DOKTER PIETER GEENS, FYSISCHE GENEESKUNDE EN REVALIDATIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER PIETER GEENS, FYSISCHE GENEESKUNDE EN REVALIDATIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.124.279

Publication

16/01/2014
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffu der Rechtbank van K n2ndel

te Leuven, cie U 1 JAN. 2014

0E GRlFF! !

Griffie



ui









Ondernemingsnr :0834.124.279

Benaming (voluit) : Dokter Pieter Geens, Fysische Geneeskunde en Revalidatie (verkort):

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :(3010) Kessel-Lo, Koning Albertlaan 64

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : kapitaalverhoging  regime artikel 537 WIB - statutenwijziging

Tekst :

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap, opgemaakt door Veerle GEENS, notaris te Mechelen, vervangende haar ambtgenoot Rose-Marie VERBEEK, notaris met standplaats Mechelen, wettelijk belet ratione personae,op 2 januari 2014  neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Leuven v66r registratie  blijkt dat de volgende beslissingen werden genomen, met eenparigheid van stemmen :

EERSTE BESLUIT - Vaststelling van de belaste reserves

De buitengewone algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, éénentachtigduizend euro (81.000 euro), bedragen, zoals blijkt uit de door de algemene vergadering van 6 juni 2012 goedgekeurde jaarrekening, over het boekjaar afgesloten op 31 december 2011.

TWEEDE BESLUIT - Vaststelling van het uitkeerbaar bedrag

De buitengewone algemene vergadering stelt het uitkeerbaar bedrag, rekening houdend met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen, vast op éénentachtigduizend euro (81.000 euro).

DERDE BESLUIT - Beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend

De buitengewone algemene vergadering bevestigt dat de bijzondere algemene vergadering gehouden op 15 december 2013, beslist heeft over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van éénentachtigduizend euro (81.000 euro).

De enige vennoot verklaart het volledig bedrag van het tussentijds dividend onmiddellijk overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend in toepassing van gemeld artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

VIERDE BESLUIT - Kapitaalverhoging door inbreng ln geld

De buitengewone algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een verhoging voor een bedrag van tweeënzeventigduizend negenhonderd euro (72.900. euro), zonder uitgifte of creatie van nieuwe aandelen. De buitengewone algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in geld.

VIJFDE BESLUIT - Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Is vervolgens tussengekomen, de heer GEENS Pieter, voornoemd, die verklaart alle aandelen van de vennootschap te bezitten en die vervolgens verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

Na deze uiteenzetting verklaart de heer GEENS Pieter, vennoot voornoemd, negentig procent (90 %) van " het tussentijds bruto-dividend, zijnde een bedrag van tweeënzeventigduizend negenhonderd euro (72.900 euro) in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10 %) als

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Annexes du Moniteur belge

16/01/2014

Belgisch Staatsblad

nutsblad -16/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort. Dit bedrag van tweeënzeventigduizend negenhonderd euro (72.900 euro) staat naar zijn verklaring ter beschikking van de vennootschap, zoals hierna bevestigd aan de hand van het bankattest dat aan de werkende notaris wordt overhandigd.

De buitengewone algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

Bankattest

De buitengewone algemene vergadering stelt vast dat gezegd bedrag van tweeënzeventigduizend negenhonderd euro (72.900 euro) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening bij Belfius bank nv, rekening BE07 0882 6337 1866, zoals blijkt uit een bewijs van deponering, afgeleverd door laatstgenoemde financiële instelling op 11 december 2013, welk bewijs in het dossier van de werkende notaris zal bewaard blijven.

ZESDE BESLUIT - Vaststelling van de kapitaalverhoging

De buitengewone algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van tweeënzeventigduizend negenhonderd. euro (72.900 euro) aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op éénennegentigduizend vijfhonderd euro (91.500 euro), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

ZEVENDE BESLUIT - Wiiziginq van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de buitengewone algemene vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst :

"Artikel 5: kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op : éénennegentigduizend vijfhonderd euro (91.500 euro).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van een nominale waarde.

Het kapitaal bedroeg bij de oprichting achttienduizend zeshonderd euro (18.600 euro) werd bij de oprichting integraal geplaatst en alsdan volstort tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 2 januari 2014 werd het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap verhoogd met het bedrag van het nettodividend van tweeënzeventigduizend negenhonderd euro (72.900 euro), uitgekeerd vanuit de belaste reserves van de vennootschap, om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) naar éénennegentigduizend vijfhonderd euro (91.500 euro), door inlijving van gemeld netto-dividend voor het overeenkomstig bedrag bij het kapitaal en zonder

creatie en uitgifte van nieuwe aandelen ."

ACHTSTE BESLUIT - Volmacht voor de coördinatie

De buitengewone algemene vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan notaris Rose-Marie Verbeek te Mechelen om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

NEGENDE BESLUIT - Machten aan het bestuursorgaan

De buitengewone algemene vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Bestemd. om neergelegd te worden -- v66r registratie  op de rechtbank van koophandel te Leuven. Tegelijk hiermede neergelegd

-expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 2.1.2014;

-de gecoördineerde tekst van de statuten.

(getekend) notaris Veerle Geens te Mechelen.

oor»

behouden

aan het

àeigisc-

Staatsblad

13/11/2014
ÿþ"

Matl 2.1

Ondernemingsnr : 0834124279

Benaming

(voluit) : DOKTER PIETER GEENS, FYSISCHE GENEESKUNDE EN REVALIDATIE

Rechtsvorm : Burg.BVBA

Zetel : Koning Albertlaan 64, 3010 Kessel-Lo

Onderwerp akte Benoeming zaakvoerder

Op de buitengewone algemene vergadering van acht oktober 2014 werd na beraadslaging met éénparigheid van stemmen beslist mevrouw Evi Coremans te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder,

Mevrouw Evi Coremans werd geboren op twee juni negentienhonderd tachtig te Bonheiden en is woonachtig te 3010 Kessel-Lo, Koning Albertlaan 64.

Haar mandaat gaat in op acht oktober 2014. Het mandaat geldt voor onbepaalde duur en is onbezoldigd.

Voor éénsluidend verklaard uittreksel

Pieter Geens

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Onleal ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



ll



NEERGELEGD

- 3 Pa. 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel le LeuveGriffip

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

08/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 06.06.2012, NGL 28.09.2012 12601-0054-009
08/08/2011
ÿþ MpC2.f

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

httergaleed tOr geea Rechtbank van }çrcpr;;-ir;~..~

te t~vel, de 2 7

Griffie

11191111111911 i

beha aai Bel Staa

Ondernemingsnr : 0834124279

Benaming

(volulty : DOKTER PIETER GEENS, FYSISCHE GENEESKUNDE EN

REVALIDATIE

Rechtsvorm : Burg,BVBA

Zetel : Schapenstraat 100 bus 201, 3000 Leuven

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel

De zaakvoerder heeft beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen vanaf 15 juni 2011 naar volgend. adres :

Koning Albertlaan 64, 3010 Kessel-Lo

Voor eensluidend verklaard uittreksel

Pieter Geens

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/03/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Dokter Pieter Geens, fysische geneeskunde en revalidatie

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 3000 Leuven, Schapenstraat 100 bus 201

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Filip DIELS te Boutersem op vijfentwintig februari tweeduizend elf, uitgereikt vóór registratie met als enig doel te worden neergelegd ter inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, blijkt dat de heer GEENS Pieter Karel Maria, geneesheer, geboren te Louvain op negenentwintig oktober duizend negenhonderdnegenenzeventig, ongehuwd, wonende te 3000 Leuven, Schapenstraat 100, bus 201, een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) heeft opgericht met de naam  Dokter Pieter Geens, fysische geneeskunde en revalidatie .

ª% Maatschappelijke zetel:

te 3000 Leuven, Schapenstraat 100 bus 201.

ª% Doel:

De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de geneeskunde, met bijzondere specialisatie in de fysische geneeskunde en revalidatie, door de geneesheren-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, ondermeer betreffende het beroepsgeheim.

De geneeskunde wordt uitgeoefend onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen.

De geneesheren-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in de vennootschap te brengen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap heeft als bijkomstig doel beleggingen in roerende en onroerende goederen in zoverre dat:

- deze handelingen niet van aard mogen zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen;

- deze activiteiten geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook;

- tussen de vennoten een voorafgaandelijk akkoord over de modaliteiten van het investeringsbeleid met tenminste een twee derde meerderheid schriftelijk word vastgelegd.

ª% Maatschappelijk kapitaal:

achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. Bij de oprichting gedeeltelijk volstort in speciën, ten belope van twee/derde per aandeel, hetzij een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400 EUR). Derhalve dient nog te worden bijgestort door de heer GEENS Pieter: een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200 EUR).

Ondergetekende notaris bevestigt dat de inbrengen in geld bij storting of overschrijving gedeponeerd werden op een bijzondere rekening bij Dexia Bank, op naam van de vennootschap in oprichting zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 17 februari 2011.

Luik B

*11301509*

0834124279

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie

Neergelegd

28-02-2011

Mod 2.0

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

 % Boekjaar:

begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar begint op datum van de elektronische neerlegging van huidig uittreksel en

eindigt op 31 december 2011.

 % Jaarvergadering:

wordt gehouden op de de eerste woensdag van de maand juni om 14 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, vindt de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping. De eerste gewone jaarvergadering zal samenkomen in 2012.

 % Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, is deze van rechtswege zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn, wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar, eventueel hernieuwbaar.

Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder: de heer GEENS, Pieter, geboren te Louvain op negenentwintig oktober duizend negenhonderdnegenenzeventig, wonende te 3000 Leuven, Schapenstraat, 100, bus 201.

Elke zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerder(s) kunnen bijzondere machten toekennen aan niet geneesheren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

 % Winstverdeling - reserves:

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Na de door de wet voorgeschreven voorafneming voor de wettelijke reserve, beslist de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen over de bestemming van het saldo van de winst, dit op voorstel van de zaakvoerder(s).

Het tijdstip en de wijze van betaling van dividenden wordt eveneens door de zaakvoerder(s) bepaald.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het volstorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden, rekening houdend met het doel van de vennootschap.

 % Liquidatiesaldo

Het batig saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

 % Niet-aanstelling commissaris:

Op zicht van het financieel plan heeft de oprichter besloten geen commissaris te benoemen. Bijzondere volmacht werd gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Buyse, De Vlieger & C° , met zetel te 3020 Herent, Brusselsesteenweg 341, met recht van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de opgerichte vennootschap alle formaliteiten te verrichten in verband met de oprichting bij een ondernemingsloket naar keuze van de lasthebber en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en/of bij elke andere administratieve dienst.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel

Notaris Filip Diels

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 31.08.2016 16569-0174-011

Coordonnées
DOKTER PIETER GEENS, FYSISCHE GENEESKUNDE EN…

Adresse
KONING ALBERTLAAN 64 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande