DOKTER PLASMAN KOEN, HUISARTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER PLASMAN KOEN, HUISARTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 822.600.679

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 23.05.2014, NGL 24.07.2014 14338-0189-011
20/02/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VIIV~~IIVIINIMINWI~

*19096711*

- aletetee

il 1 FEB 2014

Griffie

i

Ondernemingsnr : 0822,600.679

Benaming

(voluit) : DOKTER PLASMAN KOEN, HUISARTS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1755 Gooik, Wijngaardstraat 41

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING : Regime artikel 537 WIB uitkering tussentijds dividend onmiddellijk gevolgd door kapitaalverhoging door inbreng in natura van de schuldvordering van de dividendgerechtigde

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Frederik HANTSON, Notaris met standplaats te GOOIK op 03 februari 2014, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dokter Plasman Koen, huisarts" de volgende beslissingen heeft genomen met éénparigheid van stemmen

BERAADSLAGING - BESLISSINGEN

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen, bij eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING: Kennisname van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de Vennootschap van 31 december 2013

De vergadering neemt kennis van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de Vennootschap van 31 december 2013, waarbij:

* de belaste reserves, zoals bedoeld in artikel 537 WIB en randnummer 7 van de Circulaire nummer Ci. RH 233/629/295 de dato 01 oktober 2013, werden vastgesteld zoals die ten laatste op 31 maart 2013 waren goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, hetzij een bedrag van drieënzeventigduizend negenhonderd en elf euro negenenveertig cent (¬ 73.911,49), zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 31 december 2011.

* het uitkeerbaar bedrag werd vastgesteld rekening houdende met de bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

* werd beslist tot uitkering van een tussentijds bruto dividend ten bedrage van drieënzeventigduizend negenhonderd euro (¬ 73.900,00) in het kader van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelasting (WIB), waarbij na afhouding van de roerende voorheffing, een netto betaalbaar dividend niet werd betaald doch werd opgenomen in de boekhouding als een vorderingsrecht van de vennoot op de vennootschap ten bedrage van zesenzestigduizend vijfhonderd en tien euro (¬ 66.510,00) of negentig procent (90%) van het tussentijds bruto dividend. De vennoot verklaarde dat hij wenste dat dit vorderingsrecht zoals hierboven vermeld, onmiddellijk het voorwerp uitmaakt van een verhoging van het kapitaal van de Vennootschap door middel van een inbreng in natura.

TWEEDE EN DERDE BESLISSING: Verslag van de bedrijfsrevisor en het bestuursorgaan

Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de Vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De vennoot verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Hij verklaart er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 24 januari 2014 opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Cauter  $aeys & Co, bedrijfsrevisorenkantoor, vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid J. Degryse, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Jan Degryse, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te Aalst, Gentse Steenweg 55, overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, hiertoe aangesteld door het

bestuursorgaan luiden letterlijk als volgt: Op de raatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

'VII. CONCLUSIES

De inbreng in natura ten belope van ¬ 66.510,00 naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de Burg. BVBA DOKTER PLASMAN KOEN, HUISARTS bestaat uit het vorderingsrecht ten gevolge van de uitkering van belaste niet betaalde reserves aan de heer Koen PLASMAN.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a)De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10

b)onder voorbehoud van de niet-annulering van de algemene vergadering van 31/12/2013 die beslist heeft over de dividenduitkering die aan de oorsprong ligt van het ingebrachte vorderingsrecht op grond van de niet-naleving van de vormvoorschriften inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering en voor er zover geen kapitaalvermindering tot stand komt binnen de 4 jaar na de bovenvermelde inbreng in natura:

a.de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

b.de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 66 nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, van de vennootschap Burg. BVBA DOKTER PLASMAN KOEN, HUISARTS en worden toegekend aan de heer Koen PLASMAN.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Aalst,

Op 24 januari 2014

Burg. BVBA Van Cauter - Saeys & Co Bedrijfsrevisorenkantoor

vertegenwoordigd door Burg. BVBA J. DEGRYSE - bedrijfsrevisor

vertegenwoordigd door de heer Jan Degryse zaakvoerder"

Neerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. VIERDE BESLISSING: Kapitaalverhoging door inbreng in natura

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met zesenzestigduizend vijfhonderd en tien euro (¬ 66.510,00) zijnde 90% van het tussentijds dividend van drieënzeventigduizend negenhonderd euro (¬ 73.900,00) om het te brengen van vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00) tot honderd éénenveertigduizend vijfhonderd en tien euro (¬ 141.510,00) door inbreng in natura.

Hiertoe zullen zesenzestig (66) aandelen worden uitgegeven die van dezelfde aard zijn en dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de oude aandelen en in de winsten zullen delen vanaf hun uitgifte, (met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 W1B), elk aandeel vertegenwoordigend een fractiewaarde van één/honderd zesenzestigste (9/966ste) van het maatschappelijk kapitaal.

De zesenzestig (66) nieuwe aandelen zullen worden toegekend aan de vennoot als vergoeding voor de hierboven beschreven inbreng, zijnde de vordering tot een dividenduitkering, die de inbrenger lastens de Vennootschap bezit. Op de nieuwe aandelen zal gestort worden ten belope van honderd procent (900%).

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoot van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, te weten een vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die hij heeft ten laste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

VIJFDE BESLISSING: Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Tussenkomst  Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Is vervolgens tussengekomen, de vennoot, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap en die uiteenzet dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de Vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de vennoot, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van drieënzeventigduizend negenhonderd euro (¬ 73.900,00), te weten met zesenzestigduizend vijfhonderd en tien euro (¬ 66.510,00) in de Vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing werd ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan de vennoot, die aanvaardt, de zesenzestig (66) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend, die aldus beschikt over honderd zesenzestig aandelen (166).

De vergaderingerkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel' 537 VVIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

ZESDE BESLISSING: Vaststelling van de kapitaalverhoging .

De vergadering steltvast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van met zesenzestigduizend vijfhonderd en tien euro (¬ 88.510.00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd éénenveertigduizend vijfhonderd en tien euro (¬ 141.510,00), vertegenwoordigd door honderd zesenzestig (166) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

ZEVENDE BESLISSING: Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering de artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

Artikel 5- Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd éénenveertigduizend vijfhonderd en tien euro (¬ 141.510.00). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd zesenzestig (166) aandelen met ohumrooht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van een/honderd zesenzestigste (1/188oha) van het maatschappelijk kapitaal.

ACHTSTE BESLISSING: Volmacht coördinatie

De vergadering verleent aan ondergetekende móaris, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

NEGENDE BESLISSING: Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent aile machten aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen. STEMMING

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met eenparige stemmen.

VOOR ANALYTISCFI UITTREKSEL

Afgeleverd op ongezegeld papier bestemd voor de publicatie in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd : - de expeditie van de akte

- de gecoördineerde statuten

-vum|agvondæbadrijfsnaiaor

- verslag van het bestuursorgaan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

°

.'~ ehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: t2: : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.05.2013, NGL 27.06.2013 13224-0241-011
06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 30.08.2012 12511-0236-010
08/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 31.08.2011 11512-0169-010

Coordonnées
DOKTER PLASMAN KOEN, HUISARTS

Adresse
WIJNGAARDSTRAAT 41 1755 GOOIK

Code postal : 1755
Localité : GOOIK
Commune : GOOIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande