DEBECOR

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DEBECOR
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 427.453.858

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.04.2014, NGL 04.07.2014 14262-0355-009
01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.04.2013, NGL 27.07.2013 13360-0333-012
13/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.05.2012, NGL 12.06.2012 12160-0575-017
22/05/2012
ÿþ Mod Word 11.t

In de bïjlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



N4eteettla

~igilé- Cie

eceebonk s,nn iemo~~f 2012

N

~ ~~etiti ~e empan

Griffie

f

1111111111111j1511611j1t1p11

bel a; Br Sta



Ondernemingsnr : 0427.453.858

Benaming

(voluit) : Nikas Consulting

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2012 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3460 Bekkevoort, Struikstraat 39

(volledig adres)

Onderwerp akte : Naamswijziging - Doelswijziging - Wijziging datum gewone algemene vergadering - Omzetting in besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid - Kapitaalvermindering - Benoemingen

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Nikas Consulting", met maatschappelijke zetel te 3460 Bekkevoort, Struikstraat 39, STW BE 0427.453.858 RPR Leuven, opgemaakt door Notaris Ernst van Soest te Hasselt op zesentwintig maart tweeduizend en twaalf, met volgende registratievermelding: "Geregistreerd tien bladen zonder verzendingen te Hasselt 1, de 29 maart 2012, boek 787, blad 79, vak 06. Ontvangen: vijfentwintig euro (25 ¬ ). De e.a. Inspecteur, (getekend) K. BLONDEEL."

Blijkt dat de vergadering volgende beslissingen genomen heeft met eenparigheid van stemmen:

- Eerste beslissing: Naamswijziging.

De vergadering heeft beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen van "Nikas Consulting" in "Debecor" en de eerste alinea van artikel 1 van de statuten te vervangen door volgende tekst: "De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "Debecor"; zij heeft een handelsrechtelijk karakter." .

- Tweede beslissing: Doelswijziging.

a) De vergadering heeft verklaard kennis te hebben genomen van het bijzonder verslag van de raad van bestuur van 16 maart 2012, met omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel en van de bij het verslag gevoegde staat van activa en passiva van 31 december 2011.

b) Vervolgens heeft de vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen en artikel 4 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland en zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

o iedere vorm van handel voor de toelevering aan project- en binnenhuisinrichting; iedere vorm van handel in schoenen, handtassen en lederwaren, evenals de adviesverlening en toelevering voor de fabricage van die goederen.

o adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer (74.14).

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen."

Derde beslissing: Wijziging datum gewone algemene vergadering.

De vergadering heeft beslist de datum van de gewone algemene vergadering te wijzigen naar de laatste maandag van de maand april om negentien uur. Als gevolg hiervan wordt beslist de eerste alinea van artikel 27 van de statuten van de vennootschap te vervangen door volgende tekst: "De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar warden bijeengeroepen op de laatste maandag van de maand april om negentien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden."

- Vierde beslissing: Verslagen - Omzetting van de vennootschap.

a) De vergadering heeft verklaard kennis te hebben genomen van:

1) Het bijzonder verslag van de Raad van Bestuur van de vennootschap van 16 maart 2012 dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht en van de daarbijgevoegde staat van actief en passief van de vennootschap per 31 december 2011.

2) Het verslag van de Heer Luc Frederickx, vertegenwoordigend de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LURA, met zetel te 3202 Rillaar, Schoonderbeukenweg 273, externe accountant, aangeduid door de Raad van Bestuur, van 16 maart 2012, over

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

voormelde staat van actief en passief van de vennootschap. De besluiten van het verslag van de externe accountant in datum van 16 maart 2012, luiden letterlijk als volgt:

"1k heb de controle uitgevoerd van de jaarrekening van Nikas Consulting nv over het boekjaar afgesloten op 31-12-2011, opgesteld op basis van het in België van toepassing zijnde boekhoudkundig referentiestelsel, met een balanstotaal van 257.376,17 ¬ en waarvan de resultatenrekening afsluit met een winst van het boekjaar van 121.189,17 ¬ .

Het opstellen van de jaarrekening valt onder de verantwoordelijkheid van de raad van bestuur. Deze verantwoordelijkheid omvat onder meer: het ontwerpen, implementeren en in stand houden van een interne controle met betrekking tot het opstellen en de getrouwe weergave van de jaarrekening zodat deze geen afwijkingen van materieel belang, als gevolg van fraude of van fouten bevat, het kiezen en toepassen van geschikte waarderingsregels, en het maken van boekhoudkundige ramingen die onder de gegeven omstandigheden redelijk zijn.

Het is mijn verantwoordelijkheid een oordeel over deze jaarrekening tot uitdrukking te brengen op basis van mijn controlewerkzaamheden. 1k heb mijn controle uitgeoefend overeenkomstig de wettelijke bepalingen en volgens de in België geldende controlenormen, zoals uitgevaardigd door het Beroepsinstituut van Boekhouders en Fiscalisten.

Overeenkomstig deze controlenormen, heb ik controlewerkzaamheden uitgevoerd ter verkrijging van controleinformatie over de in de jaarrekening opgenomen bedragen en toelichtingen. De selectie van deze controlewerkzaamheden is afhankelijk van mijn beoordeling welke een inschatting omvat van het risico dat de jaarrekening afwijkingen van materiaal belang bevat als gevolg van fraude of van fouten. Bij het maken van mijn risicoïnschatting hou ik rekening met de bestaande interne controle van de vennootschap met betrekking tot het opstellen en de getrouwe weergave van de jaarrekening ten einde in de gegeven omstandigheden de gepaste werkzaamheden te bepalen maar niet om een oordeel over de effectiviteit van de interne controle van de vennootschap te geven. Ik heb tevens de gegrondheid van de waarderingsregels, de redelijkheid van de boekhoudkundige ramingen gemaakt door de vennootschap, alsook de voorstelling van de jaarrekening als geheel beoordeeld. Ten slotte, heb ik van de raad van bestuur en van de verantwoordelijken van de vennootschap de voor mijn controlewerkzaamheden vereiste ophelderingen en inlichtingen verkregen, Ik ben van mening dat de door mij verkregen controleinformatie een redelijke basis vormt voor het uitbrengen van mijn oordeel,

Naar mijn oordeel geeft de jaarrekening afgesloten op 31 december 2011 een getrouw beeld van het vermogen, de financiële toestand en de resultaten van de vennootschap, in overeenstemming met het in België van toepassing zijnde boekhoudkundig referentiestel."

b) De vergadering heeft beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen, zonder wijziging van de rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen. De bedrijvigheid en het maatschappelijk doel blijven onveranderd, rekening houdend met de doelswijziging zojuist doorgevoerd.

Het kapitaal en de reserves, blijven onaangeroerd, evenals alle actieve en passieve bestanddelen, de afschrijvingen, de minwaarden en de meerwaarden. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zet de geschriften en de boekhouding voort zoals gehouden door de naamloze vennootschap.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bewaart het ondernemingsnummer van de naamloze vennootschap, te weten het nummer 0427.453.858.

De omzetting gebeurt op basis van de actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten op 31 december 2011, en waarvan een exemplaar werd aangehecht aan het verslag van de Raad van Bestuur.

AI de bewerkingen gedaan sinds deze datum door de naamloze vennootschap worden geacht te zijn vervuld voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

- Vijfde beslissing: Kapitaalvermindering:

De vergadering heeft beslist het kapitaal van de vennootschap te verminderen met honderddrieënzeventigduizend honderd en vier euro en zeventien cent (173.104,17 EUR) om het te brengen van tweehonderddrieëntwintigduizend honderd en vier euro en zeventien cent (223.104,17 EUR) op vijftigduizend euro (50.000,00 EUR), zonder vernietiging van aandelen, door terugbetaling aan elk aandeel van een gelijk bedrag werkelijk gestort kapitaal van honderdtweeënnegentig komma drie drie zeven negen euro (192,3379 EUR).

Overeenkomstig artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen, kan deze uitkering slechts geschieden twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot vermindering van het kapitaal in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en mits nakoming van de voorwaarden voorzien door dit artikel.

De terugbetaling geschiedt door afhouding van het gestort kapitaal.

Zesde beslissing: Aanneming van de statuten van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, De vergadering heeft, rekening houdend met de voorgaande beslissingen, de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vastgesteld en goedgekeurd.

De gegevens van de vennootschap zijn bijgevolg als volgt

RECHTSVORM-BENAMING:

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "Debecor".

ZETEL:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3460 Bekkevoort, Struikstraat 39.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland en zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

° iedere vorm van handel voor de toelevering aan project- en binnenhuisinrichting; iedere vorm van handel

in schoenen, handtassen en lederwaren, evenals de adviesverlening en toelevering voor de fabricage van die

goederen.

° adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer (74.14).

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap

uitoefenen.

DUUR:

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

KAPITAAL - AANDELEN:

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt vijftigduizend euro (60.000,00 EUR),

vertegenwoordigd door negenhonderd (900) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk

één/negenhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn altijd op naam.

BESTUUR:

Zaakvoerders:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de

rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde

regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de

bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de

algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar,

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder kosteloos

uitgeoefend,

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel

van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Vertegenwoordiging:

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij alleen optreden, tenzij anders is bepaald door de

algemene vergadering.

Bijzondere volmachten:

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn

geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht,

onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder

jaar.

JAARVERGADERING:

leder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de laatste maandag van de maand april om

negentien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de

eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 26

van de statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen

van besluit, getekend en goedgekeurd door aile vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde

dag voor het houden van de gewone algemene vergadering,

De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of in een andere plaats in

België, zoals aangeduid in de oproepingen.

UITOEFENING STEMRECHT:

Elk aandeel geeft recht op één stem.

a) Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

b) Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een Lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijke volmacht.

De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering, om aangehecht te worden aan de notulen van de vergadering,

a) Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

b) Behoudens afwijkende bepalingen in deze statuten, mag het stemrecht, verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid, slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle mede-eigenaars.

c) Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

d) Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend.

Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts beraad-slaagd worden in een vergadering waarin aile aandelen aanwezig zijn en mits daartoe met eenparigheid van stemmen besloten wordt.

De vereiste instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering. Schriftelijke besluitvorming:

Met uitzondering van:

- de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen; en

- de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder/zaakvoerders/het college van zaakvoerders een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar aile vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van aile vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen,

BESTEMMING VAN DE WINST:

Jaarlijks wordt van de nettowinst tenminste vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder.

BESTEMMING VAN DE VEREFFENING:

Met inachtneming van aile verplichtingen opgelegd aan de vereffenaars door het Wetboek van Vennootschappen, worden, na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, de nettoactiva onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet aile aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door aile aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder aile aandelen verdeeld.

-Zevende beslissing: Ontslag van de bestuurders.

De vergadering heeft kennis genomen van het ontslag van bestuurders van de vocrmalige naamloze vennootschap "Nikas Consulting", te weten 1) de Heer Jacques DE CEUNYNCK, wonende te 3460 Bekkevoort, Struikstraat 39, 2) Mevrouw Sheila BEVERNAGE, wonende te 3460 Bekkevoort, Struikstraat 39 en 3) Mevrouw Heidi DE CEUNYNCK, wonende te 3460 Bekkevoort, Struykstraat 26. De vergadering heeft beslist het ontslag van deze bestuurders, ingediend op 26 maart 2012, te aanvaarden,

- Achtste beslissing: Benoeming van zaakvoerders.

De vergadering heeft beslist te benoemen tot gewone, niet-statutaire, zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Debecor", voor onbepaalde duur:

- De Heer Jacques DE CEUNYNCK, wonende te 3460 Bekkevoort, Struikstraat 39;

- Mevrouw Sheila BEVERNAGE, wonende te 3460 Bekkevoort, Struikstraat 39.

Zij verklaarden hun opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van de aldus benoemde zaakvoerders is bezoldigd.

Er werd beslist geen commissaris te benoemen.

- Negende beslissing: Machtiging zaakvoerders.

De vergadering heeft beslist de zaakvoerders van de vennootschap aile volmachten te verlenen voor de uitvoering van wat voorafgaat en meer bepaald ook tot uitvoering van de beslissingen betreffende de kapitaalvermindering.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

Ernst van Soest,

Notaris te Hasselt

Tegelijk hiermee neergelegd

- de expeditie van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 26 maart 2012,

- de gecoordineerde tekst der statuten met de lijst der publicatiedata,

- het verslag van de raad van bestuur betreffende de doelswijziging met de staat van activa en passiva.

- het verslag van de raad van bestuur betreffende de omzetting van de vennootschap met de staat van

activa en passiva.

- het verslag van de externe accountant betreffende de staat van activa en passiva.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

" aán het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

07/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.05.2011, NGL 28.05.2011 11127-0418-017
02/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.05.2010, NGL 29.07.2010 10352-0003-017
25/03/2010 : LE065739
03/08/2009 : LE065739
07/08/2008 : LE065739
06/06/2008 : LE065739
12/07/2007 : LE065739
18/07/2006 : LE065739
21/06/2005 : LE065739
05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.04.2015, NGL 30.07.2015 15376-0439-010
20/05/2003 : LE065739
27/06/2002 : LE065739
13/06/2002 : LE065739
07/03/2002 : LE065739
16/06/2001 : LE065739
17/06/2000 : LE065739
01/01/1989 : LE65739
20/05/1988 : LE65739
20/05/1988 : LE65739
01/01/1988 : LE65739
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.04.2016, NGL 30.08.2016 16532-0461-009

Coordonnées
DEBECOR

Adresse
STRUIKSTRAAT 39 3460 BEKKEVOORT

Code postal : 3460
Localité : BEKKEVOORT
Commune : BEKKEVOORT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande