en eindigt op dertig november van het daaropvolgende jaar.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, alsmede de vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto winst van de vennootschap uit. Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd genomen voor het wettelijk reservefonds, Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere bestemming kan voor voorzien. Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

In geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het batig saldo zal worden verdeeld onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk recht."

TWAALFDE BESLUIT-- BENOEMING ZAAKVOERDERS

De vergadering besluit als zaakvoerders te benoemen voor onbepaalde duur vanaf heden: voornoemde heren Raymond vAN hET GROENEWOUD en Johan KERCKHOF; die alhier tussenkomen en verklaren dit mandaat te aanvaarden voor voormelde duur.

DERTIENDE BESLUIT-- VOLMACHT

De vergadering beslist volmacht te geven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Servigrim, met kantoor te 1850 Grimbergen, Vilvoordsesteenweg 166, vertegenwoordigd door de heer Thierry Bollen, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, voor het vervullen van alle formaliteiten tot het bekomen van de inschrijving van deze vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, via een ondernemingsloket en het verkrijgen van een ondernemingsnummer als resultaat daarvan alsook voor het bekomen van een nummer voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

VIII. BEËINDIGING VAN DE VERGADERING

Vermits alle punten van de agenda afgehandeld zijn, wordt de vergadering beëindigd.

VERKLARING PRO FISCO

Deze omvorming in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid geschiedt met toepassing van de voordelen van onder meer:

" artikel 121 van het Wetboek van Registratierechten

" artikel 11 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde

" de artikels 774 tot en met 788 van het Wetboek van Vennootschappen

" de artikels 45, 95, 96 en 214 van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen

Slotverklaring

De voorzitter deelt mede dat de kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten onder welke vorm ook, die ten laste zijn van de vennootschap ten gevolge van de besluiten vervat in onderhavige notulen tweeduizend euro (E 2.000,00) bedragen,

Organieke Wet Notariaat

De comparanten erkennen dat de instrumenterende notaris hen heeft gewezen op de bijzondere verplichtingen aan de notaris opgelegd door artikel 9, § 1 van de Organieke Wet Notariaat. De instrumenterende notaris heeft de aandacht van partijen gevestigd op de tegenstrijdige belangen en/of onevenwichtige bedingen in deze akte en heeft partijen meegedeeld dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman. De notaris heeft tevens elke partij volledig ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen waarbij zij betrokken is en heeft alle partijen op onpartijdige wijze raad verstrekt. De comparanten bevestigen al het voorgaande en verklaren dat zij alle bedingen opgenomen in onderhavige akte aanvaarden.

Bevestiging van identiteit

De instrumenterende notaris bevestigt dat de identiteit van de comparanten hem werd aangetoond aan de hand van hoger vermelde bewijskrachtige identiteitsbewijzen.

Rechten op geschriften (Wetboek diverse rechten en taksen)

Het recht bedraagt vijfennegentig euro,

Waarvan proces-verbaal, verleden te Brugge (Assebroek).

Nadat het proces-verbaal integraal werd voorgelezen en werd toegelicht, ondertekenen de comparanten en ik

notaris,

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Bernard Waûters

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van het proces-verbaal houdende statutenwijziging, inclusief

gecoördineerde tekst der statuten, verslag raad van bestuur met staat van actief en passief, verslag

revisor

Dit uittreksel is afgeleverd voor registratie van het proces-verbaal houdende statutenwijziging overeenkomstig

artikel 173 van het Wetboek van Registratierechten.

30/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.11.2013, GGK 10.01.2014, NGL 24.01.2014 14014-0339-015
20/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.11.2012, GGK 11.01.2013, NGL 18.03.2013 13065-0322-015
31/05/2012
ÿþ Mod POFIA9

f brt. ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

EIRussEL

x 1 14E42012

11111111111111111111,.11!11111

bc E

sr

Ondememingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : 0434.194.170

Debbel Debbel Produkties

Naamloze vennootschap

Zetel : Mechelsesteenweg 311, 1800 Vilvoorde, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Uittreksel uit akte benoeming bestuurder

Tekst :

Proces-verbaal van de Buitegewone Algemene Vergadering, gehouden op de maatschappelijk zetel van de vennootschap op 06 februari 2012.

Met éénparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering de mandaten te verlengen

van de gedelegeerd bestuurders Van Het Groenewoud Raymond en van Johan Kerckhof en

van

de bestuurders Van de Kerckhove Philippe (onbezoldigd mandaat) en van de

NV A House is nota Home ( BE 0447.714.287 ), vertegenwoordigd door de heer

Van Het Groenewoud Raymond, en dit voor een periode van zes jaar

met ingang op 16 maart 2007.

Van het Groenewoud Raymond Gedelegeerd bestuurder

Van de Kerckhove Philippe Onbezoldigde bestuurder Kerckhof Johan

Gedelegeerd bestuurder

NV A house is not a Home Vertegenwoordigd door

Van het Groenewoud Raymond Bestuurder

Op de laatste blz. vin Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perSo(o)n(éri)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.11.2011, GGK 13.01.2012, NGL 27.02.2012 12047-0156-014
01/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.11.2010, GGK 14.01.2011, NGL 29.03.2011 11071-0525-015
04/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.11.2009, GGK 08.01.2010, NGL 24.02.2010 10053-0528-013
05/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.11.2008, GGK 09.01.2009, NGL 29.01.2009 09029-0169-013
11/05/2015
ÿþA1oAADF 11.1

ln de bijlagen bij het.Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van dekte

neergelegd/onfi(A nqe

p

lII III~IINI I~III

*15066329*

te re,

2 3 APR, 2015

r griffie van de ~~e.fâriandstali e chfibarl:{ van lrnn4c.ndcl Erus e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0434.194.9 70

Benaming (voluit) : Debbel Debbel Produkties

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vilvoordsesteenweg 166, 1850 Grimbergen, België

(volledig adres)

onderwerpfen) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders Tekst :

Proces-Verbaal van de Algemene Buitengewone Vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op datum van 01 december 2014,

Met éénparigheid van de stemmen aanvaardt de Algemene Vergadering de verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de Vilvoordsesteenweg 166 te 1850 Grimbergen naar de Vilvoordsesteenweg 332 te 1850 Grimbergen en dit vanaf 01 december 2014.

Kerckhof Johan

Zaakvoerder

dp de laatste blz. van riiik-S vermelden : eecto : Naam en hoedanigheid rran de instrumentéFenïfe nôtáris,-hëtzij van de perso(o)n(én)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.11.2007, GGK 11.01.2008, NGL 15.02.2008 08047-0301-013
06/03/2007 : ME. - JAARREKENING 30.11.2006, GGK 12.01.2007, NGL 28.02.2007 07064-5280-015
03/03/2006 : ME. - JAARREKENING 30.11.2005, GGK 13.01.2006, NGL 24.02.2006 06057-1371-015
31/01/2006 : BL551742
28/02/2005 : BL551742
18/02/2004 : BL551742
26/02/2003 : BL551742
06/02/2003 : BL551742
19/01/2001 : BL551742
24/05/2000 : BL551742
01/01/1993 : BL551742
27/10/1992 : BL551742
11/07/1991 : BG67269

Coordonnées
DEBBEL DEBBEL PRODUKTIES

Adresse
VILVOORDSESTEENWEG 166 1850 GRIMBERGEN

Code postal : 1850
Localité : GRIMBERGEN
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande