DIAGORAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIAGORAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 525.887.874

Publication

12/04/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13302286*

Neergelegd

10-04-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0525887874

Benaming (voluit): Diagoras

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3001 Leuven, Waversebaan 275 bus A

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Thomas Boes, te Heverlee, op 9 april 2013, dat de heer COENE Patrick Remi Corneel, geboren te Poperinge op 3 januari 1954, en zijn echtgenote mevrouw VAN DEN NEST Magda Maria, geboren te Ninove op 13 oktober 1953, wonende te 3001 Leuven, Waversebaan 275/A een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht.

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming  Diagoras .

2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te Waversebaan 275/A, 3001 Leuven, gerechtelijk arrondissement Leuven.

3. De vennootschap heeft tot doel, in de meest ruime betekenis, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België alsook in het buitenland:

- Het verlenen van advies, diensten en uitvoeren van interim opdrachten voor ondernemingen en dit in het bijzonder maar niet uitsluitend op het vlak van opdrachten die verband houden met management van verzekeringsbedrijven, M&A transacties, risk management, en begeleiding of coaching van leidinggevenden.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de in- en export, de verhuring, het ontwerpen, de fabricatie, het vervaardigen, het verstelwerk van: design, textiel, ceremonie-, beroeps-, sport- en andere kleding, bontwerk, lederwaren, schoeisel, kousen, hoeden, fantasiejuwelen en alle mogelijke kledingaccessoires, mode- en designartikelen alsook de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de in- en export van wijn.

De vennootschap is gemachtigd om, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende en onroerende, financiële, commerciële en industriële verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap zal, door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen en vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in enig verband staat met haar doel. De vennootschap kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap kan daartoe onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

4. De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur, te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

5. Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op achttien duizend zes honderd euro (18.600,00-¬ ) en is vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en die ieder een/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Volgestort:

- door de Heer COENE Patrick, voornoemd, wordt ingeschreven op 90 aandelen, hetzij voor 16.740,00-¬ , waarvan volstort is 5.580,00-¬ .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

-door Mevrouw VAN den NESTE Magda, voornoemd, wordt ingeschreven op 10 aandelen, hetzij voor 1.860,00-¬ , waarvan volstort is 620,00-¬ .

Het kapitaal is volstort ten belope van zesduizend tweehonderd (6.200,00-¬ ).

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer 0016949408-16 bij BNP Paribas Fortis geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Diagoras in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

6. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen. De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, tenzij algemene volmacht verleend door de algemene vergadering met een meerderheid van drie/vierden van de stemmen. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmachten.

7. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de vierde dinsdag van de maand juni om 20 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is wordt deze jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

8. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

9. Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

10. De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten. In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

SLOTBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in op heden en eindigt op 31 december 2014.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de vierde dinsdag van de maand juni om 20uur in 2015, op

de plaats aangewezen in de oproeping.

3. Benoeming gewone zaakvoerder

Worden heden benoemd tot gewone zaakvoerders van de vennootschap en dit voor onbepaalde tijd:

- De Heer COENE Patrick;

- Mevrouw VAN DEN NEST Magda.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

4. Artikel 60 Wetboek van Vennootschappen

De oprichters verklaren in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 januari 2013. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd. Hij erkent tevens ingelicht te zijn omtrent de mogelijkheid om bijzondere clausules op te nemen in de eventueel met derden te sluiten overeenkomsten in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid teneinde zijn/hun aansprakelijkheid te beperken.

5. Volmacht

De oprichters verlenen aan BVBA Buyse  De Vlieger & Co, te Brusselsesteenweg 341, 3020 Herent, vertegenwoordigd door mevrouw Beatrix Pauwels en/ of de heer Lode Buyse, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, of eenieder erkend ondernemingsloket alle machten om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Thomas Boes

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte.

Dit uittreksel werd neergelegd vóór registratie, met als enig doel de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 23.06.2015, NGL 30.07.2015 15375-0356-011

Coordonnées
DIAGORAS

Adresse
WAVERSEBAAN 275, BUS A 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande