DENS UNIVERSALIS

Société en commandite simple


Dénomination : DENS UNIVERSALIS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 833.161.110

Publication

07/02/2011
ÿþ Med

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 11111!11111I1j1j11(1)1111111111

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



e#Serreetegd ter glieette

Ree?tb:tZk van Mep3itnd@t4

te Leuver, de 2 6 29ilî

DE GRISr1F11 ,

Griffie

Ondememingsnr:

Benaming

(volut) : DENS UNIVERSALIS

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Gobbelsrode 111, 3220 Kortrijk-Dutsel

Onderwerp akte : Oprichting r

Op 20 januari 2011 werd een burgerlijke vennootschap opgericht onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap met als naam Dens Universalis.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3220 Kortrijk-Dutsel, Gobbelsrode 111. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf 20 januari 2011.

De vennootschap heeft tot doel het verstrekken van diensten in de technologische, operationele en logistieke uitvoering van alle medico-dentale opdrachten, het verstrekken van algemene en bijzondere managementdiensten, het verstrekken van deskundig advies door het beschikbaar stellen van professionele, kennis en ervaring, het verstrekken van advies en bijstand met betrekking tot het algemeen management (personeelsbeleid, administratie, ...) en het verstrekken van advies en bijstand met betrekking tot bedrijfsvoering en organisatie (planning, financiering, ...).

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 3.000 euro en is vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal werd volledig volstort.

De beherende vennoot is de heer Jozef Ludovic Beckers, Gobbelsrode 111 te 3220 Kortrijk-Dutsel.

Tot zaakvoerder wordt benoemd: de heer Jozef Ludovic Beckers, Gobbelsrode 111 te 3220 Kortrijk-Dutsel. Hij bestuurt alleen de vennootschap en vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. In afwijking hiervan begint het eerste boekjaar op 20 januari 2011 om te eindigen op 31 december 2011.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maakt de zaakvoerder de jaarrekening op. Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering welke bestemming zal gegeven worden aan het resultaat.

Eenvormig verklaard,

Jozef Ludovic Beckers

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

"

Coordonnées
DENS UNIVERSALIS

Adresse
GOBBELSRODE 111 3220 KORTRIJK-DUTSEL

Code postal : 3220
Localité : Kortrijk-Dutsel
Commune : HOLSBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande