DOCUDEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOCUDEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.938.771

Publication

10/06/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.03.2014, NGL 30.05.2014 14146-0143-010
09/07/2012
ÿþ Mod Wou! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111,!111111.1!11j11,1.111111

be a Bc sta

28JUIN 2012

Griffie

ob'K 535' ~11-

DOCUDEL

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1755 GOOIK, Letterbeekstraat 31 A

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRIGHTING

Tekst

Uit een akte verleden door Notaris Olivier WATERKEYN, ter standplaats te WATERLOO, op elf juni twee duizend en twaalf, (uittreksel afgeleverd voor het registratie om gedeponeerd te zijn), blijkt het dat :

De Heer Yves Amédée Suzanne DELBARRE, geboren te Watermaal-Bosvoorde, op 15 februari 1955 (550215 505-20) en zijn echtgenote, Mevrouw Chantal Edmonde Leslie LEGLEU, geboren te Antwerpen, op 27 maart 1957 (570327 468-37), wonende te 1755 Gooik, Letterbeekstraat 31 A.

hebben een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «DOCUDEL», met maatschappelijke zetel te 1755 GOOIK, Letterbeekstraat 31 A.

Artikel 3. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelname, in België of in buitenland

Alle welkdanige commerciële handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderzoek, de organisatie, de analyse, de programmering, het beheer, de informaticaconsultancy (hardware en software), alsook alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het beroep van informaticaconsultant, kantoordienst.

De vennootschap mag alle handelingen stellen die verband houden met de aankoop, verkoop, import, export, verhuur, vertegenwoordiging van kantoormateriaal, informaticalicenties, informaticamateriaal, computers, verhuur en gebruik van computers.

Bodyshopping/ aanwerving in ruime zin.

De vennootschap heeft eveneens tot doel de samenstelling en de herwaardering voor eigen rekening van een vastgoedvermogen. In dit kader mag zij alle roerende, onroerende of financiële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap al tevens elke onderneming kunnen starten, elke vennootschap kunnen oprichten, een inbreng verrichten in heel andere vennootschap, fuseren of met andere vennootschappen samenwerken, alle aandelen, deelbewijzen en andere maatschappelijke rechten kunnen aan  en verkopen of onderschrijven. De vennootschap kan tevens alle voorschotten en leningen verschaffen.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap hierboven weergegeven wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde: activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen' bijgevolg, slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan. Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in de wettelijke bepalingen inzake vennootschappen. De vennootschap mag alle handels, nijverheid, financiële, ' roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die in enig rechtreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel.

Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd EURO (18.600,00 ¬ ), ten bedrage van', zes duizend tweehonderd EURO (6.200,00 ¬ ) gestort.

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegen-'woordi-'gen.

Artikel 11.- JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden de derde vrijdag van de maand maart om 19 uur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Artikel 25.- BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 26.- BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 29.- BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, l t van het Wetboek van vennootschap-pen.

Artikel 30.- WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 31.- ONTBINDING.

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeen-komen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastge-steld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar begint op heden en zal afgesloten worden op dertig september tweeduizend en dertien. , EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en veertien.

Wordt tot niet statutaire zaakvoerder benoemd, de Heer Yves DELBARRE, voornoemd, die verklaart deze opdracht te aanvaarden met bevestiging dat hij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van der rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van 1 mei 2012 tot op heden.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL GEDAAN DOOR MEESTER OLIVIER WATERKEYN Notaris.

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

BijEagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor. el be.hoùden ` aan het Belgisch Staatsblad

08/06/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 20.03.2015, NGL 29.05.2015 15140-0122-010

Coordonnées
DOCUDEL

Adresse
LETTERBEEKSTRAAT 31 A 1755 GOOIK

Code postal : 1755
Localité : GOOIK
Commune : GOOIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande