DMI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DMI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 631.788.120

Publication

16/06/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111 11111111

teeferaga>tdfiliVatleií¬

05

tel 01 lí&riGt1.)Meciceia13dstdit+U-~.:

Ondernemingsnr : 434 ~ ~b ~''Cil#k~Bti~C ver, 1~0~~~1/~ Si~~ í 8t'' ,~ ~'~I

Benaming

(volu3t) ; DMI

(verkort] "

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1755 Gooik Kasteelstraat 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING VENNOOTSCHAP - BENOEMING

Uit een akte verleden voor notaris Melissa Vyvey op 3 juni 2015 blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch Recht "DMI met maatschappelijke zetel te 1755 Gooik Kasteelstraat 2, werd opgericht met een maatschappelijk kapitaal van 18.600 eur vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder nominale waarde volledig volgestort door Mijnheer MATHIEU David, geboren te Halle op 16 januari 1978, ongehuwd, wonende te 1755 Gooik, Kasteelstraat 2.

De ondergetekende notaris bevestigt dat elk aandeel volledig werd volgestort door middel van een voorafgaande storting in speciën op de rekening genummerd BE26 0689 0268 2229 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de Belfius Bank.

Uittreksel van de statuten van de opgerichte vennootschap:

"STATUTEN

Hoofdstuk 1, Rechtsvorm  Naam  Zetel  Doel -- Duur

1Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten ven-nootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam DM1.

In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennoot-schap, moet de maatschappelijke benaming steeds worden voor-afgegaan of gevolgd door de woorden "Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA", de maatschappelijke zetel, het ondernemingsnummer, de term rechtspersonenregister of de afkorting 'RPR' gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

2 Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1755 Gooik Kas-teelstraat 2.

Het bestuursorgaan mag beslissen om de zetel te verplaatsen naar een andere plaats in België met

inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, in België of in het buitenland,

dochtervennootschappen oprichten of agentschappen, opslagplaatsen, uitbatingszetels, bedrijfszetels,

administratieve zetels of bijkantoren vesti-gen.

3 Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

1/het verlenen van advies en diensten, begeleiding, bijstand en leiding aan vennootschappen, ondernemingen, instellingen en privé-personen ,voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van het algemeen beleid, het marketingbe-leid, het productie-, logistiek- en ontwikkelingsbe-'leid, het technisch beleid, het promotie-en verkoopbeleid, het financieel-administratief- en personeelsbeleid.

Het verrichten van studiewerk terzake en het verlenen van alle diensten.

2/de recrutering, vorming, plaatsing en ter be-'schik-'king stel-ling van (gespe-cialhseerd) personeel- de (re)organisatie van ven-noot-schappen / onderne-imingen, en het verlenen van alle ad-vies en dien-sten met betrek-rking tot de verhoudingen (in- en extern) binnen ondernemingen en vennootschap-pen.

3/het besturen van vennootschappen en ondernemingen in ruimste zin.

4/de vennootschap kan alle hulpmiddelen verschaffen en alle diensten leveren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met wat vooraf-gaat, zowel krachtens een contractuele als een statutaire benoeming, in hoedanigheid van extern raad-gever of als orgaan van de cliënt.

5/het beheer en de uitbouw en uitbreiding van haar patrimoni-um, be-staande uit roerende en onroerende goederen en rechten in de ruimste zin< Dit omvat:

Op de laatste blx van Luik B vermelden , Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

à,~ *alle verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot onroerende goederen en - rechten in de ruimste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge Y zin, zoals het (ver)bouwen, het verwerven, vervreemden, het (ver)hu-'ren, het beheren, uitbaten,

valoriseren en ordenen van alle onroerende goederen, leasing inbegrepen;

*alle verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot roerende goederen en - rechten in de ruimste zin, zoals het verwerven, vervreem-'den, het uiitbaten,(ver)huren, en in het bijzonder het beheren en valori-iseren van aandelen, obligaties, participatiebewijzen en andere waardepapieren;

6/Belangen nemen in alle vennootschappen of onderne-'min^gen (on-geacht hun activiteiten) onder welke vorm ook (aandelen, al dan niet converteerbare obligaties en andere) en op welke wijze ook (inbreng, inschrijving, opslorping, fusie en andere) en deze beheren.

De vennootschap mag (hypothecaire) waarborgen verlenen voor derden en zich voor derden borg stellen in het algemeen.

Zij mag alle handels financiële en nijver'heids'handelingen verrichten, die rechtstreeks of on-'rechtstreeks in verband staan met haar doel,

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur,

Hoofdstuk Il. Maatschappelijk kapitaal - Aandelen

4Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00-). Het maat-schappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een evenredig deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

5Aard van de aandelen

Alle aandelen zijn en blijven op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de in-schrijving in het register van aandelen op naam. Elke aande-lenoverdracht zal slechts aan de vennootschap en aan derden tegenwerpbaar zijn door de inschrijving in het register van aandelen op naam van een verklaring van overdracht, gedagte-kend en ondertekend door de overdrager en de overnemer of door hun lasthebbers.

6Ondeelbaarheid van aandelen

Ten aanzien van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar en de vennootschap zal slechts één eigenaar per aandeel erkennen.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan het bestuursorgaan de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat één enkele persoon is aangewezen als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming worden be-reikt, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopige bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de geza-menlijke gerechtigden.

In geval van verhouding vruchtgebruik en blote eigendom, komen de meest uitgebreide lidmaatschapsrechten toe aan de vruchtgebruiker,

7Overdracht van aandelen

Behoudens de beperkingen van artikel 249 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, is de overdracht van aandelen aan geen enkele beperking onderworpen.

Er is geen instemming van de vennoten vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan een verbonden vennootschap.

Hoofdstuk III. Bestuur - Controle

8Samenstelling van het bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaak-voerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die de meest uitgebreide bevoegdheden hebben om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, uitgezonderd de bevoegdheden die bij wet voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde of onbepaalde tijdsduur door haar vast te stellen en kunnen worden ontslaan door de algemene vergadering.

Indien er twee (2) zaakvoerders zijn, zullen deze elk de volledige bevoedgheid hebben zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, zullen deze elk de volledige bevoedgheid hebben zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd wordt, be-noemt deze een natuurlijke persoon onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers als vaste vertegen-woordiger die belast wordt met de uitvoering van dit mandaat in naam en voor rekening van deze rechtspersoon. De rechts-persoon mag deze vaste vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van het mandaat van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij I zij dit mandaat in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Deze regels gelden eveneens in hoofde van de onderhavige vennootschap indien deze zou worden aangewezen tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere ven-nootschap.

De zaakvoerders zijn herbenoembaar,

Het mandaat van de uittredende zaakvoerders, die niet herbe-noemd zijn, houdt onmiddellijk op na de algemene vergadering die heeft beraadslaagd over een herverkiezing.

9 Notulen

, I.... f De besluiten van het bestuursorgaan worden vastgelegd in no-tulen die ondertekend worden door de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge zaakvoerders. De vol-machten worden gehecht aan de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven.

Deze notulen worden ingelast in een speciaal register.

De afschriften of uittreksels worden geldig ondertekend door één (1) zaakvoerder.

10Delegalie van specifieke bevoegdheden

Het zaakvoerders mogen één of meer bijzondere vertegenwoor-dig ers aanduiden voor bijzondere en

duidelijk omlijnde taken.

11 Vertegenwoordiging

Ten overstaan van derden wordt de vennootschap geldig verte-genwoordigd door één zaakvoerder, alleen

handelend,

Binnen de grenzen van hun mandaat, wordt de vennootschap te-vens geldig vertegenwoordigd door

bijzondere lasthebbers be-noemd door het bestuursorgaan.

12Bezoldiging - Kosten - Uitgaven

Het mandaat van zaakvoerder wordt al dan niet bezoldigd uit-geoefend.

13 Controle

In de mate waarin dit wordt vereist door de wet, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, ten aanzien van het Wetboek van vennoot-schappen en deze statuten, aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie (3) jaar, Bij de benoeming van de commissarissen stelt de algemene vergadering hun bezoldiging vast voor de volledige duur van hun mandaat. Deze bezoldiging kan enkel met de instemming van de algemene vergadering en de commissaris worden gewijzigd. Op straffe van schadevergoeding kan een commissaris tijdens zijn / haar mandaat alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen.

Hoofdstuk IV. Algemene vergadering

14Soorten - Datum - Plaats

ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni om achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de gewone algemene vergadering de volgende werkdag plaats op hetzelfde uur. Indien wordt gekozen voor de procedure van schriftelijke be-sluitvorming, dan moet het document houdende de voorgestelde besluiten minstens twintig (20) kalenderdagen vôôr deze datum worden verstuurd.

Een buitengewone of bijzondere algemene vergadering mag worden bijeengeroepen telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist. Zij moet bijeengeroepen worden wanneer één of meer vennoten die één / vijfde (20 %) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen

De algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats vermeld in de oproe-ping.

14 bis Eenhoofdigheid

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt blijven alle statutaire bepalingen van toepassing, in zover ze niet strijdig zijn met de na vermelde regels betreffende eenhoof-digheid',

1.De enige vennoot beslist vrij over de overdracht deelbe-wijzen;

2.De vennootschap wordt door het overlijden van de enige vennoot niet ontbonden:

a)indien zijn deelbewijzen op geen enkele erfgerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden .

b)Indien zijn deelbewijzen overgaan op erfgenamen of legata-rissen ,zijn de beperkingen, voorzien in de statuten of in de wet niet van toepassing;

-is er splitsing tussen naakte eigendom en vruchtgebruik dan oefent de vruchtgebruiker de rechten, eraan verbonden, uit;

-behoort een aandeel toe aan meerderen in mede-eigendom, dan duiden zij één persoon aan die ten aanzien van de vennootschap de rechten uitoefent; tot zolang blijven de rechten geschorst,

3.lndien geen zaakvoerder benoemd is, is de enige vennoot van rechtswege zaakvoerder.

4.Bij tegenstrijdig belang van vermogensrechtelijke aard tussen de zaakvoerder en de vennootschap, mag de enige vennoot die tevens enig zaakvoerder is, de verrichting zelf doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen, neer te leggen samen met de jaarrekening; terzake moet de wet worden nageleefd

5.Er bestaat geen controle in de vennootschap waar de enige vennoot tevens enig zaakvoerder is

6.De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen; zijn besluiten worden genotu-leerd

15Bijeenroeping

De personen die krachtens het Wetboek van vennootschappen tot een algemene vergadering dienen te worden opgeroepen, worden per aangetekende brief, minstens vijftien (15) kalenderdagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De brief, die de agenda, en de nodige documenten, voer zover toepasselijk, bevat, wordt gestuurd per aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel en uitdrukkelijk schriftelijk akkoord gaan om de brief en de andere noodzakelijke documenten te ontvangen door middel van een andere wijze van mededeling.

De blote eigenaar en de vruchtgebruiker hebben het recht om deel te nemen aan de algemene vergadering. De blote eigenaar beschikt over een recht op informatie.

De algemene vergadering kan bijeengeroepen worden door het be-stuursorgaan, de commissarissen of in voorkomend geval de vereffenaars.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

De personen die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. Zij kunnen tevens, vóór of na de algemene vergadering die zij niet bijwoonden, er schriftelijk aan verzaken om zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping of nige onre-gelmatigheid in de oproeping.

De personen die gerechtigd zijn om de noodzakelijke documenten te ontvangen, kunnen, vóór of na de algemene vergadering, er schriftelijk aan verzaken om zich te beroepen op het ontbreken van enig stuk of afschrift ervan.

16 Toelating

Indien de oproeping dit vereist, moet een vennoot, om te worden toegelaten, minstens drie (3) werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering zijn / haar voornemen om aan deze vergadering deel te nemen per brief, fax, e-mail of enig ander middel vernield in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek ter kennis brengen van het bestuursorgaan of in voorkomend geval de vereffenaars,

17Vertegenwoordiging op algemene vergaderingen

Elke vennoot mag zich op de algemene vergadering laten ver-tegenwoordiger door een lasthebber, al dan niet vennoot. De volmacht moet de handtekening van de vennoot dragen (met in-begrip van een elektronische handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek),

Indien de oproeping dit vereist, moet de gedagtekende en on-dertekende volmacht minstens drie (3) werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek worden gezonden naar de zetel van de vennootschap of een in de oproeping aangeduide plaats, De toelatingsfomiali-teiten moeten vervuld zijn geweest indien de oproeping dit vereist.

18Stemmen per brief

Indien de oproeping dit voorziet, mag een vennoot per brief stemmen door middel van een formulier waarvan de vermeldingen in de oproeping zijn bepaald en dat ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Dit formulier bevat minstens de volgende vermeldingen: (i) de identiteit van de vennoot, (ii) de woonplaats of de zetel van de vennoot, (iii) het aantal aandelen waarmee de vennoot deelneemt aan de stemming, (iv) het bewijs dat de voorafgaande toelatingsformaliteiten werden nageleefd (indien de oproeping dit vereist), (v) de agenda van de algemene vergadering en de voorgestelde besluiten, (vi) de stemwijze of de onthouding betreffende elk voorgesteld besluit en (vit) de bevoegdheden die aan een bepaalde lasthebber worden verleend om te stemmen betreffende de nieuwe of gewijzigde besluiten die aan de algemene vergadering worden voorgelegd en de identiteit van deze lasthebber. De formulieren waarin noch de stemwijze, noch de onthouding is vernield, zijn nietig.

Het formulier moet de handtekening van de vennoot dragen (met inbegrip van een elektronische handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

Indien de oproeping dit vereist, moet het gedagtekend en on-dertekend formulier minstens drie (3) werkdagen vee de datum van de vergadering per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek worden gezonden naar de zetel van de vennootschap of op een in de oproeping aangeduide plaats. De toelatingsformaliteiten moeten vervuld zijn geweest indien de oproeping dit vereist.

19Aanwezig heidslijst

Alvorens aan de algemene vergadering deel te nemen, moet een vennoot of zijn / haar lasthebber de aanwezigheidslijst on-dertekenen met vermelding van (i) de identiteit van de ven-noot, (ii) de woonplaats of de zetel van de vennoot, (iii) indien toepasselijk, de identiteit van de lasthebber en (iv) het aantal aandelen waarmee de vennoot deelneemt aan de stemming.

Eenzelfde verplichting geldt voor de personen die krachtens artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen tot een al-gemene vergadering dienen te worden opgeroepen.

20Samenstelling van het bureau

iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door de voor-zitter van het bestuursorgaan of, bij gebreke hieraan of in geval van zijn I haar afwezigheid, door een andere zaakvoerder of een lid van de algemene vergadering die daartoe door deze vergadering werd aangeduid.

De voorzitter van de algemene vergadering duidt een secretaris aan.

De vergadering kan een of meer stemopnemers aanstellen op voorstel van de voorzitter.

21 Beraadslaging - Besluitvorming

De algemene vergadering kan niet beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij alle vennoten op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er eenparig mee instemmen en de volmachten dit toelaten.

Het bestuursorgaan geeft antwoord op de vragen die hen door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten, voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag.

De algemene vergadering kan geldig beraadslagen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist,

Ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, kunnen de beslissingen geldig worden genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald meer-derheidsquorum vereist.

Elk aandeel geeft recht op één (1) stem.

î Het stemrecht verbonden aan een aandeel dat bezwaard is met een vruchtgebruik zal worden uitgeoefend door de vruchtge-bruiker, behoudens andersluidende overeenkomst tussen de blote eigenaar en de vruchtgebruiker. Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de blote eigenaar en de vruchtgebruiker zal de vruchtgebruiker alleen alle rechten uitoefenen die verbonden zijn aan de aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe wordt een document houdende de voorgestelde besluiten, met een afschrift van de stukken die krachtens het Wetboek van vennootschappen ter beschikking moeten worden gesteld per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, gezonden naar alle vennoten. Alle vennoten worden verzocht om het gedagtekend en ondertekend document binnen een termijn van tien (10) kalenderdagen na ontvangst terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of iedere andere plaats vermeld in het document De handtekeningen (met inbegrip van een elektronische handtekening zoals bedoeld ïn artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) worden aangebracht hetzij op één (1) document hetzij op meerdere exemplaren van dit document De schriftelijke besluiten worden geacht genomen te zijn op de datum van de laatst aangebrachte handtekening of op de datum bepaald in het document, Indien de goedkeuring van alle vennoten niet binnen vijftien (15) kalenderdagen na de oorspronkelijke verzending is ontvangen, dan worden de besluiten geacht niet genomen te zijn.

22 Notulen

De besluiten van de algemene vergadering worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de

voorzitter, de leden van het bureau en de vennoten die erom verzoeken. De volmachten worden gehecht aan

de notulen van de vergadering waarvoor ze zijn gegeven. Deze notulen worden ingelast in een speciaal

register,.

De afschriften of uittreksels worden geldig ondertekend door één (1) zaakvoerder,

Hoofdstuk V, Jaarrekening - Winstverdeling - Dividenden

23 Jaarrekening

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van het daarop volgende kalenderjaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris en de jaarrekening op. Deze

documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het

Wetboek van vennoot-schappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een

jaarverslag zolang de vennootschap be-antwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1°

van het Wetboek van vennootschappen.

24Winstverdeling

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag van min-stens één twintigste (5 %) van de nettowinst

in voor de vor-ming van de wettelijke reserve. Deze inhouding is niet langer verplicht zodra de wettelijke reserve

één 1 tiende (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene ver-gadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

25 Dividenden

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op

de plaatsen bepaald door het bestuursorgaan.

Niet-geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf (5) jaar en komen dan aan de vennootschap toe.

Elke uitkering van dividend die gebeurde in strijd met de wet dient door de vennoot die deze uitkering heeft

ontvangen te worden terugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat de vennoot wist dat de uitkering in zijn /

haar gunst in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

Hoofdstuk VI. Ontbinding 4 Vereffening

26Ontbinding - Vereffening

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De

vereffenaar(s) zal/zullen slechts in functie treden na de bevestiging van zijn/hun benoeming door de algemene vergade-ring, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Ven-nootschappen.

Zij beschikken over alle machten voorzien door de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bij-zondere toelating van de algemene vergadering, De algemene vergadering mag evenwel op elk moment deze machten beperken door een beslissing genomen met een gewone meerderheid van stemmen.

Alle activa van de vennootschap moeten worden verkocht tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist.

Indien niet alle aandelen werden volstort op dezelfde manier, moeten de vereffenaars het evenwicht herstellen vooraleer tot enige verdeling over te gaan, hetzij door bijkomende volstortingen te vragen, hetzij door vooraf betalingen te doen.

Het is eveneens mogelijk om de vennootschap te ontbinden en vereffenen via één notariële akte, in zoverre aan alle wet-telijke voorwaarden daartoe is voldaan.

Hoofdstuk VII. Algemene bepalingen

De zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht voor de gehele duur van hun taak, woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hen alle dagvaardingen en kennisgevingen kunnen worden gedaan.

De vennoten zijn verplicht de vennootschap kennis te geven van elke verandering van woonplaats. Bij ontstentenis van kennisgeving worden zij geacht keuze van woonplaats te hebben gedaan in hun vroegere woonplaats.

Voorbehouden ; apn hdt. Belgisch 'Staatsblad

. 6

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van deze statuten niet als

werkdagen beschouwd.

Voor al wat niet voorzien is in de Onderhavige statuten wordt verwezen naar het Wetboek van

Vennootschappen. Bijgevolg, worden de bepalingen van dit Wetboek waarvan niet op wettige wijze wordt

afgeweken geacht opgenomen te zijn in de onderha-vige statuten en worden de clausules die strijdig zijn met

de dwingende bepalingen van de wet voor niet geschreven geacht."

SLOTBEPALINGEN:

1. Uitzonderlijk zal het eerste boekjaar beginnen op de dag waarop een uitgifte en een uittreksel van de

onderhavige akte worden neergelegd op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en eindigen op

31 december 2016.

2.De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in het jaar 2017 (9 juni 2017).

3.Op grond van het financieel plan wordt besloten om geen commissaris te benoemen.

4.Onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid, wordt benoemd tot

zaakvoerder van de vennootschap : Mijnheer Mathieu David, voornoemd. Zijn mandaat zal ai dan niet bezoldigt

worden uitgeoefend.

5. Uitvoeringsmachten

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

Melissa Vyvey (getekend)

wordt tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n;on) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
DMI

Adresse
KASTEELSTRAAT 2 1755 GOOIK

Code postal : 1755
Localité : GOOIK
Commune : GOOIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande