DOCPHARMA, AFGEKORT : DOC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOCPHARMA, AFGEKORT : DOC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 465.350.075

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.06.2014, NGL 20.06.2014 14202-0381-036
23/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het.Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter gríffte MigleitediOntVeingen Qp



"

3 1Mt i '2Ott,

ter griffe van de Nederlandstalige MetbgCiit van kaRphosidel Brussel

<19141786*

111

ïs

E

St

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming 0465.350.075

(voluit) : (verkort) : Docpharma



Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Terhulpsesteenweg 6A, 1560 Hoeilaart

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris - Bijzondere volmacht

Uittreksel uit de notulen van de enige vennoot d.d. 19 juni 2014:

De enige vennoot geeft aan dat het mandaat van de commissaris, met name de burgerlijke vennootschap o.v.v. een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Deloitte Bedrijfsrevisoren" (B0025), met ondernemingsnummer 0429,053.863, vertegenwoordigd door de heer Gert Vanhees (IBR1724), Berkenlaan 8b, 1831 Diegem, afloopt op de datum van de huidige algemene vergadering.

De enige vennoot beslist dan ook om over te gaan tot de vernieuwing van het mandaat van de commissaris, met name de burgerlijke vennootschap o.v.v. een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Deloitte Bedrijfsrevisoren", niet kantoren te Berkenlaan 8b, 1831 Diegem, en ondernemingsnummer 0429.053.863, vertegenwoordigd door de heer Gert Vanhees en dit met ingang van heden tot aan de algemene vergadering over het boekjaar afgesloten per 31 december 2016, zijnde 15 juni 2017.

Teneinde de voormelde beslissing te formaliseren, kent de enige vennoot een bijzondere volmacht tee aan mevrouw Karen Laevaert, met recht van subrogatie, om alle nodige en nuttige handelingen te stellen en alle nodige en nuttige documenten te ondertekenen dewelke noodzakelijk zijn voor de uitvoering van de voormelde beslissing (hierin begrepen het ondertekenen van aanvraagformulieren, die neergelegd dienen te worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en die bekendgemaakt moeten worden in het Belgisch Staatsblad).

Karen Laevaert

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/12/2013
ÿþ hSad 2.1

~M" ,R~ :u In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte - -,



beP Ih IuwN~11i~iIMInuNi RUSSEi

aa Be Sta; Çf6 DEC2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

0465.350.075

Docpharma

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Terhulpsesteenweg 6A, 1560 Hoeilaart

Kennisname ontslag zaakvoerder - Benoeming zaakvoerder- Bijzondere volmacht

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel_ :

Onderwerp akte :

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de enige vennoot dd. 11 december 2013:

1. De enige vennoot beslist om Mylan BVBA, vertegenwoordigd door de heer Steen Vangsgaard, te ontslaan ais zaakvoerder van de Vennootschap met ingang vanaf vandaag. De vergadering bedankt de zaakvoerder voor bewezen diensten.

2. De enige vennoot beslist om mevrouw Khadija Badli, wonende te François Bossaertsstraat 135, 1030 Brussel te benoemen als zaakvoerder van de Vennootschap, met ingang vanaf 14 oktober 2013 en dit voor een onbepaalde duur. Het mandaat is onbezoldigd.

De enige vennoot ratificeert alle handelingen dewelke mevrouw Badli tussen 14 oktober 2013 en de datum van deze algemene vergadering heeft gesteld.

3. De enige vennoot kent een bijzondere volmacht toe aan mejuffrouw Karen Laevaert, met recht van subrogatie, om alle nodige en nuttige handelingen te stellen en alle nodige en nuttige documenten te ondertekenen dewelke noodzakelijk zijn voor de uitvoering van de voormelde beslissingen (hierin begrepen het ondertekenen van aanvraagformulieren, die neergelegd dienen te worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en die bekendgemaakt moeten worden in het Belgisch Staatsblad).

Karen Laevaert

Bijzonder gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

02/10/2013
ÿþblad 2.1

El~~~lk fl.

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*131 9369'

be a B, st

i 111

l

r . . ,

._/..,' .,i

Griffie

Ondernemingsnr : 0465.350.075

Benaming

(voluit) : Docpharma

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : Terhulpsesteenweg 6A, 1560 Hoeilaart

Onderwerp akte : Kennisname ontslag zaakvoerder - Benoeming zaakvoerder- Bijzondere volmacht

Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van de enige vennoot dd 28 augustus 2013:

a. De enige vennoot neemt kennis van de ontslagbrief van mevrouw Pascale Engelen, wonende te 3500 Hasselt, Europalaan 22. De enige vennoot beslist unaniem om dit ontslag te aanvaarden met ingang van 20 augustus 2013 en bedankt mevrouw Engelen voor haar inzet tijdens de voorbije jaren.

b. De enige vennoot beslist om Mylan BVBA, met maatschappelijke zetel te 1560 Hoeilaart, Terhulpsesteenweg 6A, vertegenwoordigd door de heer Steen Vangsgaard, te benoemen als zaakvoerder en dit met ingang van 20 augustus 2013. Het mandaat is onbezoldigd.

c. De vennoot beslist, met eenparigheid van stemmen, om volmacht te geven aan mejufrouw Karen Laevaert, met keuze van woonplaats op de zetel van de vennootschap, individueel handelend, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te vervullen met betrekking tot de beslissingen van de vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissingen van de vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Karen Laevaert

Bijzonder gevolmachtigde

10/01/2013
ÿþMW 2.1

ri"

V. beh aa Be Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

e8DEC 20r1~ e

Ondernemingsnr : 0465.350.075

Benaming

(voluit) : Docpharma

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Terhulpsesteenweg 6A, 1560 Hoeilaart

Onderwerp akte ; Ontslag en benoeming zaakvoerder(s) - Bijzondere volmacht Uittreksel uit de vergadering van vennoten van 20 december 2012:

1. De vergadering neemt kennis van de ontslagbrief d.d. 18 december 2012 van de heer Didier Barret als

zaakvoerder van de Vennootschap. De vergadering bedankt de zaakvoerder voor bewezen diensten en beslist unaniem zijn ontslag te aanvaarden en dit met met ingang vanaf heden.

2. De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de heer Gary Sphar, met adres te 25 boulevard des Belges, 69006 Lyon, Frankrijk, te benoemen als zaakvoerder van de vennootschap, met ingang vanaf heden en dit voor een onbepaalde duur, Het mandaat is onbezoldigd.

3, De algemene vergadering kent een bijzondere volmacht toe aan mejuffrouw Karen Laevaert, met recht van subrogatie, om alle nodige en nuttige handelingen te stellen en alle nodige en nuttige documenten te ondertekenen dewelke noodzakelijk zijn voor de uitvoering van de voormelde beslissingen (hierin begrepen het ondertekenen van aanvraagformulieren, die neergelegd dienen te worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en die bekendgemaakt moeten worden in het Belgisch Staatsblad).

Karen Laevaert

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

,á}L. In de rijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie eri

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad 1

neergelegdlantvenqon Pp

1 6 JAN. 2015

ter griffie vanebblederlartdstalige

-rechtbank_van o Rri lssel

Ondernemingsnr : 0465.350.075

Benaming

(voluit) : Docpharma

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Terhulpsesteenweg 6A, 1560 Hoeilaart

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder - Bijzondere volmacht

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van vennoten van 30 december 2014:

1. De enige vennoot neemt kennis van het feit dat de heer Gary Sphar per 31 december 2014 de Mylan groep verlaat ten gevolge van pensionering. Als gevolg van de kennisname besluit de enige vennoot dat het mandaat van de heer Gary Sphar, ais zaakvoerder van de Vennootschap, met onmiddellijk ingang zal beëindigd worden. De heer Sphar wordt bedankt voor de bewezen diensten.

2, Teneinde de voormelde beslissing te formaliseren, kent de enige vennoot een bijzondere volmacht toe aan mevrouw Karen Laevaert, met recht van subrogatie, om alle nodige en nuttige handelingen te stellen en alle nodige en nuttige documenten te ondertekenen dewelke noodzakelijk zijn voor uitvoering van de voormelde beslissing (hierin begrepen het ondertekenen van aanvraagformulieren, die neergelegd dienen te worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en die bekendgemaakt moeten worden in het Belgisch Staatsblad).

Karen Laevaert

Bijzonder gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 29.06.2012 12250-0588-050
01/02/2012
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

Griffie I g JAN. e

1111110101111111

*12028141*

V beh aa Bel Sta

Ondernemingsnr : 0465.350.075

Benaming

(voluit) : Docpharma

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Terhulpsesteenweg 6A, 1560 Hoeilaart

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uittreksel uit de vergadering van het college van zaakvoerders van 9 januari 2012:

Het college van zaakvoerders verleent volmacht aan mevrouw Karen Laevaert individueel handelend om alle nodige en nuttige handelingen te stellen en alle nodige en nuttige documenten te ondertekenen dewelke noodzakelijk zijn voor de uitvoering van de voormelde beslissingen (hierin begrepen het ondertekenen van aanvraagformulieren, die neergelegd dienen te worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en die bekendgemaakt moeten worden in het Belgisch Staatsblad).

Uittreksel uit de beslissing van de enige vennoot van 11 januari 2012:

De enige vennoot neemt kennis van het feit dat het mandaat van de commissaris, met name de burgerlijke vennootschap o.v.v. een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Deloitte Bedrijfsrevisoren" (B0025), met ondememingsnummer 0429.053.863, vertegenwoordigd door de heer Gert Vanhees (16R1724), Berkenlaan 8b, 1831 Diegem, afliep op de statutaire datum van de jaarlijkse algemene vergadering.

De enige vennoot beslist dan ook om over te gaan tot de vernieuwing van het mandaat van de

commissaris, met name de burgerlijke vennootschap o.v.v. een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Deloitte Bedrijfsrevisoren", met kantoren te Berkenlaan 8b, 1831 Diegem, en ondernemingsnummer 0429.053.863, vertegenwoordigd door de heer Gert Vanhees en dit voor de duur van drie boekjaren.

Karen Laevaert

Bijzonder gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/01/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.01.2012, NGL 12.01.2012 12009-0228-053
07/04/2011
ÿþ Mod 2.1

liiË ç P In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

111141111911.11111111

28 MRT ZOU

Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0465.350.075

Benaming

(voluit) : Docpharma

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Terhulpsesteenweg 6A, 1560 Hoeilaart

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uittreksel uit de vergadering van vennoten van 17 maart 2011:

1. De vergadering neemt kennis van de ontslagbrief d.d. 15 maart 2011 van mevrouw Heather Bresch. De vergadering bedankt mevrouw Heather Bresch voor bewezen diensten en beslist unaniem haar ontslag te aanvaarden en dit met met ingang vanaf heden.

2. De algemene vergadering kent een bijzondere volmacht toe aan mejuffrouw Karen Laevaert, met recht van subrogatie, om alle nodige en nuttige handelingen te stellen en alle nodige en nuttige documenten te ondertekenen dewelke noodzakelijk zijn voor de uitvoering van de voormelde beslissingen (hierin begrepen het ondertekenen van aanvraagformulieren, die neergelegd dienen te worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en die bekendgemaakt moeten worden in het Belgisch Staatsblad).

Karen Laevaert

Bijzonder gevolmachtigde

16/03/2011
ÿþ Mod 2.1

'Lut á j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Iljp111,11,1,111j111111

be

~

st,

0 4

T~`~~4~

N~R 1_~

Griffie

-w_

Ondernemingsnr : 0465.350.075

Benaming

(voluit) : Docpharma

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Terhulpsesteenweg 6A, 1560 Hoeilaart

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder(s)

Uittreksel uit de vergadering van vennoten van 21 februari 2011

1. De vergadering neemt kennis van de ontslagbrieven d.d. 18 februari 2011 van de hierondervermelde

zaakvoerders van de Vennootschap:

- de heer Seshan Srinivasan

- de heer Malik Rajiv

- de heer Bouldoires Vincent

De vergadering bedankt de zaakvoerders voor bewezen diensten en beslist unaniem hun ontslag te

aanvaarden en dit met met ingang vanaf heden..

2. De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om mevrouw Pascale Engelen, wonende te Europalaan 22, 3500 Hasselt te benoemen als zaakvoerder van de vennootschap, met ingang vanaf heden en dit voor een onbepaalde duur. Het mandaat is onbezoldigd.

3. De algemene vergadering kent een bijzondere volmacht toe aan mejuffrouw Karen Laevaert, met recht van subrogatie, om alle nodige en nuttige handelingen te stellen en alle nodige en nuttige documenten te ondertekenen dewelke noodzakelijk zijn voor de uitvoering van de voormelde beslissingen (hierin begrepen het ondertekenen van aanvraagformulieren, die neergelegd dienen te worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en die bekendgemaakt moeten worden in het Belgisch Staatsblad).

Karen Laevaert

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

28/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.06.2010, NGL 19.07.2010 10327-0435-042
08/01/2010 : LE102868
15/12/2009 : LE102868
25/08/2009 : LE102868
13/08/2009 : LE102868
10/08/2009 : LE102868
26/05/2009 : LE102868
26/02/2009 : LE102868
30/01/2009 : LE102868
22/04/2008 : LE102868
13/03/2007 : LE102868
26/02/2007 : LE102868
27/04/2006 : LE102868
09/12/2005 : LE102868
07/12/2005 : LE102868
01/12/2005 : LE102868
09/09/2005 : LE102868
07/07/2005 : LE102868
07/07/2005 : LE102868
14/03/2005 : LE102868
17/01/2005 : LE102868
06/12/2004 : LE102868
01/12/2004 : LE102868
24/08/2004 : LE102868
24/08/2004 : LE102868
19/07/2004 : LE102868
24/03/2004 : LE102868
24/03/2004 : LE102868
17/03/2004 : LE102868
11/03/2004 : LE102868
11/03/2004 : LE102868
19/11/2003 : LE102868
24/10/2003 : LE102868
01/09/2003 : LE102868
28/08/2003 : LE102868
28/08/2003 : LE102868
10/06/2003 : LE102868
16/05/2003 : LE102868
07/04/2003 : LE102868
04/02/2003 : LE102868
23/12/2002 : LE102868
10/08/2002 : LE102868
18/01/2002 : LE102868
29/12/2001 : LE102868
17/05/2001 : LE102868
19/04/2001 : LE102868
20/03/2001 : LE102868
08/02/2001 : GE085848
31/03/2000 : LE102868
29/07/1999 : MEA012340
25/06/1999 : MEA012340
13/03/1999 : MEA012340

Coordonnées
DOCPHARMA, AFGEKORT : DOC

Adresse
TERHULPSESTEENWEG 6A 1560 HOEILAART

Code postal : 1560
Localité : HOEILAART
Commune : HOEILAART
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande