DEKSTRO INVESTMENTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEKSTRO INVESTMENTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.543.492

Publication

15/12/2011
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie deê

Rechtbank van Koo handel

te Leuven, de )5 [LEC. 20q

DE GRIFFIER,

Griffie

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbles

101

+11188483"



Ondernerningsnr M-t4 _ .SS. WQ k._

Benarrting gvoluit) : DEKSTRO IK4VESTaEHTS

(vartsort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE A.ANSPRAKELI,IKHEiD

Zetel : Van Rodestraat, 30 - Kessel-Lo (B-3010 LEUVEN)

" Onderwerp akte :Oprichtingsakte

. Er blijkt uit een akte verleden op Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris te Elsene, dat:

De heer Denis Frimpong ODOI, geboren te Leuven, op 27 mei 1988, gedomicilieerd te Kessel-Lo (3010::

Leuven), Van Rodestraat 30.

een vennootschap heeft opgericht met volgende kenmerken:

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam: DEKSTRO INVESTMENTS

Zetel: Van Rodestraat, 30  Kessel-Lo (B-3010 Leuven)

Doel: "

De vennootschap heeft tot doel de oprichting, de verwerving, het beheer, het verbouwen, het vrijwaren, het . verbeteren, het onderhouden, het uitbaten en verkopen van vastgoed, het huren en verhuren, verbouwen,:: beheren en onderhouden van vastgoed, financieren van vastgoedprojecten, en het optreden als handelaar in.; onroerende goederen. Tot verwezenlijking van dit doel mag de vennootschap alle noodzakelijke materialen, goederen, apparaten en gebruiksvoorwerpen kopen, huren of invoeren. De vennootschap kan tot verwezenlijk,: van het doel overeenkomsten voorbereiden, opstellen en tekenen, financieringsoperaties uitwerken, en in het.: algemeen te doen wat nuttig is met het oog op het verwezenlijken van het doel.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels- en financiële verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. Zij kan leningen toestaan aan alle vennootschappen, zich . borg stellen en zekerheden toestaan, zelfs hypothecair.

Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, ondernemingen of vennootschappen die een, zelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar` , producten of diensten kunnen vergemakkelijken.

Zij kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar in andere vennootschappen waarnemen.

De vennootschap zal geen activiteiten verrichten waarvoor een vergunning vereist is, zonder deze vergunning. eerst te hebben verkregen.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur .

Kapitaal: achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550,00 FUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

Bestuur: de vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders ("het bestuur"), al dan niet vennoten. door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijft de zaakvoerder waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

De opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering. Alle zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met een

Op de laatste blz. van Luik B vermelden - Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(g)nt.ent bevoegd rte rechtspersoon ten eenzier; von derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

motl 11.1

gewone meerderheid.

BEVOEGDHEDEN VAN HET BESTUURSORGAAN

Het bestuursorgaan is met de meest uitgebreide bevoegdheden bekleed om alle handelingen te verrichten die

nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Het is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene

vergadering zijn voorbehouden.

Het bestuursorgaan kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen vennoot is, bevoegdheden voor bijzondere

" en bepaalde aangelegenheden opdragen.

TEGENSTRIJDIGHEID VAN BELANGEN.

- Indien de enige zaakvoerder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft " dat strijdig is reet een beslissing of verrichting die onder zijn bevoegdheid valt, dan moet hij de vennoten daarvan in kennis stellen en mag de beslissing slechts genomen worden of de verrichting slechts gedaan . worden voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor een in artikel 259 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een document dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Indien er een college van zaakvoerders is en een zaakvoerder bij een beslissing of een verrichting van het college van zaakvoerders rechtstreeks of onrechtstreeks een belang heeft zoals bedoeld in artikel 259 van het Wetboek van Vennootschappen, dienen de bepalingen en formaliteiten voorzien in artikel 259 van het Wetboek van Vennootschappen te worden nageleefd.

VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, rechtsgeldig vertegenwoordigd [door de enige zaakvoerder of, in geval er meerdere zaakvoerders zijn, door twee gezamenlijk optredende zaakvoerders, die desgevallend] geen bewijs van een voorafgaand besluit van het college van zaakvoerders tegenover derden moet(en) leveren. Jaarvergadering: op 15 mei om 14.00 uur. Indien deze dag een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daarop volgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

" De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op een andere plaats in België zoals aangeduid in de oproepingen.

Uitoefening van het stemrecht: elk aandeel geeft recht op één stem.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. Wanneer de vennootschap meerdere . vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijk volmacht. De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering om aangehecht te worden aan de notulen van de vergadering.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden : vastgesteld.

Behoudens afwijkende bepalingen in de statuten, mag het stemrecht, verbonden aan een aandeel in . onverdeeldheid, slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle mede-eigenaars. Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend, tenzij anders bedongen in de overeenkomst tot inpandgeving en de vennootschap daarvan op de hoogte werd gebracht.

ledere vennoot kan per brief, telegram, telex, telefax of op een andere schriftelijke wijze een volmacht geven om zich op de algemene vergadering te laten vertegenwoordigen. De lasthebber moet geen vennoot zijn.

Het bestuursorgaan mag in de oproeping de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij minstens drie werkdagen vôôr de algemene vergadering op de in de oproeping aangeduide plaats worden neergelegd. Boekjaar: begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Winstverdeling: Jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf procent voorafgenomen tot vorming van een wettelijk reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering jaarlijks bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de netto-winst, mits eerbiediging van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Saldo na vereffening: Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief is gedaald tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet het bestuursorgaan de vraag van de ontbinding van de vennootschap en eventueel andere maatregelen voorleggen aan de algemene vergadering, die zal beraadslagen overeenkomstig artikel 332 van het Wetboek van vennootschappen.

Wanneer het netto-actief ten gevolge van het geleden verlies is gedaald tot minder dan een vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan tot de ontbinding worden besloten door een vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief is gedaald tot beneden het bedrag zoals bepaald in artikel 333 van het Wetboek van vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap in rechte vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

y" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedaniaheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(omeni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Voor-

behouden

aa,n het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

DIVERSE BEPALINGEN .

Volmacht: de oprichter is in de oprichtingsakte vertegenwoordigd door de heer Stijn Maria FRANCIS, geboren te Diest, op 18 december 1982, gedomicilieerd te Schaffen (3290 Diest), Rothstraat 170, ingevolge één onderhandse volmacht.

Inschrijving en volstorting van het kapitaal: op de aandelen werd door de oprichter ingeschreven door middel van een inbreng in geld.

Elk aandeel in geld en evenredig volstort werd voor een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR).

De instrumenterende notaris bevestigt dat het bedrag van volstorting, conform artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening geopend bij ING Belgje. Het door voormelde financiële instelling verstrekt bewijs werd aan de notaris overhandigd en zal in zijn dossier worden bewaard.

Benoeming van de zaakvoerder: Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op één (1). Wordt tot zaakvoerder benoemd, zonder beperking van duur: de heer Denis ODOI, voornoemd.

Eerste boekwar: vanaf de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt tot 31 december 2012.

Eerste jaarvergadering: in 2013.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL (opgemaakt veôr registratie in toepassing van artikel 173, 1 °bis van het Wetboek der Registratierechten).

Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte. lvolmacht werd aan de oprichtingsakte

gehecht.

Gellktÿdr'ge neerlegging:

- de expeditie van de oprichtingsakte;

Ox de laatste blz. van Luik B vermelde Recto Naam En hceda:tiglleid van de instritnlerlterehtte, notaris hetzil va[, de persfS;O;^men? bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden tf? °lc1"iz-ver3woarCJi7cr,

Verso . Naam en handtekening

Coordonnées
DEKSTRO INVESTMENTS

Adresse
VAN RODESTRAAT 30 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande