DEBOCA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEBOCA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.358.067

Publication

06/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 03.03.2014, NGL 29.04.2014 14109-0366-014
20/04/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12302280*

Neergelegd

18-04-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0845358067

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): DEBOCA

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Joseph Depauwstraat 27

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte voor notaris Lode Leemans verleden te Sint-Pieters-Leeuw op zestien april tweeduizend twaalf

met de volgende melding : "Nog te registreren.", blijkt dat :

1. een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met als naam  DEBOCA

2. zetel te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Joseph Depauwstraat 27.

3. met een onbeperkte duur;

4. door oprichter : De heer DE DECKER Hans, geboren te Geraardsbergen op veertien maart negentienhonderdachtentachtig , nationaal nummer 88.03.14-093.95, identiteitskaartnummer 590-9016803-97, ongehuwd, wonende te 9500 Geraardsbergen (Moerbeke), Atembekestraat 187 . Mevrouw BICKÉ Marieke, geboren te Ninove op veertien november negentienhonderdvierentachtig , nationaal nummer 84.11.14-080.80, identiteitskaartnummer 591-3180948-32, ongehuwd, wonende te 9506 Geraardsbergen (Nieuwenhove), Overraadstraat 21 .

5. Met een maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) volstort ten belope van 6.200,00 euro, het bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen bedraagt 12.400,00 euro door de oprichter. Ondergetekende notaris bevestigt dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd op 2 april 2012, bij de BNP PARIBAS FORTISBANK, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

6. Het kapitaal is vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder nominale waarde, waarop volledig in geld is ingeschreven.

7. Boekjaar : van één oktober tot dertig september van elk jaar.

8. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

9. Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, of lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon zoals bepaald in artikel 61,§2 Wetboek van Vennootschappen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

10. Er worden geen commissarissen benoemd;

11. De vennootschap heeft tot doel : 1. Het uitbaten van een drankgelegenheid en het houden van kleine restauratie als zowel restauratie; 2. Import van wijnen en dranken op basis van wijn; 3. Het uitoefenen van traiteurdiensten; 4. Uitbating van detailhandel of groothandel in verband met confectie zoals bijvoorbeeld, lingeriewinkel, kledingswinkel, schoenwinkel enz; 5. Het aankopen, ruilen, verkopen, huren en onderhuren,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

verhuren en onderverhuren, met of zonder aankoopoptie, het uitbaten en het onderhouden van huizen, appartementen, kantoren, winkels, handelsfondsen, terreinen, gronden en domeinen, en, meer algemeen, van alle mogelijke onroerende goederen, alsook het uitvoeren van alle mogelijke financieringsverrichtingen. Zij zal alle mogelijke constructies kunnen optrekken voor eigen rekening of voor rekening van derden, als opdrachtgever, en, eventueel, de onroerende goederen kunnen veranderen en opwaarderen; verkavelingen kunnen onderzoeken en inrichten, met inbegrip van de aanleg van wegen en rioleringen, alle materialen kunnen kopen; alle ondernemingsovereenkomsten kunnen ondertekenen die noodzakelijk zouden zijn, alsook het beheer van de gebouwen en het patrimoniumbeheer. Zij zal alle mogelijke activiteiten wat betreft DJ-activiteiten kunnen uitoefenen. Alsook het aankopen en (door-)verkopen van geluidsapparatuur en DJ-materiaal. Zij kan kopen, verkopen, ter beschikking stellen, in leasing geven of nemen, huren, verhuren en verbouwen van onroerende goederen in eigen beheer. Zij kan bovendien, onder voorbehoud van wettelijke beperkingen, alle commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. Zij kan meer bepaald bij wege van inbreng, fusie, inschrijving, financiële interventie of op enige andere wijze belangen nemen in vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk samenvalt of verband houdt met het hare of bijdraagt tot de realisatie ervan.

12. De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand maart om 10.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders. de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen. Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten. De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist. Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

13. De oprichters geven volmacht voor onbepaalde tijd aan de heer Rypers Geert te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Kareeloven 7, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket en/of handelsregister en/of op de griffie en/of Kamer van Ambachten en Neringen en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten, naar aanleiding van deze oprichting.

Slot- en Overgangsbepalingen : Onmiddellijk heeft de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: 1) de heer DE DECKER Hans, voornoemd en 2) Mevrouw BICKÉ Marieke, voornoemd. Hun mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op dertig september tweeduizend dertien. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

Voor eensluidend uittreksel

Tegelijkertijd mee neergelegd : uitgifte van de akte.

Lode Leemans,

Notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DEBOCA

Adresse
JOSEPH DEPAUWSTRAAT 27 1600 SINT-PIETERS-LEEUW

Code postal : 1600
Localité : SINT-PIETERS-LEEUW
Commune : SINT-PIETERS-LEEUW
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande