DGM FARMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DGM FARMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 564.739.740

Publication

17/10/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

als onrecht-streeks.

Zij mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar

maatschappelijk doel kan bijdragen en van aard is de opbrengst van haar goederen te bevorderen.

V. DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

VI. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt EEN MILJOEN ZEVEN HONDERD EN DRIE DUIZEND

EURO (¬ 1.703.000,00) en is volledig geplaatst.

Het is verdeeld in EEN MILJOEN ZEVENHONDERD EN DRIE DUIZEND (1.703.000) gelijke

aandelen zonder nominale waarde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

INBRENG IN NATURA VAN AANDELEN :

De Heer DE GRAEF Jan Bertha Walter verklaart bij deze inbreng te doen in de vennootschap van negenennegentig (99) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  DE GRAEF-MULLER , met zetel te 3460 Bekkevoort, Staatsbaan 148, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven, ondernemingsnummer 0475.056.411, met een waarde van achthonderd eenenvijftig duizend vijfhonderd euro (¬ 851.500,00).

Mevrouw MULLER Anna Sylvie verklaart bij deze inbreng te doen in de vennootschap van negenennegentig (99) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  DE GRAEF-MULLER , met zetel te 3460 Bekkevoort, Staatsbaan 148, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven, ondernemingsnummer 0475.056.411, met een waarde van achthonderd eenenvijftig duizend vijfhonderd euro (¬ 851.500,00).

Verslag van de bedrijfsrevisor

De Heer Peter Bogaert, bedrijfsrevisor bij de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Peter BOGAERT te 3001 Leuven (Heverlee), Waversebaan 303, heeft overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, in verband met deze inbreng in natura, een verslag opgesteld dat dateert van zevenentwintig augustus tweeduizend veertien.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

 De inbreng in natura voor de oprichting van de BVBA DGM FARMA bestaat uit 198 aandelen (van een totaal van 200 aandelen) van de BVBA DE GRAEF-MULLER, waarvan 99 aandelen worden ingebracht door de heer Jan De Graef en 99 aandelen door mevrouw Anna Müller.

198 aandelen (van een totaal van 200 aandelen) van de BVBA DE GRAEF-MULLER worden door de inbrengers gewaardeerd aan ¬ 1.703.000,00, hetgeen door de oprichters wordt aanvaard, zoals blijkt uit het ontwerp van het bijzonder verslag.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

" De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

" De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is;

" De waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.703.000 nieuwe kapitaalaandelen van de Vennootschap met een fractiewaarde van ¬ 1,00 per aandeel waarvan 851.500 aandelen worden toegekend aan de heer Jan De Graef en 851.500 aandelen aan mevrouw Anna Müller.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Verslag van de oprichters

Overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennoot-schappen hebben de oprichters een verslag opgesteld waarbij zij uiteenzetten waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap en waarbij zij verklaren akkoord te gaan met de bevindingen van de bedrijfsre-visor. Dit verslag dateert van zevenentwintig augustus tweeduizend veertien.

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor alsmede een exemplaar van het bijzonder verslag van de oprichters zullen ter grifie van de rechtbank van koophandel neergelegd worden samen met een expeditie van de akte.

Voorwaarden van de inbreng

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. De vennootschap verwerft de volle eigendom van de ingebrachte aandelen met ingang vanaf heden. Zij zal er het genot van hebben door deelname in de eventuele winsten van de vennootschap, met ingang vanaf heden.

2. De inbrengers verklaren dat de ingebrachte aandelen niet bezwaard zijn met enig pandrecht. Bovendien verklaren zij tot de overdracht van deze aandelen te kunnen overgaan en dat er in hun hoofde geen belemmeringen zijn voortspruitend uit eventuele voorkooprechten, goedkeuringen of andere overdrachts-beperkingen voorzien in de statuten van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid  DE GRAEF-MULLER .

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor voormelde inbreng ten belope van achthonderd eenenvijftig duizend vijfhonderd euro (¬ 851.500,00) worden aan de Heer De GRAEF Jan Bertha Walter, achthonderd eenenvijftig duizend vijfhonderd (851.500) volledig volstorte aandelen zonder vermelding van nominale waarde toegekend.

Als vergoeding voor voormelde inbreng ten belope van achthonderd eenenvijftig duizend vijfhonderd euro (¬ 851.500,00) worden aan Mevrouw MULLER, Anna Sylvie, achthonderd eenenvijftig duizend vijfhonderd (851.500) volledig volstorte aandelen zonder vermelding van nominale waarde toegekend.

VII. RESERVES - WINSTVERDELING

De beschikbare winst wordt als volgt verdeeld:

a) Vijf ten honderd aan de wettelijke reserve. Deze storting is niet verplichtend meer wanneer voornoemd reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

b) Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er een bestemming aan geeft, binnen de wettelijke grenzen.

De algemene vergadering beslist, binnen de wettelijke grenzen, over de eventuele wegwerking van het verlies.

VIII. BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september.

Het eerste boekjaar zal eindigen op dertig september tweeduizend vijftien en het zal aanvangen op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert één augustus tweeduizend veertien. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Alle verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan gezegd artikel 60 en dienen, van zodra de vennootschap de rechtspersoonlijkheid heeft verworven, te worden bekrachtigd.

IX. ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand februari om twintig (20) uur.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend zestien.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats aangewezen in de oproepingsbrief.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde. Deze gevolmachtigde kan een vennoot of een derde zijn.

X. BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al

dan niet vennoot.

Worden tot statutaire zaakvoerders benoemd, voor de duur van de vennootschap:

- de Heer DE GRAEF Jan Bertha Walter, voornoemd;

- Mevrouw MULLER Anna Sylvie, voornoemd.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de

vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om

gewichtige redenen wel geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene

vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Het mandaat van de Heer DE GRAEF Jan Bertha Walter, voor-noemd, is onbezoldigd, tenzij de

algemene vergadering hierover anders beslist.

Het mandaat van Mevrouw MULLER Anna Sylvie, voornoemd, is bezoldigd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk kan de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen. De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

XI. BIJZONDERE VOLMACHTEN

Volmacht wordt gegeven aan Accounting & Tax Partners bvba, met maatschappelijk zetel te 3001 Heverlee, Industrieweg 4 bus 5, met recht van in de plaats stelling, voor het vervullen van alle formaliteiten bij de administratie van de belastingen op de toegevoegde waarde en de Kruispuntbank voor ondernemingen.

Coordonnées
DGM FARMA

Adresse
STAATSBAAN 148 3460 BEKKEVOORT

Code postal : 3460
Localité : BEKKEVOORT
Commune : BEKKEVOORT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande