DOKTER GEORGIOS TRAGAS PNEUMOLOOG

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER GEORGIOS TRAGAS PNEUMOLOOG
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.832.072

Publication

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.05.2014, NGL 24.07.2014 14348-0242-011
18/12/2012
ÿþ Mod Word 1t.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1141,1111

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : DOKTER GEORGIOS TRAGAS PNEUMOLOOG (verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1755 Gooik, Heideblik 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte, verleden voor ons, meester Willem Muyshondt, geassocieerd notaris te Halle, op 30/11/2012, voor registratie uitgereikt met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat:

De heer TRAGAS, Georgios, geboren te Brussel op tien mei negentienhonderd zevenenzeventig, nationaal nummer 77 .{)5.14 233-513, ongehuwd, identiteitskaart nummer B 0245224 41, wonende te 1755 Gooik,,, Heideblik 5

een BV BVBA heeft opgericht als volgt:

TITEL EEN - AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel één - NAAM

De burgerlijke vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met: beperkte aansprakelijkheid, Haar naam luidt DOKTER GEORG1OS TRAGAS PNEUMOLOOG.

Artikel twee - ZETEL

De zetel is gevestigd te 1755 Gooik, Heideblik 5.

Artikel drie - DOEL

De vennootschap heeft tot doel ;

1.De uitoefening van de geneeskunde , en meer bepaald de pneumologie.

Dit alles in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de regels van de medische plichtenleer. Dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de artsen-vennoten onder hun eigen verantwoordelijkheid.

De activiteit omvat impliciet de inning en de uitkering van een vergoeding à rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

2.1-let ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de arts-vennoot.

3.Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voomoemde activiteiten.

4.1-let aankopen, het huren en/of leasen en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor voornoemde activiteiten.

5.het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over voormelde medische, onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken, het optreden als stagebegeleider,

Onder voorbehoud van het voorafgaandelijk akkoord van de betrokken procinciale Raad van de Orde der Geneesheren zal de vennootschap bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering te verrichten die rechtstreeks tot dit hoofddoel noodzakelijk of nuttig zijn. Zij zal zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheid van. andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of op` welke manier ook, maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen.afgesloten worden.

De vennootschap garandeert aan elke arts-vennoot dat hij zij beroep zal kunnen uitoefenen in alle onafhankelijkheid en met respect voor de regels van het medisch geheim, voor de diagnostische en. therapeutische vrijheid en voor de vrije keuze van de patiënt.

Zij za! zich onthouden van elke vorm van commercialisatie van de geneeskunde, van directe en indirecte collusie, van dichotomie en overconsumptie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

V' beha Hh1I

aai

Bel

Staa





3.832. oW.,

III

0" 7UEC. 2

Griffie

12

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit

als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten en zonder

aanleiding te geven tot de ontwikkeling van om het even welke commerciële activiteiten.

In geval de vennootschap meerdere vennoten telt, dienen dan wel de modaliteiten van een akkoord over het

investeringsbeleid te worden bepaald met unanimiteit van de vennoten. Het beleggen of investeren van haar

middelen mag gefinancierd worden door leningen.

pgelegd voor een statutenwijziging.

TITEL TWEE - KAPITAAL

Artikel vijf - KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt ZEVENTIGDUIZEND EURO (¬ 70.000,00).

Het is verdeeld in honderd zevenhonderd (700) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale

waarde, doch met een fractiewaarde van éën/zevenhonderdste (1/700ste) van het kapitaal.

a) inbrengen in natura

VERSLAG VAN DE REVISOR

"In het kader van de voorgenomen oprichting van Or Georgios Tragas Pneumoloog Burg. BVBA,

vennootschap die gevestigd zal zijn te 1755 Gooik, Heideblik 5, werden wij op 1 oktober 2012 verzocht om

verslag uit te brengen overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

De inbreng in natura door de heer Georgios Tragas, wonende te 1755 Gooik, Heideblik 5, zoals beschreven

en gewaardeerd in het bijzonder verslag van het bestuursorgaan conform artikel 219 3e lid van het wetboek van

vennootschappen, bestaat uit de eenmanszaak behorende aan Georgios Tragas voor een bedrag van

206.547,94 E.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van elke inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering zijn

bedrijfseconomisch verantwoord voor zover de opname van het saldo van het niet betaalde gedeelte van de overnameprijs de financiële stabiliteit van de vennootschap niet in gevaar brengt en de overdrager of een fysieke persoon met gelijkwaardige kwaliteit en inzet ten minste 6 jaar ter beschikking blijft van de vennootschap.

d) de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is

Deze inbreng wordt deels vergoed in kapitaal (66.000,00 ¬ ) en deels door ter beschikking stelling onder vorm van rekening courant (140.547,94 ¬ ). Bijgevolg zal de inbrenger, de heer Georgios Tragas, als tegenprestatie voor zijn inbreng ten bedrage van ¬ 206.547,94, een vergoeding in de vorm van aandelen van de Burg BVBA Or Georgios Tragas Pneumoloog ontvangen bestaande uit 660 aandelen (die elk 1/700ste vertegenwoordigen van het maatschappelijk kapitaal) en een ter beschikking stelling in rekening courant voor een bedrag van 140.547,94 E.

Overwegende dat op de datum van het opstellen van het huidige verslag de inbrenger aan ondergetekende geen fiscaal certificaat zoals bedoeld in het artikel 442bis van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992 heeft voorgelegd, dient ondergetekende er op te wijzen dat er een latent risico bestaat voor de inbrenggenietende vennootschap indien de inbrenger fiscale schulden heeft op het ogenblik van de nog te vervullen registratieformaliteit. Ter zake dient ondergetekende een opmerking te maken inzake dit latent risico in hoofde van de inbrenggenietende vennootschap.

Conform artikel later van het K.B. nr 38 van 27 juli 1967 is de ovememer hoofdelijk aansprakelijk voor de betaling van de door de overdrager verschuldigde sociale schulden indien vôôr de overdracht geen certificaat van de inninginstelling van de bijdragen (in casus RSVZ) wordt bekomen. Dit certificaat is op datum van ondertekening van dit verslag niet in ons bezit. Ter zake dient ondergetekende een opmerking te maken inzake dit latent risico in hoofde van de inbrenggenietende vennootschap.

Volledigheidshalve wenst ondergetekende eveneens te benadrukken dat enkel en alleen in het huidig verslag beschreven activa- en passivabestanddelen deel uitmaken van deze overdracht van vermogensbestanddelen. De overdrager zal alle in het huidige verslag niet beschreven activa- en passivabestanddelen voor eigen rekening houden en zal instaan voor de vereffening van de in het huidige verslag niet vermelde schulden tegenover derden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting "no faimess opinion",

Drongen 28 november 2012 -- '

Moore Stephens Verschelden Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA vertegenwoordigd door Wendy Van der Biest Bedrijfsrevisor».

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor voormelde inbreng ten belope van 206.547,94 EIJR, wordt aan voornoemde oprichter sub 1, de heer TRAGAS Georgios, zeshonderd zestig (660) volledig volgestorte aandelen van deze vennootschap toebedeeld en een ter beschikking stelling onder vorm van rekening courant ten bedrage van 140.547,94 EUR.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

b) Inbreng in geld

Op de resterende veertig (40) aandelen worden in speciën ingeschreven, tegen de prijs van honderd euro

(100,00 EUR) per aandeel, als volgt:

door de heer TRAGAS Georgios, voornoemd, ten belope van veertig aandelen;

Bankattest

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 449 van het

Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE71 068895935069

bij de BELFIUS, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 10/1012012 afgeleverd bankattest.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is

ten belope van honderd procent.

De vennootschap beschikt uit hoofde van de inbreng in speciën over een bedrag van vierduizend euro

(4.000,00 EUR).

Het kapitaal is bijgevolg volledig volgestort ten belope van honderd procent.

TITEL DRIE

BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

Artikel veertien - BENOEMING , ONTSLAG VAN DE ZAAKVOERDER,

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 43 in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de

volgende regels :

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke

personen, waarvan ten minste één vennoot is. Voor medische aangelegenheden dient de zaakvoerder een arts-

vennoot te zijn. Voor niet-medische aangelegenheden kan de zaakvoerder een niet-vennoot zijn, zowel een

natuurlijk of rechtspersoon.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische

activiteiten binnen de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar,

voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap, eventueel hernieuwbaar,

Artikel zeventien - BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDER.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig zijn of dienstig

zijn tot de verwezenlijking van het doei van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor

volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige

verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder oefent zijn beroep uit in alle onafhankelijkheid onder eigen naam, rekening houdend met de

regels van de medische plichtenleer. Hij onthoudt zich van alle maatregelen die de vrije dokterskeuze van de

patient in het gedrang brengt.

De zaakvoerder vertegenwoordigd de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder zal erop waken dat de specifieke aansprakelijkheid van de vennootschap verzekerd is.

TITEL VIJF

ALGEMENE VERGADERING

Artikel eenentwintig - GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering wordt gehouden op derde donderdag van de maand mei om 17,00 uur op de zetel of op

elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven bepaalde datum op een

wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

TITEL ZES

INVENTARIS EN JAARSTUKKEN - VERDELING

Artikel tweeëndertig - BOEKJAAR - INVENTARIS - BALANS.

Het boekjaar begint op 01 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar,

Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, maakt de zaakvoerder de inventaris op,

alsmede de jaarrekening en stelt hij het jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid, dit alles

overeenkomstig artikel 92 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

De erelonen gegenereerd door de medische activiteiten van de artsen-vennoten, ingebracht in de

vennootschap, worden geïnd op naam en voor rekening van de vennootschap.

De zaakvoerder(s) stelt (stellen) bovendien een jaarverslag op waarin hij (zij) zijn (hun) bestuur verantwoordt

(verantwoorden).

Dit jaarverslag behelst een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven

van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap en behandelt inzonderheid de informatie over

de punten vermeld in artikel 96 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel drieëndertig - WINSTVERDELING - RESERVE.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van álle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de

nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief,

zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het

gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet

of de statuten niet mogen uitgekeerd worden en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van

het Wetboek van Vennootschappen.

1 1 olF Y

Voor- LL

behouden `aan het Belgisch Staatsblad

I--, ---~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Onder het netto-actief moet worden verstaan het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans,

verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten

1.het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding

2.behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het

nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling,

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden

terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering ten hunne gunste in strijd met de

voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat

deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal

aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd,

De vaststelling van een conventionele reserve vereist de unanimiteit der vennoten. Als de unanimiteit

onmogelijk is, kan de Raad van de betrokken Provinciale Orde een andere meerderheid aanvaarden,

Een overeenkomst overeenkomstig artikel 17 van het Koninlijk Besluit nummer 78 van 10/11/1967 en

overeenkomstig de medische plichtenleer zal opgesteld worden tussen de vennootschap en de dokter.

TITEL ZEVEN

ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel vierendertig - ONTBINDING - VEREFFENING,

De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege door een uitspraak van de

rechter, of bij besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, als rechtspersoon voorbestaan voor haar

vereffening of tot aan de sluiting ervan.

Artikel vijfendertig - BENOEMING VAN DE VEREFFENAARS

Bij ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal haar vereffening door één of meer

overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen aan te stellen vereffenaar(s)

geschieden en mits homologatie door de bevoegde rechtbank van deze benoeming.

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op geneesheren ingeschreven

op de lijst van de Orde der Geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de

persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

Artikel zesendertig - BEVOEGDHEDEN VAN DE VEREFFENAARS.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het

Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders

besluit.

Artikel zevenendertig - BATiG SALDO VAN DE VEREFFENING.

Mits akkoord van de bevoegde rechtbank met betrekking tot het plan van de verdeling van de activa zal het

batig saldo van de vereffening onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun aandelen, na

gelijkstelling ervan inzake volstorting.

I I I.OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op éénendertig december tweeduizend dertien.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien, overeenkomstig de statuten.

IV. SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a, het aantal zaakvoerders vast te stellen op één,

b. te benoemen tot deze functie: de heer TRAGAS Georgios, ongehuwd, wonende te 1755 Gooik, Heideblik 5, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor de duur van zijn activiteit in de schoot van de vennootschap zolang deze laatste een eenhoofdige vennootschap blijft,

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden.

e. geen commissaris te benoemen.

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling,

Accountancy Vierendeels J. BVBA, te 1500 Halle, Meiboom 22, aan wie de macht verleend wordt om de nodige

formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de

Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Willem Mumshondt.

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte, met aangehechte verslagen en volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 21.05.2015, NGL 30.07.2015 15375-0119-012
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 19.05.2016, NGL 26.08.2016 16499-0502-012

Coordonnées
DOKTER GEORGIOS TRAGAS PNEUMOLOOG

Adresse
HEIDEBLIK 5 1755 GOOIK

Code postal : 1755
Localité : GOOIK
Commune : GOOIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande