DIGITAL BRANDS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIGITAL BRANDS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 808.155.894

Publication

10/04/2014
ÿþDr'

MUR

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tiouçgeiebd te '`ii-ntef delf Rechtbank van Koophnodn1 te Leuven, de 31 MAtE 2014

DE GOIMER,

Griffie

NI

Ondernemingsnr 0808.155.894

Benaming (voluit) : Digital Brands

(verkort) : DB

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Gaston Geenslaan Il 3001 Leuven (Heverlee)

I! Onderwerp akte :Fusie door overneming van een 100% dochtervennootschap - algemene

vergadering van de overnemende vennootschap

Uit het proces-verbaal verleden voor 'Christophe BLINDEMAN, geassocieerd notaris in de burgerlijkel vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op 14 maart 2014, geregistreerd te Gent Z op 18 maart 2104, boek 253, blad 65, vak 8, il blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DIGITAL BRANDS", verkort "DB", met maatschappelijke zetel te 3001 Leuven (Heverlee), Gaston Geensiaan 11, BTW BE 0808.155.894, RPR Leuven, volgende te publiceren besluiten met eenparigheid van stem men genomen heeft:

FUSIE DOOR OVERNEMING

Il A. Fusie

De vergadering besluit, overeenkomstig de bepalingen van het fusievoorstel en binnen de wettelijkel

1: voorwaarden en modaliteiten, tot goedkeuring van de fusie door overneming door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DIGITAL BRANDS", van de naamloze vennootschap "E-ZONE", met maatschappelijke zetel te 3001 Heverlee, Gaston Geenslaan 11, BTW BE0808.155.894, RPR Leuven, door de

il overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen.

De waarde van de overgedragen elementen van de overgenomen vennootschap is vastgesteld op basis van een staat van activa en passiva afgesloten op 30 september 2013. Vanaf 1 oktober 2013 worden allei

il handelingen, gesteld door de overgenomen vennootschap, boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor; rekening van de overnemende vennootschap.

De overgang van het vermogen van de overgenomen vennootschap, in het kader van de fusie, geschiedti zonder kapitaalverhoging en zonder uitgifte van nieuwe aandelen, gezien de overnemende vennootschap de! enige vennoot is van de overgenomen vennootschap,

i; Het doel van de overnemende vennootschap zal niet moeten worden gewijzigd, aangezien het op heden de door de overgenomen vennootschap uitgeoefende activiteiten volledig omvat.

B. Algemene beschrijving van de overdracht

s,

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap overgaat onder algemene titel naar de overnemende vennootschap, gebaseerd; il op een staat van activa en passiva afgesloien per 30 september 2013,

C. Voorwaarden en lasten van de overdraeht

il Deze fusie wordt gedaan en is aanvaard onder de volgende bedingen en voorwaarden:

I. VOORWAARDEN VAN DE OVERDRACHT ;

De activa en passive elementen, gaan over zoals zij bestonden op datum van 30 september 2013.

2° De overnemende vennootschap imoet de lopende huurcontracten en gebruiksrechten eerbiedigen,

zoals de overgenomen vennootschap ertoe gehouden of gerechtigd was, en moet rechtstreeks de eigenaars, Il en bezetters aanspreken voor alles wat het bestaan van de huurcelen, de wijze en voorwaarden van hun

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Naam en handtekening

e: \Mer- " mod 11.1

behoeden aan het Belgisch

Staatsblad



gebruik betreft, de te geven opzeggingen en de voorwerpen waarvan zij zouden kunnen beweren dat ze hen toebehoren.

3° De overnemende vennootschap wordt in de plaats gesteld van alle rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap, en meer bepaal&

a) de overnemende vennootschap moet alle overeenkomsten en verbintenissen eerbiedigen en uitvoeren die de overgenomen vennootschap zou kunnen afgesloten hebben met leveranciers, klanten en alle derden, en ook nog alle overeenkomsten en verbintenissen waartoe de overgenomen vennootschap gehouden is uit welke hoofde ook met betrekking tot de overgegane goederen, zodat de overgenomen vennootschap uit dien hoofde nooit meer kan aansprakelijk gesteld worden of lastig gevallen worden.

b) de overnemende vennootschap moet alle overeenkomsten en verbintenissen eerbiedigen en uitvoeren die de overgenomen vennootschap zou kunnen afgesloten hebben met haar personeel, directie, bedienden en arbeiders, zodat de overgenomen vennootschap uit dien hoofde nooit meer kan aansprakelijk gesteld warden of lastig gevallen worden.

LASTEN VAN DE OVERDRACHT

Deze overgang wordt aanvaard door de overnemende vennootschap, die tevens aanvaardt datai de schulden van de overgenomen vennootschap te dragen, haar verbintenissen en verplichtingen uit te voeren, haar te vrijwaren van elke vordering en alle kosten, lasten en belastingen van welke aard ook met betrekking tot de fusie te dragen en betalen.

VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE FUSIE

De heer Janssens Paul, geboren te Gent op 11 december 1969, handelend krachtens de bijzondere volmacht die hij heeft gekregen van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de voornoemde vennootschap "E-ZONE", gehouden op heden, voorafgaand aan deze vergadering, stelt de vergadering in kennis van het goedgekeurd besluit tot fusie door de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de overgenomen vennootschap.

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt de ondergetekende notaris akte te nemen van het feit dat de opschortende voorwaarde van toepassing op de genomen beslissingen van de overgenomen vennootschap bijgevolg verwezenlijkt is.

De fusie is verwezenlijkt overeenkomstig het voormeid fusievoorstel.

Bijgevolg is de fusie tussen de voornoemde vennootschappen definitief geworden.

Het gehele vermogen, zowel activa als passivai van de overgenomen vennootschap is bijgevolg overgegaan naar de overnemende vennootschap.

KWIJTING AAN DE BESTUURDERS VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

De vergadering aanvaardt de beslissing, genomen door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap dat de goedkeuring van de jaarrekening (die opgesteld wordt na de fusie) door de algemene vergadering van cle vennoten Van de overnemende vennootschap, zal gelden als kwijting voor de bestuurders van de overgenomen vennootschap voor de uitoefening van hun mandaat dat zij uitoefenden vanaf 1 oktober 2013 tot Op heden.

MACHTIGING VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent machtiging aan de bui" gerliike vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VDS Consulting", met maatschappelijke zetel te 9220 Flamme, Kleinhulst 12, met ondernemingsnummer 479.053.405, vertegenwoordigd door de heer Patrick Van den Storme, alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, voor het vervullen van de formaliteiten bij het ondernemingsloket en de BTW-administratie.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christophe Biindeman

Samen hiermee neergelegd: de expeditie van het proces-verbaal



Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/01/2014
ÿþMod WoM 71.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0808.155.894 Benaming

(voluit) : DIGITAL BRANDS (verkort) :

Neergelega ter rifle der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 0 JAN. 2014

DE GRIFFIER, Griffie

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : GASTON GEENSLAAN 11, 3001 LEUVEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL (Art. 676 Wetboek van Vennootschappen)

Neerlegging en bekendmaking bij uittreksel van het fusievoorstel, opgesteld in uitvoering van artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

Uit het fusievoorstel opgemaakt door het bestuursorgaan van de BVBA DIGITAL BRANDS en het bestuursorgaan van de NV E-ZONE op 10 januari 2014 blijkt het volgende:

RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN I. De overnemende vennootschap

Naam DIGITAL BRANDS

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 3001 Leuven, Gaston Geenslaan 11

Opgericht ingevolge notariële akte verleden voor notaris Christophe Blindeman te Gent op 24 november 2008, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 11 december 2008, onder nummer 2008-1211 1 0191498.

Waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd blijkens proces-verbaal gehouden voor notaris Christophe Blindeman te Gent op 7 mei 2010, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 28 mei 2010, onder nummer 0076597.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het nummer 0808 155 894.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland,

A. VOOR EIGEN REKENING

(i) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van', roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen: die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de: roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door' derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

(ii) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of', aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere' roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

(iii) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bi~la,ge11 bil het_Relgisch Staatchlad n 2-9<0112r0.14 -Anne" xfs-d-trMSt'rtetrrbeige-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

B. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

(i) Het onderzoek, de ontwikkeling, de implementatie, de samenstelling, het beheer, de exploitatie, de ter beschikkingstelling, de commercialisatie en de handel in systeemoplossingen, websites, applicaties, programma's, domeinnamen, intellectuele eigendomsrechten en databanken.

(ii) Alle handelingen en verrichtingen betreffende informatica-, data- en communicatieproducten; het verlenen van alle technische bijstand en dienstverlening op het vlak van informatie- en gegevensverwerking; het analyseren van behoeften en problemen van gebruikers.

(11i) Het inrichten, organisatie en verstrekken van alle cursussen, seminaries en opleidingen inzake automatisering en computertoepassingen alsook van alle mogelijke communicatietechnieken.

(iv) Het opstarten, verder ontwikkelen, financieren, overnemen en verkopen van bedrijven en vennootschappen, alsmede de adviesverlening en bijstand betreffende deze activiteiten,

(v) Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coiirdineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

(vil) Het verlenen van diensten en adviezen aan derden in alle domeinen waarin de vennootschap competent is, inzonderheid op het vlak van het bedrijfsbeheer, het management, de administratie, de marketing, human ressources.

(viii) Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

C. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en Manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Il. Over te nemen vennootschap;

Naam E-ZONE

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel 3001 Leuven, Gaston Geenslaan 11

Vennootschap opgericht bij akte verleden voor notaris Christophe Blindeman, destijds te Gent, op 7 maart 2003, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 25 maart daarna, onder nummer 0034622.

Waarvan de statuten laatst werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Christophe Blindeman, te Gent, op 9 augustus 2010, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 10 januari 2013, onder nummer 0006454.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het nummer 0479 781 695.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België ais in het buitenland:

Het onderzoek, de ontwikkeling, de implementatie, de exploitatie, de commercialisering, en de handel in systeemoplossingen;

Het opstarten, verder ontwikkelen, financieren, overnemen en verkopen van bedrijven en vennootschappen alsmede

De adviesverlening en bijstand betreffende alle bovenvermelde activiteiten.

Dit alles in de meest ruime zin. De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, aile

4, 4 v

Voor-

bbhoudeH

aan het

Belgisch

Staatsblad

commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan niet haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben, Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met haar dcel.

De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat. Zij mag bij wijze van inbreng in geld of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard is haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen, door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen.

DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAPPEN BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap, de NV E-ZONE, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, de BVBA DIGITAL BRANDS, is vastgesteld op 1 oktober 2011

DE RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE VENNOTEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAPPEN, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

Niet van toepassing.

BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren venncotschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Samen hiermee neergelegd: fusievoorstel

BVBA DIGITAL BRANDS NV E-ZONE

Het bestuursorgaan, Het bestuursorgaan,

Paul Janssens, Paul Janssens,

Zaakvoerder Bestuurder

Danny Lein, Danny Lein,

Zaakvoerder Bestuurder

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/12/2013
ÿþ nlad 11.1



ne In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie d P\,

Iiechtbr k van Koophandel

te Lel ven, de

egfeFFi tER û, DEC,

2013

1111111

131 6175*





Ondernemingsnr : 0808.155.694

L: Benaming (voluit) : Digital Brands

(verkort) : DB

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gaston Geenslaan 11

3001 Leuven (Heverlee)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering: statutenwijziging

Uit een akte verleden voor mij, Christophe BUNDEMAN, geassocieerd notaris in de burgerlijke; vennootschap met de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte iE aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDEi NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op 12 december 2013, eerstdaags te registreren,; blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DIGITAL BRANDS", verkort "DB", volgendei besluiten met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

REËLE KAPITAALVERMINDERING

ij De vergadering besluit, in toepassing van artikel 317 van het Wetboek van vennootschappen, heti kapitaal te verminderen met een bedrag van ZES MILJOEN NEGENHONDERDI VIJFENNEGENTIGDUIZEND ZESHONDERD EN EEN EURO (¬ 6.995.601,00) om het kapitaal te brengen; van ZEVEN MILJOEN VEERTIENDUIZEND TWEEHONDERD EN EEN EURO (¬ 7.014.201,00) op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) door een terugbetaling aan de vennoten van een bedrag van ZES MIDOEN NEGENHONDERD VIJFENNEGENTIGDUIZEND ZESHONDERD EN EEN; EURO (¬ 6.995.601,00). Deze terugbetaling aan de vennoten kan slechts plaatsvinden na het verloop van de termijn voorzien in artikel 317 van het Wetboek van vennootschappen. De kapitaalvermindering wordt aangerekend op het fiscaal werkelijk volgestort kapitaal, door; externe inbrengen gevormd, en zal plaatsvinden zonder vernietiging van aandelen, doch meti evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

WIJZIGING VAN HET BOEKJAAR

De vergadering beslist het boekjaar voortaan te laten beginnen op 1 september van ieder jaar om te eindigen op 31 augustus van het daaropvolgend jaar.

OVERGANGSBEPALING MET BETREKKING TOT HET LOPEND BOEKJAAR

De vergadering beslist het lopend boekjaar, dat normaal zou eindigen op 31 december 2013 tel ii laten eindigen op 31 augustus 2014. WIJZIGING VAN DE DATUM VAN DE JAARVERGADERING

Ingevolge de wijziging van het boekjaar zal de jaarvergadering voortaan plaats vinden op de tweede, dinsdag van de maand januari om 15 uur.

BEVESTIGING VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vergadering bevestigt de verplaatsing van de maatschappelijke zetel zoals dit blijkt uit de; notulen van de algemene vergadering de dato 10 juli 2012 en dit met ingang van 1 augustus 2012 naar 3001 Leuven (Heverlee), Gaston Geenslaan 11.

STATUTENWIJZIGING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod "PM

Oe vergadering beslist de volgende artikelen van de statuten te wijzigen om ze in

overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen besluiten:

De eerste zin van artikel 2 van de statuten wordt vervangen als volgt:

"De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3001 Leuven (Heverlee), Gaston Geenslaan 11."

De tekst van artikel 5 van de statuten wordt vervangen als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door TWAALFDUIZEND (12.000) gelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde."

Re eerste zin van de tekst van artikel 21 van de statuten wordt vervangen als volgt:

"De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede dinsdag van de maand januari om 15 uur." De eerste zin van artikel 30 van de statuten wordt vervangen als volgt:

"Het boekjaar begint op 1 september van elk jaar en eindigt op 31 augustus van het daaropvolgend jaar.

MACHTIGING ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een BVBA "VDS Consulting", met maatschappelijke zetel te 9220 Hamme, Kleinhulst 12, vertegenwoordigd door de heer Patrick Van den Storme, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, elk van hen bevoegd om afzonderlijk te handelen en allen woonplaats kiezende op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd :

- de expeditie van de akte

- de gecoördineerde statuten

Geassocieerd notaris Christophe Blindeman

f&. 4 '5V

*oor-behouden

ilaan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vande perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/12/2014
ÿþa



~r1



mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be

B

St.

Ondernemingsnr : 0808.155.894 Benaming (voluit) : Digital Brands

(verkort) : DB

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gaston Geenslaan 11

3001 Leuven (Heverlee)

Onderwerp akte :Ontbinding en sluiting van de vereffening

I I

Uit het proces-verbaal verleden voor Christophe BLINDEMAN, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "DE GROG, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE; il NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op 29 augustus 2014, geregistreerd op het eerste registratiekantoor Gent 1 op 3 september 2014, boek 263, blad 03, vak 12, wordt de buitengewone) algemene vergadering van de vennoten gehouden van de besloten vennootschap met beperkte; i; aansprakelijkheid "DIGITAL BRANDS", verkort "DB", met maatschappelijke zetel te 3001 Leuven; il (Heverlee), Gaston Geenslaan 11, BTW BE 0808.155.894, RPR Leuven, en volgende te publiceren; beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

ONTBINDING EN VEREFFENING VAN DE VENNOOTSCHAP ïi - ontbinding van de vennootschap en sluiting van de vereffening in één akte

Na kennisname en bespreking van de verslagen, besluit de vergadering de vennootschap tel ontbinden en in vereffening te stellen.

iE De vergadering verklaart vervolgens uitdrukkelijk te verzaken aan de formaliteiten en termijnen'

voorzien in artikel 194 van het W. Venn. en over te gaan tot de onmiddellijke sluiting van de

vereffening van de vennootschap in toepassing van artikel 184 § 5 van het W. Venn. De il voorwaarden zoals voorzien in artikel 184 § 5 van het W. Venn. luiden als volgt:

- Er wordt geen vereffenaar aangeduid;

- Er zijn geen passiva meer verschuldigd;

- Alle vennoten dienen op de vergadering aanwezig te zijn of geldig vertegenwoordigd te zijn en; met eenparigheid van stemmen besluiten om de ontbinding en vereffening in één akte te doen; - De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

El De vergadering verklaart dat in dit kader aan alle voorwaarden van artikel 184 § 5 van het W. Venn.; is voldaan, en beslist vervolgens dat onmiddellijk tot sluiting van de vereffening kan worden; overgegaan. - Beëindiging mandaat van de zaakvoerders - kwijting

Ten gevolge van de ontbinding neemt de vergadering kennis van de van rechtswege beëindiging; : van het mandaat van de zaakvoerders, zijnde de heer Paul Janssens, gedomicilieerd te 9830 Sint-; Ei Martens-Latem, Albert Servaesdreef 1 en de heer Danny Lein, gedomicilieerd te 3001 Leuveni

1

(Heverlee), Herendreef 18.

De vergadering besluit om kwijting te verlenen voor de uitoefening van het mandaat dat gelopen;

heeft van 1 januari 2013 tot op heden.

- Goedkeuring verdeling netto liquidatiesaldo en terugname resterend actief

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

pe

NEERGELEGD

0 2 DEC. 2014

r ! lvt1Y. L.vl1

Griffie Rechtbank van Koophandel tL rÎnIc

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-Io_hóudy aan lila Belgisch Staatsblad

De vergadering besluit om op basis van de staat van actief en passief per 30 juni 2014, over te gaan tot de toebedeling aan en de terugname door de vennoten van alle nog resterende activa welke zich thans in het patrimonium van de vennootschap bevinden, onder last om eventuele nog opduikende vereffeningskosten te dragen en te betalen.

Voormelde toebedeling aan de vennoten gebeurt pro rata aan het aandelenbezit en wordt uitdrukkelijk goedgekeurd.

Met het oog op de teruggave inzake vennootschapsbelasting en btw na afsluiting van de vereffening, geven alle vennoten hun akkoord met de terugbetaling op het rekeningnummer BE55 7340 3017 0544 op naam van de heer Danny Lein, voornoemd.

Vaststelling van de sluiting van de vereffening

De vergadering stelt vast dat alle schulden van de vennootschap vereffend zijn. Ter staving hiervan verwijst de voorzitter naar de voormelde balans van 30 juni 2014.

De vergadering stelt tevens vast dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit en dat het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activabestanddelen die bij wijze van overgang onder algemene titel overgaan in het vermogen van de vennoten.

Bijgevolg verklaart de vergadering de vereffening gesloten en stelt zij vast dat de vennootschap Digital Brands definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering besluit nog dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste 5 jaren bewaard worden op volgend adres: 3001 Leuven (Heverlee), Herendreef 18.

De vergadering stelt vast dat alle gelden en waarden van de vennootschap verdeeld werden zodat er niets dient gedeponeerd te worden in de Deposito- en Consignatiekas.

MACHTIGING ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap "De Verenigde Fiduciaires", met zetel te 2800 Mechelen, Galgestraat 38, ondernemingsnummer 0440.088.109, RPR Mechelen, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, elk van hen bevoegd om afzonderlijk te handelen en allen woonplaats kiezende op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge





VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christophe Blindeman

Samen hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal

- bijzonder verslag bestuursorgaan, voorstel vrijwillige ontbinding de dato

25/07/2014, met een staat van actief en passief op 30/06/2014

- verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 Wetboek van vennootschappen

de dato 1 augustus 2014





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/09/2012
ÿþ Med PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1130 Brussel

Zetel : Verdunstraat 742

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Wijziging maatschappelijke zetel Tekst:

BRUSSEL

Griffie

,e,ski)

1011

Ondernemingsnr : 0808.155.894 Benaming (voluit) : Digital Brands

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 10 juli 2012

De zaakvoerders beslissen, in overeenstemming met artikel 2 van de statuten, om de maatschappelijke zetel over te brengen naar Gaston Geenslaan 11, 3001 Heverlee met ingang van 01 augustus 2012.

Paul Janssens Zaakvoerder

ia

*12155687+

s

24/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.05.2012, NGL 19.07.2012 12312-0212-013
30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.05.2011, NGL 27.06.2011 11214-0069-014
06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.05.2010, NGL 30.06.2010 10247-0006-011

Coordonnées
DIGITAL BRANDS

Adresse
GASTON GEENSLAAN 11 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande