DESC

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DESC
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 844.607.110

Publication

26/03/2014
ÿþ Mod Word 11.1

1 ln de bislagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar : 0844.607.110

Benaming

(voluit) : Desc

(verkort)

Rechtsvorm : vof

eirmsear

`i ~+ rd.1

~

Griffie

VI~IIIIIIIIIIVIII

*19067156*

i 11II

A

bef

at

Be $ta

Zetel : Polderstraat 12, 1700 Sint-Martens-Bodegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding

De algemene vergadering van 12 maart 2014 heeft met eenparigheid van stemmen beslist tot de ontbinding van DESC vof en het ontslag van de zaakvoerders per 12 maart 2014.

De boeken en bescheiden worden gedurende 5 jaar bewaard bij Scholte Annie, Polderstraat 12 te 1700' Sint-Martens-Sodegem,

Annie Scholte, bestuurder Linde De Donder, bestuurder

Billagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/04/2012
ÿþ i' Mod 2,1

t In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

;_-,_l'it~

sE, II~VI~I~YNIVNMIWIVNMII~W

«iaoe~ois*

2 2 MAR. Za

Griffie

Ondernsmingsnr : Q f L/7 co ( /go

Benaming

(voluit) : DESC

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Polderstraat 12, 1700 Sint-Martens-Bodegem

Onderwerp akte ; OPRICHTING

Tussen ondergetekenden,

-Mevrouw Scholte Annie, wonende te 1700 Sint-Martens-Bodegem, Polderstraat 12

-Mevrouw De Donder Linde, wonende te 1700 Sint-Martens-Bodegem, Polderstraat 12

Wensen een vennootschap onder firma op te richten onder de maatschappelijke benaming " DESC, met maatschappelijke zetel te 1700 Sint-Martens-Bodegem, Polderstraat 12, waarbij het volgende wordt overeengekomen:

Artikel 1

Bij deze wordt tussen de ondergetekenden een vennootschap onder firma opgericht onder de benaming 'DESC`.

Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1700 Sint-Martens-Bodegem, Polderstraat 12. De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland op te richten.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel:

- Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden en dit op het vlak van het beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de administratie, het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard-en software, het uitvoeren van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening of in deelneming niet derden.

- Het beheren van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instand houden van dit patrimonium vooral door beheersdaden, Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële verhandelingen verrichten, zoals ondermeer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen alsmede aankopen, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde elementen.

- Studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels-, fiscale of sociale aangelegenheden.

- Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van administratief en financieel management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

- Het exploiteren van biologische, chemische of andere producten, processen en technologieën. Onder "exploiteren" wordt mede verstaan activiteiten met betrekking tot onderzoek en ontwikkeling, productie, marketing en exploitatie.

- Het verrichten van alle laboratoriumonderzoeken in de ruimste zin van het woord

- Het verlenen van laboratorium diensten voor product- en applicatieondersteuningen

- Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of andere kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten.

Artikel 4

Mevrouw Scholte Annie brengt in de vennootschap een som in van duizend euro (1.000,00 EUR) en krijgt hiervoor duizend deelbewijzen, Mevrouw De Donder Linde brengt in de vennootschap een som in van tweehonderd euro (200,00 EUR) en krijgt hiervoor tweehonderd deelbewijzen. Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van duizend tweehonderd euro (1.200,00 EUR), '

Artiket.5

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Andere vennoten kunnen slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten toetreden. De vennoten mogen hun rechten in de vennootschap slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten overdragen of afstaan.

Artikel 6

ledere vennoot beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar hij zal er enkel gebruik mogen van maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken.

Nochtans mogen de verbintenissen boven tienduizend euro (10.000,00 EUR) enkel worden aangegaan mits de handtekening van twee vennoten.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

Annie Scholte wordt aangesteld als zaakvoerder voor onbepaalde tijd.

Artikel 7

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op 1 april 2012 en zal eindigen op 31 december 2012. leder jaar op 31 december zullen een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zullen voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot.

Artikel 8

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene kosten en van de afschrijvingen, waarover de vennoten bij eenvoudige meerderheid kunnen beslissen.

Zij wordt verdeeld als volgt

Aan mevrouw Scholte Annie, voornoemd: 83,33%

Aan mevrouw De Donder Linde, voornoemd: 16,67%

De vennoten mogen bij eenvoudige meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij eenvoudige meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 9

Bij beslissing van de vennoten met twee derden meerderheid Kan aan iedere vennoot, bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald warden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen ais wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden. De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

Artikel 10

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde verhouding als deze die voorzien is vóor de verdeling van de winsten.

Artikel 11

Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen voor de vergadering in de post afgegeven moet hebben.

Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel de tweede maandag van juni om 14u. ledere vennoot heeft recht op een stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend.

Om geldig te beraadslagen en te besluiten, moet de meerderheid van de vennoten op de vergadering aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn. Behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering over dezelfde agenda regelmatig mogen beraadslagen en besluiten welk ook het aantal aanwezige vennoten

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Artikel 12

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen 50% van het kapitaal belopen. In dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen.

Artikel 13

Bij overlijden van een vennoot gaan zijn rechten over op de overige vennoten.

Artikel 14

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen; een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap mogen hinderen op welke wijze ook.

Artikel 15

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook langdurig verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging voor de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

'

Voor

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Artikel 16

In geval van ontbinding van de vennootschap zal Mevrouw Scholte Annie aangesteld worden als

vereffenaar overeenkomstig artikelen 183 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De

bevoegdheid van de vereffenaar wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld. Bovendien zullen zij

het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de

instemming van de algemene vergadering hoeven te vragen.

Artikel 17

Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de

vennoten volgens de verhoudingen bepaald in artikelen 4 en 8.

Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

Gedaan te Dilbeek op 24 februari 2012 in vijf exemplaren, waarvan ieder één exemplaar ontvangen heeft.

Annie Scholte

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DESC

Adresse
POLDERSTRAAT 12 1700 SINT-MARTENS-BODEGEM

Code postal : 1700
Localité : Sint-Martens-Bodegem
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande