DOKTER ALLAER D.

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER ALLAER D.
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 459.093.179

Publication

29/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 22.08.2014 14463-0314-015
07/03/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1905 6

26FEV. 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0459.093.179

Benaming

(voluit) : DOKTER D. ALLAER

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1853 Grimbergen (Strombeek-Bever), de Burtinstraat 51

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - wijziging van de statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Sandry Gypens, Notaris te Strombeek-Bever (Grimbergen), in datum van 19 februari 2014 dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DOKTER D. ALLAER", met maatschappelijke zetel te 1853 Grimbergen, Strombeek-Bever, de Burtinstraat 51, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder ondernemingsnummer 0459.093.179, de volgende beslissingen heeft genomen: (...)

EERSTE BESLUIT  VASTSTELLING VAN DE BELASTE RESERVES.

De vergadering neemt kennis van de notulen van de Eerste Vergadering waarbij werd beslist tot uitkering van een tussentijds dividend in het kader van artikel 537 W.I.B. 1992. voor een bruto bedrag van honderd zeventig duizend euro (170.000,00). Een exemplaar van die notulen blijft in het dossier van de notaris.

TWEEDE BESLUIT VERSLAGEN

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter voorlezing te geven van het bijzonder verslag van de zaakvoerder , de dato 18 december 2013, opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het wetboek van vennootschappen en waarin wordt uiteengezet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap, alsook het verlag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VRC Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer André Geeroms, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te Groot-Bijgaarden, West Point Park, 't Hofveld 6 C3, die het bij het artikel 313 van het wetboek van vennootschap voorgeschreven verslag heeft opgesteld in het raam van de kapitaalverhoging door inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"4. BESLUIT

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging van de vennootschap DOKTER D. ALLAER BV ovve BVBA bestaat uit een vordering ten bedrage van 153.000,00 EUR, ontstaan door de toekenning van een tussentijds dividend in het kader van de programmawet van 28.6.2013, en waarvoor 4.023 nieuwe aandelen worden gecreëerd.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

a)de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

c)de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering redelijk en niet arbitrair is;

d)de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, mathematisch ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde en van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat, conform de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, en van de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

23januari2014

De Bedrijfsrevisor

VRC Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e. CVBA

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vertegenwoordigd door André Geeroms"

Een exemplaar van beide verslagen zal neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel samen met een uitgifte van deze akte.

PERDE BESLUIT-- EERSTE KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal een eerste keer te verhogen met een bedrag van honderd duizend vijfhonderd vijfenzeventig euro (100.575,00), om het te brengen van achttien duizend zevenhonderd vijftig euro (18.750,00) op honderd negentien duizend driehonderd vijfentwintig euro (119.325,00).

De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in natura zoals hierna uiteengezet en zal gepaard gaan met de uitgifte van vierduizend drieëntwintig (4.023) nieuwe aandelen uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van honderd drieënvijftigduizend euro (¬ 153.000,00), inbegrepen een globale uitgiftepremie van tweeënvijftigduizend vierhonderd vijfentwintig euro (¬ 52.425,00) welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

De vergadering verklaart te weten dat de later doorgevoerde kapitaalverminderingen geacht worden eerst uit de volgens het regime van artikel 537 WIB 1992 ingebrachte kapitalen voort te komen.

Verwezenlijking van de kapitaalverhoging  inbreng in natura

De Heer Dirk Allaer, verschijner voornoemd, die na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat , verklaart volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap en aantoont dat hij de houder is van een zekere, vaststaande en eisbare schuld ten laste van de vernoemde vennootschap "DOKTER D. ALLAER", bestaande uit een toegekend tussentijds dividend ten bedrage van honderd drieënvijftig duizend euro (153.000,00).

De Heer Dirk Allaer, verschijner, verklaart vervolgens inbreng te doen in de vennootschap "DOKTER D. ALLAER" van zijn dividendvordering, ten bedrage van honderd drieënvijftig duizend euro (153.000,00), ten aanzien van desbetreffende vennootschap.

De inbrenger verduidelijkt dat voornoemd ingebrachte dividendvordering tot stand is gekomen ingevolge het betaalbaar zijn van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering op 18/1212013. Ingevolge onderhavige inbreng wordt het verkregen netto-bedrag van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

De schuldvordering wordt verder omschreven in het verslag van de be-drijfsrevisor.

De betrokken partijen verklaren op de hoogte te zijn en ontslaan de notaris van een verdere beschrijving ervan in deze akte,

Vergoeding voor de inbreng in natura

Ter vergoeding van voormelde inbreng ten bedrage van honderd drieënvijftig duizend euro (153.000,00) wordt aan de inbrenger, toegekend: vierduizend drieëntwintig (4.023) volledig volstorte aandelen, uitgegeven aan de globale prijs van honderd drieënvijftigduizend euro (¬ 153.000,00), inbegrepen een globale uitgiftepremie van tweeënvijftigduizend vierhonderd vijfentwintig euro (¬ 52.425,00) welke geboekt zal worden op de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

Deze vierduizend drieëntwintig (4.023) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

VIERDE BESLUIT TWEEDEKAPITAALVERHOGING DOOR INLIJVING UITGIFTEPREMIE

De algemene vergadering beslist het kapitaal een tweede maal te verhogen ten belope van tweeënvijftig duizend vierhonderd vijfentwintig euro (52.425,00) om het te brengen op honderd éénenzeventig duizend zevenhonderd vijftig euro (171.750,00).

De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt warden door inlijving van de bijzondere onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

De vergadering verklaart te weten dat de later doorgevoerde kapitaalverminderingen geacht worden eerst uit de volgens het regime van artikel 537 WIB 1992 ingebrachte kapitalen voort te komen.

VIJFDE BESLUIT VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGINGEN

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhogingen daadwerkelijk werden verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk aldus werd gebracht op honderd éénenzeventig duizend zevenhonderd vijftig euro (171.750,00) vertegenwoordigd door vier duizend zevenhonderd drieënzeventig (4.773) aandelen zonder nominale waarde.

ZESDE BESLUIT - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen . Artikel 5 van de statuten wordt dienovereenkomstig aangepast en luidt voortaan als volgt,

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd éénenzeventig duizend zevenhonderd vijftig euro (171.750,00). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door vierduizend zevenhonderd drieënzeventig (4.773) aandelen, zonder vermelding van waarde, die ieder één/vierduizend zevenhonderd drieënzeventigste (1/4.773ste) deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen." In de historiek wordt na de laatste alinea volgende alinea toegevoegd: "Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 19 februari 2014 werd het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap verhoogd met het bedrag van het netto-dividend van honderd drieënvijftig duizend euro (153.000,00), om het kapitaal te brengen van achttien duizend zevenhonderd vijftig euro (18.750,00) op honderd éénenzeventig duizend zevenhonderd vijftig euro (171.750,00) door inbreng in natura van de schuldvordering bestaande uit het toegekend tussentijds dividend, mits creatie en uitgifte van vierduizend drieëntwintig (4.023) nieuwe aandelen,"

Voor-be,ouden

" aan het Belgisch Staatsblad



ze.VENDE BESLUIT VOLMACHT ZAAKVOERDER.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten . ACHTSTE BESLUIT BIJZONDERE VOLMACHT

De algemene vergadering beslist een bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling te verlenen aan de hierna volgende medewerkers van Deloitte , die woonstkeuze doen op het kantoor te 1090 Jette, Burgemeester Etienne Demunterlaan 3, Greenland Il  Blue Planet, le verdiep: Mevrouw Greetje Michel, mevrouw Annabelle Henry en de heer thijs Simoens (ieder met de macht afzonderlijk te handelen) teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover aiie belastingadministraties, waaronder de BS W., alsook tegenover de diensten van het ondernemingsloket, de kruispuntbank, de administratie van het handelsregister of het register der burgerlijke vennootschappen en de kamer van ambachten en neringen teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.(...)

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Bijlagen:- een gelijkvormig afschrift

- bijzonder verslag van de zaakvoerder

- verslag van de bedrijfsrevisor

- de geccôrdineerde tekst der statuten.

Notaris Sandry Gypens.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 20.08.2013 13443-0245-015
27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 22.06.2012 12203-0522-015
14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 07.06.2011 11148-0239-014
30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 24.06.2010 10214-0141-014
18/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.07.2009, NGL 13.08.2009 09572-0255-016
18/08/2008 : BLT003153
05/07/2007 : BLT003153
28/06/2006 : BLT003153
19/09/2005 : BLT003153
13/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude

aan het

BelgiscE

Staatsbh

Cte~.rgelû ;clIonivaYepn op

a 2 kt 2015

Griftie

ter~~i~ià t4.~

111111011111111111

Ondernemingsnr : 0459.093.179

Benaming

(voluit) : DOKTER D. ALLAER

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : De Burtinstraat 51 te 1853 Strombeek-Bever

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoemingen

Op de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 21 oktober 2014 werd met éénparigheid van stemmen beslist om de heer Dirk Allaer, De Burtinstraat 51 te 1853 Strombeek- Bever te herbenoemen als zaakvoerder voor een periode van onbepaalde duur met ingang op 21 oktober 2014.

Dirk Allaer

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Lutk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/06/2005 : BLT003153
09/06/2004 : BLT003153
09/07/2003 : BLT003153
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.08.2015 15502-0495-015
14/11/2002 : BLT003153
19/01/2001 : BLT003153
25/12/1998 : BLT3153
29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 26.08.2016 16469-0057-015

Coordonnées
DOKTER ALLAER D.

Adresse
DE BURTINSTRAAT 51 1853 STROMBEEK-BEVER

Code postal : 1853
Localité : Strombeek-Bever
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande