DEPETTER TECHNICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEPETTER TECHNICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.650.817

Publication

10/07/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

- het algemeen management en de coördinatie van, en de algemene en specifieke opvolging van, bouw- en verbouwprojecten.

Zij kan bovendien alle commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Zij kan meer bepaald bij wege van inbreng, fusie, inschrijving, financiële interventie of op enige andere wijze belangen nemen in vennootschappen, verenigingen of ondernemin¬gen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel geheel of gedeelte¬lijk samenvalt of verband houdt met het hare of bijdraagt tot de realisatie ervan.

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 ¬ ), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal, waarop werd ingetekend a pari van de nominale waarde als volgt:

A. Inbreng in speciën

 door de heer Depetter Pierre, voornoemd sub 1), ten belope van vierduizend driehonderdveertig

euro (4.340 ¬ ), vertegenwoordigd door drieëntwintig (23) aandelen;

 door de heer Depetter Kristof, voornoemd sub 2), ten belope van duizend achthonderdzestig euro

(1.860 ¬ ), vertegenwoordigd door tien (10) aandelen.

totaal: drieëndertig (33) aandelen

Bankattest

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van

het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE55

0017 5925 4644 bij BNP Paribas Fortis, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 7

juli 2015 afgeleverd bankattest, dat aan deze akte zal gehecht blijven.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven,

volgestort is ten belope van honderd ten honderd.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200 ¬ ).

Het kapitaal is volledig volgestort.

B. Inbreng in natura

a. Inbreng in natura

De heer Pierre Depetter, hiervoren omstandig geïdentificeerd, verklaart inbreng te doen van een aantal activa en passivabestanddelen, zoals uitvoerig omschreven in het hiervoor vermeld verslag van de bedrijfsrevisor, deel uitmakende van zijn eenmanszaak, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0749.294.019 met als BTW nummer BE0749.294.019.

b. Verslagen

1) De heer Luc Callaert, bedrijfsrevisor, deel uitmakende van de burgerlijke vennootschap onder de

vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Luc Callaert, te 1840

Londerzeel, Zwaluwstraat 117, heeft op datum van 29 juni 2015 het verslag opgesteld, zoals

voorgeschreven door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen .

De besluiten van dit verslag luiden als volgt :

 6. BESLUIT

De inbreng in natura tot oprichting van de bvba DEPETTER TECHNICS bestaat uit een lichte

vrachtwagen met bijkomende belettering en wrapping.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura ;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid ;

c) dat de voor de inbreng door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 67 aandelen van de bvba DEPETTER TECHNICS, met aanduiding nominale waarde (186,00 Euro per aandeel), alsmede het boeken van een schuld van de vennootschap aan de heer en mevrouw Depetter Pierre  De Meyer Marina ten bedrage van 6.450,00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen  fairness opinion is.

Londerzeel, 29 juni 2015

(getekend)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

LUC CALLAERT BV ovv BVBA

Vertegenwoordigd door

Luc Callaert, bedrijfsrevisor

2) De oprichters hebben het bijzonder verslag opgesteld voorzien door het bovengenoemd artikel,

waarin zij uiteenzetten waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap en

eventueel ook waarom afgeweken wordt van de besluiten van het verslag van de revisor.

Een afschrift van elk van deze verslagen zal samen met een afschrift deze worden neergelegd op de

griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Algemene voorwaarden van de inbreng

1. De vennootschap krijgt de eigendom en het genot van de ingebrachte zaak vanaf heden, door de werkelijke en effectieve inbezitstelling onder voorwaarde vanaf heden alle belastingen, taksen en bijdragen, welke dan ook, te dragen en te betalen, en dat ter ontheffing van de inbrenger.

2. Het goed wordt ingebracht in de staat waarin het zich momenteel bevindt.

3. De vennootschap zal in de plaats treden van de inbrenger wat alle rechten en verbintenissen betreft die eruit voortvloeien, zonder enig verhaal tegen de inbrengers, noch enige tussenkomst van hun kant.

De inbreng in natura ten bedrage van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400 ¬ ) wordt volledig gebruikt voor de vorming van het kapitaal.

c. Vergoeding van de inbreng

Aan de heer Depetter Pierre worden voor deze inbreng zevenenzestig (67) aandelen zonder nominale waarde toegekend.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al of niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal, de duur van hun opdracht en hun eventuele bezoldiging vaststelt. Die bezoldiging bestaat in een vaste of veranderlijke wedde die op de resultatenrekening wordt geboekt.

Iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennoot¬schap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en om de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte, zij het als eiser of als verweerder.

De jaarlijkse algemene vergadering komt verplicht samen in de zetel van de vennoot¬schap, op de tweede vrijdag van de maand juni om achttien uur.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend zestien. Alle handelingen vanaf één juli tweeduizend vijftien zijn voor rekening van de vennootschap. De algemene vergadering beslist, na de verplichte voorafnemingen, over de bestemming van de nettowinst.

Onder geen beding mag winst worden uitgekeerd indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan, het totaal van het actief zoals het blijkt uit de balans, na aftrek van de voorzieningen en de schulden. Van het nettoactief zijn uitgeslo¬ten, het nog niet afgeschreven bedrag van de oprichtingskosten en, behoudens uitzonder¬lijke gevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de onderzoeks en ontwikkelingskos¬ten.

Bij invereffeningstelling van de vennootschap, om welke reden ook, gebeurt de vereffe¬ning van de vennootschap door de in functie zijnde zaakvoerder(s) of, bij dier ontstente¬nis, door één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Deze laatste beslist over hun aantal, bevoegdheden en vergoeding.

Na de verwezenlijking van het actief en de aanzuivering van het passief of de consignatie van de daartoe nodige gelden wordt het saldo onder de vennoten verdeeld naar verhou¬ding van de aandelen die zij bezitten, nadat een evenwicht tussen de stortingen tot stand is gebracht. Wordt aangesteld tot zaakvoerder voor onbepaalde duur :

De heer Depetter Pierre, voornoemd, hier aanwezig en aanvaardende.

De heer Depetter Kristof, voornoemd, hier aanwezig en aanvaardende.

Het mandaat van de zaakvoerder is al dan niet bezoldigd en zal bepaald worden door de algemene vergadering.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlage: uitgifte van de akte + verslag van de oprichter-inbrenger + verslag van de bedrijfsrevisor ~~Uit een akte van oprichting verleden voor notaris Yves De Ruyver, te Liedekerke op 8 juli 2015, neergelegd ter registratie, blijkt dat:

1) De heer DEPETTER Pierre Johny, geboren te Liedekerke op 9 januari 1961, (nationaal nummer 61.01.09-471.62), echtgenoot van mevrouw De Meyer Marina Lisette Alfonsine, wonende te 1770

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Liedekerke, Sint-Gabrielstraat 247.

2) De heer DEPETTER Kristof, ongehuwd, geboren te Asse op 10 november 1992, (nationaal

nummer 92.11.10-131.26), wonende te 1770 Liedekerke, St-Gabriëlstraat 247.

een besloten vennootschap met beperkte aansprake¬lijkheid hebben opgericht onder de benaming

 DEPETTER TECHNICS met maatschappelijke zetel te 1770 Liedekerke, Sint-Gabriëlstraat 247.

De vennootschap heeft als doel:

- alle activiteiten van centrale verwarming, sanitair en lood- en zinkwerk, omvattende het installeren,

plaatsen, herstellen, onderhoud, in werking stellen, van toestellen, installaties, branders en alle

soorten van materialen;

- het plaatsen, de productie, installatie, het beheer, de aan- en verkoop, huur- en verhuur, en handel

van alle soorten van goederen en materialen met betrekking tot niet- en natuurlijke energieën, zoals

elektriciteit, zon, wind, water en andere;

- het grondverzet in al zijn aspecten, waaronder graven, ophogen, egaliseren, nivelleren, sleuven en

geulen maken;

- stellingen plaatsen en afbreken, gevelreiniging,

- alle soorten van laswerken, montage- en constructiewerken;

- drainage van bouwterreinen, industrie-, land- en bosbouwgrond;

- aanleg van alle soorten pijpleidingen, kabels en andere leidingen;

- de invoer en uitvoer, aan- en verkoop, huur en verhuur, klein- en groothandel in alle soorten

goederen, producten en materialen, grondstoffen, hulpstoffen, gereedschappen,

investeringsgoederen en andere goederen en materialen voor de bouwnijverheid en aanverwante

sectoren, waarvan voornamelijk schrijnwerk, loodgieterij, sanitair, elektriciteit, verwarming en

ventilatie;

- schrijnwerken, reiniging- en herstellingswerken aan gebouwen, tuinwerkzaamheden,

isolatiewerken, elektriciteitswerken, sanitaire werken en andere werken in de bouwsector;

- de aanneming van werken, dienstverlening en adviesverstrekking inzake de bouw- en

verbouwsector, de water- en verwarmingstoepassingen, land- en tuinbouwsector en aanverwante

sectoren;

- de aan- en verkoop, huur en verhuur, exploitatie, renovatie van roerend en onroerend vermogen;

- het onderhouden, herstellen, versieren van gebouwen, daken en andere onroerende goederen;

- alsook onderhouden van gas- en mazoutketels;

- detailhandel in elektrische materialen;

- de dienstverlening en adviesverstrekking aan personen, instellingen en anderen inzake centrale

verwarming, sanitair, energie, grondwerken, de vervoer- en bouwsector;

- mechanica, onderhoud en herstelling van machines en installaties en andere roerende en

onroerende goederen;

- het algemeen management en de coördinatie van, en de algemene en specifieke opvolging van,

bouw- en verbouwprojecten.

Zij kan bovendien alle commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële handelingen

verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Zij kan meer bepaald bij wege van inbreng, fusie, inschrijving, financiële interventie of op enige

andere wijze belangen nemen in vennootschappen, verenigingen of ondernemin¬gen, in België of in

het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel geheel of gedeelte¬lijk samenvalt of verband houdt

met het hare of bijdraagt tot de realisatie ervan.

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 ¬ ), verdeeld in

honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderdste

(1/100ste) van het kapitaal, waarop werd ingetekend a pari van de nominale waarde als volgt:

A. Inbreng in speciën

 door de heer Depetter Pierre, voornoemd sub 1), ten belope van vierduizend driehonderdveertig

euro (4.340 ¬ ), vertegenwoordigd door drieëntwintig (23) aandelen;

 door de heer Depetter Kristof, voornoemd sub 2), ten belope van duizend achthonderdzestig euro

(1.860 ¬ ), vertegenwoordigd door tien (10) aandelen.

totaal: drieëndertig (33) aandelen

Bankattest

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van

het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE55

0017 5925 4644 bij BNP Paribas Fortis, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 7

juli 2015 afgeleverd bankattest, dat aan deze akte zal gehecht blijven.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven,

volgestort is ten belope van honderd ten honderd.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200 ¬ ).

Het kapitaal is volledig volgestort.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

B. Inbreng in natura

a. Inbreng in natura

De heer Pierre Depetter, hiervoren omstandig geïdentificeerd, verklaart inbreng te doen van een aantal activa en passivabestanddelen, zoals uitvoerig omschreven in het hiervoor vermeld verslag van de bedrijfsrevisor, deel uitmakende van zijn eenmanszaak, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0749.294.019 met als BTW nummer BE0749.294.019.

b. Verslagen

1) De heer Luc Callaert, bedrijfsrevisor, deel uitmakende van de burgerlijke vennootschap onder de

vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Luc Callaert, te 1840

Londerzeel, Zwaluwstraat 117, heeft op datum van 29 juni 2015 het verslag opgesteld, zoals

voorgeschreven door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen .

De besluiten van dit verslag luiden als volgt :

 6. BESLUIT

De inbreng in natura tot oprichting van de bvba DEPETTER TECHNICS bestaat uit een lichte

vrachtwagen met bijkomende belettering en wrapping.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura ;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid ;

c) dat de voor de inbreng door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven

aandelen.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 67 aandelen van de bvba DEPETTER TECHNICS, met aanduiding nominale waarde (186,00 Euro per aandeel), alsmede het boeken van een schuld van de vennootschap aan de heer en mevrouw Depetter Pierre  De Meyer Marina ten bedrage van 6.450,00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen  fairness opinion is.

Londerzeel, 29 juni 2015

(getekend)

LUC CALLAERT BV ovv BVBA

Vertegenwoordigd door

Luc Callaert, bedrijfsrevisor

2) De oprichters hebben het bijzonder verslag opgesteld voorzien door het bovengenoemd artikel, waarin zij uiteenzetten waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap en eventueel ook waarom afgeweken wordt van de besluiten van het verslag van de revisor.

Een afschrift van elk van deze verslagen zal samen met een afschrift deze worden neergelegd op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Algemene voorwaarden van de inbreng

1. De vennootschap krijgt de eigendom en het genot van de ingebrachte zaak vanaf heden, door de werkelijke en effectieve inbezitstelling onder voorwaarde vanaf heden alle belastingen, taksen en bijdragen, welke dan ook, te dragen en te betalen, en dat ter ontheffing van de inbrenger.

2. Het goed wordt ingebracht in de staat waarin het zich momenteel bevindt.

3. De vennootschap zal in de plaats treden van de inbrenger wat alle rechten en verbintenissen betreft die eruit voortvloeien, zonder enig verhaal tegen de inbrengers, noch enige tussenkomst van hun kant.

De inbreng in natura ten bedrage van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400 ¬ ) wordt volledig gebruikt voor de vorming van het kapitaal.

c. Vergoeding van de inbreng

Aan de heer Depetter Pierre worden voor deze inbreng zevenenzestig (67) aandelen zonder nominale waarde toegekend.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al of niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal, de duur van hun opdracht en hun eventuele bezoldiging vaststelt. Die bezoldiging bestaat in een vaste of veranderlijke wedde die op de resultatenrekening wordt geboekt.

Iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennoot¬schap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en om de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte, zij het als eiser of als verweerder.

De jaarlijkse algemene vergadering komt verplicht samen in de zetel van de vennoot¬schap, op de tweede vrijdag van de maand juni om achttien uur.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend zestien. Alle handelingen vanaf één juli tweeduizend vijftien zijn voor rekening van de vennootschap. De algemene vergadering beslist, na de verplichte voorafnemingen, over de bestemming van de nettowinst.

Onder geen beding mag winst worden uitgekeerd indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan, het totaal van het actief zoals het blijkt uit de balans, na aftrek van de voorzieningen en de schulden. Van het nettoactief zijn uitgeslo¬ten, het nog niet afgeschreven bedrag van de oprichtingskosten en, behoudens uitzonder¬lijke gevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de onderzoeks en ontwikkelingskos¬ten.

Bij invereffeningstelling van de vennootschap, om welke reden ook, gebeurt de vereffe¬ning van de vennootschap door de in functie zijnde zaakvoerder(s) of, bij dier ontstente¬nis, door één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Deze laatste beslist over hun aantal, bevoegdheden en vergoeding.

Na de verwezenlijking van het actief en de aanzuivering van het passief of de consignatie van de daartoe nodige gelden wordt het saldo onder de vennoten verdeeld naar verhou¬ding van de aandelen die zij bezitten, nadat een evenwicht tussen de stortingen tot stand is gebracht. Wordt aangesteld tot zaakvoerder voor onbepaalde duur :

De heer Depetter Pierre, voornoemd, hier aanwezig en aanvaardende.

De heer Depetter Kristof, voornoemd, hier aanwezig en aanvaardende.

Het mandaat van de zaakvoerder is al dan niet bezoldigd en zal bepaald worden door de algemene vergadering.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlage: uitgifte van de akte + verslag van de oprichter-inbrenger + verslag van de bedrijfsrevisor

Coordonnées
DEPETTER TECHNICS

Adresse
ST-GABRIELSTRAAT 247 1770 LIEDEKERKE

Code postal : 1770
Localité : LIEDEKERKE
Commune : LIEDEKERKE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande