DIFIN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIFIN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 895.540.919

Publication

07/03/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I allo i iuwi3siuiniiiuiiu

ii

" oe~a~

NeereoCKld tür gPiffie der

peettexsfc vanhopha del

te Leuven, de ~ 3 FEB. 2011

+DE M IER,

Ondememingsnr : 0895.540.919

Benaming

(voluit) : Difin in vereffening

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Langedreef 24 3271 Scherpenheuvel-Zichem

Onderwerp akte Sluiting vereffening

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 31 december 2010

De vergadering beslist dat :

- het verslag van de vereffenaar wordt goedgekeurd.

r de verdeling van het saldo wordt goedgekeurd (voorstel tot verdeling

goedgekeurd door de Rechtbank van koophandel te Leuven op 30/12/2010 gekend

onder nummer 268/2010).

- er kwijting wordt verleend aan de vereffenaar.

- de vereffening wordt gesloten.

- de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen bewaard worden te 3271

Averbode  Langedreef 24.

- er geen gelden geconsigneerd worden, alle gelden en waarden die aan

schuldeisers of aan vennoten toekomen worden afgegeven.

Tegelijk neergelegd: origineel PV dd 31/12/2010 + copie goedkeuring rechtbank

Peeters Karin

Vereffenaar

SijI~gëri Iiij liëfilëIgisch S£áâlsblád - ü77ü3/2ûI1- Annexes cru 1VYonitèür belge

Op de laatste bkz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/01/2011
ÿþOndernemingsnr : 0895.540.919

Benaming

(voluit) : DIFIN

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap o.v.v. een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Langedreef 24 te 3271 Scherpenheuvel-Zichem (Averbode) Onderwerp akte : Ontbinding - aanstelling vereffenaar

Bij akte ontvangen door Meester Willem TIMMERMANS, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel  Zichem. op 10 december 2010, geboekt drie bladen, geen verzendingen te Diest op 13 december 2010 boek 524, blad 35, vak 16, ontvangen vijfentwintig euro, de Eerstaanw. Inspecteur (get) C. COENEN, werd de buitengewone algemene vergadering gehouden van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten. vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DIFIN" waarin met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING

De voorzitter geeft lezing van het verslag van het bestuursorgaan van 20 november 2010, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering keurt het verslag goed met eenparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLISSING

De voorzitter geeft lezing van en toelichting omtrent de staat van activa en passiva per 20 november 2010' en het verslag de dato 20 november 2010 van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FISKO-DATA, vertegenwoordigd door de heer Hanne Johan, accountant, kantoorhoudend te 3290 Diest, Koningin Astridlaan 49-51, die werd aangesteld als extern accountant.

De aanwezigen verklaren voldoende ingelicht te zijn.

Er wordt akte genomen dat de conclusies van het verslag opgemaakt op 20 november 2010, overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FISKO-DATA, voornoemd,' luiden als volgt:

"Wij wijzen erop dat dit verslag enkel kan gebruikt worden ten behoeve van deze ontbinding en niet kan

gebruikt worden voor andere doeleinden. "

In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder. van de BVBA "DIFIN" een boekhoudkundige staat, afgesloten op 20.11.2010, in discontinuïteitswaarden. opgesteld die een balanstotaal opgeeft van 387,52 Euro en een negatief netto-actief van 11.443,09 Euro.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dal deze staat, onder voorbehoud van eventuele nog te verwachten normale uit te voeren controles van belastingen en RSZ, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Diest, 25 november 2010.

Johan Hanne

Zaakvoerder Fisko-Data BVBA."

De vergadering keurt het verslag en de staat van activa en passiva per 20 november 2010 goed met,

eenparigheid van stemmen.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DIFIN", met maatschappelijke zetel te 3271 Scherpenheuvel-Zichem (Averbode), Langedreef 24, vroegtijdig ontbonden wordt, zodat ze vanaf heden nog enkel zal bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerder.

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist slechts één vereffenaar aan te stellen, en benoemt tot deze functie mevrouw

PEETERS Karin, voormeld, hier aanwezig en die. verklaart_ dit_mandaat te aanvaarden. Hiertoe .verklaart zij. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

*11006599

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na nee r rife van de akte

1TEUR BEI DlREC i " N

od fer glriffie der

ven KoophandeR

i<t, de ~`~~ ' 2~g0

DE GRIF~I~# ~

Griffie~ 0 CEC. 2C99

"

" bovendien op eer dat zij niet als bewaarder, voogd, bestuurder of rekenplichtige niet tijdig rekening en verantwoording heeft gedaan of niet tijdig heeft afgerekend. Het betreft een onbezoldigd mandaat.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering verleent aan de vereffenaar voor de uitoefening van zijn opdracht de meest uitgebreide bevoegdheden voorzien in artikels 186 en volgende Wetboek van Vennootschappen. Meer bepaald kan de vereffenaar de rechtshandelingen stellen, zonder de machtiging te moeten inwinnen van de algemene vergadering, in de gevallen die door artikel 187 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen voorzien worden.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er " kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar zijn oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Wanneer de plaats van vereffenaar vrijkomt door overlijden, ontslagneming of anderszins, zal de algemene vergadering der vennoten in haar eerstkomende zitting tot de benoeming van een andere vereffenaar overgaan. De algemene vergadering zal later de vergoeding van de vereffenaar bepalen.

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

ZESDE BESLISSING

De vergadering duidt mevrouw PEETERS Karin, voormeld, aan als lasthebber ad hoc teneinde het verzoekschrift tot bevestiging van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van " koophandel te Leuven overeenkomstig artikel 184, § 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

ZEVENDE BESLISSING

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de zaakvoerder.

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor het door hen tot op heden waargenomen bestuur. Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: het uittreksel, de expeditie, het verslag van de zaakvoerder, het verslag van de externe accountant, staat van activa en passiva, vonnis aanstelling vereffenaar.

Willem Timmermans, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel-Zichem.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.05.2010, NGL 17.06.2010 10205-0090-012
03/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 03.06.2009, NGL 01.07.2009 09325-0232-011

Coordonnées
DIFIN

Adresse
LANGEDREEF 24 3271 ZICHEM

Code postal : 3271
Localité : Zichem
Commune : SCHERPENHEUVEL-ZICHEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande