DEVOS INTERIEUR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEVOS INTERIEUR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 866.735.085

Publication

04/11/2014
ÿþ Mod 4VON 7T T

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden 1111111~u~uu~111e1111§11111111111111iaz i4

aan het

Belgisch Staatsblad

rteergolagdlorttvangen op

2 /t OKT. 2014

ter griffie V::ncOpipûciGrlarlCiStalige

t~t~l r~tJctr r~ ~~ét ph~.m.4.3.1

Ondernemingsar : 0866.735.085

Benaming

(voluit) : DEVOS INTERIEUR

(verkort) "

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1670 Pepingen Trop 14

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERVROEGDE ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

Uit een proces-verbaal verleden voor notaris Melissa Vyvey, te Halle, op 26 september 2014, blijkt dat de buitengewone vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DEVOS INTERIEUR met maatschappelijke zetel te 1670 Pepingen Trop 14, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onde het ondernemingsnummer BTW BE (0)866.735.085/RPR Brussel, de volgende beslissingen heeft genomen:

TITEL- A.

Ontbinding  vereffening.

2.1.Voorafgaande verslagen.

Nadat de algemene vergadering kennis heeft genomen van het voorstel tot ontbinding en tot vervroegde invereffeningstel-ling van deze vennootschap en dit voorstel onderzocht heeft, geeft de Voorzitter lezing van de verslagen die in de dagorde worden vermeld en die haar overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen gratis ter beschikking werden ge-steld.

De conclusies van het bijzonder verslag van de bedtijfsrevi-sor, zijnde de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap VRC BEDRIJFSREVISOREN met zetel te 8820 Torhout Lichterveldestraat 39A, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer BTW BE (0)462.836.191/RPR Torhout, vertegenwoordigd door Mijnheer André Geeroms, worden hierna letterlijk weergegeven, te weten:

"5. BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding, voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de bvba "Devos Interieur" een staat van activa en passiva, afgesloten op 31 augustus 2014, opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 46.934,69 EUR en een netto actief van 37.490,07 EUR. Uit de contolewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap en dat deze staat de toestand van de vennootschap in het vooruitzicht van de vereffening volledig en getrouw weergeeft, onder algemeen voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, sociale zekerheid en eventuele latente schulden of geschillen die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend, maar die wel tijdens of na de vereffeningsprocedure zouden kunnen ontstaan.

25 september 2014

De Bedrijfsrevisor

VRC Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door André Geeroms"

De voormelde verslagen worden in bijlage aan dit proces-verbaal gehecht, na "ne varietur" te zijn ondertekend door de vennoten en de ondergetekende Notaris.

BESLISSINGEN:

Na beraadslaging, neemt de algemene vergadering, bij afzon-derlijke stemming, de volgende beslissingen: 2.1.Vervroegde ontbinding:

De algemene vergadering beslist dat de vennootschap vervroegd wordt ontbonden en vanaf heden enkel nog in vereffening voortbestaat.

2.2.Benoeming van een vereffenaar:

Op de laatste blz van Luik B vermelden , Retto . Naam en hoedan!gltieid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(dn)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ° Nearn en nandtekerring.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

r~+Sr-,

f

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

De algemene vergadering beslist als enige vereffenaar de volgende persoon te benoemen: Mijnheer DEVOS Paul, voornoemd, hierna genoemd : « de vereffenaar ».

De gezegde beslissing is evenwel genomen onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging van deze benoeming door de Rechtbank van Koophandel conform artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

De instrumenterende notaris verklaart terzake dat zij het uittreksel van deze akte slechts op een geldige wijze zal kunnen neerleggen, conform artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen, na het verkrijgen van een afschrift van de beslissing tot bevestiging van de benoeming van de vereffenaar genomen door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel, hetwelke afschrift, conform het voormelde artikel, gezamenlijk met het uittreksel van dit proces-verbaal zal worden neerge-legd.

2.3.Bevoegdheden en vergoeding van de vereffenaar.

De algemene vergadering verleent aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden met name aile bevoegdheden vermeld in de artikels 186 tot en met 190 van het Wetboek van Ven-nootschappen.

Hij mag de in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen voorziene handelingen stellen zonder daartoe de machtiging van de algemene vergadering te behoeven, en dit in alle gevallen waarin dit voorzien is. Inzonderheid mag de vereffenaar de activiteiten van de vennootschap tot aan de afsluiting van de vereffening voortzetten, de goederen van de vennootschap verdelen, de goederen en één of meerdere bedrijfstakken van de vennootschap inbrengen in andere vennootschappen en de ervoor verkregen aandelen verdelen of te gelde maken.

De vereffenaar mag de Hypotheekbewaarder ontslaan van zijn verplichting een ambtshalve inschrijving te nemen, mag ver-zaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken en ontbindende rechtsvorderingen en mag een akkoord tot doorha-ling verlenen -zowel tegen als zonder betaling- van alle be-voorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt vrijgesteld van het opmaken van een in-ventaris en zal kunnen verwijzen naar de boeken en geschriften van de vennootschap.

De vereffenaar mag zelfstandig alle verbeterende en aanvullende akten in geval van fout, vergetelheid of onduidelijkheid in de beschrijving van de goederen en rechten, die door haar worden ingebracht in andere vennootschappen, ondertekenen en mag de modaliteiten met betrekking tot de aanwezigheid op de algemene vergadering voor de vereffening bepalen rekening houdend met het gegeven dat de vennoot zal worden toegelaten op de latere algemene vergaderingen op basis van de inschrijvingen in het vennotenregister van de ven-nootschap.

De vereffenaar kan, onder zijn/haar verantwoordelijkheid, alle derde personen in zijn macht en plaats doen treden, doch enkel voor bijzondere en welbepaalde zaken.

Onverminderd hetgeen hiervoor bepaald is, wordt de vennootschap in alle akten die haar verbinden, met inbegrip van deze waarbij een openbaar ambtenaar of een ministerieel ambtenaar tussenkomt, geldig vertegenwoordigd, door de vereffenaar, die terzake alleen kan optreden, en die geen andere rechtvaardiging hoeft voor te leggen dan zijn/haar be-noeming.

Het mandaat van de vereffenaar wordt kostenloos uitgeoefend.

4.Beëindiging van het mandaat van de zaakvoerders  Kwij-ting.

Als gevolg van de vervroegde ontbinding van deze vennootschap stelt de algemene vergadering vast dat het mandaat van de zaakvoerders vanaf heden wordt beëindigd.

Voor zover als mogelijk, beslist de algemene vergadering op heden kwijting te verlenen aan de zaakvoerders en dit voor de uitoefening van hun mandaat tussen 1 januari 2014 en heden 26 september 2014. In elk geval verbindt de algemene vergadering zich ertoe om, voor zover als noodzakelijk, op de gewone algemene vergadering van de vennoten die zal worden gehouden in 2015, dewelke zich zal uitspreken over de goedkeuring van de rekeningen van het huidige maatschappelijk boekjaar, kwijting te verlenen aan de zaakvoerders.

TITEL B.

Uitvoeringsmachten.

Voor eensluidend verklaard uittreksel,

notaris Melissa Vyvey (getekend)

worden tegelijkertijd neergelegd: een uitgifte van het proces-verbaal dd 26 september 2014, het verslag van de zaakvoerders, het verslag van de bedrijfsrevisor, het vonnis van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Brussel inzake de bekrachtiging van de aanstelling van de vereffenaar.

Op de laatste te. van Link B vermelden Recto Nasrn en hoedanigheid van de :nst,;.irnenerende notaris, heiui van de perseio»" ieffi bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vcrtegemvoo Bigen

Verso Naam en handtekening

12/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 08.08.2013 13408-0587-013
25/09/2012
ÿþ hlod?br 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1673 Pepingen

Zetel : Eikstraat 27

(vorledig adres)

Onderwerp(en) akte : Wijziging maatschappelijke zetel Tekst:

uSSEL

Griffie 1 4 SEB goia

I IIIII 11111 I( 111111 V11IWIIu11111111

*12159458*

be B

St

Ondernemingsnr : 0866.735.085

Benaming (voluit) :

Devos Interieur

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 3 september 2012

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de maatschappelijke zetel over te brengen naar Trop 14 te 1670 Pepingen en dit vanaf heden.

DEVOS PAUL zaakvoerder

15/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 12.06.2012 12166-0348-011
25/01/2012
ÿþ Mod POP 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A I 11111 iii

*iaoaassi"

vt beht aa~ Bel~ Staa

Ondernemingsnr : 0866.735.085

" Benaming (voluit) : Devos Interieur

(verkort)

a. 3 JAK 2012

Griffie

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Eikstraat (volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Benoeming zaakvoerder

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 03/01/2012

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de benoeming van Devos

" Paul, wonende Eikstraat 27 te 1673 Beert, als zaakvoerder. Zijn mandaat is onbezoldigd. En dit vanaf heden.

" Sebastiaan Devos

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27 1673 Pepingen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

19/09/2011
ÿþMep 20

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

yl\

Belg

'~ *11140763*

1111

ez SEP 2011

len

Griffie

Brjlagen-bij-het-Beigisch-Staatsblad--491A-9/2d11 -AanExes-du-Moniteur-belge

1

Ondernemingsnr : 0866.735.085

Benaming

(voluit) : Devos Interieur

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Eikstraat 27 1673 Pepingen

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 25 juli 2011

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het ontslag van Devos Paul, wonende Eikstraat 27 te 1673 Beert, als zaakvoerder. Er wordt kwijting verleend voor zijn mandaat. En dit vanaf heden.

Devos Sebastiaan

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/07/2011
ÿþMod2G

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0866.735.085

Benaming

(voluit) : Devos Interieur

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

~~w~~.~,

" ~~

Griffie

0 5 JUILe 2

*11107976

011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Zetel _ Eikstraat

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Tekst

. Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 30 juni 2011

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het ontslag van Devos Andres, wonende Eikstraat 27 te 1673 Beert, als zaakvoerder. Er wordt kwijting verleend voor zijn mandaat. En dit vanaf heden.

Devos Paul

zaakvoerder

27 1673 Pepingen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 30.06.2011 11233-0226-011
21/04/2011
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Moe 20

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie 1 1 Ayr, ,

L

1111/Millin1111!1111

Ondememingsnr : 0866.735.085

Benaming

(voluit) ; Devos Interieur

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Eikstraat 27 1673 Pepingen

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 1 april 2011

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de benoeming van Devos Andres, wonende Eikstraat 27 te 1673 Beert, als zaakvoerder vanaf heden. Zijn mandaat is onbezoldigd.

" Devos Paul

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 10.06.2010 10167-0150-011
13/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 02.07.2009 09372-0062-011
18/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 14.07.2008 08411-0200-011
21/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.06.2007, NGL 14.06.2007 07232-0321-011
23/03/2018 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
DEVOS INTERIEUR

Adresse
TROP 14 1670 PEPINGEN

Code postal : 1670
Localité : PEPINGEN
Commune : PEPINGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande