DEVOS GROUP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEVOS GROUP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 867.270.070

Publication

12/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.08.2013, GGK 17.02.2014, NGL 06.05.2014 14116-0105-033
15/07/2014
ÿþ MM 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

-'j JULI 201/1

Griffie Rechtbank ye Loophandel te Loue!' le

111111111nli

bel(

aar Bell Staa'

Ondernemingsnr :0867.270.070

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : DE VOS GROUP

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansrpakelijkheid

Zetel : Wijndriesstraat 12, 3460 Bekkevoort

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Kapitaalsverhoging

Uit een akte verleden voor notaris Vincent Talion, geassocieerde notaris in de Besloten Vennootschap Beperkte Aansprakelijkheid Eric Talion en Vincent Talion, geassocieerde notarissen met zetel te Geetbets, Kasteellaan 12 op dertig juni tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden, blij kt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de BVBA DEVOS GROUP , met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing

De vergadering beslist tot een verhoging van het geplaatst kapitaal met drie miljoen euro ( 3 . 000 . 000 EUR) om het te brengen van één miljoen zeehonderd vijfenzestigduizend honderd euro op vier miljoen zeshonderd vijfenzestigduizend honderd euro door een inbreng in geld door de echtgenoten Devos-Theunis, de heer Devos Pieter en de heer Devos Wouter ieder in verhouding met het aantal aandelen die zij bezitten.

Er worden geen nieuwe aandelen gecreëerd.

Het totaal van de inbrengen in geld bedraagt aldus de som van drie miljoen euro en is volledig gestort.

De ze gelden zijn voor de ondertekening van deze akte gedeponeerd op een bij zondere rekening ten name van de BVBA Devos Group bij KBC Bank onder nummer: BE32 7360 0611 4502 die daarvoor een kwijtschrift heeft afgeleverd. Ondergetekende notaris bevestigt deze storting zoals blij kt uit het bankattest.

Tweede beslissing

De algemene vergadering van aandeelhouders bes luit met éénparigheid van stemmen volgende artikelen van de statuten te wijzigen dit ondere andere om de statuten aan te passen aan de vorige punten, namelijk:

Artikel vijf wordt ais volgt:

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op vier miljoen zeshonderd vijfenzestigduizend honderd euro, vertegenwoordigd door achthonderd drieënveertig aandelen zonder nominale waarde.

Derde beslissing

De algemene vergadering van aandeelhouders bes luit met éénparigheid van stemmen ondergetekende notaris te machtigen om de statuten te coördineren.

Vierde beslissing

De algemene vergadering van aandeelhouders besluit met éénparigheid van stemmen ondergetekende notaris te machtigen om de statuten te coördineren.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Vincent Talion

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Voor-

Luik B - vervolg

aan hot

eh

Staatsblad Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal van statutenwijziging;

- de gecoördineerde tekst van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

24/12/2013
ÿþ, r ~

Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.Neergelegd ter gnttie der

Rechtbank van ;doophan?ifEC. 2013

te Leuven, de

DE GRIFFIER,

Voor-

behouden.

aan het

Belgisch

Staatsblad

1

*13194212*









Ondernemingsnr :0867,270.070

Benaming (voluit) : Devos Group

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Wijndrlesstraat 12, 3460 Bekkevoort

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Statutenwiiziginq

Uit een akte verleden voor notaris Vincent Tallon, geassocieerde notaris in de Besloten Vennootschap Beperkte Aansprakelijkheid Eric Tallon en Vincent Tallon, geassocieerde notarissen met zetel te Geetbets, Kasteellaan 12 op negen december tweeduizend dertien, ter registratie aangeboden, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de BVBA DEVOS GROUP, met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerders de dato vijfentwintig november tweeduizend dertien met betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering en kapitaalsverhoging.

Tweede beslissing

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen, een dividend toe te kennen voor een bruto-bedrag van tweehonderd negenendertigduizend euro, te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent, zijnde drieëntwintigduizend negenhonderd euro, in totaal tweehonderd vijftienduizend honderd euro netto-dividend.

Derde beslissing

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het revisoraal verslag van vijfentwintig november tweeduizend dertien met betrekking tot de voorgenomen kapitaalsverhoging.

Vierde beslissing

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering het kapitaal van de vennootschap met tweehonderd vijftienduizend honderd euro te verhogen als volgt:

Een verhoging van het kapitaal voor een bedrag van tweehonderd vijftienduizend honderd euro, mits de uitgifte van honderd nieuwe aandelen, zonder nominale waarde om het kapitaal te brengen in totaal van één miljoen vierhonderd vijftigduizend euro op één miljoen zeshonderd vijfenzestigduizend honderd euro, vertegenwoordigd door achthonderd drieënveertig aandelen, zonder nominale waarde.

*Op de kapitáalverhoging van tweehonderd vijftienduizend honderd euro, wordt ingeschreven door de heer en mevrouw Devos-Theunis, beiden voornoemd, door incorporatie van een netto dividendbedrag van honderd drieënnegentigduizend vijfhonderd negentig euro, waarvoor hen in totaal negentig aandelen toegekend worden, die zij verklaren te aanvaarden.

*Op de kapitaalverhoging van tweehonderd vijftienduizend honderd euro, wordt ingeschreven door de heer Devos Pieter, voornoemd, door incorporatie van een netto dividendbedrag van tienduizend zevenhonderd vijfenvijftig euro,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naarn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

waarvoor hem in totaal vijf aandelen toegekend worden, die hij verklaart te aanvaarden.

*Op de kapitaalverhoging van tweehonderd vijftienduizend honderd euro, wordt ingeschreven door de heer Devos Wouter, voornoemd, door incorporatie van een netto dividendbedrag van tienduizend zevenhonderd vijfenvijftig euro, waarvoor hem in totaal vijf aandelen toegekend worden, die hij verklaart te aanvaarden.

Verslagen

Ondergetekende, Clukkers Frédéric, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigend

vennoot van de Bvba "F. Clukkers Bedrijfsrevisor" met maatschappelijke

zetel in de Brusselsestraat 292 A/8 te 3000 Leuven, verklaart, in

uitvoering van artikel 312 en 313 van het Wetboek van Vennootschappen,

het vereiste nazicht te hebben uitgevoerd overeenkomstig de

toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, inzake de vooropgestelde inbreng in natura ad 215.100,00 ¬ , ter gelegenheid van

een kapitaalsverhoging bij de Bvba "Devos Group" in het kader van

artikel 537 van het WIB en onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun intentie om het kapitaal te verhogen ook daadwerkelijk uitvoeren.

Mijn besluitverklaring is als volgt :

dat de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de controle normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor de inbreng in natura en dit in de vorm van een beperkt nazicht,

dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waarderïng van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng,

dat de beschrijving van deze inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid,

dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van

waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng ïn natura niet overgewaardeerd is. dat de kapitaalsverhoging door inbreng in natura 215.100,00 e bedraagt waarvoor 100 aandelen worden uitgegeven zodoende dat de als tegenprestatie verstrekte vergoeding rechtmatig en billijk is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrich ting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig art. 313 van het Wetboek van vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Gedaan ter goeder trouw

Leuven, 25 november 2013

Voor de Bvba

F. Clukkers Bedrijfsrevisor

Frédéric Clukkers

Vertegenwoordigend vennoot

Bedrijfsrevisor

Vijfde beslissing

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering de tekst van artikel 5 aan de passen aan de genomen beslissing.

Dit artikel zal voortaan luiden als volgt:

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op één miljoen zeshonderd vijfenzestigduizend honderd euro, vertegenwoordigd door achthonderd drieënveertig aandelen zonder nominale waarde.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Vincent Tallon

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

egt

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal van statutenwijziging;

- do gecoordineerde tekst van de statuten;

- verslag van de zaakvoerders;

- verslag van de bedrijfsrevisor.

Voor-

behouden

aan het

e glsc

Staatsblad

08/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.08.2012, GGK 28.02.2013, NGL 29.03.2013 13081-0116-031
26/03/2013
ÿþMods.o

 4. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken

-w- -- kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instr unente'ende notaris, hetzij van de perso(n)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" 'f leergelega t~1 ,, , s'fie der

Rechtbank van Koopnar+dei

te Leuven, de 1 5 1°ltid 2013 DE GRIF Fififi¬ ie

AA

Ondernemingsnr : 0867.270.070

Benaming Devos Group

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : W ijndriesstraat 12

3460 Bekkevoort

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

De bijzondere algemene vergadering van 21 februari 2013 heeft beslist om

BVBA F. Clukkers Bedrijfsrevisor, IBR B000143, vertegenwoordigd door de heer Frédéric Clukkers, kantoorhoudende te 3000 Leuven, Brusselsestraat 292 A bus 8, te benoemen tot commissaris voor de duur van 3 jaar.

Dit mandaat zal verstrijken bij het einde van de jaarlijkse vergadering van 2015.

Stefaan Devos, zaakvoerder

30/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.08.2011, GGK 15.02.2012, NGL 24.04.2012 12095-0102-014
02/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.08.2010, GGK 15.02.2011, NGL 25.11.2011 11619-0201-014
04/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.08.2009, GGK 15.02.2010, NGL 28.04.2010 10101-0551-015
30/04/2009 : ME. - JAARREKENING 31.08.2008, GGK 16.02.2009, NGL 27.04.2009 09120-0159-016
04/03/2008 : ME. - JAARREKENING 31.08.2007, GGK 15.02.2008, NGL 27.02.2008 08056-0356-014
02/03/2007 : ME. - JAARREKENING 31.08.2006, GGK 15.02.2007, NGL 27.02.2007 07061-0774-015
24/02/2006 : ME. - JAARREKENING 31.08.2005, GGK 15.02.2006, NGL 22.02.2006 06054-2874-015

Coordonnées
DEVOS GROUP

Adresse
WIJNDRIESSTRAAT 12 3460 BEKKEVOORT

Code postal : 3460
Localité : BEKKEVOORT
Commune : BEKKEVOORT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande