DOBH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOBH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.979.071

Publication

01/09/2014
ÿþ2

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/on

ll II ll 1l1l ff ll II ll ll 1l1l 1l 1l :~ : 21 AUG, 2014

*14162576* ter griffie van de Nederlandstalige

r rechtbank van koophandel Brussel

Ondernemingsnr : 052'1.979.07'1

Benaming

(voluit) : DOBH

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mechelsesteenweg 504 , 1930 Zaventem

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING VAN EEN ZAAKVOERDER

Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 01/08/2013 wordt beslist bij eenparigheid: van stemmen

dat de Heer HOSSEINI Seyedmohsen, wonende te 3000 Leuven, Pelgrimstraat 1/0010, benoemd wordt als zaakvoerder en dit vanaf heden 01/08/2013. Hij heeft 49% der aandelen en dit vanaf 01/08/2013

Zaventem, 01/08/2013,

Hosseini Mostafa,

Zaakvoerder,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Oor-

,.behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

Op de laatste blz. van luik l3 vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/03/2013
ÿþ Maf Wotd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

AiuAiui~a~ui

*13097 6

Ondernemingsnr : 0 5,21 J JBenaming

(voluit) : DOBH

(verkort) :

flhII1

11

I 4 MAR. 2013

BROSSEL

Griffie

012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1930 Zaventem (Nossegem), Mechelsesteenweg 504

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMING VAN ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Joz Werckx te Kessel-Lo (Leuven) op 11 maart 2013, dat Seyed Mostafa HOSSEINI, geboren in Teheran op 15 januari 1981, wonende in 1930 Zaventem (Nossegem), Mechelsesteenweg 504, voor een onbepaalde duur een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opricht met de naam DOBH, met zetel in 1930 Zaventem (Nossegem), Mechelsesteenweg 504, en met een door geldinbreng gevormd kapitaal van 18.600,00 euro, tot beloop van 12.400,00 euro volstort en op een op naam van de vennootschap in oprichting bij Belfius Bank geopende rekening gedeponeerd door Seyed Mostafa Hosseini, die hiervoor alle 100 aandelen met stemrecht ontvangt, elk met een gelijke fractiewaarde van 1/l00ste van het kapitaal.

De vennootschap heeft als doel: - het uitbaten van frituurinrichtingen; - het uitbaten van alle andere soorten horecazaken waaronder snackbar, pilla bar, kleine restauratie van pizza's, pastas, salades, restaurant, thuislevering, traiteur, meeneemrestauratie en/of combinaties ervan, zij het in vaste of mobiele inrichting; - de handel, koop en verkoop, in-, uit en doorvoer van alle producten, voedingsmiddelen, dranken, toestellen en materialen, die met horecazaken verband houden; - het vermogen, gevormd door het oprichten, inrichten, inbrengen, overnemen of aankopen van handelszaken en onroerende goederen en alle daarmee verband houdende roerende goederen behouden, beheren in de ruimste zin van het woord en oordeelkundig uitbreiden. - het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend en roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende en roerende goederen en rechten alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen. Deze formulering is niet limitatief. Zij omvat ook wat in de sector waarin de onderneming actief is gebruikelijk is of het zou worden. Zo kan de vennootschap ten voordele van derden zich borg stellen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken. De vennootschap kan bestuurs- en vereffeningsmandaten uitoefenen in andere bestaande of nog op te riohten vennootschappen, ondernemingen, verenigingen, waarvan het doel geheel of deels identiek, analoog of gelijkend is aan of samenhangend met dit van de vennootschap. De vennootschap kan alle industriële, commerciële, financiële verrichtingen stellen zowel betreffende roerende als onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks niet het bovenstaande verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap kan op gelijk welke wijze deelnemen in of samenwerken met vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben en meer algemeen telkens wanneer deze deelname of samenwerking het verwezenlijken van het doel kan bevorderen of veilig stellen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die indien er meer dan één is, alleen de bevoegdheid hebben alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden op elk van de volgende wijzen: a) door haar zaakvoerders, die indien er meer dan één is, alleen bevoegd zijn de vennootschap te verbinden, en b) door een volmachtdrager op voorwaarde dat deze houder is van een geschreven volmacht, het document aan de derde-contractant vertoont en dat deze volmacht beperkt is in de tijd of bepaald wat betreft het voorwerp ervan.

Het zaakvoerdersmandaat is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anderszins beslist en dan de hoegrootheid van de bezoldiging bepaalt. Niet-statutaire zaakvoerder is de oprichter Seyed Mostafa Hosseini met een niet bezoldigd mandaat van onbepaalde duur. Hij is alleen bevoegd de vennootschap te verbinden en te vertegenwoordigen.

Wordt of moet er geen commissaris worden benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris.

De jaarvergadering wordt gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, op 15

.maart om_95.00 uur,. «indien deze dag.geertwerkdagis,.op de eerstvolgende werkdag.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Er zijn geen van de wet afwijkende voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht bepaald. Het boekjaar loopt van 1 oktober van het ene kalenderjaar tot 30 september van het onmiddellijk erop volgende kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot 30 september 2014 en omvat alle voorheen en in het bijzonder sedert 1 maart 2013 voor rekening van de vennootschap in oprichting gestelde verrichtingen en handelingen. Jaarlijks wordt van de nettowinst ten minste vijf procent ingehouden voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting houdt op zodra deze reserve ten minste één tiende van het kapitaal heeft bereikt. Over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergadering. Zij kan beslissen deze winst geheel of gedeeltelijk uit te keren, te reserveren, of het resultaat over te dragen. Er zijn geen van de wet afwijkende bepalingen omtrent de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo vastgelegd.

Analytisch uittreksel

Joz Werckx Notaris

Mee neergelegd', uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

11/06/2015
ÿþw Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van ç

*15082466*

D IG Mile 2815

ter griffe van de Nededendelatige

rechtbank vanewhandel Brussel

Ondememingsnr : 0521.979.071

Benaming

(voluit) : DOBH

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mechelsesteenweg 504 te 1930 Zaventerm (Nossegem ) (volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG VAN EEN ZAAKVOERDER

Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 2510512015 wordt beslist bij eenparigheid', van stemmen :

dat de Heer HOSSEINi Seyed Mopsen, wonende te 3000 Leuven, Pelgrimstraat 110010, ontslagen wordt ais zaakvoerder en dit vanaf heden 25/05/2015. Hij heeft geen aandelen meer en deze worden overgenomen door de andere zaakvoerder HOSSEIN' Seyed Mostafa en dit vanaf heden 2510512015. De Heer HOSSEINI Seyed Mohsen heeft geen rechten noch plichten meer in de vennootschap en heeft geen maatschappelijke handtekening meer sinds heden 25105125.

Zaventem, 2510512015,

Hosseini Seyed Mostafa,

Zaakvoerder,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DOBH

Adresse
MECHELSESTEENWEG 504 1930 ZAVENTEM

Code postal : 1930
Localité : ZAVENTEM
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande