DIETER VANDECAPPELLE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIETER VANDECAPPELLE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 509.992.544

Publication

11/04/2014
ÿþ MW Md 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

fi r3T'.-7 2RD

FC

Griffie

Ondernerningsnr 0509.092.544

Benaming

(voluit): D1ETER VANDECAPPELLE

(verkort)

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: BOOMGAARD 5- 1741 VVAMBEEK

(volledig adres)

Onderwerp akte STATUTENWIJZIGING - KAPITAALSVERHOGING

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Mireille Bedert te 1740 Ternat, op 26 maart 2014, ter registratie aangeboden, dat de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DIETER VANDECAPPELLE", met maatschappelijke zetel te 1741 TERNAT, Boomgaard 5, volgende beslissingen hebben genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste beslissing

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) naar zevenendertigduizend tweehonderd euro (37200,00 EUR).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zijfi zal gepaard gaan met de uitgifte van honderdzesentachtig (186) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die! dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Er zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de nieuwe kapitaalaandelen, tegen de prijs van honderd euro (100,00 EUR) per kapitaalaandeel en ieder kapitaalaandeel; zal volgestort worden ten belope van één/vijfde, gevolg gevend aan artikel 223, tweede lid, 1° van het Wetboek van Vennootschappen.

Tweede beslissing

Aanbieding voorkeurrecht

a)Aan de huidige aandeelhouder wordt het voorkeurrecht aangeboden, tot inschrijving op deze. kapitaalverhoging in evenredigheid met zijn aandelenbezit

b)De enige vennoot verklaart zijn voorkeurrecht uit te oefenen, in verhouding tot zijn aandelenbezit (dus de totaliteit van alle nieuw uitgegeven aandelen)

Derde beslissing

a)vervolgens heeft de vennoot, de heer VANDECAPPELLE Dieter verklaard volledig op de hoogte te zijn' van de statuten en de financiële situatie van de vennootschap en verklaard in te schrijven op de nieuwe

" kapitaalaandelen van deze vennootschap, onder de hoger gestelde voorwaarden, te weten op! honderdzesentachtig (186) kapitaalaandelen voor een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

b)de voorzitter verklaart dat ieder aandeel waarop werd ingeschreven volstort is ten belope van één/vijfde.

Vierde beslissing

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op zevenendertigduizend tweehonderd euro (37200,00 EUR), vertegenwoordigd door driehonderdtweeënzeventig (372) kapitaalaandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van ieder één/ driehonderdtweeënzeventigste (1/372ste).

Vijfde beslissing

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering om artikel vijf (5) van de statuten te vervangen door volgende tekst

Artikel 5,- KAPITAAL,

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op zevenendertigduizend tweehonderd euro (37.200,00 EUR) vertegenwoordigd door driehonderdtweeënzeventig (372) aandelen op naam, zonder aanduiding van een nominale waarde, die elk één/ driehonderdtweeënzeventigste (1/372ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

_ .

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden to:Rec Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse: Naam on handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behouaen baan het Belgisch Staatsblad

*14078572*

Zesde beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Zevende beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit

te voeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijkertijd hiermee neergelegd: uitgifte van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

......

Op de laatste blz van Luik B vernielden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

01/03/2013
ÿþV

bel,

aa

Be

Sta:

Ondernemingsnr

Benaming (voluit) : DIETER VANDECAPPELLE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Boomgaard 5 1741 Wambeek

Onderwerp akte : OPRICHTING-STATUTEN-BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester François De Clippel, notaris te Dendermonde, op veertien februari tweeduizend dertien, dat :

De Heer VANDECAPPELLE Dieter Stefaan Andreas, wonende te 1741 Wambeek, Boomgaard 5, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht,; onder de benaming "Dicter Vandecappelle"

ZETEI.

il De zetel van de vénnootschap is gevestigd te 1741 Wambeek, Boomgaard 5. Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van heti bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving. il De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels,' administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland: oprichten.

!!DOEL,

i De vennootschap heeft tot doel: in België en in het buitenland, en dit inzoverre de nagemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of reglementeringen,; in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of; als tussenpersoon:

il 1) Het verlenen van bijstand, advies, leiding en opleiding aan bedrijven, privé-personen

il en instellingen en het uitvoeren van alle onderzoeken en studies voornamelijk doch niet;

uitsluitend op het vlak van management, bedrijfs- en financieel beheer, marketing,1 productie en ontwikkeling, processing, opleiding, secretariaat, administratievel organisatie, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen.

2) Het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

3) De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen,; bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct ofi indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd; krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het; waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen; door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de? vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening; van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

i im



oson. s 5-Lig

2,0 FEv. 2.013

~~~~~'

~

Griffie

mod 11.1

4) De aan-en verkoop, in-en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om'

het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

5) Alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheersmaatschappij, managementvennootschap, syndicus, expert, commissionair, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met wettelijke bepalingen of reglementeringen. Deze activiteiten betreffen ondermeer:

a. het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen zoals:

de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, het verkavelen, prospecteren, uitbaten, onderhouden, ontwikkelen, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen;

de aankoop, verhuur en verkoop van divers (rollend) materieel en andere roerende goederen;

de vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

het verwerven door inschrijving of aankoop en het

beheren van aandelen, obligaties, kasbons, staatsfondsen of andere roerende waarden, van

welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen.

b. het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

c. De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

d. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen, depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappij en en kapitalisatieondernemingen.

e. Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, service flats, rusthuizen, winkels, horeca uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren en exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

6) De vennootschap zal alle burgerlijke, industriele, commerciele, financiele, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

4 Belgisch

Staatsblad

mod 11,1

haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te

breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn. Indien voor bepaalde activiteiten een erkenning nodig is zal die worden aangevraagd alvorens die activiteit aan te vatten.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf veertien februari tweeduizend dertien.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600,-) euro.

Het wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdzesentachtigste (1/1865te) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op alle honderdzesentachtig kapitaalaandelen werd ingeschreven door de Heer Vandecappelle Dieter, voornoemd.

Ieder aandeel werd volstort ten belope van twee/derde (2/3d`).

ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juli te 18 uur, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

}

Voorbehouden aan het

" Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

, <, mod 11.1



Voor-

behouden

aan het

" Belgisch Staatsblad



Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgend jaar. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ONTBINDING EN VEREFFENING

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Werd benoemd tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: de Heer VANDECAPPELLE Dieter Stefaan Andreas, wonende te 1741 Wambeek, Boomgaard 5. EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van veertien februari tweeduizend dertien en zal worden afgesloten op éénendertig maart tweeduizend veertien.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien. VOLMACHT ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

Volmacht werd verleend aan de Heer Vandecappelle Dicter zal zelf instaan voor de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(Werden gelijktijdig neergelegd : een uitgifte van de akte en bankattest).

Notaris François De Clippel.

Dit uittreksel werd neergelegd v66r registratie, met als enig doel de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
DIETER VANDECAPPELLE

Adresse
BOOMGAARD 5 1741 WAMBEEK

Code postal : 1741
Localité : Wambeek
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande